- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
zitrone88 #14636 üzenetére
Ma hozta meg a futar (1 teras ultra), kuponnal 500ban megallt, ennyit meg szajat huzva raszantam.
De meg ki se bobtottam ott van az asztalon, holnap is melo, szoval kb pentek este fogok vele foglalkozni.
De a ceruzatol rosszul vagyok, ezert nem vettem a 10es utan mert atraktak jobbra a ceruzat, de iden mar 5 eves a telefon kenytelen voltam cserelni. Viszont a regalaxy kuponnal amit adtak melle bekuldom a note-ot, tegyek rendbe.Jo volt itt lenni a 10est is elorendelesben vettem, akkor sokkal simabban ment mint most, valamit a samu most nagyon elnezett...
Udv nektek
-
Csarli85
aktív tag
válasz
zitrone88 #14495 üzenetére
Kb két hete váltottam S21 ultrára, újként még le tudtam rá csapni. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, szuper a kijelző, a kamera se okozott eddig csalódást. 10e hozzá az S-pen, ami ugyan nincs benne a készülékben, de nem is jegyzetelésre használom így engem nem zavar. Nekem az első pár napban melegedett aztán abbahagyta. Úgy tudom bőven fog még támogatást kapni, ugyh én tudom ajánlani.
-
bbendre
őstag
válasz
zitrone88 #14495 üzenetére
Én váltottam Note 20, S21/22/23 Ultra, Google Pixel 6, 7 Pro, most iPhone13ProMax
Nekem a
- Note20 Ultra nagyon merült és lassú volt a camera
- S21Ultrára már nem emlékszem annyira, de melegedett meg a camera sem volt topViszont már mindkettő "idős" telefon és nem lesz rá update max 1 év security és utána semmi.
Biztonsági szempontból az appok sokáig menni fognak hacsak nem lesz olyan app ami megköveteli, hogy nem lehet x hónapnál régebbi update a telefonon. De ilyen itthon nagyon nincs.
Nagyon kevés olyan igazi security sebezhetőség ami távolról kihasználható. Amennyiben odafigyelve netezel és nem töltesz le semmit, nem telepítesz appokat akkor nagyon kicsi a valószínűsége, hogy ellopják az adataidat.
Ha ilyen hiba lesz a legtöbb gyártó soron kívűl kiad javítást.Van egy Pixel 1es telefonom ami már 7 éves és mai napig megy, az appok frissülnek rajta
-
válasz
zitrone88 #14085 üzenetére
Nem hiszem, hogy olyan nagyon kapkodni fognak a Note 10 + után, az új a jövő hét elején érkezik. Nem sok cuccom van, a memkártyán vannak még, az átkerül.
Azt szeretném, ha az új belakásakor ne legyen semmi gikszer, iCsekk, Simple, NFC fizetés, stb. rendben legyen.
Ha jól látom a biztonsági mentést is át tudom majd vinni a fiókkal. -
válasz
zitrone88 #13710 üzenetére
Nekem ha automatán felvált a legnagyobb fokozatra, amit nem tudok én beállítani, akkor elég a fényerő napon is szemüvegben. De ha valamiért nem akarja beadni, akkor a kézzel beállított maximális nem elég. Régen rá lehetett húzni kézzel az extra kakaót, ami előtt figyelmeztet, most nem.
-
-
csubííí
senior tag
válasz
zitrone88 #13619 üzenetére
Nekem 10+ van, igen a felső jobban/szebben szól, (teltebb, mélyebb), ha valakivel beszélsz, akkor az van a fülednél. Gondolom azért csinálták, hogy természetesebb legyen a hangja.
Xantal
Ha füledhez rakod mindkettőt és meghallgatod, akkor észre fogod venni a különbséget. -
Xantal
tag
válasz
zitrone88 #13619 üzenetére
Szia. A 85 százalék alapból még nem indokolná az aksi cserét, de ha a használati szokásaid miatt elfogy a nap végére, akkor el kell rajta gondolkodni. Egy külső aksi is megoldhatja egy időre, de úgyis csere lesz a vége. Én 69%-nál cseréltettem, sokkal jobb lett.
Nálam mindkét hangszóró egyformán szól, remek a sztereó hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged