- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
-
F_Gergely
őstag
válasz
Shyciii #14093 üzenetére
Nekem ilyen van (nem pontosan ez a típus de hasonló) évek óta használom (kb 5 éve ha nem több), kettő is van hibátlanul tölt, és gyári tokkal használom.
Tud gyors töltést is, igaz ami nekem van az csak 15W de én megvagyok vele elégedve.
Ha fektetve van a telefon akkor is tölti. -
bexxter
tag
válasz
Shyciii #14012 üzenetére
Igen, egyelőre nincs tollas alternativa.. ezek szerint ennyire kevesen vették vagy használták, hogy nem érte meg? Nyilvan van toll használati statisztika..
Note 2 óta Note használó vagyok, igaz nem újonnan vettem egyiket sem és kihagytam néha lépcsőket, de nálam etalon a tudása/működése. Lehet veszek pár darab régebbit (még a 4 meg a 8asom is megvan) és ha beszarik, váltogatok köztük -
$atirka
őstag
válasz
Shyciii #14016 üzenetére
Én egy Tescoban melózom és van itt két gsm-es, mindketten nyomják a ShieldUp-ot. Biztos nyomják ott is jópáran...
Láttam már párszor, nagyon egyszerű. Tudom, nézni könnyű, én tuti elcseszném
De annyi, hogy pormentesen lespricceli egy folyadékkal a telót meg a fóliát is, rádobja (szó szerint), majd beigazítja és egy bankkártya szerű puha szélű lappal simít rajta hármat ide-oda, kitolja a fölös lötyit. Majd a széleit simizi pár percig, hogy lehajoljon a széleire és kész. Utána 8 óra óvatosság, 24h teljes száradás és akkor lesz igazán szép és tükör felület. -
-
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #14001 üzenetére
Erre Én is kíváncsi vagyok , hogy méltóztatnak e egyáltalán válaszolni . Az probléma orvoslására pedig nem tennék tétet .
Bár ne így legyen . Minden esetre a jelzést hátha veszik . Én a Nova 8 Bétára tettem hiba jelzést . Ott a kijelző egy centis sávjában nem érzékelt a kijelző a kitett widgeten .
-
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13970 üzenetére
Wow . . . . Azta. Nagyon tetszik !
Persze , sok esetben a kiválasztott betü tipus nem adja az ékezeteket .
Többször megszólnak a " kollegák " a szomszédban , hogy vegyes a szöveg .
Amúgy az időjárás kondíciókat meg tudod írni és utána elpakolod a " kedvencek " közé és egy újabb sreen - nél feltudod használni .
Gratulálok ! Nagyon szép ! Kifejezetten tetszik .
Légyszíves tedd már fel [hozzánk] ! Köszönöm ! ( ott találkozzunk ) ! -
bcl
senior tag
válasz
Shyciii #13961 üzenetére
Ha hosszan rányomsz egy üres területre a Home-on, akkora beállítások közé jutsz. Ott ki lehet választani, hogy melyiket akarod, a Samu-félét, vagy a Google-félét.
Legalábbis a Fold3-on így van.
Elvileg a 10+-on is a 12-es Android fut, a legújabb OneUI-val, tehát ennek ugyanannak kéne lennie.
De nekem ki van kapcsolva az a képernyő 2017 óta -
Rottweiler89
senior tag
válasz
Shyciii #13954 üzenetére
Indítottam egy élő csevegést Samsung oldalon, és ott azt írta nekem egy kollegina, hogy az akku tartozéknak számít, így valószínűleg fizetős lenne a csere. Ezt így nem tudom mennyire életszerű, én mindenesetre érdekesnek találom, pláne egy unibodys készüléknél.
Októberben tölti be a második évét a teló, gondoltam el kellene küldeni egy akksicserére, és akkor még kibírna további 2+× évet, mert cserén egyáltalán nem gondolkodom az elkövetkezendő években.Szóval most ötletem sincs, kivel vagy mivel vehetem fel a kapcsolatot, hogy kaphassak egy új akksit a telóba.
-
Probert75
addikt
válasz
Shyciii #13928 üzenetére
Értem!
Én a világító szél komplex beállítására a Notification light for samsung-ot használom. -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13920 üzenetére
Igen , működik .
Korábban sokat " agyaltunk " rajta , de Probert75 segített a gondomon anno . Már így használom cirka második éve . Mások sikerrel a NiceLock-ot használják .
Nekem az 1.0.00.48 vált be és ahhoz tartozó modulok . Viszont az nem tudom , hogy elérhetőek e még . Utána kellene nézni . Sammobile .
[Ezt] nézd már meg , hátha segít . -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13918 üzenetére
Nem piszkálom a Lock Screent . Vagyis annyiban , hogy a GoodLock / LockStar segítségével kitettem a " gyors indítóim ( Telefon - üzenet - galéria - kamera ) . Amúgy amoled fekete a hátterem ott .
Hát , nem tudom . . . . Nekem szerencsére nincs torpanás . Ezért is álltam értetlenül a kérdésedhez .
Csak tipp , esetleg próbáltad már lefuttatni a Galaxy App Boostert ? Nem állítom , hogy használni fog , de egy próbát mindenképpen megér . -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13916 üzenetére
Egyébként Nálam nincs észlelhető torpanás . Csak észrevettem volna .
Az , Home Screen .Mint láttad is , az egyéb alkalmazások tapizásra indulnak . A többit pedig , mivel ikonokat nem teszek ki javarészt , azok az edge paneleken vannak . Tudom , volt is erről eszmefuttatás itt , hogy melyik van hamarabb . Én ezt szoktam meg és nem igazán kedvelem , h tele van a kezdő képernyőm mindenféle ikonnal .
-
-
-
-
Probert75
addikt
válasz
Shyciii #13837 üzenetére
Elolvastad ennek a fóliának a leírását? Nem valami bizalomgerjesztő!
"A védőfólia Neo Flex alkotják rugalmassá TPU, mert a görbület nem probléma neki. A telepítés és közhely, mert az a tény, hogy a bevonat össze nedves, nem kell aggódnia, a légbuborékok vagy egyenetlen szerelés kérdések . a fólia átlátszó, rögzíti és megjeleníti a szín nem befolyásolja az érintőképernyő érzékenységét. A termék védi az értékes karcolások ellen, és rendelkezik a samoregeneracyjne. * film Spigen Neo Flex HD kompatibilis a legtöbb ház a piacon elérhető. Tulajdonságok: 100% eredeti -Teljes képernyő védelmére -Nagy szilárdságú -Idealnie párosított -Nem érzékenységére gyakorolt hatását az érintőképernyő, és nem zavarja a vételt a kép -Könnyű össze- és szétszerelhető -Zapakowany eredeti csomagolás Magában: 2 x Spigen film /> Neo flex 1 x Spey telepítési 1 x kártya telepítési 2 x címkék kiegészítő" -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13835 üzenetére
Ugye ? Marhára zavarnak a " pöttyök " . Ráadásul még most reggel is olyan , mint a CP-nél amikor még nem száradt ki alóla a zselé . Mocskosul szedi az ujjlenyomatot . Az esete még kergettem alóla a buborékokat , de nem sok sikerrel .
Gondolkodtam , hogy még teszek egy próbát ( három volt a csomagban ) , leszedjük és egy másikat felpattintunk . Hát az nem jön össze .Egészen jól sikerült a kici Kínainak aplikálni a kamera [lyukat] . Ez mindkettőn sikeres volt nekik .
Pioneer : Hát , ez szerintem a puha , amit Én kaptam .
Majd figyelem , ha lehet kapni Spingent ( " eredetit " ) , akkor megnézem azt is .
Lenyomat olvasót majd beolvastatom , ha lenyugszom .
Szerk : [Itt] van és olcsóbb is . Gondolom ugyan az . ( ? ) -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13825 üzenetére
Nos , fent van a fólia . . . . Egyenlőre szinte ugyan az a hatás , mit a CP .
Sajnos nem laboratóriumi körülmények között lett felpakolva és maradt alatta 4-5 - tűhegynyi [szépséghiba]. Mindegy , csak hogy végre nem a lehámlott sarkok néznek velem szembe .
Ja , pen - nel még nem is próbáltam .
-
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13821 üzenetére
Nálam a kijelző már a száradás után narancsbőrös lett sajnos , plusz a felső sarkai már rendesen elváltak . Ja , és a kamera körül is felvált . Szóval soha ennyi pénzt nem adok ilyenért . Most elmaradt a csere . Elmentem az unokáért a suliba , de mire odaértünk hazament a sufnis ismerősöm . Mard a jövőhétre a csere . ( bár rühelli felrakni ezeket a puha fóliákat
) Nem kifejezetten pormentes a boltja . Ráadásul nyitva az ajtó .
Meglátjuk . Van próbálkozási lehetőség . . . -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13818 üzenetére
A Media Markt zselés-fóliás Clearplex et Én is felrakattam ( 12e. / db
) jó két éve kijelzőre és a hátlapra .
Mindkettő kb. fél évig volt normálisan rajta . Sarkainál cafatokban . Vettem a hátra Pitaka tokot , amit rátettem a fóliára . Most az stabilan védi , viszont éppen ma készülök feltetetni
a kijelzőre [ezt] . Már lesül az arcomról a bőr , hogy olyan gagyin néz ki a telcsim .
Meglátom mit tud . Nagy durranásra ennél sem számítok , de legalább nem horror az ára , mint a MM CP - nek .
Üveg legutóbb a N8-on volt , de nem szerettem , hogy " éle " volt az íveknél - akadt . Legalábbis , amit találtak a sufnis ismerőseim . UV ragasztós cucc volt . Ráadásul Nekem csúnyának tűnt . -
csubííí
senior tag
válasz
Shyciii #13816 üzenetére
"Rém kénylemes azzal rezgőre, vagy némítóra kapcsolni, mint hogy feloldjam a készülékem, tapi ide-oda, hogy ugyanezt elérjem."
Nem kell hozzá teljesen feloldani a telefont.
Zárképernyön értesítési panel lehuz, és ha ott berakod a gyorskapcsolót az első oldalra, hamarabb elérni.
Igaz ez sem váltja ki a fizikai kapcsolót. -
-
bcl
senior tag
válasz
Shyciii #13810 üzenetére
Halihó!
Kézírás: szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni!
Valóban, én is rettenetesen rondán írok, és még azt is elég jól eltalálja...
(Tudtad, hogy a Samsung notes-ban is át lehet alakítani a kézírást?)
Animációk: passz, egyrészt én elvoltam így is, nem zavart, másrészt már nincs meg a telefon, így megnézni se nagyon tudnám. (másik Samsung van)
-
bcl
senior tag
válasz
Shyciii #13808 üzenetére
Persze, hogy van mód kézírásra! Ez a (z egyik) lényege!
A Samusng billentyűzet is tudja, de a GBoard is (én ez utóbbit használom)
Általánod kezelés -> billentyűzet, majd:
GBoard: beállítások -> nyelvek -> kézírás
Samsung bill: ha az aktív, a felette levő ikonsoron balról a harmadik (smiley, fogaskerék, majd egy T-betű+ceruza - ez lesz az) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest