- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
Jött egy biztonsági frissítés, és azóta kidob az MKB app, megnyitva a böngészőben egy MKB lapot, ahol szól hogy kapcsoljam ki a fejlesztői módot mert addig biztonsági okokból nem nyilik az app. Másnál is van hasonló?
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Senki másnál nem jelentkezett az a probléma, hogy az áprilisi frissítés után nem lehet hívni a telefont? Akik hívtak azt mondják kicseng de nálam semmi. Az első kettőről kaptam SMS értesítést is.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Ma reggel ha nincs a macsekom úgy elalszom mint a szél, mert ez a drágaszág cseszett ébreszteni. Más is tapasztalt hasonlót? Mit kell ilyen esetben csinálni?
-
MLA
aktív tag
válasz
Schuler888 #10534 üzenetére
Az mindig minimálisan van.
Akkor várok hátha javítják. -
MLA
aktív tag
Sziasztok
Ma kaptam meg a frissítést.
Az új verzióval szerintetek is nőttek az ikonok méretei?
Azért gondolom, mert a mappákban eddig négy ikon fért el egy sorban, most csak három. Állítható valahol az ikonok mérete, vagy legalább az hogy a mappában ismét négy ikon legyen egymás mellett? -
MLA
aktív tag
Ha valakit érint a kijelzővédő fólia csere...kénytelen voltam az órámra fóliát rakatni, ezért bementem a Media Markt okos pulthoz, és ha már ott voltam tetettem a Note 10-re is. Ajánlom, olyan mint a gyári, alig észre vehető, mind esztétikailag, mind használat közben.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Érdekesség: Note vásárlás után rendeltem egy ilyen képernyővédő üveget https://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-Note-10-Plus-Pro-Full-Screen-Protector-Premium-Tempered-Glass/264425090068?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
Most ért meg rá a gyári fólia, hogy lecseréljem erre. Én meg vagyok vele elégedve, bár az érintésérzékenységet be kellett kapcsolnom, és az ujjnyomikat újra kellett tanultatnom. Negatívum még, hogy egy kicsit tovább kell rajta tartani az ujjam, és mondjuk 10-ből 8-szor sikeres. A toll viszont ugyanúgy müxik vele. Ja és annyit még hozzá tennék, hogy nagyon-nagyon alap felhasználó vagyok. -
MLA
aktív tag
válasz
Pioneer #2722 üzenetére
Szia. Régebben amikor Samsungoztam én is pakolgattam a romokat, de majd tíz év almázás után nem merek belekezdeni, mert biztos vannak azóta új fogások amiket jó tudni ha belefog az ember. Van valami amire figyelni kell?Nincs egy össze foglaló valahol? Kerestem a neten de csak régiek vannak.
-
MLA
aktív tag
iPhone 8-ról váltottam, és van egy-két dolog ami nem egyértelmű nekem. Most például, ha "ne zavarjanak" módban van a telefon engedélyezni kell az ébresztő órát? Mert ma reggel teljes kusban volt a drágaság, se nem muzsikált se nem rezgett, csak kiírta, hogy ébresztő :D És ha engedélyezni kell, azt hogy? Bocs gondolom nagyon láma a kérdés de 2011 óta nem volt androidom.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem.
2011 óta iPhone-om van, és ez idő alatt elég sok jegyzetem gyűlt össze, amit egyenlőre sehogy sem tudok a Note-ra varázsolni. Létezik valami megoldás vagy program? Egyenként picit sok idő lenne átírogatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged