- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Nem ertem, miert adnad el? Minden telefonnak van hibaja, ez ilyen. En ugy erzem eddig, hogy ez egy optimalis kompromisszum. (Ertsd: ez egy kivalo keszulek.) Az meg, hogy neked a + meretbeni +a () mennyire gazos, azt csak Te tudhatod.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Affordable mobiles, egy angol oldal, zsenialis csomagjaik vannak.
A note 10 ugy nezett ki, hogy:
EE a szolgaltato, 24 ho rablanc (egyik legdragabb angliaban, de megeri, sokkal jobb a halozatuk mint barki masnak kb)
£49 (~19kHUF) a telefon
£43 (~16.5kHUF) a havi telszamla, amiben van 100gb net, korlatlan beszelgetes, korlatlan sms, meg egy raklap egyeb baromsag (pl 6 ho apple music ingyen meg ilyesmik), amik engem abszolut nem erdekelnek, de vegulis lehet van, akinek szamit."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
őstag
Én is ha fejest használok a N10+-hoz akkor ezt a Sony fejest ( Sony wf-1000xm3) használom BT-on, kényelmes. Ehhez a telóhoz nem kell jobb (dedikált DAP-hoz nyilván igen). Tudja kezelni a Sony L-DAC szabványát,ez hangminőségben szám hallatszik is). A Spotify HQ már elég jól szól, nyílván a TIDAL master,MQA-ja egy picit jobban, de az már nincs igazán kihasználva ezzel a kombóval,elég a Spotify. Jó a telefon kezelés,hangminőség is és NC -es mondjuk ha hangos irodában dolgozol,jó lehet.
Én is akkor használom főleg ha irodában dolgozom gép előtt. Kényelmes, telefon ok, nem fáraszt ha sokáig rajtad van. egyetlen gond , ha kicsit melegebb van bele izzadhat a füled.
Jó fejes. BF-on 79 volt,döntse el mindenki, hogy az sok e?[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
nagyúr
Nekem Buds+ van,használom,ha gyalog megyek valahova és bicajozáshoz is.Semmi gond vele,tényleg jó,hogy ha kell,telefonnal is tölthető.A hangzása szerintem jó,van vagy 10 fülesen,vezetékes is,anélküli is.A gyári AKG is jó,de ott a vezeték,ami miatt már 2-szer majdnem leesett a teló.
-
Pioneer
őstag
Akkor vezeték nélküliből,. Bp-n az Aymara üzletben (Aranykéz utca) próbáld ki ezeket vásárlás előtt:
B&W PX7: [link]
B&W PX5: [link]PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Pioneer
őstag
Esetleg USB Type-C > 3,5mm adapter beépített DAC-kal vezetékes fülesekhez: [link]
Vagy Bp-n az Aymara üzletben (Aranykéz utca) próbáld ki ezeket vásárlás előtt:
B&W PX7: [link]
B&W PX5: [link]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
opr
nagyúr
Bocs, akartam kuldeni linket is, de lemaradt. Ha jol tudom, van itt a forumon olyan tag, akinek van ilyen es magyarorszagon el, ha vege ennek az egesz virusmizerianak, valszeg megengedi, hogy tegyel egy hallasprobat, eleg jo arcnak tunt.
Es ha jol tevedek, O is probalt sok masik hasonlo kategorias fulest, es nem veletlen maradt ennel. De ugye ez nagyon szubjektiv, ki kell probalni, aztan majd kiderul, a fulednek melyik tetszik."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Amire En valtottam, azt mar nem forgalmazzak (h7i), de a h9 es a h7 kozott a fo kulonbseg a noise cancelling, amit a sonys tapasztalatok miatt kerultem, ugyhogy h7 lett.
Viszont zsenialis, gyonyoru, es ami nalam hatalmas pluszpont az az, hogy cserelheto a fulparna ES az akku is, hazilag, barkacsolas nelkul, tehat ilyen hulye hiba miatt nem kuka a fules.
Plusz az, hogy olyan anyagokbol van, mint fem, bor, szovet, nem pedig telibefroccsontott muanyag.
Az ara kicsit huzos, kb 50%-al dragabb, mint a sony, de szerintem er is annyival tobbet.Ja, es persze, bt, zajszurosbol szerintem vezetekes nem is letezik.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Nekem még az xm2 volt, nem szólt rosszul, de egy pillanatra se bántam meg, hogy váltottam bang and olufsenre. Egyrészt sokkal szebben, kiegyensúlyozottabban szól, másrészt - fogalmazzunk úgy- érzik rajta az ára. Nekem a sony nagyon nem jött be, ennyi pénzért az a dunkó műanyag izé bántotta a szemem.
Tegyük hozzá, nekem bántotta a fülem a noise cancelling a sonyban, úgyhogy b&o-ból olyat vettem, ami ezt nem tudja, de akiknek olyan van, ami tudja, azt mondják, hogy a sonynál az is szebben szól, viszont a nc rosszabb, és az akkuidő is kevesebb.
Szerintem egy megnézést mindenképp megér."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
silvergod
őstag
Van egy s10+ ok az nem mai darab...de van egy s20 ultrád is,sőt egy iphone 11 is..nem mindegy melyiket látják nálad? az s20 ultrát vagy a note 10+ teszed ki az asztalra,ez annyira fontos azoknak az embereknek akikkel találkozol? vagy egy s20 ultrával kevesebbnek néznek mint egy note10+ -al? mert ezért biztos nem vennék..amúgy meg a legjobb telefonom minden téren,tehát ajánlom
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
őstag
A 11 pro ,akár arany színben is teljesen jó. Át rakod smart swich-el a cuccaidat és adsz neki 1-2 hónapot és esélyes, hogy meg is szereted. Nem olyan rosszak azok sem.
Nem vagyunk hozzáértők,mi itt szakmai (androidos,samsungos) szemmel vizsgáljuk a témát,amit írsz azzal nagyon kevesen találkozunk és zömünk pont le is tójja. Szóval nem vagyunk refenciák.
Ha meg akarsz felelni ebben a környezetben inkább javaslok egy jó befolyás technikai, tárgyalás,etikett stb tréninget. Hordj márkás cuccokat, mert azt hamarabb észreveszik, mint a telód.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Értem mie gondolsz. Ne bonyolítsuk. Neked a legújabb (11 PRO) iphone kell, S.zöld színben. Ahogy írták tok nélkül. A N10 ilyen emberek között csak szánalmas csicska android, nem is ismerik,felejtős. (Tapasztalat)
Na azért is direkt N10+ a cégesem. (meg persze sok ész érv is társúl mellé, mert céges környezetben sztm jobb a N10 , a jegyzet funkcióról és a DEX-ről nem is beszélve)
Az XS max privát telefonomat meg a kutya nem látja (mindig a táskámban van) csak hétvégén a családtagok max,akiket nem érdekel. ezt is legfőképpen az apple watch miatt használom, mert órában viszont ez jött be nagyon, sajnos a galaxy watch a poros nyomába nem ér).
Az jópofa szokott lenn amikor hencegnek, hogy mennyivel és mivel tud többet az iphone és mivel ezek olyan buták, hogy nem is merik az ios-t sorra cáfoflom meg őket, mert én viszont ismerem és tudom az előnyét/hátrányát az androiddal szemben, égnek, mint a rongy.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
alasoh
aktív tag
-
nagyúr
Érdekes amit írsz,és az a sok drága telefon felhalmozva,ami már milliós érték.Én úgy cserélek telefont,hogy az előzőt eladom,de ennyi akkor is sok egyszerre.
A Note-hoz : nem hiába ez a Samsung telefonok csúcsa.Ha ennyire prezentálni akarsz,a ceruza nagyon jó kellék ehhez is. -
iceQ!
addikt
Presztízs kérdésre megy ki a játék akkor egy tok nélküli Note 10 plus piros színben. Talán itthon is lehet kapni.
Na azzal tuti befutó leszel. Hardveresen bitang erős (csajomnak note 9 van, bőven elég neki)Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
nagyúr
Sznob körökben többet számít mennyiért vetted mint hogy mennyire jó telefon szerintem. Ha a villogás volna a lényeg akkor ultrát vennék vagy iPhone 11 pro maxot és persze szigorúan tok nélkül maximum körbe fóliázva használnám.
Hölgyként persze a világos színeket részesíteném előnyben. (Istenem de jó hogy nem ilyen körben kell mozognom, bár ha ilyen környezetbe sodródunk asszonnyal, pl. olyan esküvő, mi jól szórakozunk rajtuk . Ez persze nem rád vonatkozik, aki érti úgyis tudja mely ezen "rétegre" írtam).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- NBA és kosárlabda topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Árnyékos sarok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest