- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
tucsok. #10266 üzenetére
Lassan körvonalazódnak azok a dolgok,amiket szeretek ebben a 11 ben.
Még nem ismerek mindent,mert leakadtam egy dolognál.Mivel újdonság rámentem,hogy a Call Backgroundot mókolom.Betámadta a Pinterest és szedegettem le gif háttereket és azokat állítgatom be. Van egy-két szuper,ami tetszik.
Tudom,jobban harap az akkuból,de játéknak jó. -
Pioneer
őstag
válasz
tucsok. #9165 üzenetére
Ezekkel garantáltan működik.
Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand:
https://www.220volt.hu/Xiaomi+Mi+20W+Wireless+Charging+StandXiaomi 27W Quick Charge 4.0:
https://www.alza.hu/xiaomi-27w-quick-charge-4-0-d5770278.htm -
válasz
tucsok. #8848 üzenetére
Nekem egy rövid ideig hiányzott az írisz scanner, de aztán megszoktam, hogy nincs (bár a mostani maszkos időben pont, hogy jól jönne). A jack csatakozó 1-2 alkalommal jött volna jól, de megvagyok nélküle, mert már 3 éve TWS-t használok. Az értesítő led soha nem hiányzott, mert okosórát (előtte meg karkötőt) hordok.
-
gjoco1
addikt
válasz
tucsok. #8848 üzenetére
Szia!
Én N9 ről jöttem.Első körben az egyik bagatel dolog hiányzott,nevezetesen az értesítő led,de felturbóztuk kiegészítő AoD app segítségével és már az előlapi kamera szélén gyönyörűen megy a csilli villi.Egy jópár nap kellett az oldalsó gomboknak a megszokása.Viszont hardveresen-szoftweresen Nekem eddig a legjobb telefonom.Kamera téren egyenlöre nem tudok nyilatkozni....Nekem úgy tűnik,mintha az Amoled kicsit visszafogodtabb,de lehet,hogy csak Én érzem.
Anyagilag picit fájt,de már felejtős és imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest