- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Sziasztok. Búcsúzom innen, mert mobilt váltottam. Mindenkinek további kellemes és hasznos Note-ozást kívánok
-
-
Shyciii
veterán
válasz
francz'70 #14102 üzenetére
Pioneer, francz'70
Köszönöm mindkettőtöknek! Eszembe nem jutott, hogy ilyet csinál a Samsung is ráadásul vezérelhető a telefonnal is + fektetve is rá lehet rakni, zsír
Gyors töltőm van hozzá, meg hosszú jó minőségű kábel is, így elég a bölcső. Mégegyszer nagyon köszönöm!
-
Shyciii
veterán
Használ valaki állványos vezetéknélküli töltőpadot? Amibe bele lehet állítani, és enyhén hátradőlve támasztja, mint pl EZ , csak ez ugye sima tartó. Alzánál látok jópárat, viszont ahogy nézem a véleményeket eléggé elkeserítő...vagy nem tölti egyes készülékeket, mert nem a teljes felületén próbálja tölteni, vagy ha mégis, akkor a tokban levőnél nem mükszik rendesen, valamelyik folyamatosan hangot ad ki ha nem tölt stb.
-
Shyciii
veterán
Jah és történések vannak Note 10 ( mínusz Lite) terén is. Immáron a biztonsági frissítéseket nem havonta, hanem negyedévente fogjuk kapni, most hogy Note 9 is "nyugdíjba" vonult.
-
Shyciii
veterán
No reagáltak végre a bejelentett customn launceher vs gesture késés problémára? Tudjátok mit sikerült összeeszkábálni válasz gyanánt?
Hogy vegyem fel a kapcsolatot a custom launcher gyártójával, mert azt nem a Samsung fejleszti, így a probléma nem őket érinti. Mindezt úgy, hogy leírtam nekik, hogy BÁRMELY más launcherrel jön a hiba...Jah és Balázs válaszolt rá...Tehát a magyar Samsungtól úgy, hogy a magyar Samsung nem kompetens fejlesztési ügyekben. Ezt ők mondták a chat felületükön. Gratula -
Shyciii
veterán
válasz
$atirka #14017 üzenetére
Lehet hogy nyomják, de eddig csak egy helyen láttam 2 hónapja, a Camponában. Mikor volt időm, akkor odamentem, majd közölte a srác, hogy felrakja, de nagyon kezdő benne, és már 3-at elcseszett...úgyhogy inkább nem kértem. 2 hete mikor voltam ott moziban, már a boltjuknál levő plakátról le is szedték a ShildUp feliratot...
Tudom hogy kell felrakni, láttam a videót, meg ismerem ezt a "típust" is, amit így raknak fel, ennek ellenére ezt is el lehet rontani. -
Shyciii
veterán
válasz
bexxter #14010 üzenetére
bexxter
Mondjuk a 20 Ultrához azért elég sokat kell hozzárakni, ha szép állapotút szeretnél. Sajnos nekem az sem lenne alternatíva, mert én Note 10-re pont a mérete miatt váltottam. Így ha ez nekem bekrepál, akkor a tollnak búcsút kell mondanom. A kérdés már csak az, hogy Samsung S23 (ha ugyanolyan kis méretű lesz, mint eddig, vagy picivel nagyobb), vagy Asus Zenfone 9-es lehet. Samsung S22 kiesik, mert azzal a kis akksival, és nagy fogyasztásával használhatatlan számomra.
F_Gergely
No az érdekes. Eddig senki nem jelezte itt a fórumon, hogy Note 10+ -on is előjött neki valaha ilyen probléma, csak Note 10-esen, de ezt már külföldi fórumon is láttam.
-
Shyciii
veterán
No Samsung Members alkalmazáson keresztül lejelentettem, hogy sima Note 10-esen custom launchert és gesztusvezérlést használva a kezdőképernyőre való ugráskor kb 1,5 másodpercig nem érzékeli a kijelzőt. Kíváncsi leszek, hogy legalább a bejelentésre visszaböfögnek-e valamit, ha már túl nagy reményem nincs, hogy orvosolni fogják ezt a problémát (annak ellenére, hogy OneUI 2.5-ös verzió óta engedélyezve van külsős gyártók launcherének a gesztusok használatára)
-
Shyciii
veterán
Van valami hivatalos bug bejelentő oldal samsung mobilok szoftvere esetén?
-
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1 #13971 üzenetére
Köszi, ezt gyorsan dobtam össze
No igen, az a másik ha a unicode-ot nem támogatja az adott font. Azt már meg se néztem. Így is pöcsörészés volt, hogy pl az órára találjak olyat ami nem olyan hasas font, és akkor azt még összenyomva már egész korrektül néz ki.
Szép hosszú if függvény lesz, mire az összes kondíciót majd berakom holnap. Főleg akkor lesz facca, ha nem fog tetszeni magyarul, ezért törlöm az egészet, és vissza angolra
Már ott gondban vagyok, hogy most ugye
today's
Monday,Ez magyarul hogy a szavak sorrendje megmaradjon, úgy lenne:
Ma van
Hétfő,De ez olyan bután néz ki...
-
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1 #13969 üzenetére
Rittig, hogy a munka feltartott, de most volt 1 órám, így elkezdtem nézni az ingyenes meg utána már a fizetős kiegészítőket ötletgyűjtésnek, aztán egy teljesen üres lappal elkezdtem, és gyorsan összeraktam ezt: [link]
Először magyar nyelven akartam, de valahogy sehogy sem akart jól kinézni, meg az időjáráshoz kapcsolódó adatok nem jelennek meg magyarul. Aztán ahogy megoldottam, hogy időponttól függően kíván jó reggelt, jó napot, jó estét, vagy jó éjt, így rájöttem, hogy végülis ugyanazzal a módszerrel megoldható a időjárási kondíciók lefordítása is, így majd holnap megcsinálom, de gyanítom angolul ez a szöveg szebben néz ki, mint magyarul.
-
Shyciii
veterán
bcl
Sajnos Note 10-eseken nincs választási lehetőség, és külön service-ként sem lehet hozzáadni. Hiába ugyanaz a verzió, mégsem mutatja. Tuti van benne minimális változás, még ha a verzió ugyanaz is. Ezt erősíti meg az is, hogy ki lett adva a OneUI Home 14-es verziója. APK mirrorról letölthető, mert még nem mindegyik régió kapta meg. Minő meglepő módon nem megy fel a Note 10-esen, pedig látszólag nincsen típushoz kötve. Nagy franc ez a Samsung.
dkovizoli
Jaja. Ahogy írtam a52s-en is lehet választani. Úgy látszik a 2020, 2021-es modellektől kezdve visszaadták ezt a funkciót, a többiek megy úgy látszik le vannak xarva. -
Shyciii
veterán
Vettem barátnőmnek egy Samsung Galaxy A52s -t, és meglepődve tapasztaltam, hogy a OneUI Home azon képes a jobbra swipe-kor a Google Discover-t is megjeleníteni, miközben a Note 10-es csak azt a nyomorék Samsung Free-t. Ugyanaz a OneUI, mégis annak a OneUI Home-ja képes rá. Azért ez ritka nagy genyóság a Samsungtól.
-
Shyciii
veterán
válasz
Pioneer #13956 üzenetére
Ez a (sehsupport@samsung.com) emailcím honnan van? Mert a hivatalos weboldalukon az emailküldésnél nem emailcímet ad, hanem onnan közvetlenül lehet írni nekik.
Amúgy ez olyan gáz: méltányossági alapon...bakker. Mintha szívességet tennének nekünk azért, mert megvettünk egy felsőkategóriás telefont...Oneplus meg szó nélkül kicserélte a Oneplus 7T Pro-m esetén az akksit gari időn belül.
-
Shyciii
veterán
válasz
Rottweiler89 #13953 üzenetére
Ezt megkérdeztem a Samsung hivatalos központjában, és azt a választ kaptam, hogy van rá lehetőség, de először be kell vizsgálniuk, és utána döntik el, hogy garanciás kereteken belül elvégzik-e vagy sem. Szal nagyon kétesélyes a dolog. Ebből a szempontból vannak a Samsungnál jobb gyártók.
-
Shyciii
veterán
válasz
Centaurus #13945 üzenetére
A vezetéknélküli töltő biztos jó?
Aztán próbáld ki, hogy bekapcsolod a fast wireless charging opciót, vagy ha be van kapcsolva, akkor kikapcsolod, és úgyis nézd meg
Plusz meg lehet próbálni a rendszer cachét törölni. Az is okozhat ilyen fura problémát: ki kell kapcoslni a telót. majd kikapcsolt állapotban a hangerő fel és power gombot tartsd lenyomva egészen addig míg be nem jön az Android Recovery. Ott válaszd ki a wipe cache partition-t. Utána ha minden igaz, akkor a power gombbal tudod újraindítani. -
Shyciii
veterán
válasz
Barell #13935 üzenetére
Szia. Én pár kb 2 hónapja vettem Samsung Note 10-et. Oneplus 7T Pro-ról váltottam. Ezt olvasva jó nagy hülye voltam, hisz újabb, és fejlettebb is a Oneplus, és plusz erőssége a 90Hz-es full kijelző (semmi notch ilyesmi, mert motoros kamera), de...Bármennyire is szuper telefon, és imádtam és imádom a mai napig, egyszerűen nagy. Egy kicsi szép szögletes telefont kerestem, és megtaláltam a Note 10-est. Én 100-ért vettem 2 hónapja, kaptam hozzá 2 tokot is, garanciális még 2023 valameddig, és TÖKÉLETES esztétikai állapotban van. Akksija is 92%-os, megvan a 2db plusz hegy a pennek, szal mindenhogy szuper. Szóval valóban az értékük a béka segge alatt van, de ennek ellenére mindig jól nézd körbe az állapotot (esztétikai), a belső működését/állapotát meg a Samsung Members appal le tudod ellenőrizni (gyorsan megvan).
Ha nem keresed az aktuális leggyorsabb procit, és nem zavar a 60Hz-es kijelző (én kezdek visszaszokni a 90Hz-ről), akkor jó választás lehet. Nincs már nekik kifejezett gyermekbetegségük sem.
Viszont azt még tudnod kell, hogy az Android 12, amit hivatalosan meg kap, és tovább nincs (Talán még az Android 12L-et megkapja, de abban nincs érdemi változás). Szal utána már csak biztonsági frissítések fognak jönni. Új Android, vagy új funkciók nem. -
Shyciii
veterán
válasz
Probert75 #13927 üzenetére
Nem a Note 10-el nem kompatibilis, hanem bizonyos Android verziókkal.
Így fejből kapásból egyre emlékszem a Good Lock 1.0 alapján ami fel van törve: valami Light Edge+ modult mutatott. Elvben a OneUI alatt levő light edge beállításaihoz csap még párat. No ez az Android 12-vel nem kompatibilis, így a Fine Lock meg sem jelenti, mint használható modult. -
Shyciii
veterán
Egyébként megjött az európai Note 10 modellekre a júliusi update, de azt feltéve is jön nekem a custom launcheres probléma. Ha ez valaha megoldásra is kerül, akkor az max a OneUI 4.1.1-es változatban, de gyanítom nem foglalkoznak ezzel. Keresek még hivatalos Bug lejelentőt, de meglepődnék, ha érdekelné még őket a Note 10-es széria
-
Shyciii
veterán
válasz
Probert75 #13922 üzenetére
Sőt innen nem csak a modulok tölthetőek le, hanem maga a Fine Lock alkalmazás a Google Play-ből, és azt használva nincsen régió probléma, minden modul használható. Ugyanúgy néz ki, mint a Good Lock, és csak azokat a modulokat mutatja, amik kompatibilisek az adott oprendszerrel (míg nekem a Good Lock 1-es verziója mindent mutat, még azt is ami nem kompatibilis az Android 12-vel).
-
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1 #13917 üzenetére
Azt hittem, hogy lockscreen, mert akkor érdekelt volna, hogyan csináltad (rootolás nélkül).
Érdekes, hogy nem mindenkinél van ez a torpanás. Viszont akinél van, annál a havi frissítések után is megmaradnak. "Rém" idegesítő, hogy a gyári launchert vagyok kénytelen használni. -
Shyciii
veterán
válasz
csubííí #13914 üzenetére
csubííí
Akkor ez általános probléma. Még a végén azt kell gondolnom, hogy szándékosa lépés a Samsung részéről.
gjoco1
Nem a laggolásra gondoltam. Nekem olyan nincsen. Hanem hogy ahogy visszaérek a home screenre, akkor nem tudok azonnal indítani egy másik programot,m ert nem érzékeli a tapit. Amúgy ez a női alakos kép ez home screen, vagy lock screen?
-
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1 #13912 üzenetére
Jah nem azért kérdeztem, hanem azért, mert látom te custom launchert használsz. Én is szerettem volna, de én sima Note 10-esen, és azt tapasztalom, hogy bármiylet is használok, az a fura jelenség van, hogy ha kilépek egy programból gesture navigációval, tehát felfelé swipe home képernyő, akkor nem tudok azonnal rátapizni egy másik programra, mert nem fogadja el, csak 1-2mp múlva. Tehát benne vagyok egy programban, hmajd felfelé swipe a homescreenre, rögtön tapizok egy másik ikonra, és nem történik semmi. Ha a felfelé swipe után várok egy 1mp-et, akkor utána már bármit el tudok indítani. És ez bármilyen custom launcherrel előjön. A Samsung saját megoldásánál nincs ez a gond.
-
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1 #13883 üzenetére
tudjuk mind , hogy az új akksik már korán sek tudnak annyit .
Igen? Ezt honnan "tudjuk". Oneplus 7T Pro-m most jött vissza a lengyel szervízközpontból akksicsere után, és újra 5 és fél óra kijelzőidőket produkál erős használat mellett. Ilyen utoljára újkorában volt. Szal én nem látom, hogy rosszabb lenne az új akksi, mint ami eredetileg volt benne.
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13859 üzenetére
Semmi gond, értettem
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13857 üzenetére
Akkor már megint kilógok a sorból
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13855 üzenetére
Van sima Note 20, csak a probléma, hogy 161,6mm a Note 10 meg 151mm. Vagyis elhagyták azt a jó "szokást", hogy a sima változat marad kicsi. A sima Note 20 gyakorlatilag akkora, mint a Oneplus 7T Pro-m, csak a Oneplus fluidabb, reszponzívabb, és 90Hz-es kijelzővel bír. Szal nekem a Note 10-el végetért a szögletes Note széria. Ilyen szögletes forma még a Sony-nak van, de az még régi használt formában is eszetlen ára van.
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13853 üzenetére
Én vettem volna a 20-as sorozatból, ha lenne belőle olyan kis változat, mint a sima Note 10-es, de sajnos ilyen nincs (meg nagyjából más típus esetén se). Én képes voltam visszafelé váltani (gyorsabb prociról, 90Hz-es kijelzőről) a Note 10-re, pusztán csak a méret miatt (meg persze tetszik a szögletes kinézet is). Épp ma kaptam vissza a szervízből azt a telót amiről váltottam, mert gariba cseréltettem az akksit, mert már nem bírja a gyári értéket (igen, van olyan gyártó aki így is kicseréli gariban az akkumulátort, és fizeti a háztól házig szállítást
).
itt van a kezemben, frissítem épp a legújabb szoftverre, és azért fáj a szívem érte, mert nagyon jó telefon, de egyszerűen a mérete és súlya nagy, főleg zsebben hordva. Note 10-es ebben verhetetlen. -
Shyciii
veterán
Note 10+ -ra Európában elérhető a júniusi frissítés. 10-esre egyelőre csak Svájcban.
"Samsung June 2022 security patch brings a lot of bug fixes and patches for the issues that affect the performance and stability of Galaxy devices. The fixes include 5 Critical, 39 High, and 1 Moderate in addition to 1 already included and 2 not applicable on One UI."
-
Shyciii
veterán
válasz
Probert75 #13839 üzenetére
Emag-on amit nem ők forgalmaznak, hanem külsősök, ott fordítórobotok írnak szöveget. Azért ilyen. Amit én néztem cikket, az egy angol cikk volt, ahol pár darab legjobb fóliát sorolták fel amikkel jól működik együtt a ultrahangos ujjlenyomatolvasóval és jó védelmet is adnak a behatásokkal szemben
-
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1 #13831 üzenetére
gjoco1
Ehh, ez így nem néz ki valami jól. Nagyon látszanak a hibák
Ugyanaz a hatás, mint a ClearPlexnél? Mármint ugyanolyan puha zselés érzetű? Mert akkor ez nekem kiesett. Az ujjlenyomatolvasót tényleg próbáld ki mikor van időd, mert az gyenge pontja az üvegfóliáknak sajni.
Pioneer
Erről SPIGEN NEO FLEX HD fóliáról olvastam tegnap. Kerestem olyan fóliákat, amik nem befolyásolják az ujjlenyomatolvasót, jó minőségűek és az ütéseket is bírják, és ezt a Spigen-t elsőnek hozta fel mindenki. Emag-on még árulják, úgyhogy gondolkozom, hogy veszek egyet tartalékba.
-
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1 #13819 üzenetére
Nekem 8e volt, de a srác aki felrakta is béna volt, mert először rosszat rakott fel, másodjára meg az elején picit lelógott, így 1-2 nap alatt begyűjtötte a koszt, és nyomta felfele a fóliát. Amúgy meg olyan mintha egy puha zselét nyomkodtam volna, úgyhogy 1-2 nap alatt már tiszta mélyedések voltak benne, mintha körömmel nyomtam volna. Természetesen az önjavítóképesség nem működött...
Neked azért volt éle az íveknél az üvegfóliánál, mert az csak 2.5D-s volt. Az 5D-sseknél ez le van erősen kerekítve, így nincs ez az érzet. Már ha a specifikáció nem hazudik...Amit rendeltél az pont az a hidrogél, amit nem tudok, hogy milyen lehet. Majd most te leteszteled
Nekem muszáj valami rendes törésvédelem, mert tok nélkül használom a telóimat. Csúszás ellen a hátlapra Dbrand vagy Slickwraps matricát szoktam rakni. Úton van a Note 10-re is, csak még nem érkezett meg, úgyhogy nagyon figyelek mikor a kezemben van és éppen úton vagyok valahol, vagy állva vagyok. -
Shyciii
veterán
Más kérdés. Kinek mi a tapasztalata az üvegfóliákkal? Olvastam, hogy nagyon nem mindegy, hogy mit rakunk rá, mert az ultraszónikus leolvasó nagyon érzékeny rá. Mivel gyorsan akartam rá valamit szerezni, így vettem egy Bestsuit 5D-s flexibilis edzett üveget, és ennél is érződik, hogy bizony jelentősen csökkent az ujjlenyomatazonosító felismerőképessége. Arról nem beszélve, hogy bár 5D-nek írják, de a szélei érzetre inkább 2,5D...
Van valakinek tapsztalata, hogy melyik edzett üveg nem csökkenti az ultraszónikus ujjlenyomatazonosító hatékonyságát? Vagy bármi mást ami törés ellen is véd valamennyire. Media Markt zselés-fóliás Clearplex-ét másik telón próbáltam, és egy rakat szar. Vannak hidrogélesek, meg a sima nanobevonatos löttyök, de nem tudom, hogy az ígéreteken kívűl mennyire hatékonyak.
csubíííKöszi, ez egy fokkal gyorsabb, bár fura, hogy a Samsung engedi a zárképernyőn a notification lehúzását. Volt már olyan mobilom, aminél biztonságilag ez tiltva volt.
-
Shyciii
veterán
válasz
francz'70 #13814 üzenetére
Nekem jegyzetelés max a bevásárláskor van
A tips alklalmazást végignéztem, és jól is tettem, mert fény derült pár különbségre a többi telóhoz. Pl screen cast opció nincsen, illetve van, de arra is a Dex-et kell használni, és állítható hogy Dex legyen, vagy screen mirroring.
Egyelőre 2 "problémám" van vele:
- a root problémája, hogy tudjak játék beállításokat menteni. Itt elég körülmányes a root, mert akkor OTA nem működik, így Odin-nal kell havonta felrakni a romot, ami megint jóval kényelmetlenebb, mint más készülék 1db file-ból álló romja. Oneplus-omnál az OTA működik root alatt is, csak érzékeli, hogy rootolva van, így a teljes romot tölti le, felteszi, majd 2 kattintással fel lehet úgy rakni, hogy a root megmaradjon. Ez hiányzik.
- Másik gondom, amivel egyáltalán nem lehet mit csinálni, hogy hozzászoktam a felsőkategóriás Oneplusok 3 állású kapcsolójához az oldalán. Rém kénylemes azzal rezgőre, vagy némítóra kapcsolni, mint hogy feloldjam a készülékem, tapi ide-oda, hogy ugyanezt elérjem.
Ha ezen a kettőn túl tudok lépni, akkor megmarad a Note 10-es, ha nem, akkor újra a oneplus 7T Pro-t használom. -
Shyciii
veterán
válasz
VivienR #13813 üzenetére
De milyen adatot? Mert programok-hoz, játékokhoz tartozó adathoz tudtommal root kell. Ha pl beállítom a Shizuku-t, ami wireless adb-n keresztül éri el a telefont, akkor a Swift Backup jelzi hogy nincsen root, csak adb-s metódus van, és rögtön jelzi, hogy programokhoz tartozó Data-kat nem lehet menteni.
Esetleg emlékszel, hogy te hogyan csináltad? -
Shyciii
veterán
A Samsung Notes-ban tudom, de én Keep-et használok. Adtam egy esélyt a Samsung Note-nak is, de agyfaszt kaptam tőle. Viszont most hogy Gboard alatt simán beállítottam egy egy kis gombbal váltok swipe és kézírás között, így nem probléma a Google Keep-ben, meg bármiben kézírást használni
Ha még az is beállítható lenne, hogy az s-pen kihúzásakor a Gboard automatikusan átváltson kézírásra, akkor az már tiszta hawaii lenne -
Shyciii
veterán
Köszi a Gboard infót! Én is azt használom, pedig adtam 2 napnyi esélyt a Samsung billnek, de egyszerűen kevés a gyári bill. Tökéletesen működik, még rondán írva is
Mega thx!
Esetleg azt nem tudod, hogy hogyan lehet az animációkat felgyorsítani? Ha egy megnyitott programból visszaugrok az asztalra, akkor elég hosszan lejátsza az animációt hogy összezsugorodik az ikonba. Iszonyat idegesítő, és lassú, mint egy iphone. Próbáltam az accesibility alatt kikapcsolni az animációt, de semmi reakció. Próbáltam a developer menüt előhívni, és a régi jó 3db animációt lecsökkenteni 0.5x -re, meg kikapcoslni is, de szintán nincsen rá hatással. Van még valahol opció, vagy az Android 12-es OneUI 4.1-nek ez egy bugja, vagy a OneUI 3-ban levő animáció gyorsítás funkció "véletlenül" kimaradt. -
Shyciii
veterán
válasz
francz'70 #13807 üzenetére
Apropó ceruza...Én alapvetőleg nem a ceruza miatt vettem most második telefonnak (talán lesz belőle első), és kipróbálva nem találom valami reszponzívnak ezt az spen-t, meg a megnézett pár funkció mint pl a jegyzet írás (ami ahogy elnéztem csak a samsung notejában működik, ergo kuka), gallériában nagyítás, kép váltása számomra teljesen felesleges bonyolítás, viszont az hasznos tudna lenni, hogy pl bármilyen csevegő alkalmazásban, mondjuk a Viber-ben a szöveget ne pötyögni kelljen, vagy swipe-olni, hanem spen-nel beírom, átalakítja az írott szöveget nyomtatottá, és úgy elküldi. Erre van mód?
-
Shyciii
veterán
válasz
bbendre #13802 üzenetére
Elképzelhető, hogy a Magisk-el való rootolás a Note 10 esetén megsértené? Mert a Oneplus 7T Pro-mat Magisk-al rootoltam, és minden további nélkül megy a Google Pay mindenféle egyéb trükk nélkül.
Az a baj, hogy a root kellene nekem, de csak egy játék miatt ahol a játékhoz tartozó adatokat menteni kell, és időnként visszatölteni (backup, restore). Ehhez viszont root kell, a Shizoku sem jó rá. Amúgy az androidnak ez egy q.va nagy hátránya, hogy a backup csak a programot menti el, de a hozzátartozó adatokat nem, így nem lehet normális backupot csinálni. -
Shyciii
veterán
Valaki használja úgy a készülékét, hogy rootolva van?
Vagy esetleg lehet tudni, hogy pontosan minek a használata szűnik meg a knox miatt mikor rootolom a készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest