- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Schuler888 #11220 üzenetére
Igen most még,aztán majd ahogy telnek a napok,szépen lecsökken az. Nekem is volt újkorában több mint 8 óra sot,azóta se.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Schuler888 #11207 üzenetére
El nem tudom képzelni miben nyújt többet egy Note 10+-nál az s21,de azért használd egészséggel.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
vodrosjozsi #11173 üzenetére
Huhh na olyat még nem láttam,hogy fél perc alatt 20%-ot merüljön. Ott valami nagyon csúnyán beakadt.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
vodrosjozsi #11168 üzenetére
Nekem még csak a napokban adta ki a Telekom a februári biztonsági csomagot,de más extra nincs. Mindig le vannak maradva. Tiédre már a 3.1 felület érkezett?
-
Dj.Mike
senior tag
Az összevissza merülést én is tapasztalom töltésenként. Van hogy leveszem töltőről,alig merül. De ha már következő töltés után veszem le,akkor meg már érthetetlen módon merül,ugyanazokkal a használati szokásokkal. Mintha valaki írta volna már,hogy minden 2ik töltésnél bírja jobban tán. Egyébként semmi gondom nincs vele,kiváló készülék.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Schuler888 #10982 üzenetére
Igen,hát mondjuk vannak pillanatok mikor valóban lehet zavaró,mint a kedves kolléga esetében.
-
Dj.Mike
senior tag
Mitől van az,hogy kb 30szor rányomtam a szoftverfrissítésre,mindannyiszor azt írta,nem tölthetö le a frissítés?
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Schuler888 #10958 üzenetére
Világos,de azt ki szponzorálja,hogy valaki ténylegesen buta legyen? Vagy az megy magától is?
-
Dj.Mike
senior tag
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Csocsesz75 #10941 üzenetére
Én a sestore-ban vettem anno a szürkét, futár hozta. Van is nekik készleten 10990-ért.
-
Dj.Mike
senior tag
Van itt olyan,aki már tudja használni az 5G-t? Mennyivel fogyasztja jobban az akkut,mint a 4G?
-
Dj.Mike
senior tag
Érkezett nemrég a gyári böngészőre egy 107 megás frissítés. Nektek is fürgébbnek tűnik?
-
Dj.Mike
senior tag
Szerintetek mitől lehet az,hogy 5%-ról leesik 1%-ra a töltöttség kb 2 perc alatt? Pontatlanul mérne a szoftver? Akkunak nem gondolom,hogy baja lenne,mivel elég jó kijelzőidőket produkál.
-
Dj.Mike
senior tag
Ismételten messenger kérdés,bár tudom nem igazán tartozik ide. Szóval szeretném megoldani azt,hogy mikor írnak,akkor ne rezegjen a teló,csak hangot adjon,viszont nem lelem az opciót ami kikapcsolná. Hívások rezgését ki tudtam kapcsolni pedig.
-
Dj.Mike
senior tag
Itt is feltenném a kérdést,mivel a szoftveres topikban nem kaptam rá választ. Szóval mióta android 11 van,azóta a messenger chatfejek nem jelennek meg. Hol találom meg,hogy be tudjam kapcsolni?
-
Dj.Mike
senior tag
Mondjuk meg lehet érteni a te verziód is. Én speciel magamból indultam ki,mivel nekem csak ez a netezési lehetőségem van,mivel nincs bevezetve kábeles. Szóval én a telefont használom hotspotként is,illetve rengeteg tartalmat fogyasztok rajta. De igen,valóban igazad is van. Nem volt szándékomban vitát generálni.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
gjoco1 #10736 üzenetére
Nálam még használati mód tanulása van,de már most sokkal jobb. 6 óra 38 perc lett a kijelzőidő,mire kikapcsolt a teló. Egyúttal csináltam is egy gyorstöltés tesztet 100%-ra,ami 1 óra 3 perc lett a 45wattos töltővel. Ja és wqhd+ illetve speciális feldolgozás kikapcsolva.
-
Dj.Mike
senior tag
Nektek megy a yt vanced android 11en? Eddig nekem is jó volt,de mióta frissült,ha elindítom csak forog a kék ikon és nem jönnek be videók.
-
Dj.Mike
senior tag
Nos csak csináltam egy frt,viszont nem tudok bejelentkezni a google fiókomba. Kér egy kódot a megerősítéshez. Nem lehetne valahogy kikapcsolni,hogy ne kérje?
-
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
csubííí #10688 üzenetére
Hát nem tudom,hogy ez konkrétan mi lenne,mivel nekem is 0 bájtot mutatott,holott használom az appokat,amiknek elvileg generálni kéne az adatokat. Ha megnézedcaz alkalmazásokon belül egyenként,ott fogod látni a gyorsítótárukat,és azok bizony nem 0-t fognak mutatni. Én recoveryt preferálom. Szerintem az a biztos.
-
Dj.Mike
senior tag
Csináltam egy wipe cache-t nagynehezen,mivel trükközni kellett a recoveryhez is. Szemmel látható az üzemidő javulás. Lehet be volt akadva valami. A play szolgáltatások fogyasztását remélem lejjebb sikerült vinni,mert elég magas volt.
-
Dj.Mike
senior tag
11 alatt már kivették a világító szélek funkciót is,vagy csak én nem találom?
-
Dj.Mike
senior tag
Hali! Nektek vannak tapasztalataitok a speciális feldolgozás használatáról? Tényleg jobban merül ha be van kapcsolva? Nekem mostcígy elég pörgős bekapcsolt állapotával. Fr nem volt,csak az akkustatokkal kellett trükközni,mert nem mutatta a kijelzőidőt.
-
Dj.Mike
senior tag
Na végre jön már lefele nekem is az ota. Meglesem előbb fr nélkül mit mutat.
-
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Schuler888 #10095 üzenetére
Anno mikor nézegettem mediában csak a 4g verziósat árulták, szerintem a szolgáltatók pedig csak az 5g-set. Vagyis gondolom,mivel enyém telekomos és 5g. Nem is láttam náluk 4g modellt.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
werszomjas #10030 üzenetére
Note 10 plus 5G akkor,ne a simát.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
TODI1111 #9979 üzenetére
Én teljesen meg is értelek. Amire nekem nincs,másnak még lehet rá szüksége. Mondjuk ott van a szinkronizálás,ami viszont akkor se lenne bekapcsolva,ha minden más,mivel kimondottan akkuzabáló. Nem tart sokáig kézzel ráfrissíteni a levelekre. Egyébként én inkább szórakozás célból használom a telefont. Van aki pedig munkára,így igazat adok neked is. Ami nekem szarság másnak lehet munkához kell.
Más: Lehet nem teljesen idevágó kérdés,de másnak van sötét mód a fb appon belül? Nekem olyat csinál,ha belépek másik accba,megjelenik,de ha visszalépek a main accba,eltűnik. Ennyire acc függő lenne?
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
TODI1111 #9726 üzenetére
Igen,ezen felkacagtam. Ki tudja mi alapján méri az app a valós kapacitást. Ha jól emlékszem 96% volt mikor megvettem,azóta volt már factory reset,meg pár kisülés is,de most mégis olyan időket produkál,hogy csak lesek. Igaz megvontam jópár alkalmazástól a helyhasználatot,meg az összefoglalóban leírt opciók is be lettek állítva. Gyárihoz képest mindenképp jobb az üzemidő. Decemberi csomaggal természetesen,5G modell.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Schuler888 #9724 üzenetére
Az a fura,hogy ugye ha 4300-nak van tervezve,akkor hogy tud csak 4170-et? Nekem most a 4300-al ír 92%-ot az állapotra.
-
Dj.Mike
senior tag
Na most azért valamit sikerült eltalálni,nem is tudom volt-e ilyen jó a készenléti akkuidőm. 8 óra 5 perc alatt 11% ment le.
-
Dj.Mike
senior tag
Én nem olyan rég láttam egy videót az élénk móddal kapcsolatban, ott az volt a téma,hogy a fehér nem volt igazi fehér a gyári kalibrációval. Mutatott a fickó egy kézi beállítást,amivel az ő illetve mások,de még az én véleményem szerint is,a fehér valóban fehér lett. Egyébként nekem az alap beállításokkal kicsit pirosas volt a fehér.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok van arra megoldás,hogy a gyári időjárás widget szövegét feketére lehessen állítani? Fehér hátterem van és nem nagyon látszik a szintén fehér szöveg.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
vodrosjozsi #9233 üzenetére
Hát még a Note 10 plus 5G
-
Dj.Mike
senior tag
Tegnap kipróbáltam a gyári szupergyors töltést először,mióta megvan a telefon. Hát sokkal gyorsabb,mint a sima töltés,pedig megszállottan elleneztem eddig,de egy ekkora akkunál nagyon hasznos,és mégcsak fel sem melegedett nagyon a készülék. Ráadásul ugyanúgy bírja,mint lassú töltéssel. Merem bátran ajánlani. Egyébként van itt olyan,aki állandóan csak gyorstöltéssel tölti?
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok mit gondoltok,érdemes használni a beépített víruskeresőt? Van hatása a biztonsági résekkel szemben? Illetve akkut szívja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged