- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Plazmacucci #12532 üzenetére
Annyit olvastam, hogy s21 szériára decemberben. Korábbi évekből kiindulva akkor kb. febr márc.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Plazmacucci #12530 üzenetére
Android 12-vel jön majd és google feed integrációval. Legalábbis ezt olvastam.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Plazmacucci #12258 üzenetére
Jó ez szerintem is igaz. Azért is imádtam régen a Sony-t.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csubííí #10796 üzenetére
Igen, be van kapcsolva. Ennek ellenére csak azt írja, hogy felkészülés az automatikus mentésre és pörög... de már ha a telefonra mentem az új képet akkor sem menti fel... többször töröltem a fotók app-ot minden adatával és semmi. Csak arra tudok gondolni, hogy a mem. kari az titkosítva volt. Persze azóta deaktiváltam de lehet azért nem megy,m így szerintem csinálok egy FR-t.
-
MikeWazowski
veterán
Itt is szeretném megkérdezni, mert még mindig nem működik. Szóval aki SD kártyával használja a telefonját megnézné nekem, hogy az újonnan készült fényképet feltölti-e a google fotókba? Hálás lennék érte, mert egy napja küszködök már...
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
válasz
eladogeppc #4989 üzenetére
Ha FR után is ezeket tapasztalod akkor van baj. Főverzió frissítésnél kell az FR. Sokan ezt képtelenek felfogni, de ez van, sajnos.... és ez nem azt jeleneti, hogy szerintem is rendben van.
-
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Juhaszatti #1309 üzenetére
Nincs hát.
jó képek.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Memmaao #1298 üzenetére
Van gyerekem.
Spontán fotózom és meg vagyok teljesen elégedve a képekkel. Nyilván elfogadom, hogy ez egy telefon, de ahhoz mérten korrekt, sztem. S10 fórumba nem láttam legalábbis mostanában nem olvastam kameráról problémát. Inkább led hiánya stb. a probléma, másoknak.
Komolytalan az, hogy van egy alig megjelent telefonod és nyomod itt a sírást, hogy jajj most mi lesz. Igazából ezzel sincs gond, de amikor 1-2 nap elteltével folytatod már igen, és ahogy látom mást sem érdekel. Írtam anno, hogy várj 1-2 frissítést, és ha utána is problémás akkor érdemes egyáltalán gondolkodni a cserén. Addig mivel Hűbele Balázs módjára vettél valamit, kénytelen vagy várni.Ja, meg hogy nem sírsz... írod, hogy a családba van egy S10, meg egy note 10 + és most úgy éltek, hogy nem lehet fényképezni. Na azért legyél már tekintettel másra... Más össze tenné a kezét, ha egyáltalán lenne gyereke, nektek meg a két legjobb telefonotok van és szenvedtek.... de ez már nagyon off.
-
MikeWazowski
veterán
Ha valaki vesz valamit 350 ezer Forintért, mért nem tájékozódik, miért nem olvas előbb el teszteket stb. S10 fórumba is a sok komolytalan ember azon dühöng hogy nincs benne értesítési led és az ilyen vásárlói hibák miatt szidja a gyártót... miért nem lehetett várni 1 hónapot, utána járni, tesztelni MM-be vagy máshol és, ha jó, akkor vegye meg. De nem, mert ő már a bejelentés előtt megrendelte kb. és utólag meg vádaskodik.
Nem akarok elindítani semmit, nincs is note10-em, (s10+ van) de olvasva ezt a fórumot gondoltam adok neki tanácsot, mert nagyon elveszett szegény.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Pythoncobra #1249 üzenetére
ŐŐ, azzal fizetsz NFC-vel terminálon?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
7Heads Drago #1226 üzenetére
Hát lehet az, de egy ledes izzót mellé rakva kb. nem láttam max 1-2 mikro karcot.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
7Heads Drago #1220 üzenetére
Nem egy telefont adtam el, de szerintem jobb állapotú volt a kijelző fólia nélkül használtan mint másnak fóliával. Igazából mondhattam volna simán azt eladásnál, hogy fóliával használtam... Szimplán vigyázok rá.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm szépen Mindenkinek és bocsánat, csak a teszt második oldaláig jutottam a kérdésig, és most már olvasom a negyedik oldalon. Köszönöm mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged