- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
F_Gergely #13387 üzenetére
Nekem is használati tárgy, ezért sem lehet folyton biztosítási javítás alatt kijelzőtörés miatt. 3 gyerek mellett meg garantált, hogy néha leesik. A munkám során sincs biztonságban (légimentés). Pitaka aramid tokban 3x tört kijelző, tok nélkül is ez lenne a helyzet. Amióta Spigen/UAG/gyári protectiv tok van a telefonjaimon, még soha nem tört el egyik sem! Pedig naponta esik le. Szóval ha tényleg használja az ember, akkor nem tudja meztelenül használni, mert akkor bizony eséllyel kiesik pár nap, amíg javítják.
#GeoJoe: én már mmost is 45W töltőt használok, a tab S7+ is kb 1 óra alatt tölt fullra, a note 10 plus kb 50 perc alatt 10%-ról.
-
válasz
axlfsi #13382 üzenetére
Sajnos nekem nincs céges (EÜ), de mivel az otthoni előfizetés is Magenta1, így 30% lejön minden előfizetésből, így 12e ft a korlátlan beszélgetés és a korlátlan net + e-sim. E mellé 2 év hűség fejében (amúgy sem váltanék , az otthoni előfizu miatt) jár online 83e készülék kedvezmény, és a maradék összeg 22x20e ft. A note 10plus-on is van biztosítás, azt csak átkötöm erre, és hadd szóljon. Kicsit bosszant, hogy nincs memória bővítési lehetőség, de túl fogom élni, 2,5 év alatt a 10 plus-ban 108gb foglalt a 256-ból, a kártyán van 80gb tartalom, a kettő együtt is bőven a 256gb alatt van.
-
válasz
axlfsi #13374 üzenetére
Én note 10 plus-ról váltok s22U-ra. Előrendelésben a meglévő elofizum mellé, amin már nincs hűség 83e készülék kedvezmény mellett 446e-re jön ki a 256gb bordó változat, 22 hónap cca20e. Nekem megéri. Így is túlhordtam ezt, az előrendelés óta megvan ez is. A buds és ez is megy majd marketplace-re.
#gjoco1: én a kezdetektől nem vagyok megelégedve a note 10plus kamerájával, és ez nem.is változott. Nem vennék belőle újat, ez a két és fél éves is tökéletes. De nekem most beérett a váltás. -
-
válasz
torrrent #12652 üzenetére
Hát, azért lecsorgott a note 10+ megjelenése óta pár év, szóval nem hiszem, hogy csak a képfrissítés és a kamera lesz előrelépés. Nagyon szeretem ezt a telefont, évek óta most először érzem, hogy nem bizsereg a tenyerem, hogy váltani kéne. De egyszer majd váltani kell, és akkor én bizony tollas telefont veszek megint majd.
-
-
válasz
Plazmacucci #12439 üzenetére
Mint korábban írtam, minimum 2 éves periódus nálam egy telefon, de van, hogy akár 3 is. Eddig minden note, amin volt, a megjelenés napjától van nálam. Így igen, kihozom elővásárlási ajándékkal. Ha bosszantóan magas árral jön, akkor Telekom 22 hónap 0% THM részlettel.
-
válasz
Plazmacucci #12407 üzenetére
Ok, de ha azt a telefont használod és nem folyton váltogatod, akkor bizony nincs jelentősége. Note 3 után nekem jött a 4, a 8 majd a 10. Mind 2 év feletti kihordàsi idővel, mind kiszolgálta az idejét és ledolgozta az árát. Mindet a korához képest reális áron adtam el órákon belül.
-
válasz
Plazmacucci #12405 üzenetére
Az oleofob réteg kopásra garanciális! De én note 3 óta nem tapasztaltam ilyet, ott is a gyári fedeles tok okozta. Én azóta nem használok fedeles tokot. A szerviz szó nélkül cserélte a kijelzőt, mert látszott, hogy a tok ablaknál volt megkopva. De oleofob réteg kopás garanciális kijelzőcsere.minden esetben. Ha el akarod adni, senki N fog azért felárat fizetni, mert karcmentes a kijelző. Senki!
-
válasz
Plazmacucci #12402 üzenetére
Persze, hé előtte leejted a homokba.
Én soha sem értettem ezt a fólia mizériàt! Soha egy telefonomon sem volt. Használtan mindet reális árában tudtam eladni. Egyik sem volt makulátlan. Mindet használtam. A note 10+ kerete pl simán kopik a protective cover alatt. Az üvegen van karc. De semmi zavaró. Miért jobb egy agyonkarcolt fóliát nézni? 3 gyerek mellett számtalan alkalommal esett le a telefon. A gyári ütésálló tok mindig megvédte. A note 8 pitaka tokban 3x esett le, 3x kijelző csere lett belőle. A tanulság: jó tok kell. -
-
-
válasz
MikeWazowski #12271 üzenetére
Ó, a gyári már évek óta em tudja kezelni azokat a widgeteket, amiket a Nova eddig hibátlanul kezelt.
-
válasz
Zsoleszhun #12269 üzenetére
Ez jött ki ma éjjel. A 7.0.47
-
válasz
Plazmacucci #12266 üzenetére
Szerintem még mindig trágya a gyári launcher...
-
Ma frissült a Nova launcher. Sajnos nem előnyére változott! A beautiful widget időjárás widget nem működik, n.mitat semmit, a mappa kaotikus lett...
-
válasz
Diokhan #12159 üzenetére
Egyeztessek az amazonnal 😂😂😂😅. Mondjuk pont ezzel kezdtem, de csak azért, hogy refundoljam a tokok árát, persze ők csak a közvetítők voltak, egy USA bolt volt az eladó. Ok meg a Samsung warranty oldalra irányítottak... Amúgy a tokot a haainc gyártja a samsungnak és sehol semmi infó, sem a rokon, sem a Samsung honlapján, hogy a licensz lejár rajta!
By the way köszönöm a segítséget! -
Van itt olyan rajtam kívül, aki használ Samsung Galaxy Friends Smart covert? Nekem a Deadpool és a Captain America tok is lejárt 08.31.-én?! Amikor megvettem, semmi infót nem kaptam, hogy ez le fog járni! A csomagoláson sincs. Ráadásul a Captain America nincs egy éves sem! Hetek óta írta a telefon, hogy le fog járni, de nem ajánlott semmit ellene, hogy előfizetés lenne, vagy hasonló. Elég bosszantó, hogy most semmi smart funkciója nem működik!
-
-
válasz
alasoh #11792 üzenetére
Igen, az asztalra rakás vagy a zsebkarc ellen véd. Esés esetén semmi védelmet nem nyújt. Én is imádom, mega prémium. De eddig 3 esésből 3 kijelző csere volt pitaka tokkal. Gyári protective standing coverrel már vagy 8x esett le, egy tokcsere már volt, mert letört a kitàmasztó, meg mert eléggé ütött kopott lett, de a kijelző nem sérült 1x sem.
-
válasz
dkovizoli #11759 üzenetére
Azért nem fért bele a házba, mert akkor note lenne és nem S széria. Szerintem 2022 februárban jön az új note. Addig én is kibírom, a note 4 is megvolt a.note 8ig, a note 7 fiasko miatt. Mostanában nem is égek a vágytól a cserére. Pl az EESZT mobil token regisztrálás tök körülményes. Nem szeretem belakni az új telefonokat. A note 10 plus csak a kamera téren lett tetves lassú, de túl lehet élni, csak néha lemaradok pár dologról
.
-
válasz
gjoco1 #11710 üzenetére
A pitaka 15e ft árához add hozzá, hogy biztosítással 30e, anélkül 90e egy kijelző csere. Gyönyörű a pitaka tök, de semmit nem véd! Nincs perem védelem, a kijelző nekem 3 esésből 3x tört be pitaka tokban a note 8 esetén. A karcok ellen véd, még szép matt a felület, ennyi. De védelemre nem jó.
-
-
-
válasz
gjoco1 #11006 üzenetére
Én biztos, hogy megvárom, hogy tényleg nem lesz /lesz note 21. Szerintem idén még jön Note. Ha mégsem, akkor majd jövő februárban megveszem az új S szériát, vagy idén szeptemberben az S21 ultrát, legalább lemegy az ára. De jelenleg nem érzem, hogy lassú és igénytelen lenne a note 10. Igaz, hogy évek óta nem volt más androidom, így nem tudom milyen lenne a jó. De ha egyszer megszokja az ember a Samsung ökoszisztémát, naponta használja a pass funkciót, az otthonát ezzel vezérli, akkor nehéz lenne azt eldobni egy snapis stock androidos kínai flagship killerért, ami már nem is olcsóbb érdemben.
-
A hibáid 90%a szerintem egy factory reset vagy minimum egy cache clear után kiállt. A maradék 10%ról még tudhattad, amikor megvetted, hogy ilyen a telefon. Nekem eltekintve a sz@r kamerától, egyelőre ez az első note, ami valszeg megéri nálam a 3 évet, pedig mind megvolt note 2 óta.
-
válasz
Schuler888 #10928 üzenetére
Na, én meg ettől vagyok ki, amikor formára le van vágva minden ikon, a C.O.D. esetén kifejezetten szerencsétlenül néz ki. A materialistik ikon pakkbam pont azt szeretem, hogy mindennek kézzel fogható formája van.
-
válasz
Schuler888 #10925 üzenetére
-
válasz
Probert75 #10755 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges ezen vitatkozni! 2021-ben azért tényleg nehéz elképzelni, hogy aki Samsung flagship telefont használ, és az tartalomfogyasztàsra van kitalálva, az 500mb net csomaggal rendelkezne, pláne úgy, hogy azért egy élhető net csomag manapság már 3 kávéházi latte ára. Ezen a telefonon a legjobb net élmény a Samsung internet. Ha valakinek adatspórolós app kell, az szerintem sem note 10+ telefonnal rohangál. Az tényleg olyan, mint egy AMG mercit 5ezerért tankolni.
-
Egyébként másnak is megjelent az akku fogyasztás között ez a hívásnaplók alkalmazás?
-
Egyébként mi történne, ha kikapcsolom ezt a call log/backup appot?
-
-
-
válasz
MikeWazowski #10549 üzenetére
-
válasz
torrrent #10505 üzenetére
Én általában két évente cserélek. A note 8 nekem jobban tetszett, mint a 10 plus, a kamerája is jobb volt. Nem tudom, milyen lesz a note 21, meg hogy hány féle lesz, de nem hinném, hogy kiadnék 500e forintot telefonra, ami két év után cserés. A note 4 megvolt 3 évig, lehet ez is most marad. Egyelőre még nem lassult annyit, hogy zavarjon. Sőt, most 11 alatt 6 óra SOTnál tartok 23 órája volt töltve és még van 12%
-
Az ujjlenyomat olvasó sokkal gyorsabb és pontosabb lett 11 alatt, az arcfelismerő is gyorsabb. Éjszaka 4% merült 7 óra alatt, ez eddig 10% körül volt. Nekem eddig tetszik a 11.
-
válasz
MikeWazowski #10493 üzenetére
Note 8on még szenvedtem vele, és minden új főverzió után megcsináltam, aztán napokig állítgattam vissza. Két évesen érdekes módon az is feltűnően lassú kezdett lenni, ahogy "avultálódott". Note 10plus előző főverzió után sem csináltam, most sem fogok, leszoktam róla és most sokkal könnyebb az élet.
#nylacika: a fekete lyukat én így tünetem el. Pont a Hulk szeme van a lukon. -
Ma frissített a 11re a telekomos készülék. Így első blikkre minden gyorsabb lett, és még nem is volt cache ürítés. Szerintem most nem lesz FR!
-
Nekem még smart switch mellett is több óra, mire minden app apró kis dolgát visszaállítom. Én a note 10 plus esetén még egyszer sem csináltam, csak a cache ürítést, az előző fő verzió után sem volt vele gond. Régen minden nagy frissítés után volt FR. Régen nem volt 3 fiam. Akkor volt időm ilyenekre. Most ha nincs baj, inkább hanyagolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest