- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bobace
addikt
válasz
Dj.Mike #11174 üzenetére
Tipikus akkufáradásos tünet. Kb az összes Samsungom ezt csinálta, ha már a végét járta az akku. 20% körüliről le 5% alá és utána vége.
Nem tudom itt hogy van, de korábbi Samuknál működött, hogy a képernyő beégés miatti garis cserénél az akkut is cserélték. Tavaly már ratyi volt az akku pl az S9-ünkön és még gyorsan bevittük gari lejárta előtt 1 hónappal egy kijelzőcserére, és ezt is cserélték. (Eléggé húzták a szájukat a beégés mértékére, nem is látszott csak a teszt képernyőn, amiatt nem is vittük volna be magában, de végül kicserélték.) -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dj.Mike #11169 üzenetére
Igen, bár az enyém nem telekomos.
Viszont az akku nagyon gyatra lett (nem ettől).
Tegnap 24%-ról leesett félperc alatt 4%-ra, mindez frissítés előtt.
Most nem produkálja, igaz, nem nagyon használtam. Sok esetben a tabletet használom a telefon helyett, max este a telefont. -
-
F_Gergely
őstag
válasz
Dj.Mike #10774 üzenetére
Nem csak a messengerben hanem magában a droid beállításokban is be kell kapcsolni, ugyanis a 11-es androidba már integrálták a buborékos értesítést így ez már nem csak a messenger kiváltsága.
Így éred el:
Beállítások\Értesítések\Speciális beállítások\Lebegő értesítések és ezen belül pedig kiválasztod hogy "Buborékok" és így már működni fog -
gjoco1
addikt
válasz
Dj.Mike #10781 üzenetére
Nem tudom.........Anno a Note9 csoportban volt gondunk a Messengerrel, mert hol volt fehér sáv felül-hol nem . frissítéstől függöen és akkor pakolgattuk a régebbi verziókat. Most itt már nem görcsölök rajta. Frissítem az éppen aktuálisra és nincs gondom vele. Bár ahogy írtam , Én nem használom ( kikapcsolva ) a chat fejeket.
Lehet a telefon értesítési beállításokban kellene turkálni ?ollie Örömmel olvasom a pozitív tapasztalatod a 21 ről. Fb csoportokban, amit írsz azt ott is kiemelik , de többen pedig nyekeregnek az akkuidőre. Persze szerintem nem gyártottak még olyan telefont , ami 100% -os megelégedettségnek örvend az userek körében.
De ezt jó ízűen olvastam , amit leírtál. Ha nem volna a zsebem ellenére átnyergelnék. -
torrrent
aktív tag
-
Probert75
addikt
válasz
Dj.Mike #10754 üzenetére
Megértettem a korlátlanság lényegét. Számodra ez a logikus és neked ez így jó is.
Én arra írtam, hogy szerinted a telefon megléte miért követelne korlátlan netet. És ezt meg is válaszoltad azzal, hogy neked más nincs, csak a telón lévő net.De valóban ne feszengjünk ezen. Mindenki úgy és olyan telót használ, amilyet akar.
-
Probert75
addikt
válasz
Dj.Mike #10750 üzenetére
Saját magad válaszoltad meg a hülyeségedet, már ne haragudj. Miért is kellene korlátlan net, olyannak, akinek kábeles is van PC-n? És flottában sem lehet mindenki. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk nyugdíjas az illető. Olyannak nem lehet ilyen telefonja. És még sorolhatnám, hogy hány olyan ember lehet akinek nincs és nem is kell neki korlátlan mobilnet. és mégis ilyen telefonja van, mert tetszik neki.
-
-
gjoco1
addikt
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Dj.Mike #10486 üzenetére
Most dobta a [pontos típust] .
-
gjoco1
addikt
válasz
Dj.Mike #10410 üzenetére
Nem agyalok különösen rajta,mert az életritmusom szerencséte engedi a sima hagyományos töltét. Talán egyszer kétszer fordult elő a gyorstöltés. Beállt már régen a telefon használati szokásom és így hagyom a normált.
Viszont ha már ismét az akku kérdés felvetődött. Valahol olvastam ( lehet itt ) egy hozzászólást arra vonatkozóan,hogy elképzelhető ezeknél a technikáknál az ,hogy nincs csepptöltés ?
-
werszomjas
addikt
válasz
Dj.Mike #10031 üzenetére
Köszi, néztem, de a méret az elsődleges.
IP68 kell, Droid 11 és max 150-es hossz.
Ennek az S10 és Note10 felel meg jelenleg. Illetve S20, de annak a leggyengébb az akkuja.
Note10-ben csak 100mAh-el nagyobb az akku, mint az S10-ben, felbontásban viszont jóval alatta van, innen gondolom, hogy igaz lehet, amit a gsmarena ír az akku különbségre, csak jó lenne valami élő példa is.
-
Probert75
addikt
-
TODI1111
veterán
válasz
Dj.Mike #9980 üzenetére
Igen , én téged is megértelek mert akinek nincs szüksége éjszaka a telefonra az tegye nyugodtan repülő üzemmódba. Visszatérve az akku fogyasztáshoz, azért éjszaka is lehet optimalizálni a fogyasztást repülő üzemmód nélkül is. Ha már egyszer okostelefonunk van akkor adott a lehetőség, hogy úgy használjuk ahogy mi szeretnénk. Az én készülékem minden éjszaka 5%-ot fogyaszt ( este tíz-fél tizenegy-től reggel öt húszig). Minden be van kapcsolva (wifi, mobil net, GPS....) csak megpróbáltam az alkalmazásaimat megfelelően beállítani. Nem rakom repülő üzemmódba csak a ne zavarjanak funkciót használom. Kivételek közé vannak adva a kedvencek ( család, barátok) ha a kedvencek közül keres valaki azt jelzi a készülék (akár a vibert is) egyébként néma csend. Az időjárás alkalmazásom is be van állítva, hogy amikor alszok akkor feleslegesen ne frissítsen.
Az email alkalmazásom (aqua mail pro) is hasonlóképp, mert ráérek reggel elolvasni az esetleg éjszaka küldött emaileket.
Úgy hogy szerintem ha rászán az ember egy kis időt akkor szépen lehet optimalizálni egy készüléket.
Aztán persze a nappali fogyasztás már megint egy máik dolog, mert ott már legfőképpen az számít, hogy milyen lefedettségű helyen van az ember, hány postafiokot szinkronizál, mennyit telefonál és még hosszan lehetne sorolni. -
-
TODI1111
veterán
válasz
Dj.Mike #9978 üzenetére
Ezért sem lehet összehasolítani a akkumulátor használatokat. Ami az egyik embernél "szarság" a másiknál nem biztos, hogy az. Te például repülő üzemmódba rakod a készüléked és ezzel gyakorlatilag meg is szűnik mint kommunikációs eszköz. Én például nem teszem és nem azért mert annyira fontos ember vagyok, hogy éjszaka is meg kell kapjam az emaileket hanem azért mert gyerekeim (és barátaim) vannak és nekem az fontos, hogy bármikor el tudjanak érni ha szükségük van rám.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Dj.Mike #9152 üzenetére
Elméletileg igen. Gyakorlatilag pedig szintén igen, ha megfelelően működik.
A szinkron nem csak a Gmail fiókok miatt kell. "Személyes adat" (nem úgy, mint a név, cím), illetve ehhez kapcsolódó programok szinkronizációja miatt szükséges. Mail fiókon kívül ilyen például az FB, Office, TikTok, Messenger, Twitter, különböző felhők...stb...stb.
-
torrrent
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged