- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
vodrosjozsi #12024 üzenetére
Ja.......Neked a " sima " volt ( ? ) nem a plusz .
És nem dobozos .
Úgy ja .Reális .
fzboxx Én sem szoktam mókolni a képekkel . Lövök és pacsi , de tök megfelel " családi " emléknek . . -
gjoco1
addikt
válasz
vodrosjozsi #12017 üzenetére
Jó alul kalibráltad az árát. . . . .
-
bbendre
őstag
válasz
vodrosjozsi #11851 üzenetére
Az Irisz szkenner, az AOD, jó kamera, Amoled, majdnem mind a Nokianak volt első körben.
Az új LCD ami a Note 20 Ultra, és az S21 használ, az LTPO pedig Apple szabadalom, csak a Samsung gyártja és fizet az Applenek. -
Mooka-Miki
senior tag
válasz
vodrosjozsi #11848 üzenetére
Én már a maszkos időszak kezdetén prédikáltam, hogy hozzák vissza az írisz szkennert.
Imádtam az Omnia 7-emen meg a Lumia 920-amon is. (Tudom ha ilyen telefonjaim voltak sikeres ember nem lehetek.)
-
axlfsi
veterán
válasz
vodrosjozsi #11703 üzenetére
Nyilván! Ezek a "mobilshopok" idehaza brutál felárat b@szarintanak a kínai tokokra
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
vodrosjozsi #11173 üzenetére
Huhh na olyat még nem láttam,hogy fél perc alatt 20%-ot merüljön. Ott valami nagyon csúnyán beakadt.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
vodrosjozsi #11168 üzenetére
Nekem még csak a napokban adta ki a Telekom a februári biztonsági csomagot,de más extra nincs. Mindig le vannak maradva. Tiédre már a 3.1 felület érkezett?
-
Probert75
addikt
válasz
vodrosjozsi #9929 üzenetére
Mert nem Home CSC-vel tetted fel! Nekem simán maradt minden Home CSC-vel.
-
Schuler888
senior tag
válasz
vodrosjozsi #9905 üzenetére
Kivancsi vagyok telekom mikorra dobja ki.
Csinaltatok elotte utana factoryt vagy csak rahuztatok? En altalaban rahuzom, de egyszer ugyjartam h megis gyalult mindent, igaz az tab s-en volt -
gjoco1
addikt
válasz
vodrosjozsi #9853 üzenetére
-
bigrock
addikt
válasz
vodrosjozsi #9418 üzenetére
Ezt megcáfolom, nekem működik valami XDA-s. A gyárihoz képest nem élesít annyira túl, nagyon kicsit természetesebbek a színek.
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #9382 üzenetére
Köszönöm!
-
iceQ!
addikt
válasz
vodrosjozsi #9337 üzenetére
Mondjuk nekem jó, mert 975f van, mint sok más kollégának
-
gretzky77
veterán
válasz
vodrosjozsi #9233 üzenetére
Note 10+ telót használok és valóban jó készülék, viszont én pont az akkuidőtől nem vagyok elájulva és egyáltalán nem gondolom verhetetlennek! Egyúttal egy kérdésem is lenne, akkuhasználat esetén nem megoldható,hogy ne naponta mérje a fogyasztást hanem töltéstől,mint más telefonoknál!? Köszi
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
vodrosjozsi #9233 üzenetére
Hát még a Note 10 plus 5G
-
Jano_023
őstag
válasz
vodrosjozsi #8941 üzenetére
Grat, használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest