- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ferike81
senior tag
Köszönöm szépen!
Ott csak azt találtam, hogy letöltéseknél használja mindkettőt. Nem is értem ha kevés neki a jel mi a fenéért nem kapcsol automatikusan át mobilnetre.
Hallgatom a feleségemtől is, hogy rábeszéltem a Note 10+-ra és gyengébb a wifije mint a Mate 10 pronak. Mondtam neki nyugi, ez legalább telefon.
#9464 Mikulásbá
Akkor inkább húzok hátra egy cat5-öst és beállítok egy másik rootert. Van egy Asus repeater, de nem voltam elájulva a sebességétől. Olyan 10 métert nyertem csak vele, így pihen a fiókban. -
Divinity
őstag
Hát ez az XDA cikk már eléggé körbe járja a témát
-
Probert75
addikt
Igen!
Első találat, de az nem a legfrissebb!
SM-N970F changelog -
Joe_Muad_Dib
tag
Más:
Sziasztok!
Van olyan applikáció, hogy éjjelre olyan "ne zavarj" funkciót tudjak beállítani, amellyel ha nem előre engedélyezett számról hívnak akkor azt jelezze nekik hogy ki van kapcsolva a telefon? A gyári ne zavarj funkciónál a hívó fél azt hallja hogy kicsöng és így nem az igazi.
Köszönöm -
Elmarad, így van, de amikor kiadják nekem jön OTA.n
A "legnagyobb" bajom az ILO-val, hogy Android autoval elszáll a telefon kezelő felület,átveszi az android autoé és ilyenkor elszáll vele együtt a hívás rögzítés is. Ha BT-on vagyok az autón AA nélkül akkor minden ok, de AA-val ugrott a hívás rögzítés.
(Mondeo SYNC rendszer, ha ez számít) -
ρσгτσ
addikt
Persze, ez majdnem hogy megszokott. Az esetek igen nagy többségében a béták amúgy is kisebbek szoktak lenni. Kevesebb módosítást tartalmaznak, a fájlrendszert is csak kisebb adagban cserélik.
Még a hibák sem annyira zavarók, ha lehet orvosolni. Pl. filter provider...
De például egy másik Samsungon tavaly ruszki ROM -ot tettem fel, mert nem akart jönni a globalos. Az például tök frankón működött. Majdhogynem végleges.
-
andersen10
aktív tag
Azaz a tavalyi Snapdragon 855 nemcsak a tavalyi (S10/Note10) csúcs Exynos-t, hanem az ideit (S20/Note20 - Exynos 990 ) is übereli legalábbis grafika intenzív feladatokban, játékban.
A szűk keresztmetszet az elavult MALI GPU a Exynos chipekben.A 865-ös Snapival még nagyobbra nyílt az olló:
https://gsmring.hu/leszerepelt-az-exynos-990-es-galaxy-note20-ultra/
További difi, hogy a Snapis kivitelben jobb a DAC minősége, illetve arra földobható a GCAM, bár a Samunál a gyári kamera sw is igen jó.
-
Capella
senior tag
Én a fogyasztás miatt lehet, hogy amúgy is kikapcsoltam volna az AoD funkciót a Note8-on.
De a Clear View tokkal annyira rosszul, zavaróan működött együtt, hogy könnyű szívvel megtettem.
Azóta az újabb típusoknál már nem ez az áttetsző, teljes képernyős Clear View tok van, hanem csak a jobb szélén van egy jobban átlátszó rész, csík.
Talán ezeknél sem az AoD-dal célszerű megjeleníttetni az infókat, hanem amit a szoftver alapból a tokra nyújt. -
-
-
Pioneer
őstag
-
vitezpeto
tag
Csak a Telekomnál van engedélyezve, az az elsődleges kártya. A mobilnet is a Telekomos kártyánál van engedélyezve. Ma különösképp akadt a Telekom net is. De ahogy délután vidékről visszatérve telefonálni szerettem volna, ez az üzenet fogadott mindkét kártyán: " Nincs a hálózaton regisztrálva". Csak újraindítás segített...
-
dkovizoli
addikt
Igazából, ha megnézed méretre, bájtra azonosak ezek a romok . DBT, ILO, XEH. Az lehet, hogy bug van benne kernel szinten, de érdekes, hogy nem mindenkinél, sőt keveseknek jelentkezik probléma. Gondolom itt dirty flash alatt a home csc felrakását érted. Nem hinném, hogy az okozna gondot. Legalábbis nálam még nem volt gond belőle. Látom pont le is írtad, amit én.
-
bbendre
őstag
Dirty flash soha nem volt ajánlott. Talán a legtöbb romnal úgy indul a leírás, hogy most buktad a garit és ne dirty flash-elj. Ha igen akkor bármi is történhet. Még a kernel csere tud izgalmakat okozni.
Az LG G2-vel a rekordom, hogy bekapcsolás helyett csak piros led világított a telefon bekapcsoló gomb körülés visszahoztam az életbe. Nagyon jó telefon volt
-
Mert dupla annyi antenna kell, és mindenhez (2G, 3G, 4G, 5G), gyakorlatilag jóval nagyobb lenne a mobil tőle, főleg az 5G antenna nagyon nagy (persze ha van). A plusz áramkörök is több helyet foglalnak ilyenkor. Így sincs 1 mm3 üres hely a mobilban, szóval csak úgy nem férnének bele komoly méretnövelés nélkül.
Egyébként a cserélhető akkunak is hasonló az oka, a cserélhető ugyanakkora kapacitásban sokkal nagyobb (akár a triplája). Egy 1500-ös cserélhető akku lenne akkora, mint a mostani 4000-es nem cserélhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest