- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
gretzky77 #9240 üzenetére
Nem tudom, hogy idehaza lehet e béta programhoz csatlakozni, de ebben a videóban a Samsung Members progiból csatlakozik a béta programhoz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gretzky77 #9111 üzenetére
Arra én nem látok opciót...de lehet már valaki találkozott vele. Esetleg akkor, ha nincs külön "Alkalmazások képernyő", amit nem szeretnék elállítani.
Egyébként sokan azért nem jönnek rá erre, mert mindenki egy ujjal bökdösi a képernyőt. Ami elég nehézkes, ha tele van pakolva programmal és/vagy widgettel. Ezért jó az "összecsípés".
-
válasz
gretzky77 #9013 üzenetére
A Download booster párhuzamosan használja a mobilnetet a wifi mellett a letöltéshez, hogy gyorsabb legyen. A Connections -> More connections settingsben van.
Az VoLTE-nek automatikusan kéne működnie, ha be van kapcsolva az előfizetésedre, és a SIM kártyád is tudja már a technológiát, meg a mobilon is olyan firmware van. Ha magyar/európai kiadású a Note-od, akkor biztos kell tudnia VoLTE-t itthon. Ha nem régebbi a SIM-es pár évnél, akkor annak is kell tudnia. A telekomnál amúgy tudtommal nincs VoLTE jel, 4G-t látsz. Úgy tudod meg, hogy működik, hogy telefonálás közben 4G-n marad a telefon.
-
gjoco1
addikt
válasz
gretzky77 #9008 üzenetére
Így igaz......
Sőt A50 óta Note8-Note9-és most ez. Nagyon szeretni való vas az már tuti.
Én nagyon megkedveltem.Nem is gondoltam,hogy LG n kívül is van élet.És még milyen.Kinyílt a világ.Audió része igazán nem izgat,mert szinte nem is használom.
Ja és szerintem ne add el.Ebben a szegmensben szerintem nincs párja. -
válasz
gretzky77 #9003 üzenetére
Videó stabilizáció bizonyos más opciók bekapcsolásánál lesz inaktív, pl ilyen a Tracking auto focus. És így van, már jó ideje csak képarányt lehet változtatni a fényképezéshez a Samsung mobilokon. Videó felvételnél lehet változtatni a felbontáson, de az persze csak a videóra vonatkozik.
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #9002 üzenetére
Lenne egy olyan kérdésem, pontosabban kettő, hogy a videó beállításoknál van egy olyan, hogy videó stabilizálása, de ez szürke nem kapcsolható, próbáltam videó felbontást is változtatni de nem aktív! Mit csinálok rosszul?
Illetve a fényképezés esetén felbontást nem lehet változtatni csak képarányt?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Oneplus Nord 5G
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged