- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
😄 . A d jelölés szerintem semmit nem számít viszont amúgy nem teljesen ugyan olyan az anyaguk a különböző hydrogel fóliáknak. Ezt HUF 514.05 31%OFF | 2Pcs Protective Hydrogel Film For Xiaomi Mi Note 10 Lite 10 Pro 10 Screen Protector Film Full Cover For Xiaomi Poco F2 Pro tudom ajánlani (ezt használom most) ez jó minőségű és viszonylag könnyen felrakható.
-
Imi1981
veterán
Ezt rendeltem HUF 358.49 36%OFF | 25D Screen Protector For Samsung Galaxy Note 9 10 Pro S10 Plus Hydrogel For Samsung A9 A8 A7 A6 Plus 2018 A5 2017 5G not glass de ezt még nem próbáltam és s10 plus - ra (kicsit elnéztem a fórumot mert ez a note 10/10 plus fórum 😄 ) rendeltem! Én telefonom egy xiaomi mi note 10 lite és arra ezt HUF 523.70 30%OFF | 2Pcs Protective Hydrogel Film For Xiaomi Mi Note 10 Lite 10 Pro 10 Screen Protector Film Full Cover For Xiaomi Poco F2 Pro rendeltem és ugyan olyan típusnak tűnik mint amit az s10 plus - ra rendeltem. Ez nagyon jó minőségű de az S10 plus verziót még nem próbáltam úgyhogy nem tudom, hogy ajánlott e mert lehet tök más . De asszony még nem engedi felrakni mert neki a gyári fólia még jó (tök karcos) és így nem tudom kipróbálni.
-
Imi1981
veterán
Bár még nem próbáltam azt a clearplex-et de szerintem nem éri meg. Tízszer olcsóbban kapsz jobb fajta hydrogel fóliát és szerintem ugyan olyan minőségű és nagyon hasonló anyagú . Sőt ami most nekem van még nem is karcolódik eddig és könnyű felrakni . Jól letapad a lekerekített kijelző szélre is. 6000 ft-ért fólia drága, ennyiért jó minőségű uv ragasztós üvegfólia inkább az a véleményem.
-
Imi1981
veterán
Hát tök hasonló az anyaga szerintem mint a hydrogel fóliának csak a hydrogel fóliát zselé nélkül kell felhelyezni. Az is kicsit tapadós és az is tökéletesen letapad a lekerekített kijelzőre részre is. Én s10 plus - ra rendeltem hydrogel fóliát de asszony azt mondta hagyjam még rajta a gyári fóliát (pedig már tök karcos). Én telefonomra (mi note 10 lite) tökéletesen felraktam és a lekerekített résznél is tökéletesen feltapadt. Ja az 524 Ft volt kettő darab de négyet rendeltem (aliexpressről). Ja és a hydrogel fólia is öngyógyító a hajszálkarcoknál és hajszárító nélkül is.
Én most uv ragasztós üvegfóliát rendeltem (mocolo márkájút mert jó minőségűnek tűnik). Az üvegfóliának jobb a tapintása szerintem csak ritka az olcsók között a jó minőségű (ami nem ront a képminőségen) úgyhogy most bevállatam egy drágábbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest