Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brian1987
tag
Szia.
A gyári S-pen nem értem hogy miért is kellene párosítani, mikor a novemberi frissítésig tökéletesen működött.
Próbáltam párosítani de semmi ( nem látja BT-n ) , nem érzékeli ha kiveszem vagy vissza teszem.
Folyamatosan aktívnak érzi, tölti a ceruzát mert még november óta nem merült le.
igazából semmit nem enged csinálni vele, egy sima jegyzetet nem enged írni, csak a radír funkció aktív ha közel viszem a képernyőhöz, kicsit vávolabbról beadja ha nyomom rajta a kis gombot.
Lehet a ceruza rossz???
Fúrcsálom hogy a novemberi frissítést követően csinálja ezt.... amint le frissítetem és újra indult azzonal ( 2 perc ) kjérdezte hogy meg van -e még?. -
Imi1981
veterán
Bár még nem próbáltam azt a clearplex-et de szerintem nem éri meg. Tízszer olcsóbban kapsz jobb fajta hydrogel fóliát és szerintem ugyan olyan minőségű és nagyon hasonló anyagú . Sőt ami most nekem van még nem is karcolódik eddig és könnyű felrakni . Jól letapad a lekerekített kijelző szélre is. 6000 ft-ért fólia drága, ennyiért jó minőségű uv ragasztós üvegfólia inkább az a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest