- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Ja még annyi, hogy a QuickStar-ral visszaraktam az órát a jobb oldalra, mert engem qvára zavart a bal oldalon. Mindig azt hittem, hirtelen a telóra pillantva, hogy érkezett valami értesítés a rolón. És eltüntettem vele a kis elem ikont, elég csak a százalék az akku jelzésre.
(#8220) ratcache Én nem tudom megszokni a navigációs sáv gesztusvezérlését. Pedig Nova Launcherben használom a gesztusokat.
-
-
Probert75
addikt
Én egy régebbi Good Lock-ot használok. A QuickStar modult használom, mert a gyári sötét témával a roló nagyon mélyfekete. Én meg sötétszürkén használom más színű ikonokkal. Használom még a MultisStart is. Eleinte használtam a NavStart is mert annyira nem jöttek be a gyári ikonok, de aztán csak visszaléptem a gyárira.
-
Probert75
addikt
Én a Notification Light / LED Note 20, S20 - aodNotify-ot használom és ezzel nagyon jól személyre szabható az egész.
-
bobace
addikt
-
Pioneer
őstag
Az a jó a SPIGEN OCHRONNA Neo Flex HD fóliában, hogyha elrontod, akkor csak leveszed, benedvesíted, újra felteszed és kész is. Ráadásul egy áráért 2db fóliát adnak.
-
-
beeep146
tag
-
Pioneer
őstag
-
nincs. Kínából heteket várva sincs.
ami valamelyest valakinek bejött, az az általam linkelt sima ragasztós
de pl én már le is szedtem, mert a tetején zavaróan feljött ,azaz le se ragadt teljesen (másik ismerősömnél ugyan ez történt így újra se rakattam)
van akinek bejött a mobiloutfitters vagy a media marktos, de az kicsit zselés, és nyomot hagy a toll. -
barcsajani
tag
Fotóban nem vettem észre, akkuban számottevően jobb a Plus. Átlagosan nálam körülbelül +2 óra SOT jött ki a belőle. Note 10 - 4 óra SOT egy nap alatt, minden este kellett tölteni, Note 10 Plus - 6 óra SOT egy/másfél nap alatt, én akárhogy van, minden nap töltöm bármim van. Mindkettőt két simmel és okos órával használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged