-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VivienR
tag
válasz
Ferike81 #14716 üzenetére
A térerő kérdés érdekes dolog. Ahol a Note 10+-om semmi mobil netet nem bírt, de még térerőt is alig, ott az exem Redmi-je simán netezett. És hasonló térerő helyzet az S24U-val is, ugyan úgy szenved, minden esetben Vodafone hálózattal. Mikor megvettem az újat direkt megnézem egymás mellett a két telefont, ua jel erősséget mutattak.
-
atos30
aktív tag
válasz
Ferike81 #14269 üzenetére
Matt hidrogél fóliát. Kínából 1.600.- a 4db. Csak jól le kell előtte takarítani a kijelzőt izopropil alkohollal, mert különben fel fog jönni a széle. Ha szépen rátapad, akkor a tok széle sem nyomja fel. (persze tokba nem szabad rakni vagy 1 napig, amíg megköt vagy mifene a fólia ragasztója) (enyémen átlátszó van egy hónapja. Karcmentes a fólia, viszont nagyon hamar összekoszolódik az ujjlenyomatoktól. Ezért váltok én is matt-ra)
-
andersen10
aktív tag
válasz
Ferike81 #9503 üzenetére
Igen a megtartja, stabil.
Nekem a Pitaka esetén a tok volt lényeg, a Oneplus időkben szerettem meg a vékony karbon tokokat, ott ez gyári opció volt, és a Note 10 gyönyörű designja ebben sokkal jobban érvényesül mint pl. egy szilikon tokban.
Viszont mint tartó hasonlót találsz sokkal olcsóbban , én pl másik telóhoz rendeltem egy ilyet: [https://www.aliexpress.com/item/32947523467.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d5GRE5f]
Ez is szuper erősen tart, talán túl erősen isés sokkal olcsóbb. Tud gyors QI tölést SŐt előnye a Pitakahoz képest, hogy erre vízszintesen is felpattinthatod a telót.
Amit nem próbáltam, van-e melegedési probléma Qi töltés közben, a Piaka tartó beépített ventillátorral rendelkezik ennek elkerülésére, ebben nincs ilyen. -
Luser2000
addikt
válasz
Ferike81 #9485 üzenetére
A füles - főleg ha a hallójáratba jól illeszkedő szilikon haranggal kell behelyezni - túlzottan leszigeteli a környezeti hangokat / zajoklat. Ehhez jön még hozzá, hogy közvetlenül a dobhártyához érkező hangok (itt: zene) az agy koncentrációs képességeit sokkal inkább a zene "értelmezésére" fordítja. Ezek . meg még néhány, itt kevésébe fontos egyéb hatás - miatt sokkal nagyobb baleseti kockázatot jelent. (Közlekedésbiztonsággal is foglalkozó kutatóintézetben dolgoztam, sok meglepő dologgal kellett találkozzunk).
-
rehotom
csendes tag
válasz
Ferike81 #8036 üzenetére
Nos, ígértem beszámolok róla: megvolt a kijelző csere az Oktogon szervízben. 2 hetet vártam az alkatrészre, mert nem volt raktáron. Cserélték a keretet is, szóval most mintha új telóm lenne
Emailben egyeztettem, már ott elkérték a készülék színét.
92000 jó magyar forintot kértek érte...ne törjétek össze...
-
rehotom
csendes tag
válasz
Ferike81 #8036 üzenetére
Sajnálom, ezek szerint nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen... Remélem még ebben a hónapban eltudok jutni a szervízbe, de majd igyekszem beszámolni a tapasztalatokról...Sajnos nekem pont a bal oldal közepe tört be, ha a jobb oldalon lenne a pókháló annyira nem zavarna de így minden szöveg olvasását azzal kezdek, hogy fel-le görgetem.
-
rehotom
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android játékok topikja
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest