- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- iPhone topik
- A kamerákra fókuszál majd a Nothing Phone (3a)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Megvolt... DEX töröl, gép újraindít, DEX vissza, telefon bedug, és... semmi.
Naponta használom, használnám, tehát nem alkalmi használatól van szó, de - ahogy írtam is - egy bő- de inkább talán két hónapja, 1-2-3 alkalommal jó, majd a telefont újra kell indítani.
Aztán ugyanazzal a géppel, kábellel megint jó. Próbáltam másik USB aljzatot is, semmi, amíg a telefont újra nem indítom.
Előtte atomstabil volt.A "hardveres" DEX megy ilyenkor is, tehát az rendben van. De a DEX for PC az 1-3 alkalom után a telefon újraindítását igényli...
Az októberi frissítésben bítztam, de semmi. Hátha a novemberi... -
őstag
Napi szinten használom a DEX-et, nekem sem. egyre jobb. Már azon gondolkodom, hogy szét kellene nézni egy 10-12" közötti kijelzőt hogy lehetne beszerezni normális áron és akkor sem TAB-ot,sem Laptopot nem vinnék magammal.
Tud valaki egy jó tippet?Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
-
MAQ12
tag
Ha beállítok alapértelmezett SIM-et hívásra, akkor működik a dolog a kocsiban is és a telefonon is jobbra húzással.
Az autóban (Opel Insignia) próbáltam az autó saját telefon menüjében és az Android Autóban is.
A probléma, ahogy látom, nem tudja a telefon melyik SIM-ről indítsa a hívást, amíg ki nem jelölök alapértelmezett.
Amit láttam más gyártó telefonjánál, hogy személyenként lehet beállítani alapértelmezett SIM-et, így lehetne a céges és magán kontaktokat is a megfelelő SIM-mel hívni egy mozdulattal.
Erre a Samsungnál van lehetőség? Én nem találtam meg...MAQ12
-
kuszal
tag
Az előfordulhat, mármint, hogy arra gondolt amit írtál :-)
De ezt maga a telefon sem tudja, sőt tudtommal az egész samsung ökoszisztáma.
Alapértelmezett számot lehet megadni és azt lehet elsődlegesen használni pl. autóban.Ahogy emlékszem a Xiaomi telefonok tudják, hogy arról hívnak amelyik kártyán bejött, kiment a legutóbbi hívás, SMS, stb. Így nem kell odafigyelni melyik kártyát használja az ember.
Nagyra értékelném ha ezt a funkciót a Samsung lopná és építené be :-)Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
iceQ!
addikt
-
Sogi74
tag
Köszönöm a válaszokat! Akkor - ha jól értem - van ami csak adatokat mozgat (Samsung Flow), van ami a képernyőt tükrözi (Smart View) és van a Dex és a Csatolt telefon ami hasonló és a telefon (telefon alkalmazásait) használom más kijelző segítségével, esetleg egér, billentyűzet és egyéb perifériák használatával.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest