- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerzol
senior tag
Szia!
Köszi a választ, gondoltam, már megrendeltem, de volt már régebben spigen és az is lekopott a sarkoknál és ormótlanabb volt mint a samsung x-cover.
Mindenképpen akarok valami masszív védelmet, mert inkább legyen, mint egyszer leessen valahol terepen, de még irodában is eshet szerencsétlenül. -
francz'70
senior tag
Az a töltő amit fojtviki ajánlott [link] én pl.csak azzal töltöm mióta meg van a teló, lassan egy éve. Tökéletesen működik, a ventillátornak szinte nincs hangja, a led fényerejét automatikusan leveszi töltéskor, úgy tudom ki is lehet ezeket kapcsolni de ezt még nem próbáltam.
A samu cuccok nagyon megbízhatóak, (tapasztalat) nekem a biztonság többet ér mint pár ezer forint különbség -
Probert75
addikt
Én egy ilyen Nillkin Super Frosted-et használok.
-
Én csak 1 simmel használom, de az akku kb olyan, mint újkorában volt (elővételben vettem, szóval már több mint 1 éves). A méretével nincs bajom, de tény, hogy mindig nagy telefonokat vettem magamnak, szerintem meg lehet szokni. Az biztos, hogy nem mindig lehet 1 kézzel kezelni. Viszont a kisebbik Note10-et nem venném.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest