- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Üdv! Nincs időm olvasgatni, heteket, megkérdem: Telekomos telóra OTA megjött valamelyikőtöknek?
-
bigsee
addikt
Sziasztok! De rég jártam itt🙂 Egy olyan kérdésem volna, hogy a billentyűzeten az alsó sor néha nem reagál. Gboard van rajta. Jah és fólia nincs.
Tök bosszantó, írnék és semmi. Mintha az alsó sor felső része egy kicsit érzékelné, de az lehet csalódás is... Másnak is volt ilyen? -
bigsee
addikt
Akinek van Star Wars Edition, vagy ilyen ROM van rajta, azoktól kérdezném, hogy van-e valami gondjuk, frissítések megjönnek időben, stb...?
-
bigsee
addikt
válasz
Capella #8658 üzenetére
Tanulságos! Tanulságos?
"...természetesen ingyen iPhone-os oldalakra és egyéb marhaságokra sem kattintgatok." Ááá, dehogy... miért pont ezt írta ide...?
"...Volt már, hogy valami gond volt vagy valamilyen egyéb, általam használt gmail címmel, vagy más kért segítséget, ilyenkor mindig volt olyan opció, hogy "igazoljam magam" például a csatolt telefonszámmal, a korábban eltárolt biztonsági kérdések válaszaival..." Akárhányszor igazolni kell magamat, a mobilon dob fel egy ablakot, "igen én vagyok" "nem én vagyok". Ennyi. Nem kell csatolt telefonszám, biztonsági kérdés...
-
bigsee
addikt
TMH-ra is megjött a szeptemberi 2.5. Baba a vezetéknélküli DEX, tavaly vett Samu tévén gyönyörűen működik, de ez a touchpad vezérlés, ez halál... Legalábbis a Samu saját böngészőjében nem lehet scrollozni, csak a nagyítás/kicsinyítés működik.
-
bigsee
addikt
Semmi, hüle vagyok...
-
bigsee
addikt
Mi történt itt? TMH-s plusra megjött az augusztusi update...
-
bigsee
addikt
A telefon (10 plus) kiirta ma reggel, hogy 'HMS core frissítés '. Ez nem a Huawei saját cucca? Tudathasadása van a Samsungomnak?
-
bigsee
addikt
Nektek volt már ilyen?
Feloldás után jelent meg alul.
-
bigsee
addikt
válasz
M_AND_Ms #6615 üzenetére
Ugyanazt mondom erre, mint anno az S10 topikban: “belső” használatnál (pl. netbank) szinte tökéletesen működik. 100-ból talán két hiba. Még mindig a szoftverre gyanakszom, ami azonban a fóliás balhé után sem lett tökélyre fejlesztve... Mintha az alvó mód/készenlét lenne a hiba ...
-
bigsee
addikt
DBT-s, SW-s Note 10 plus-rá megjött az áprilisi, oneui2.1-es update.
-
bigsee
addikt
válasz
MiklosSaS #5739 üzenetére
Akkor ha már kinézted, mit vársz itteniektől...?
Térerő rendben van, Wifi is, akksi meg addig bírja, amíg nyúzod.... oszt kész... Exy vs Snapi téma többször ki lett vesézve. Ha kell Snapi, akkor ne vegyél Note-ot.
Ha kell a cerka, meg a 12 giggancs RAM, akkor vegyél...!
-
bigsee
addikt
Star-Wars tulajoknak megjött a 10-es
-
bigsee
addikt
Értő kezekben egy vasaló is szép képeket csinál...!
Ha valaki automata kattintgat, akkor olyan képet kap, mint amit a ferdeszemű beleprogramozott...
Este ne várjunk jó képeket egy gyufafejnyi szenzortól! -
bigsee
addikt
válasz
eladogeppc #5121 üzenetére
-
bigsee
addikt
válasz
eladogeppc #4815 üzenetére
Nálam csak a média hangerejét változtatja a telefonon a Buds...
-
bigsee
addikt
válasz
telefonmágus #4751 üzenetére
1/ sztem nem érti mit írtál... én se...
2/ ne az Odin legyen a megoldás annak, aki csak használni akarja...
3/ warranty void alatt knox-ot érted? Ha a telekomos nem azt nézte meg először, akkor ljs viragboltban járhatott...Update: lassan kezdem érteni... tehát ha augusztusban gyártották, akkor egy augusztusit tegyen fel, hátha az lefrissül, mondjuk decemberire (melyik az utolso Telekomos?)?
Két dolog hiányzik innen: az összefoglaló és a melyviz...
-
bigsee
addikt
Limitált SW-s tokot nem látott valaki? Csak tokot, a bundle többi része nem kell...
-
bigsee
addikt
válasz
telefonmágus #4448 üzenetére
Wow...!!!
Köszi
-
bigsee
addikt
Nah, két napja mindenki elégedett a készülékkel...!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest