- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sompetike
aktív tag
Miért kinlódtok itt curve kártyával,gpay-el?Milyen előnye van, hogy ezekkel bajlódtok.
Én a simple használom tökéletesen működik. -
sompetike
aktív tag
Amióta fent van one ui 2,5 brutálisan jó lett az akksi idő, kb min25% több marad mint eddig ugyanazzal a használati móddal...
-
sompetike
aktív tag
Aktív Curve kártya kell a samsung pay-hez...
-
sompetike
aktív tag
válasz
Joe_Muad_Dib #6200 üzenetére
Benéztem,csak ha videozól akkor van.A felső mikrofon luk látszódik?Az ami a kszülk tetején van?
-
sompetike
aktív tag
válasz
Joe_Muad_Dib #6193 üzenetére
Kapcsold be a Zoom mikrofont...nekem nincs ilyen hiba...
-
sompetike
aktív tag
hétfőtöl 100gb free mobilnet a telenortól....
-
sompetike
aktív tag
Én nem értem a síránkozást,a tesztbe 6millió ember vett részt,nagyobb,több,tapasztalat,észrevétel,stb mint itt annak a pár embernek akinek nem tetszett a képminöség...
-
sompetike
aktív tag
válasz
haligali72 #4356 üzenetére
Te ezt komolyan elhiszed?
Akkor [nézd meg] s döntsél utána...
-
sompetike
aktív tag
válasz
F_Gergely #3946 üzenetére
Na én ugyanígy vagyok,hogy elkell küldeni repülö módba,hogy újra legyen netem,aztán van meg olyan is,hogy jön az SMS,hogy volt egy nem fogadott hivásom,térerő van már cseréltem SIM kártyát,megcseréltem a foglalatokban a SIM-et.Telekom a céges,Telenor a magán,s csak a telenor sz@rakszik...a mate 10pro csinált hasonlókat,de jött egy upgrade rá,s onnantól jó lett.
-
sompetike
aktív tag
válasz
telefonmágus #3242 üzenetére
November 1-én már a novemberi biztonsági frissítés van a telefonon....(mivan a samsunggal???)
-
sompetike
aktív tag
Hol lehet az beállítani,hogy a fórumon hány db hsz látszódjon,most jelenleg 200db van beállítva,de kevesebb jobb lenne
-
sompetike
aktív tag
válasz
Pythoncobra #2134 üzenetére
Ok.de hogy kell?Le írod nekem?
-
sompetike
aktív tag
Kéne egy kis help,kaptam céges telót,céges e-mail címmel.Mivel a note 10 Dual simes úgy gondoltam,hogy be fogom dolgozni a note-t,azt mondta az IT,hogy ne rakjam be a céges kártyát,a privát telóba,mert nem fog menni az e-mail küldés-fogadás céges e-mail címről...nem akarom elhinni,hogy tényleg így van.Meg lehet oldani azt,hogy laptopon az Outlookba érkező level ott maradjanak,meg szinkronizálodjanak is meg a telefonom lévő G-mail kliens be is tudjam fogadni a céges levelezést?Nem akarok 2telefont használni.
köszke -
sompetike
aktív tag
válasz
oxide83 #1967 üzenetére
Nem találtam olyan hirdetést ami Itthoni hivatalos 2éves garanciális egyösszegben kifizetett készülék,s 285eft.Sokan azt csinálják ha venni akarnak valami készüléket,hogy kamu profilokkal megszórják a hirdetési oldalakat nyomott áron azt a készüléket amit venni akarnak,hogy a valódi vevők lenyomják a saját készülékeinek az árát...
-
sompetike
aktív tag
válasz
telefonmágus #1960 üzenetére
Ne mond már,hogy egy max 3hetes telefon 80eft-al olcsóbb...
-
sompetike
aktív tag
Nekem sem volt átalakitó,amugy 08.12 gyártás a telefon,ezért írtam a membersnek....
-
sompetike
aktív tag
Válaszolt a samsung members az USB átalakitó ügyében:
Köszönjük, hogy megkeresett benünket.
Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a Magyarországon hivatalosan forgalomba került Note10 és Note10+ készülékek doboza nem tartalmazza az USB C- USB átalakítót, ezt külön van lehetősége megvásárolni az ügyfélnek kiállítótermeinktől. Kiállítótermenink elérhetőségeit és kínálatát a következő linkre kattintva van lehetősége ellenőrizni: https://sestore.hu/.
Importált készülék esetén megtörténhet hogy a doboz tartalma eltér.
Bízunk benne, hogy válaszunk hasznosnak bizonyult az Ön számára.
Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére Samsung termékekkel kapcsolatos kérdései esetén. A gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében javasoljuk, hogy hivatkozzon a 2911172104 nyilvántartási számra.
Üdvözlettel,
Szakács Mónika
Samsung Electronics Magyar Zrtuuuuppppszzzzz.ez milyen?
-
sompetike
aktív tag
Akit érdekel.Müködik Az ACR pro verzió a note10+on...
-
sompetike
aktív tag
Telenoros Aura glow 256gb note10+ nincs benne....806090 033865
-
sompetike
aktív tag
Én ezt a [tokot] akarom megrendelni,de még nincs meg a telefon addig várok vele,vagy egy színes Spigen thin fit-tokot...
-
sompetike
aktív tag
Az a legjobb az egészben,hogy a gyártók megszakadnak a fejlesztésbe minnél gyorsabb töltést tudjanak kreálni,az user meg lassan tölti a teloját😂
-
sompetike
aktív tag
Mindenfajta becsmérlés nélkül írom,miért van az,hogy minden de tényleg minden telefonnál vannnak olyanok akiknél nem felel meg a fotózás minősége....volt már egy pár telefonom mint az aláírásában látható is,és nem a legalja telefonokról van szó,de minden topikban amiben benne voltam volt pár ember akinek nem felelt meg a fotó,nem értem?
-
sompetike
aktív tag
Én is arra várok,hogy üzleti elófizetésben mikor lesz elérhető a telenorrnál,de még nincs....😪
-
sompetike
aktív tag
Ma én is megnéztem a Média Marktba a telefont...hát a kicsi jobban kézre áll nekem,de valahogy a nagyobb hoz 10+ vonzódok,de a színek...miért nincs itthon kék színű,nem is értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged