- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
kelly416 #8163 üzenetére
Akkor nem tudom, mi lehet a baj.
Én nem használok fényképeket kontaktokhoz, így nincs semmilyen tapasztalatom ilyen téren.
Csak olvastam, hogy ha telefonon állítasz be képet, és azt szinkronizálod, akkor lerontja jelentősen. De ha weben, akkor nem rontja le annyira. De úgy látszik így sem lesz az igazi.(#8176) Kroni1: Írtam Neked múltkor: [link]. Próbáld meg lassabban húzni, akkor is előfordul ez a hiba? Nekem tényleg nincs ilyen, én csak valami ilyesmit tudok elképzelni, hogy túl hirtelen húzod, és véletlen kimegy az ujjad a képernyő szélére, ahol már nem érzékel.
Egyébként nekem a legtöbbször ez a Defy+ gyári romja alatt fordult elő, lock screen feloldásakor. Utána odafigyeltem rá, és már nem volt ilyen gondom később.(#8174) Kroni1: Az fura, ha úgy megy el a kép, hogy nincs rajta fólia... Nekem nagyon ritkán (kb. 10-ből 1x, vagy még ritkábban) fordul elő, de csak azóta, hogy fóliát tettem rá. Ha megnyomod a power gombot 2x, akkor visszajön a kép. Én túl nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki.
-
pete_21
addikt
válasz
kelly416 #8160 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogyha webes felületen állítod be a képeket, akkor nem fogja (annyira) lerontani, amikor az eszközre töltöd le. És Gmailben szerintem az eredeti marad meg, azon talán nem fog rontani.
De hogyha Te is weben állítottad be, és mégis lerontja, akkor nem szóltam. Én nem szoktam hívóképeket beállítani, így nem tapasztalatból írom ezeket.(#8159) Essien: Nekem sincs vele gondom, de tudomásom szerint benne lesz egy opció, hogy a szolgáltató nevét ki lehessen venni a notibarból. Én ezt a funkciót várom, számomra túl sok helyet elvesz a szolgáltató neve.
-
Kroni1
veterán
válasz
kelly416 #7942 üzenetére
Sziasztok! Na megjott a telo, 4.3 an rajta, de a szoftverfrissites menupontban mar felajanlotta a 4.4.2-t. Ezt hogy erdemes frissiteni? Lehet igy wifin keresztul is, vagy pc-rol usbn jobb lenne?! (Csak mert samsungnal direkt azt ajanlottak, hogy ne wifin frissitsek kiessel, hanem pc-rol odinnal, mert ugy jobb..)
-
-
pete_21
addikt
válasz
kelly416 #7412 üzenetére
Azért köszi a választ!
Előbb-utóbb csak kiderül.(#7413) nbukta77: Igen, azt tudom, hogy nem lehet mass storage-ban csatlakoztatni, csak mtp-n. Még az is plusz előny, hogy mass storage-ban vagy a telefon haszálja a tárhelyet, vagy a PC. MTP-ben mindkettő tudja egyszerre.
Ezzel nincs is gond, Sajátgépben/Számítógépben tudom is írni, olvasni, a hordozható eszközöknél látom is. Total Commanderben is látom, ott azt hiszem a hálózati eszközöknél listázza... De szépen felismeri, tudom olvasni is, viszont írni már nem tudok rá. 8.01 x64-es TC van fent. Neked megy TC-vel az írás? Ha igen, akkor frissítenem kéne a TC-t? -
pete_21
addikt
válasz
kelly416 #7404 üzenetére
Semmi gond, én is beleírhattam volna az eredeti hsz-be a számítógépet, mint kulcsszót, hogy egyértelmű legyen.
Igen, én is Sajátgépben/Számítógépben rakom rá a dolgokat, csak ott férek hozzá. A TC is látja, tudja is olvasni, csak írni nem tudok rá... Lehet kipróbálom a legújabb TC-t, kényelmesebb lenne, ha nem kéne mindig a Számítógépet megnyitni ilyenkor.
Nem tudom ez mitől van, TC hiba, vagy Androidos korlátozás...? -
mcmike
őstag
válasz
kelly416 #7364 üzenetére
Köszi a tippet, be is rendeltem egy 6db-os Membrane fólia csomagot Angliából. Akinek esetleg kell majd 1-1db, az nyugodtan megkereshet privátban (Budapesti személyes átvétel a XI. kerületben). Szerintem 1-2 hét múlva ide is ér majd...
Mindenkinek köszi a válaszokat és megerősítést.
-
pete_21
addikt
-
heidricha
őstag
válasz
kelly416 #7022 üzenetére
így van. symlink, vagy szimbólikus link az egyik a másikra. Windowsnál is van ilyesmi, az meg nekem nem ugrik be.
Lényegében egy olyan bejegyzés, ami egy elérési utat tartalmaz, nem valami tényleges adatot, ebben az esetben mappát.--- hogy honnan gondoltam, hogy erre még érdemes reagálni, azt nem tudom, de abban a pillanatban jó ötletnek tűnt ---
-
TurpiUrfi2
tag
válasz
kelly416 #7080 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Nem, nem a headsetre gondoltam hanem a diktafon funkciónál a külső mikrofon csatlakoztatási lehetőségre, amit a digitális diktafonoknál (már amelyiknél) is fel lehet tenni. Nagyon javítja a felvételi minőségeket!
Mindent összevetve kicsit fáj a szívem de az én helyzetemben asszem jobb választás lesz az F6.
Egy kicsit off kérdés: Annyira le vagyok maradva e téren, hogy nem is tudom: a különböző rengeteg memória kártya szabványból akkor végül is az SD meg a mini SD került ki győztesen? Anno CF, XD stb. stb. kártyák is voltak...
-
-
Fulmi
senior tag
válasz
kelly416 #7084 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Nem szedtem le rá semmit, ami csinálhatná ezt, de kikapcsoltam a battery saver opciót és úgy tűnik egyelőre, hogy most jó. Fogalmam sincs, hogy emiatt vagy csak mert én is minden nap újraindítom legalább egyszer. Általában esténként csinálja ezt az elalszok és nem kapcsolódok be feature-t, vagy ha nagyon sok minden fut már (bár azt meg nem nekem kéne optimalizálnam, hanem az Androidnak, hogy ne fusson túl sok minden).
Koszi Upo neked is a választ. Megpróbálok még infót szerezni az XDA-ról is, ha nem oldódik meg. Mindenesetre egy iphone után ezek elég gagyi dolgok és eléggé vágyok vissza, csak a két SIM kártya miatt ez jobb megoldasnak tűnik.
Fulmi
-
pete_21
addikt
válasz
kelly416 #7016 üzenetére
Nem tudom, hogy egy 100 éves ház üvegét meg lehet-e karcolni, de a GG3-at biztosan nehezebb megkarcolni, elvégre azért is találták ki.
(Nem azért GG3 valami, mert nem lehet megkarcolni, hanem ami GG3, azt nehezebb megkarcolni, ellenállóbb, rugalmasabb etc, mint a hagyományos, nem GG üvegek. De ezt Te is tudod.)
Én sem teszek mellé semmit, mert a hátlapot szépen meg tudják ezek karcolni.(#7019) Csapoati: Nincs mit. Jelez minden elmulasztott eseményt szépen. Sőt, én azt vettem észre, hogy a Fb Messenger kicsit sűrűbben villogtatja a led-et, mint mondjuk az sms, vagy email. Úgy látszik valami különbség van a programok között, ahogyan Defy-nél a Fb Messenger a zöld ledet villogtatta, az email és sms pedig alapból a fehéret.
(#7006) TurpiUrfi2: A kérdéseidre úgy látom már kaptál választ, de az LG F6-hoz kapcsolódóan írtam én is személyes véleményt: itt megtalálod, hátha segít a döntésben.
-
pete_21
addikt
válasz
kelly416 #6857 üzenetére
Utólag jutott eszembe, hogy múltkor már egyből a hívás kezdeténél elment a kép. Szóval a proximity szenzor megy, csak valami az útjában volt.
Az is lehet, hogy a fólián volt egy kicsi zsírréteg (miért is ne lehetne?), és az már sok volt a fóliával együtt.
Általában tényleg működik a proximity, szóval elég véletlenszerű hiba.
A kétszeri power gomb nyomásnál nincs jobb megoldás az élesztésre, ugye?Igen, már a GG1-nél is voltak tesztek, hogy pengével, kulcsokkal karcolják, de meg se kottyant neki. A por/homokszemeket viszont nem szeretik, azok tényleg könnyen meg tudják karcolni. És kár lenne egy ilyen szép nagy kijelzőért.
Egy membrane fólia csomag nem egy nagy összeg, ennyit szerintem simán megér, és ahogy írtam, elég nagy biztonságérzetet ad. -
-
-
zsirfecske
addikt
-
fatorzs
tag
válasz
kelly416 #5933 üzenetére
Megjött a hátlap.
Konkrétan ezt rendeltem, sima fehéret.
Hááát... más anyagból van, mint a gyári fekete, kicsit kopogósabb, nem olyan "selymes". Kinézetre viszont 100%, sőt, még jobban is passzol, mint az eredeti (kevésbé "lötyögnek" a gombok).
Tökéletes szürke motorola logó van rajta.
Megtartom -
g_g_g
őstag
válasz
kelly416 #5962 üzenetére
Mondjuk céges telefon, amin partnereket hívsz fel, de ők ne hívjanak azon vissza, mert lehet nem leszel elérhető vagy épp mással foglalkozol, ezért csak mondjuk egy központi számon érjék el a céget.
Egyébként erre találtam egy jó app-ot (ugyan fizetős), de pl be lehet úgy állítani, hogy aki a címjegyzékedbe van annak küldi a számodat, aki nincs a címjegyzékben annak rejtve van. Egyszerű és nagyszerű -
válasz
kelly416 #5933 üzenetére
amit Te vettél "pinkes pirosat" az honnan származik?
Én már másodszor ejtettem betonra a sajátomat, elég viseltes kezd lenni a hátulja és a kerete. Eső után köpönyeg, de egy jóárasított gripshellen kezdek ismét gondolkodni.Kínában minden van:
- Moto G shell
- Flip Shell ????? -
pete_21
addikt
válasz
kelly416 #5855 üzenetére
Semmi gond. Még szerencse, hogy nem csak azokat a hsz-eket néztem, amit nekem címeztek.
Akkor Te is csak egy számlát kaptál, garilevelet pedig nem? Ezek alapján el tudom képzelni, hogy garilevél nélkül is van gyártói gari. Mert a Phones4u-s is gyártói garis, legjobb tudomásom szerint.
Gondolom akkor a Phones4u-nál is úgy van, hogy a számla egyben maga a garilevél is. Ha válaszol a Cordon, akkor beírom majd ide, más is okosodjon belőle.
Köszi a válaszod!(#5856) lord.lakli: Ha van rá gyártói gari, akkor a Cordonban használom fel.
Defy-t is ott javíttattam, és ott is fogom nemsokára.
Pontosan, ha le lenne pecsételve, akkor már nem lehetne bontatlan... Valami olyasmire is gondoltam, hogy ha van benne garipapír, azt elpostázom a boltnak, lepecsételik, és visszaküldik. De nincs benne garipapír, így nem ez lesz a helyzet.
Azt megkérdezhetem, hogy Te honnan vetted a telefont, illetve Te kaptál-e garipapírt?
Neked is köszönöm a választ! -
pete_21
addikt
válasz
kelly416 #5818 üzenetére
Ez a választ szerintem nekem szántad, csak félrement.
Köszönöm a válaszod! Ma is hívtam a boltot, azt mondták, hogy gyári gari van rá, de a doboz bontatlan. Szóval ha nincs benne garipapír, akkor nem adnak hozzá. Ellenben, ha a gyártó nem szervizeli nekem, vigyem vissza nekik, és ők továbbküldik a gyártónak. A Cordonnak az előbb írtam, hogy számla+telefon elég-e, mert elvileg nincs garipapír a dobozban, így az nem jár hozzá. A válaszra még valószínűleg kell egy ideig várnom.
Legrosszabb esetben tényleg 8 napon belül elállhatok a vásárlástól, de jó lenne, ha nem fajulna addig.Így már csak arra lennék kíváncsi, hogy Ti, akik gyártói garival vettétek, hivatalos forrásból (Amazon, Phones4u Mediamarkt stb.), Ti kaptatok garilevelet hozzá? És ha igen, akkor milyet? A Motorolától? Vagy a bolttól, ahol vettétek?
Youtube-on néztem unboxing videókat, és valóban nem volt azokban sem garipapír (csak manualok). És így nem lenne meglepő, hogy a Screenshop-os telefondobozban sincs...
Kérdés, hogy Ti kaptatok-e a dobozban garilevelet? Vagy maga a számla a garilevél is egyben? (A Defy-mhez kaptam külön garilevelet, de az szolgáltatós, akkor még volt Moto képviselet, így az más tészta)
-
namyang
tag
válasz
kelly416 #5822 üzenetére
én billentyűzetnek az anysoftkeyboardot használom. Smsre pedig régen a handcent smst haszáltam (most már az alap appot), az elég jól testreszabható volt, szerintem a fekete hátteret is be lehet állítani, egy próbát megér.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
kelly416 #5570 üzenetére
hát ezer oka lehet, akár hardweres is, lehet hogy Motóék vettek a Felkelő Nap Ereje Rt-től is 1 millió kijelzőt meg az Ugró Tigris Kft-től is 2 milliót, aki éppen olcsóbban adta és az enyémbe ilyen van a tiédben olyan, ezek egy földi halandónak sosem derülnek ki.
biztos hogy képernyő "gond" mert a tegnapi auto fényerős 70% Screen után ma negyed fényerővel ugyanez 49%... mától printscreenelni fogom a dolgokat kiváncsiságból, hátha kiderül valami.
amúgy a telefont imádom úgyhogy remélem rendeződik ez a dolog, és pont a kijelző tetszene rajta a legjobban csak az nem lesz járható út hogy vettem egy gyönyörű kijelzős, fényerős telefont és 25%-os fényerőnél folyatom a szemem egész nap.
-
válasz
kelly416 #5472 üzenetére
Az F sorozat a 2013-as, a lényeg az "allshare" technológia, ez megy a Samsungokon, beleértve a telefonokat is.
@tothmaxy182: ezen most meglepődtem, hogy működik wifi nélküli okos tv-n is. Youtubenál a jobb felső sarokban keress egy téglalap formájú ikont a telefonon, aminek a bal alsó sarkában 3 kis ív van rajzolva, de csak akkor látszik, amikor a tv is veszi az internetet, ehhez várj a tv bekapcsolása után egy kicsit.
-
-
caverinha
aktív tag
válasz
kelly416 #5448 üzenetére
Az èn Razr Maxxom,ami majdnem 2èvig volt hű társam a mindennapokban,1x sem hagyott cserbe èbresztèssel,mindig keltett időben,èn minden este feltöltöm 100ra a telómat, 1-2%ot esik reggelre úgyh nincs repülő módban, Razr Maxxommal is ìgy csináltam,bár ott csak minden másnap-harmadnap estèjèn kellett töltenem,mivel az ő akksija kicsit bivalyabb volt ès azèrt 4óra screen on 1nap nálam mindig összejön,S4 mininèl olvasgattam,h esti 100ról 30ra esett a töltöttsèg,ezèrt is örültem,h a Motonak nincsen ilyen baja,de ez a mai kicsit elszomorìtott,nem kellene ilyet csinálnia,remèlem az első ès utolsó volt egyben,nagyon nem örülnèk,ha másodszor ès harmadszor is előfordulna...
Zsirfecske:nem hinnèm,mert gyorsan ránèztem batteryra,h mire mennyit ìr,egyedül a standby volt 40%on,9óra alatt,most 6óra alatt 3%on van a standby,szóval wtf? :s
-
válasz
kelly416 #5370 üzenetére
Ahogy szerintem már rájöhettél, nekem az akkuidő a gyengém
Az idő 90%-ban megy a telefonom a wifi, a következők a beállításaim (wifi/advanced menü), hátha segít:szerk:
- network notification: nem fontos bepipálni
- scanning always available: NE pipáld be!
- avoid poor connections: nem dobja el a gyenge wifit
- wifi optimization: legyen bepipálva -
hungacsokesz
csendes tag
válasz
kelly416 #5367 üzenetére
Fórumozók között arányaiban több moto G-s kezében lehetett SP, mint ahány SP-s kezében moto G. Így inkább itt érdeklődtem. Hát akkor marad a motorola, majd a héten vagy valamikor megveszem. Ez a kamera nem elég jó, de igazából a sony sem az igazi. Csak abban reménykedtem, hogy a DSC-H50-emet így elrakhatom, mert nem igen szeretem magammal hurcolászni ahhoz törékeny, de akkor ez van.
Még ott a partneronál 69-ért a Lumia 920, de nem kockulok be csak mert jó a kamera.Köszönöm a segítséget!
-
zsirfecske
addikt
válasz
kelly416 #5160 üzenetére
privát kérdés nyomán megnéztem pont ma a töltő helyzetet, expansys-en nincs semmi normális töltő már, aki meg pesten akar, az legjobban teszi ha bemegy speedshopba és vesz egy 1 A-es samsung töltőt. vékony, megbízható és 2500 pénz.
vagy tud valaki jobbat? nem utángyártott szirszarra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged