- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
Lovi24 #12143 üzenetére
Hogyan döntöd el, hogy elírás, vagy sem? Sok helyen lehet ebben a formában látni. Mindegyik elírás?
Igazából az a problémám, hogy egyre nehezebben viselem az interneten fellelhető helyesírási hibák tömkelegét. De például a LOL-tól és társaitól is remegni kezdek. Nállad, tölled, szervíz, elől, 2-őt, egyenlőre, ez miatt, miadt, utána jár. Egész nap lehetne folytatni. Én is szoktam hibákat véteni. Olyankor szeretem, ha kijavítanak és tanulhatok belőle. Sok J és LY a mai napig nagy mumusom. De muszáj odafigyelni. Példát kell mutatni, ezt fontosnak tartom. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
Lovi24 #11400 üzenetére
hát egyszerűbb volt, nem olyan szines animácó ami szokott csak egy motorola logó egyszínű háttérrel (nem fehér, pirosas volt asszem... kb 2 másodperc volt az egész aztán újra kikapcsolt).
Baloo27: sajnos ezek se nyertek, de köszi
ysengrin: köszi holnap teszek egy próbát bár nem szoftveres gond lesz sajnos, se kép se hang szó szerint, mintha nem lenne benne akksi mondjuk.
-
kori18t
tag
válasz
Lovi24 #11288 üzenetére
mike1334,Lovi24:egy nagyokos mondta nekem,hogy ha az Eu-n belülről rendelem,45 euro fölött áfa-t is fizetek,igaz hogy vám nincs.Na ma felhívom a FedEx-et,hogy kiderítsem.Remélem igazatok van.Magánszemélyként rendelném az Amazon-ról.De még az N5-ön is gondolkodom,stock droid kell.
-
Duckstew
csendes tag
Ezeket probaltam:
Skype torles/ujra telepites, camera force stop, cache torles, masik alkalmazas, factory reset, flight ill. Safe modeban inditas (utobbit kulfoldi oldalon ajanlottak, de ott hol jo volt hol nem ez a megoldas). Semmivel sem jo, meg az alkalmazason belul se ajanlja fel a forditas lehetoseget. Masik program se. Nem tudom mi lehet, sajnos(inkabb nem) HTC desire ota nem volt androidom, igy otletem sincs mi lehet.
-
-
ghiottone
nagyúr
elszúrták:
erre kell átnevezni (rossz kiterjesztést adtak neki) -
system.img_sparsechunk.0 --> system.img_sparsechunk1
system.img_sparsechunk.1 --> system.img_sparsechunk2
system.img_sparsechunk.2 --> system.img_sparsechunk3amúgy lehet lemenne ha marad az eredi felállás a .0, .1 és .2 parancs végződéssel.
nem, így menjen az átnevezés: 0 - lesz az 1, 1 a 2 és 2 a 3.
-
namyang
tag
Igen, lehet, hogy köze volt hozzá, de én most inkább azt gyanítanám, hogy nem számított, de ezt már sosem tudom meg. De ha neked továbbra sem jó, akkor próbáld meg feltenni csak azt. Nem töröl semmi adatot, csak a systemet írja felül. A zip-ben találsz 3 fájlt, ami a system.img, csak feldarabolva, már nem tudom pontosan mi a nevük.
aztán egyesével flasheled őket fastbootban (fastboot flash system system_elsofajl.0 aztán .1 .2)
esetleg utána egy clear cache.focvis: Azért nem resetelte (szerintem) az akku statot, mert még feltöltöttnek érzékelte a telefont. Tehát látszik, hogy olyan 93% körül járt, amikor újraindítottad. Ha megteszed ugyanezt 70%nál, nem fogja szerintem.
Vagy ha töltöd, és lehúzod 70%nál nem resetel, de ha mondjuk 95-nél, akkor azt már nem rátöltésnek veszi, hanem feltöltésnek, és resetelni fogja ugyanúgy a statot.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.ROOT: Ezek szerint azzal am ódszerrel, amivel a 4.4.2-t rootoltam a 4.4.4-et már nem lehet? (superSU zip flashelés) ?
-
namyang
tag
Na, jelentem megvan a probléma oka. A gyári recoveryre a mototool nevű kis programmal tértem vissza. Ez nem azt a recoveryt tette fel, ami az én systememhez jár
(system: Blur_Version.176.44.1.falcon_umts.Retail.en.GB
az ehhez tartozó zip-ben látszik is, hogy KLB20.9-... ról van szó, amit viszont feltett nekem a mototool az egy
KXB20.9-.... jelű recovery volt.
Ez akkor tűnt fel, amikor fel akartam flashelni a zip-et, és azt sem engedte, mondván, hogy nem jó az aláírás.
A zip-ből felflasheltem fastbootban csak a recoveryt (ami tartozik a systemhez), és láss csodát, gyönyörűen jön a frissítés.
(plusz infó azért tartozik hozzá, tegnap este elkeseredettségemben a szintén ebben a zip-ben lévő system fájlokat is felflasheltem, hátha azért nem megy a frissítés, mert xposed valamelyik modulja úgy beletúrt a systembe, hogy hiába szedtem le super su-t, és tötöltem minden modult, mégis beletúrkált. De nem tartom valószínűnek.
Szóval, annak akinek nem működik a javaslatom:
Szedje le a saját rendszeréhez tartozó zip-et. Nézze meg a nevében, hogy milyen kód szerepel benne (KLB, KLX, tudom is én mik lehetnek még), majd hasonlítsa ezt össze a recovery verziójával. Ha eltér, akkor ezt a recoveryt kell felflashelni annak a helyére (fastboot flash recovery recovery.img) és szerintem jó eséllyel működni fog.
Ha nem ez a gond, akkor sajnálom.Köszi mindenkinek a segítséget, tanácsokat!
keywords: 4.4.4 frissítés error gyári recovery megszakad sikertelen
-
namyang
tag
azért nem vagyok benne biztos, mert ugye innen tegnap már feltettem a system részt (tehát gyakorlatilag csak a user data nem lett törölve, még cache törlést is nyomtam. mégse jó... :s)
Engem csak ez a blur version előtag zavar kicsit, vagy az való rá?
mondjuk flashelni se slasheltem még eztHa recoveryben azt mondom neki, hogy install zip arra a zipre, amit leszedtem, akkor az jó lesz nekem, ugye?
-
namyang
tag
én tegnap újratettem a rendszert (igaz, csak a system partíciót, tehát user data törlés nem volt), de nem oldotta meg a problémát.
A nyitott bootloader okozhatja ezt?
Most annak álltam neki, hogy felflashelem a gyári rendszert és újrapróbálkozom.
Abban erősítsen meg azért valaki, hogy amit innen szedek le, az jó nekem.
http://sbf.droid-developers.org/phone.php?device=14
Esetleg valami alternatív javaslat? -
zsolti111883
tag
Köszönet a válaszokért!
Ezek szerint elég felületesen olvastam el a tesztet, mert az újdonság varázsával hatott, hogy nincs SD kártya hely!?
Most nekem is R az r xt910em van és igazából nem is C se r el nem le csak a bekapcs/kikapcs gomb elromlott. Szét lett szedve a kicsike, de forrasztani nem mertük, mert a kijelzőről nem sikerült leszedni a panelt. Most ha lemerül akkor lehet hogy soha nem kapcsolom vissza...(egyszer kb fél napig szórakoztam vele, mire bekapcsolódott)
Nekem az xt910 teljesítménye is elég lenne, csak az ütemidőt kellene kitolnom... A munkám során is sokat használom és így nekem 24órát nem bír ki. Ezért nézegettem a nagyobb aksis modelleket, mint a Razr MAXX, Razr MAXX HD és a Moto G. Ha MAXX akkor már inkább a HD-s verzió, mivel csak kb 10e van közöttük... A Moto G-vel a HD hasonló áron láttam. Ennek tükrében hogy látjátok, a Moto G anyaghasználatban visszalépés? Akinek a GPS beragadt az mit tapasztalt, estére megette az aksit? Sajnos vagy nem sajnos nekem a GPS is olyan ami egy nap többször kellhet...
Ismét előre is köszönöm a válaszokat! -
Upo
addikt
Inkább kéne egy Moto F, Moto E méretben, kamera leddel és előlapi kamerával. Nem nagyon van mostanában "kis" méretű telefon normális konfiggal (és itt nem a 256 magos erőművekre gondolok). Ha ugyanaz a kamera van az E-ben mint a G-ben akkor kiherélték az egyetlen jó tulajdonságát, hogy világítani lehet vele a sötétben.
-
Goyee
tag
-
Goyee
tag
Igen, igazad van, ha nem távolítom el csak lehúzom, akkor eltűnik.
De most nézem, hogy ez csak akkor működik, ha FAT-ra van formázva a MicroSD, exFAT-nál, meg NTFS-nél viszont bukta, mert alapból feljön, hogy "üres az USB eszköz" vagy valami ilyesmi és csak a restart segít.
Én meg nem fogok 8GB HD filmeket csak azért sem darabolgatni. -
Essien
aktív tag
már kb 20 próbálkozás megvolt
gyári 4.4 volt ami magyarosítva lett és visszaakrtam menni 4.3 ra hogy teljesen gyári legyen . Dual simen csak ota-n van 4.4 ezért kellett. Teljesen végigmegy csak a 3 imagenél kiírja a telefonon hogy "image is too large" de a gépen mindent okéra ír mindent. wipe volt
-
rasky
senior tag
Egyelőre nincs szükségem hátlapra. A gyári hátlapon és grip shellen kívül kipróbáltam minden létező tokot és az x-line feketében, ami nagyon bejött. Nem vastagít semmit (vékonyabb mint az s-line), a fogása nagyon jó, belül matt, így nem cincog ha hozzáérsz, a gomb nyomás tökéletes. Ha a fényes X se lenne a hátoldalán, akkor bizony tökéletes lenne.
-
cimbi186
aktív tag
Köszi!
Sajnos ugyanaz a jelenség mint a többi ilyen proginál.Hiába állítom a csúszkákat a task managerben nem tudod felülírni.Gyakorlatilag teljesen mindegy melyik csúszkát mozgatom -értesítések -csengés -system a telefon menüjében ugyanazt azt eredményt éred el.Egy kalap alá veszi.
Nem lehet azt valahogy megmókolni,hogy a rendszer ne közös hangcsatornát használjon a két hangfájlhoz?Mert szerintem ez történi(mint ahogy a szoftveres topikban gondolják)
Lovi24 Te nagyon kedves hozzáértő fórumtárs vagyNincs valami ötleted?
-
kaszlaci
csendes tag
Szia,
én egy HI763 típusú adapterrel próbálkoztam. A screen mirroring nem működött, fel sem ismerte a telefon az eszközt. A DLNA tartalom átvitele megfelelő programokkal ment. Ellenpróbaként egy Lg tablet képét sikerült tükrözni, tehát az adapter alkalmas volt erre.
Üdv:
Laci -
kelly416
veterán
És labirintust vagy matek példát kell megoldani, hogy nyomhass egy szundit? Tényleg rég volt, azért nem használom, mert az Asszonyt is felébresztettem, ameddig megfejtettem a feladványt, de csak három órával utánam kezd a melóhelyen. Tehát nem igazán volt hálás érte.
Amúgy meg egyszerű a kérdés, magát a telefont kell legalább 5 méterre tenni az ágytól. Fel a konvektor (vagy egyéb hangos berendezés) tetejére, ha ez sem elég, akkor egy nagyobb méretű fém edénybe amiben néhány aprópénz van.
-
Te jobb árat találtál, de az aliexpressen is van 1 db 8,80 usd-ért. Nekem nem jön be ez a flip shell annyira.
Sima hátlapból végül rendeltem 1 fehéret és 1 sötétkéket, az egyiket majd bedobom prédának a hardverapróra. Ha eredeti, akkor megérte, ha gagyi, akkor így jártam.
-
Ebből vezettem le:
"Abból következtetek erre, hogy nálam a 2G preferred van beállítva és a szín általában zöld, ritkábban szürke. Időnként átváltok 3G-re manuálisan is amikor a telefonon kell a gyorsabb net, azt vélem, hogy ilyenkor szürke."Meg abból, hogy nálam csak ez a 2 szín szokott váltakozni. Aztán rájöttem, hogy nem biztos, hogy jól gondolom...
-
kelly416
veterán
Igen, megnéztem az Általa hirdetett "zöld" grip-et, és ott volt egy fehérről is kép. Klasszisokkal szebb szerintem, mint a hirdetett. Igaz, a színe annak is jó, csak a keret zöldsége nagyon nem illik hozzá.
De a fehér... sosem volt fehér telefonom, nem is szeretnék soha, de az jól néz ki nagyon.
-
architect26
aktív tag
-
Upo
addikt
Bejövő hívással mi a gond? Nekem jó.Ha a hívóképre gondolsz az nem hiba, gyárilag ilyenre lett tervezve. Pl. a Jiayu G3S-re csináltak az oroszok módosított phone.apk-t teljes hívóképre, android 4.2.2-n.
Aki ért hozzá valószínűleg a 4.4-est is át tudná alakítani.Sőt 4.3-ra van is.
Szerk: 4.4-esre is ott van a #10 hsz-ben.
Kb. 10 másodperc volt megkresni a barátunkkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged