- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krinyo
senior tag
Ha velem történne ilyen, akkor nem írnék ilyeneket,
"Ha az utóbbi, akkor nagyon de nagyon csalódott vagyok...akkor az ultragáz a telefonra nézve..."
mert az én hibám és nem a telefoné. Miért lenne ultragáz? Mert leejtetted? A te hibád. A többit elhiszem, de ettől még leejtetted a szerencsétlen telefont, amit nem erre terveztek...
Szerencsére helyrejött, hurrá.
-
-
kelly416
veterán
Én most a Z1C-n "membrane" fóliát használok. Még sosem sikerült ilyen jól feltenni fóliát, és ez nem csak az én érdemem. Ezen felül április eleje óta "csupaszon" zsebben hordom a telót, egyetlen hajszálkarc sincs a fólián (sem).
Havan Moto G-hez,akkorajánlom kipróbálni. Nem drága, de baromi jó. És a felhelyezést elősegítő szett sem semmi.Szerk.:
A link és a mondat nyelvtani helyesbítése.De ez a link az első találat, lehet, hogy van olcsóbban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest