Hirdetés

Motorola Moto G - nekünk is kéne

Hirdetés

Bevezető

Jó sokáig csönd volt a Motorola körül, miután a Google bekebelezte őket. Illetve a mobilos üzletágukat. Sokan arra is számítottak, hogy nem látunk több Motorola telefont, a keresőóriásnak csak a szabadalmak kellettek, de szerencsére nem így alakult, a Google inkább úgy gondolta, hogy ha házon belül van a hardver is, akkor lehetne készíteni ütős modelleket. Nem ment ez gyorsan, de amikor a Moto X piacra került (ez sem jutott el hozzánk), akkor már látszott, hogy mi a cél. Olyan készülékeket szeretne csinálni a Motorola, amelyek nem a csúcskategóriában, nem az aktuális Nexus modellekkel versenyeznek, hanem nagyon baráti áron kínálnak frankó használhatóságot.

Motorola Moto G
[+]

Hogy ez így marad-e, azt még nem lehet tudni. Talán majd egy következő Nexus is a Motorola műhelyéből kerül ki, de addig is itt van nekünk a Moto G, amit nem lehet hazánkban hivatalosan megvásárolni, hozzánk is egy olvasói felajánlás formájában jutott el a termék. Az a termék, amit boldog tulajdonosa 129 angol fontért vett kint, függetlenül. Igen, ez kevesebb, mint 50 ezer forint, ha az angol Amazonról rendelem, akkor is megáll szállítással együtt 150 font alatt.

Motorola Moto G
[+]

Az a helyzet, hogy ennyiért ez durván jó ajánlat. Ha azt mondom, hogy négymagos processzor, HD felbontású IPS kijelző, 8 gigás belső tárhely és 5 megapixeles kamera jellemzik, akkor ez akár lehetne valami kínai termék is, van egy pár hasonló árú eszköz itthon is, elég csak az Overmax Vertis-01-re gondolni. A különbség azonban az, hogy a Motorola nem MTK processzort használ, nem kétkártyás, nem egy tizenkettőegytucat termék, hanem egy combos Qualcomm chipset dübörög benne, rohadt jól össze van rakva, hamarosan jön rá a 4.4-es Android, iszonyatosan jól eltalált a méret és a forma és látszik rajta, hogy a minőségre is nagyon odafigyeltek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Mobilarena TV: Moto G a házban!

    Olvasói felajánlás nyomán van lehetőségünk bemutatni az itthon nem kapható Motorola készüléket, amely már a Google égisze alatt készült.

Hirdetés