- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lord.lakli #6011 üzenetére
Ma meghozta a postás nekem is az Xtremeguard fóliát, ajánlott küldeményként, gyors volt.
Mik a tapasztalatok a felrakással? Van valakinek friss élménye? Olvastam, hogy szappanos vízzel kell dolgozni, de nem vagyok gyakorlott a fóliázásban, ez esetben is tartani kell attól, hogy szösz megy a fólia alá? Javallott párás fürdőben csinálni?
Köszi előre is!
-
válasz
lord.lakli #5963 üzenetére
OK, köszönöm az infót!
Eddig nem is foglalkoztam a kérdéssel, mert későbbre ígérték a kiszállítást, csak itt-ott olvasom, hogy többen már megkapták (volt aki hétfőn, Berlinben), van akinek visszafordult a feladóhoz (lásd fent). Az enyém még NY-ban rostokol.
-
pete_21
addikt
válasz
lord.lakli #5814 üzenetére
Igen, a 2 év nekem is fura. Angliában is 1 évet adnak, Németországban viszont 2 évet, pl. MM-ban. Lehet, hogy német beszerzés. Ami szerintem nem baj, csak lássák el a Cordonban is.
Azt hogyan lehet kideríteni, hogy a Cordonba is érvényes?
(#5815) Lovi24: Semmilyen garilevél nem jár hozzá? Külföldi sem, ahol megvették a telefont eredetileg? (És ha mondjuk az Expansys-tól veszi valaki? Mert azt is a Cordonba lehet vinni közvetlenül.)
Viszont ha nem jár hozzá garilevél, akkor honnan tudhatom, hogy tényleg gyártói a gari, és mehetek vele a Cordonba? És ha nem jár hozzá garilevél, akkor a szerviz honnan tudja, hogy garis? IMEI-t nézik csak?
Esetleg ha MediaMarkt-os (a 2 év gari miatt gyanakszom erre), akkor ahhoz milyen papír jár? MM-es garilevél?Köszönöm!
-
Lovi24
senior tag
válasz
lord.lakli #5627 üzenetére
Ha van mentésed róla igen,egyébként nem.Van program ,amelyikkel kikerülhető,hogy újrainduláskor problémát okozzon.Van egy recovery program az A2-re (Boot menu manager),amivel nagyon hasznos dolgokat lehet elérni. Többek között cidet is lehet menteni. Lehetne valami hasonló a G-re is!
Annak idején sokan nem merték használni a bmm-et,mert volt akinek törlődött a cid. Holott nem a bmm miatt,hanem a razr-ról átportolt romok nem teljesen feleltek meg az A2-re. Pár dolgot elfelejtettek átírni, ami az A2-ben más volt....
Igaz az TI procis volt,nem Qualcomm... Ki tudja itt mi törlődik?! -
ghiottone
nagyúr
válasz
lord.lakli #5624 üzenetére
Costumer ID - Ez az azonosító minden készüléknél egyedi és pótolhatatlan. Atrix 2-nél egyes romoknál sajna a flasheléskor kitörölte a CID-et a folyamat - így az induláskor "invalid cid" üzenettel indult csak. Itt a G-n még nem olvastam hasonló problémát, de ha valaki nekiáll óvatlanul egymásután felflashelni a custom romokat, akkor elképzelhető, hogy beleszalad egy ilyen problémába -- de ez csak feltételezés.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
lord.lakli #5601 üzenetére
A Dualos Moto G Multilang-hoz most leszedtem egy lenovo s750 romot, ami úgy néz ki szintén alap android (bár ugye 4.2.2) - olyan sokat nem változtattak az alkalmazásokban. Szóval napokon belül lesz egy teszt verzió - remélem.
-
Upo
addikt
válasz
lord.lakli #5452 üzenetére
Nekem is a Spica volt az első droid, már gondoltam hogy nosztalgiából kellene egyet venni de irreális pénzeket kérnek érte.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
lord.lakli #5452 üzenetére
Csatlakozom, mindig a gyári ébresztő programot használtam és eddig egyszer sem aludtam el
-
válasz
lord.lakli #5137 üzenetére
Nyilván
Más
Az egész onnan indult, hogy többünk véleménye szerint a kamera gyenge (szerintem egyenesen sz@r). Ezt leszámítva egy rossz szót nem tudok rá mondani. Nekem a 8 GB verzió van, ha nem akarom rátölteni egész Európát offline, akkor én kényelmesen elfének ezen is (zenét, filmet nem tárolok/nézek rajta). -
pete_21
addikt
válasz
lord.lakli #3433 üzenetére
(#3433) lord.lakli, (#3434) _ghiottone, (#3443) zsirfecske:
Bocsi, hogy kicsit későn írok, de válaszolok. Először is köszönöm a válaszokat, tudom, hogy nehéz kérdés, de gondoltam megkérdezem, hátha Ti tudtok valamit, amit én nem.
Megnéztem a Lenovo-s interjút, de abból sem derült ki semmi. Nagyon nincs erről semmi info, hallgatás van, de nekem is az a tippem, hogy nem fognak kavarni a frissítéssel. Végülis jelenleg két Moto telefonról van szó, annak nem olyan nagy munka megcsinálni a frissítését.
Viszont láttam, hogy a CM már hivatalosan is támogatja (és a Slim is hamarosan fogja), úgyhogy még ha gyári frissítés nem is lesz, de főzött romok formájában azt hiszem egy jódarabig még lesz rá friss Android.
Új Moto telefont nem láttam most a MA cikkek között (csak az X utódot nyár végére), így marad a G kiszemeltnek, és 16 GB-osat szeretnék. Az lenne még a kérdésem, hogy Expansys-on mennyi volt korábban (megjelenés körül, vagy amikor a legalacsonyabb volt az ára)? Most 65k, nem tudom, hogy volt-e ennél olcsóbb. Nekem úgy rémlik, hogy most kicsit magasabb, mint korábban.
Köszi a válaszokat! -
tothmaxy182
őstag
válasz
lord.lakli #4471 üzenetére
Tipp:
Akinek vészesen, egyik óráról a másikra lezuhan az akkuszint 1%-ra, és ki is kapcsol a telefon, az tiltsa le a Motorola Assist nevű programot. Nálam az szívta az akkut. Kb 3-4 óra alatt 60%-ról csutkára szívta.
-
kelly416
veterán
válasz
lord.lakli #4471 üzenetére
Ebben az esetben örüljünk neki, hogy megvan a ludas és nem a telefonban van a bibi.
-
Jana33
csendes tag
válasz
lord.lakli #4435 üzenetére
Köszi remélem nálam is ez van.Akkor éjszaka repcsimódra váltok,engem ne figyelgessen T.
-
isoram
csendes tag
válasz
lord.lakli #4347 üzenetére
Elsőre mond, hogy hibás, ÉS MOSOLYOGJ A CSAJRA"., nekem a lányom esetében mivel "domino" azt mondtrák, hogy 4490 v, valami hasonló erre én azt montdam, hogy, ok ekkor majd megoldom, és otthon körberajztoltam a-mikro sim-et és egy kínai"IKEA ollóval körbevágtam, és működik, persze van rá ellenpélda IS, DE EGY PRÓBÁR MEG-ÉR."
-
Nova96
őstag
válasz
lord.lakli #4342 üzenetére
Maximum1+lord.lakli, akkor megpróbálok arra hivatkozni, hogy rossz a sim vagy elsőnek megkérdezem, hogy vágnak e. Köszi, a válaszokat.
-
Maximum1
őstag
válasz
lord.lakli #4342 üzenetére
Tavaly kicseréltettem, arra hivatkoztam hogy nem jó a 3g, eldobálja.
Megkérdezte a szervizest hogy létezik ilyen?
Visszajött és kicserélte ingyen, most meg levágták ingyen.
Westend Voda
Még Westel volt a nevük amikor leraktam a kártyát az asztalukra, azért is pénzt akartak..... -
acura13
aktív tag
válasz
lord.lakli #4071 üzenetére
igy van..bár sok ujitás nincs benne:-(( max a KIT Kat logo változott !!!!!!
-
Root Banane
tag
válasz
lord.lakli #4035 üzenetére
Tényleg, figyelmetlen voltam. Elnézést.
-
honeker
őstag
válasz
lord.lakli #3961 üzenetére
ön semmilyent rosszat nem írt a kit-.ket hibájára reagáltam..........
robagp
-
honeker
őstag
válasz
lord.lakli #3959 üzenetére
a hiba az hiba.........
robagp a lista lelö helyét meg oszthatnád......
-
robagp
tag
válasz
lord.lakli #3887 üzenetére
Úgy kezdtem, hogy "S2", ezáltal utaltam a benne lévő kamerára, és nem egy akármilyen 8Mp kamerára.
Nekem van mindkettő, és igen is 100 szor többet tud a S2 kamerája!
De tessék a képek:
S2 vs G
A szoft /gyári/ pedig ....említenem se kell.
A g szoftja egy semmi!
S2 arc felismerés, pislogás, mosoly érzékelő, rázkódás korrekció..stb /tesztelve és tényleg/Ha már rejtett dolgok a telóban, itt a moto g rejtett dolga
-
honeker
őstag
válasz
lord.lakli #3867 üzenetére
[link] GG3 kijelzö
-
architect26
aktív tag
válasz
lord.lakli #3779 üzenetére
..és shagy
az volt eddig nekem, de túl szokta lépni, amikor nem nagyon figyelek rá, ráadásul tabletre is tetheringezem, ami ugye többet vesz. Olyan kéne, ami hogy ha túllépem, akkor automatikusan letiltson a hálózatról -
szabakaa
aktív tag
válasz
lord.lakli #3405 üzenetére
S3 Lte-n is van. A világ legnagyobb szívása
-
contaxg
veterán
válasz
lord.lakli #3300 üzenetére
A név önmagában kevés lesz ha keleti csicsa-micsa cuccokkal akarnak kijönni. A G-ben az egyik legjobb, hogy nincs rajta LÓ BETŰKKEL, hogy LG, meg SAMSUNG, stb. Szolid, elegáns. Bárhol, bármilyen környezetben befogadják a nemes egyszerűsége miatt. Ebben erősen hajaz az iPhone-ra (szerintem). Erre rátett az X egy lapáttal pl. a bambusz hátlappal. Nekem csak azért kellene az X.
-
zsirfecske
addikt
válasz
lord.lakli #3228 üzenetére
mindent kína gyárt, az egyetlen kivétel még az lg/samu, de ott is már csak a magasabb kategóriás kütyüket lassan.
nem értem a parát, alcatelnek is milyen jót tett a kínai felvásárlás, jönnek is fel mint a talajvíz.
-
dsr
senior tag
válasz
lord.lakli #3228 üzenetére
Ahogy mondod
-
randras
veterán
-
rasky
senior tag
válasz
lord.lakli #3172 üzenetére
A font drágulása miatt, jelenleg 374 Ft 1 font
-
kelly416
veterán
válasz
lord.lakli #2565 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem is feltétlenül csak három, hanem van, hogy akár öt képből vágja össze a gép a dolgokat, de nagyon könnyen előferdűlhet, hogy tévedek.
Honnan lehet tudni, hogy hány képből vágja össze? A "nyers" képeket vagy nem látom, hogy hová teszi, vagy törli, vagy nincsenek is. Én is kíváncsi lennék, hogy hogyan csinálja, de mivel sokat gondolkodik, exponálás meg nem látszik, inkább a szoftveres HDR-re voksolnék így, látatlanban. Sajnos.
Szerk.:
youngboy:
Végre az első szóra érdemleges válasz. Gratula, ezzel szerintem sok embernek emeltél le egy-egy kisebb-nagyobb követ a szívéről.Persze nem azoknak, akik itt mindenféle romot cserélgetnek.Vagy nem ilyen meggyanúsítást kaptunk a minap?
-
S-eye
senior tag
válasz
lord.lakli #2511 üzenetére
Igen, arra értettem. Van PayPass a kártyámon, nekem bőven elég oda. Csak a plusz kockázat miatt nem használnám a telefonon.
-
S-eye
senior tag
válasz
lord.lakli #2508 üzenetére
Neked hiányzik az NFC? Mondjuk túl drága nem lett volna beletenni, de tranzakciókhoz nem használnám úgy sem, az Android Beam-et meg BT-vel, vagy WiFivel lehet pótolni. Esetleg ha valagi Tag-eket használt eddig annak lenne jó. Nexusomban benne volt, de szinte sosem használtam. Azért a G2-ben, ha lesz, már belerakhatják, mégha nem is annyira fontos.
-
robagp
tag
válasz
lord.lakli #2426 üzenetére
Olyan hibákról beszélek, amik nem szervíz igényűek.
Amúgy ez egy olcsó kis teló! Epp ezért az árért nem viszem sehová.
Ennyibe kerül egy hasonló méretű kő a butikban. /jó értelemben/
Mondj nekem ilyen áron még egy telót!Ja, és bocsánatot kértem, hogy rosszat mertem írni róla!
-
kelly416
veterán
válasz
lord.lakli #2309 üzenetére
Így már teljesen világos, miért is nem jó. Köszönöm.
-
Lovi24
senior tag
válasz
lord.lakli #2309 üzenetére
Hát igen,ez így van. Úgyis újraindítja amit "szükségesnek" lát a rendszer.
Én egy pár appot letiltottam-chrome,google play játékok,magazinok google+,hangouts,talkback....stb. Csakhogy a menüben se foglaljon helyet
Amit meg nem akarok látni,hogy kb napi 1-2-szeri indítás után fusson (nem rendszeralkalmazás,csak pl facebook,opera, quickpic ...stb) azt hibernálva tartom a Greenify által.
Task killert nem nyomogatom,habár nekem is ki van téve a fő oldalra mennyi a szabad ramom,de az csak információ képpen. -
agabe
addikt
válasz
lord.lakli #1779 üzenetére
mindegyik
Tobb kartyam is van, igaz tobbnyire vodat hasznalok, de minddel elofordult 4.3 alatt, es ekozben egyik masik telommal sem barmelyik kartyat is hasznaltam, igy a szolgaltato kizarhato szerintem.(#1780) dsr:
ja..hat 4.4 alat is ugyanaz van a ledes jelzes szempontjabol mint ami volt korabban is. Az android centralos is csak arra vonatkozik ha menubol nem kapcsolhato a villogo led figyelmeztetes akkor a widgettel igen, de az menuben is kapcsolhato.Upo:
neked melyik (US, vagy DE, vagy general ENG, vagy tescos) rom van a telon? Lehet ,hogy azokban is van kulonbseg, es a tied jo ebbol a szempontbol. -
kelly416
veterán
válasz
lord.lakli #1524 üzenetére
és youngboy:
Köszi, és sajnálom. Pedig olyan jó volt egy gombnyomással elérni, és nem feltétlenül a gyártó által megálmodott gomb az, ami nekem tetszik, vagy beleillik az összképbe. Itt nekünk is van Toggles-ünk, de szerintem nem csak csúnya, de nem is átszabható (nekem pl. cefettül nem kell a fényerő és az automata szinkronizálás kapcsoló) és az értesítési sávba sem rakható. Na mindegy, túlélem valahogy. -
youngboy
senior tag
válasz
lord.lakli #1524 üzenetére
Arra nem emlékszem, hogy mióta pontosan, de így van.
-
dsr
senior tag
válasz
lord.lakli #1343 üzenetére
Arra gondoltam , nem tudom , hogy mi van mostanában a memóriámmal..
-
Teasüti
nagyúr
válasz
lord.lakli #1242 üzenetére
Nem feltétlen átverés.
Havernak kemény 6000 Ft-ért rendeltem Ebay-ről 40 Ah kapacitást és kb két hétig arról töltötte a telefont.
Telepakolják 18650-es cellákkal és ennyi. Ha azok amúgy nem gagyik, akkor nincs ebben semmi rossz.Amúgy mire ez a nagy felhajtás töltő ügyben? Szerintem mindenkinek akad már otthon micro usb töltője.
-
dsr
senior tag
válasz
lord.lakli #1247 üzenetére
Hát igen :/
-
dsr
senior tag
válasz
lord.lakli #1245 üzenetére
Atrix 2-höz volt egy kínai külső akkum , amit ebay-en vettem 1500 forintért , papíron 2800mah volt a kapacitása , de ha fullon volt és rátettem a lemerült Atrix 2-re(1750 mah) 80%-nál megállt a töltés és a külső akku lemerült..
Szóval vigyázni kell ezekkel :-) -
Abri
senior tag
válasz
lord.lakli #1242 üzenetére
furcsáltam én is h akkora hogy lehet 5600mha
és ez? -
TayRol
nagyúr
válasz
lord.lakli #1121 üzenetére
ezért ajánlott Picco kartárstól rendelni, kérésre megnézi még Angliában a telefont, és ha rossz már küldi is vissza cserére.
ez nem reklám akart lenni.
-
Arburgnagyúr
csendes tag
válasz
lord.lakli #1068 üzenetére
#lord.lakli: Egy helyen lehet, egy eredetileg német bolt kihelyezett üzletében kapható. Azt írták,h ma jön be a készletük, kíváncsi leszek rá.
#TripleB: Én is csak annyit kérdeznék,h 16 gigás? Amúgy a német amazonon postával együtt kb. 67ezer...Az egészet nem azért csinálom, h meggazdagodjak, mert a kb 70 km-es a kitérő, parkolási díj is van és az időm is elmegy vele, de úgy gondolom, h így mindenki jól jár egy kicsit és bővül a G-t használók tábora, ami pozitívum. -
vilmos.nagy
tag
válasz
lord.lakli #1026 üzenetére
Hát itt([link]) odakattintok, hogy „Add to Basket”, s végigcsinálom a vásárlást. Akkor az az Amazontól is jön, nem?
#1027: Már az utolsó oldalon járok, a pénzlevonás előtt. Utána fogja kérdezni?
-
dsr
senior tag
válasz
lord.lakli #986 üzenetére
Viszont mindenkinek és ahogy Sh4rk mondta nyomás inni
-
Lovi24
senior tag
válasz
lord.lakli #986 üzenetére
Viszont kívánok hasonló kellemes dolgokat
-
Al3xT
tag
válasz
lord.lakli #957 üzenetére
Elnezest a kisse nehezen dekodolhato posztert.
Bin4ry-fele modszer = beepitett back&recovery felhasznalasa rootolasra. (elsosorban Xperia telefonokhoz)
-
Al3xT
tag
válasz
lord.lakli #953 üzenetére
Ha nincs nyitva a BL, akkor nincs root.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
lord.lakli #953 üzenetére
Már nem azért, de... nem megy a szövegértelmezés? Akkor szerinted az az angol szöveg mit jelent? A leírásban sincs szó bl nyitásról. (csak abban a másikban, ami elvileg részletesebb)
Az viszont ok, hogy csak KitKattal megy. Figyelmen kívül hagytam, hogy nekünk ez még nincs Európában külön flashelés nélkül.
-
Tex
senior tag
válasz
lord.lakli #891 üzenetére
Csak hogy valaki pozitívat is írjon a [Cordon-ról]
-
kelly416
veterán
válasz
lord.lakli #891 üzenetére
Sajnos...
-
kelly416
veterán
válasz
lord.lakli #885 üzenetére
Na az meg pont az, amiből nem kérek soha többet. Inkább futár Londonba meg vissza. De ez az én véleményem, nem erre kell alapozni...
-
youngboy
senior tag
válasz
lord.lakli #879 üzenetére
Én tudom, csak írtam, hogy hol kapható még.
Egyébként bolti garin kívül milyen van még kis hazánkban, ha egyszer hivatalosan nem is forgalmazzák itt? -
Picco
addikt
válasz
lord.lakli #879 üzenetére
lehet azzal jobban jarsz mintha Cordon Kft-vel kene leboxolni a dolgot...
-
agabe
addikt
válasz
lord.lakli #876 üzenetére
magyar nyelv nincs benne..eleg ertelmes lehet hirdeto
-
dsr
senior tag
válasz
lord.lakli #874 üzenetére
Ha jól tudom , akkor a partnero gsm-nél lehet , máshol úgy tudom , hogy nem
-
wwhy
veterán
válasz
lord.lakli #855 üzenetére
Ez esetben természetesen nem tilos. Viszont sok esetben máshol keresik a megoldást, amit nem a szolgálttó biztosít, és ezért illegális ergo tilos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Fotó állvány eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest