- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
acura13
aktív tag
-
GPS-vétel atom gyors és erős. Lakásban, az ablakból 1 méterre talál műholdat, autóban a kézifék alatti fiókból simán navigál (nem használok konzolt).
A második kérdésedre adott pontos válaszomat kimoderálnák, 3 betű.@(5206) KMT: annyit talán megér, de tényleg nagyon gyengén tölt nálunk már a második példány is. Túlzás nélkül 5-6 óra biztosan kell neki, hogy feltöltse az S3-at.
-
mobilizmo
addikt
Egyelőre itthon (ha van adatforgalmi csomagod, de miért ne lenne) a Waze is teljesen tökéletes. Sőt jobb mint más offline navik, mert a valós forgalmi helyzetet is mutatja. Aztán majd ha az EU-n belül már nem lehet különböző roaming díjakat felszámolni akkor ott is. Addig én próbáltam iGO Primo-t, ami prímán megy és szép és jó, illetve letöltöttem a Locus Pro-t, mert nagyon sok jót írtak róla, de ez is offline (még nem próbáltam ki).
-
tothmaxy182
őstag
Néha használom a GPS-t... Nálam teljesen rendben van. Csak egy régebbi Nokia c6-ossal tudom összehasonlítani, annál fényévekkel gyorsabban talál jelet. Olyan még szerintem nem volt, hogy ez 20-30 másodpercnél tovább tartott volna, de az átlag az ennél rövidebb.
Én a Sygic navigációt használom. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Egy darabig ingyenesen használható, aztán meg kell venni. Ha jól emlékszem az egész Európa térképet vettem 7000 Forintért.
Persze vannak más megoldások is, hogy úgy mondjam: ingyenesen is lehet GPS programot szerezni, de én jobbnak láttam biztosra menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest