- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nem feltétlenül kell nyitott bootloader, viszont fontos h a megfelelő tipusnak való romot tedd a telóra! Én is a _ghiottone által leírt első módszerrel frissitettem egy gyári állapotú telefonra anno a 4.4-et is. Ami mellesleg igen gyors és a lehető legegyszerűbb update megoldás.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
heidricha
őstag
Vonzó lehetőségnek tűnt, meg is vettem a pro-t, mert támogatom a projektet, szerkesztek is térképet - de ezzel az app-al nem tudtam megbarátkozni sajnos. Pedig megvan a jó szándék, szinte minden ROM-olás után előbb-utóbb felkerült, de csak nem bírom ki, hogy használjam is, annyira kényelmetlen nekem.
Be-on-road, akármit írtak róla, legalább kényelmes, a mapfactor szintúgy.Sygic Tomtom térképpel is ingyenes, csak nincs hangos navi, meg sáv segéd egy idő után - amúgy meg pont most akciós, de már nem sokáig.
Waze nem offline, de szerintem kényelemben veri mindet. Jó ideje nem próbálkoztam semmi más autós navival, fentiek csak azért vannak fenn, hogy legyen valami netmentes b-terv.
-
D4ni
őstag
A moto 360 at mindenki megkapta, plusz választhattak a samu vagy lg óra között. Én legalábbis így értettem.
"Az viszont biztos, hogy ugyanez az egymillió ember minden bizonnyal némi irigységgel vette azt is tudomásul, hogy a jelenlévők mindegyikének a Google kioszt egy Moto360-at, illetve szabadon választhatóan egy LG, vagy Samsung okosórát is."
-
pete_21
addikt
Igen, ezt én is el tudnám képzelni.
De akkor konkrét infok még valószínűleg nincsenek. 1-2 nap, és megtudjuk, mi lesz a következő Android.(#8237) pyron25: Én Defy+-ról váltottam, így ahhoz tudom hasonlítani. A Defy-t használtam CM7-tel, CM9/10/11-gyel is. Ezekből a CM7 volt a legstabilabb, a többi eléggé bugos volt, mindenféle hibák előjöttek. Amikor nem jöttek a hibák, akkor is lassú volt, 1-2 naponként restartolni kellett. De úgy sem volt reszponzív, kevés volt a ram, stb.
Moto G-nél gyári rendszert használok, én elégedett vagyok mindennel. Elég a ram (még), gyors, reszponzív a rendszer, gyorsan indulnak az appok, nem akadnak, működik a multitasking.
Szóval össze sem lehet hasonlítani a Defy-vel. Teljesen más élményt ad, elsőre szokatlan volt, hogy minden úgy működik, ahogy azt elvárnám, és ráadásul gyors is.
Hibákról: amióta rátettem a fóliát (Membrane) kb. 10-ből 1 hívásnál, vagy még ritkábban előjön, hogy a proximityt megzavarja a fólia, és a képernyő nem kapcsol vissza. Kétszeri power gomb nyomás megoldja, szóval nem katasztrofális a helyzet.
Illetve többeknél előjött az a hiba, hogy a telefon ugrásszerűen 1%-ra merül, és kikapcsol. Nekem ez még szerencsére nem jelentkezett, és ezzel nem vagyok egyedül.
Illetve ha használod a GPS-t, utána valahogy beragad a GPS, és jobban fog merülni a telefon, mint kéne. Tehát GPS használat után célszerű újraindítani a telefont.
Én nem használok GPS-t, csak nagyon ritkán, és nem figyeltem ezt a bugot, így ezzel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim.
Frissítéshez: jó kérdés, hogy meddig lesz, reméljük sokáig.Azt hiszem a hivatalos álláspont az, hogy legalább 18 hónapig kell frissíteni a telefont a gyártónak. Szóval ezek alapján még egy darabig kell hogy kapjunk frissítéseket.
-
ghiottone
nagyúr
Ja, de bámulatos az üzletpolitikájuk -
1. kidobok egy jó kis alapmobilt
- beígérem a hátlapok tömkelegét,
2. kiadok belőle egy dual-simes verziót
3. 6 hónap után kiadok egy 4G-s micro SD-s verziót
4. Kiadok egy limitált verziót. (azért az X kameráját belerakhatták volna)Remélem itt megállnak, nem kellene mindent a G-re feltenni, mint anno a V3-nál. - mondjuk ugye ott az X, Droid family, E, és rejtélyes Snapdragon 800-as XT912A-s modell.
-
ghiottone
nagyúr
IP 67 nincs benne.
Itt a mexikói adatlap. Azért többet vártam. Na mindegy, akkor már nekem is van fehér egy Moto G Fortém kb. 3 hete
-
pete_21
addikt
A Google-nek is van ilyen szolgáltatása: Android Device Manager. Ha ismerted, akkor nem szóltam.
-
-
Upo
addikt
Lehet, de a hivatalos ausztrál is ugyanez a build. Van hozzá egy gyári fehér moto headset, és nem usb kábel hanem egy fix kábeles moto töltőfej, meg mellé egy EU átalakító.
Asszonyé lesz a telefon de neki még régi nagy kártyái vannak. Vagy be kellene jutnom a szolgáltatókhoz (vörös és magenta), de az a héten nem fog menni, vagy esetleg nekiállok házi módszerrel a körülmetélésnek. Vágóm nincs és nem fogok egy csomó pénzt ott hagyni a mobilboltosnak hogy megnyomjon 1 pöcköt.Most jut eszembe azért ki tudom próbálni, berakom a saját kártyám meg a másik moto-hoz kapott tesco uk simet
Pár kép van fent itt
Majd még írok ha lesz tapasztalat.
-
-Faceless-
őstag
A magyar menüt nem a motorolához írják, hanem az oldal kiadja minden telefonhoz. Én még anno írtam nekik, nem is konkrétan ezzel kapcsolatban, és akkor is írták, hogy a termék nem rendelkezik magyar nyelvű menüvel stb...
Én náluk tervezek majd venni, mert eddig segítőkészek voltak, és habár gsm bolt még mindig jobban megbízom bennük, mint az xxl-ben. -
Jaffa75
őstag
bolti gari van rá náluk...
nemrégiben rákerestem a mobilarenán, és volt egy olyan topic, ahol "feketelistás"-ként emlegették, a negatív tapasztalatok miatt!
kiküldi jobb esetben javíttatni, a rosszabb esetbe inkább bele sem gondolok - nekem nem volt dolgom velük, szerintem nem is lesz! -
namyang
tag
Független, amazonos. Semmi ROMolás nem volt, gyári. 4.4. a Helium backup működött, most azzal mentettem, meg egy "sdkártya mentés", aztán factory reset. ezekben a pillanatokban bootol............
és egyből működik is...
Bár szomorú, hogy egy FR kellett. nem tudom mi lehetett. elkezdtem egyesével leszedni az alkalmazásokat is, hátha valamelyik segít, de semmi... -
zsirfecske
addikt
-
namyang
tag
Na várjál, közben lehet félreértés áldozata lettem. Én úgy értettem, hogy nincs effektíve kikapcsolva a GPS, tehát ha indítok egy maps-ot, akkor automatikusan bekapcsol. De ugyebár nem is használom folyamatosan, szóval nem fut navi program, vagy hasonlók.
Tehát inkább úgy mondanám, hogy GPS engedélyezve van, és ha valami app akarja használni, használhatja, de nincs bekapcsolva folyamatosan. Ilyen feltételek mellett kényelmesen van 5 óra screen time-om. -
namyang
tag
GPS csak akkor "fut", ha valami alkalmazás használja. tehát amikor látod a kis ikont az értesítősávon, egyébként ugyanúgy ki van kapcsolva, mintha teljesen kikapcsoltad volna. Persze vannak alkalmazások, amik időnként lekérik a helyed, akkor ugye bekapcsol, amíg megtalál. Vagy fotózásnál, ha be van kapcsolva a hely rögzítése.
szerk.: de, hogy válaszoljak is, én nem tapasztaltam még különbséget GSP be vagy kikapcsolt állapota közt (igaz a G-vel eddig mindig be volt kapcsolva, defyn tesztelgettem anno. de most bekpacsolva hozza az 5 óra screen time-ot (4 óránál járok, 43%)
-
kelly416
veterán
Nekem egy sárga van, ami ujjlenyomatok ellen nagyon jó, de gyanítom, a karcok majd nagyon hamar meglátszanak rajta. Ezzel tán el is árultam, hogy nem karcos, bár még nincs meg egy hete sem. A fekete hátlapot is makulátlan állapotban tettem le, az sem érzékeny, pedig első pillanattól használom a telefont, mindenhová magammal viszem a kádat kivéve, és sem tok, sem fólia nincs rajta. Az ideje nagy részét a zsebemben tölti a melóhelyen, itthon meg az asztalon.
Nem érzek eltérést sem vastagságában, sem anyagában a fekete meg a sárga hátlap között. Remélem ugyan olyan tartós mindkettő, és ez legalább 1-1 évet jelent karcmentesen. -
Jaffa75
őstag
félreértesz..
az "igazi" Nilkin drágább ennél picurkát
! Ettől függetlenül ahogy az előbb is írtam, nekem a minősége rendben volt (tudtam hogy annyiért nem lehet igazi), elégedett voltam vele! Most az egyszer úgy döntöttem, hogy veszek egy gyári hátlapot, és azt koptatom, mert annyira jó a teló mérete/súlya/fogása a gyári kék hátlappal!
Nem szeretnélek lebeszélni róla, mert nekem eddig - az 1 alkalommal- pozitív tapasztalatom volt az olcsóbb Nilkinnel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest