- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
ghiottone #16812 üzenetére
A G5 is jo valasztas lehet. Bar nekem az utolso 2-vel volt problemam, a G3-at most akarom cserelni es egyre kevesbbe Motorolara (vagy Lenovora, kinek mi tetszik). Ha adnek annyit telefontert, akkor BB-t vennek, de sajat celra nekem egyik sem er 500 Eurot.
(#16813) Upo, Pont ez a lenyeg, nevezhetik akarhogy, pure, stock, vanilla akkor is nagyjabol erintetlen, ellentetben a miui, zenui, touchwiz es egyeb borzalmaktol. Illetve attol, hogy sokaig tamogatott, meg lehet sz@r, peresze a stock verzio is lehet az, bar Nexusszal nem volt meg szoftveres gondom. Nem mindenkinek lenyeg magas frekin szoljon a proci, eleg ha jol mukodik es minosegi anyagot tesznek bele. Sokaknal az is elony, ha nem kell a szoftvert cserelgetni, maceralni. Nekem az 1 ev nemzetkozi garancia is szimpatikus, ezt is kevesen adjak.
Olvastagattam a Redmi 4X topikot mostanaban, azert a sarga kijelzo engem is zavarna, meg a melegedo telefon sem egy jo dolog. Illetve elnezve, minden otodik hozzaszolas TWRP-vel kapcsolatos. -
ZPKing
tag
válasz
ghiottone #14871 üzenetére
Én már kb 30 felett járok alis rendelések számával.
Nekem minden megjött és minden működött is.
Volt benne nagyobb értékű is azok is működnek.
Sőt amit rendeltem tabletet ahhoz írtak az ajánlatban ajándékokat,
Amiket nem küldtek meg a tablet mellé, szóltam és küldtek hozzá mindent.
Eddig nem szívtam még meg...
Remélem így is marad. -
updog
őstag
válasz
ghiottone #14108 üzenetére
Szerintem nagyon elszabták ezt az 5.0.2-t
FR után ugyanaz van, éjjel -15-20% (minden adatkapcs. off, látszik hogy nem is awake), ma reggel még olyat is csinált mellé, hogy egy -10%-os függőleges vonalat berajzolt a battery grafikonra..
Semmit sem csinálok másképp mint 4.4.4.-en, mégis naponta tölthetem, előtte két napig lazán ment..
-
Zoja™
őstag
válasz
ghiottone #13842 üzenetére
Jó ez a droid mini, de nekem kicsi lenne a 4.3-as kijelző. Pont most gondolkodom rajta, hogy a napokban beszerzek egy G2-őt a G mellé. A G2 lenne a mindennapos telefon, a G-t meg megtartanám amolyan fejlesztői telefonnak, hogy kiéljem az abszurd és perverz vágyaimat a Lollipop-ra fejlesztés miatt.
-
Kroni1
veterán
válasz
ghiottone #13777 üzenetére
Ennyiért tényleg ajándék egy Droid mini, kár hogy kinézetre a G jobban tetszik nekem. Rendeltél is belőle? Ha megjött írhatnál pár szót, hogy milyen a teló. Én egy refurbished Moto G-t vettem ebay-en és hozattam haza ausztráliából haverral, annak egy gondja volt, a hangszóró kicsit torzitott. Irtam nekik, mondták h küldjem vissza és megjavitják, de inkább vettem 800ft-ért egy hangszórót és kicseréltem magam, ez olcsóbb volt. Nem nagy ügy, de akkor is bosszantott kicsit a dolog.
Gondolom a kamerája se gyenge 10MP-el, meg legalább abban van FM Rádió is! (mert ugye Moto X-ekből azt valamiért kispórolták..) És amugy erre is lesz ofiicial lollipop?!
-
lajozs
aktív tag
válasz
ghiottone #13726 üzenetére
Ez eddig rendben, ki is fogom próbálni a linkelt progidat, de mivel éppen Tőled származik a downgrade útmutató, próbálj a kérdéseimre is mondani valamit, ha lehetséges. Főleg az a 4.1.2 vs. 4.3 lekivilág egyezés/különbözés érdekelne, illetve ha ez okés lenne, megy-e az egylépéses 4.4.4 -> 4.3?
Csak-csak örülnék a Navitel 5.5.0.182 használhatóságának is.ui. Közben megnyitottam az ajánlott program fejlesztői oldalát, de nem tájékozódásra gondolok, hanem arra, amit utolsó verzióként a fenti Navitel még tudott: az útvonal pontról-pontra tervezése, majd az azon való navigálás. Ezeket rondítják szét az újabb verziók (melyek viszont gyönyörűen feltelepednének a KitKat-re is).
-
ronin79
addikt
válasz
ghiottone #13675 üzenetére
Én 7.-én rendeltem, hó végéig nem lenne rosz ha megjönne
(#13676) mindanee
Mellé, ez még nem a buta kérdés topik
TB-s mentésből vissza tudod állítani a telepített alkalmazásaid adatokkal eggyütt cm12-n is, csak valahol nem javasolják viszont én is ezt csináltam
(#13677) memoril
4G-n nem tudom milyen, de gapps pl. itt a telepítés menete meg mint minden custom romnál recoveryből, fr után install rom + gapps.
-
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
ghiottone #13127 üzenetére
Értem. Már rengeteget köszönhetünk itt neked, és megértem, ha nincs már erre kapacitásod...
Az az én problémám, hogy megcsinálok én bármit, ha van, aki jól a számba rágja. Ráadásul az angolom is döcög, és itt-ott számítógépes alapismereteim is hiányosak...
Valószínűleg kompromisszumra kényszerülök... -
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
válasz
ghiottone #13081 üzenetére
Asszonynak pont 4.4.4-es Dual Simes XT1033-asa van, és mivel sydneyből vettem pont ázsiai rom van rajta! Nem merem frissiteni neki, mert mindennapos használatban van. pedig kiváncsi vagyok. De ha már van soak teszt akkor nemsoká várható az OTA frissítés is talán ugye?!
-
ronin79
addikt
válasz
ghiottone #12288 üzenetére
Nekem már csak volt hobbi, mert a hobbiból volt időszak amikor káros szenvedély lett
Amikor elkésel a randiról és barátnőd már szinte ott akar hagyni, mert ahelyett hogy vele lennél cygwinnel szórakozol vagy épp harmadjára próbálod telepíteni az új romot és sosem vagy telón elérhető az már gázos
Úgyhogy ez már csak nosztalgia, saját részre apróbb módosításokat még megcsinálom, ha rávisz a kényszer de mondjuk azért jó érzés ha belesek egy Ace vagy SIII mini topikba és hosszú idő után is látok egy Xperion vagy R-Mod ajánlást -
ronin79
addikt
válasz
ghiottone #12286 üzenetére
1. és 5.-re a zipme a legegyszerűbb, nekem már alap app a zipsignerrel, úgyis előbb utóbb valamit módosítani kell és jó ha kéznél van.
Magyarításra meg ha minden jól megy nem lesz szükség, ha lesz végre gpe lolli.
Amióta felraktam a gpe romot nem igazán hiányzik a cm, nagyon bejött és így már fórumon is érthető, hogy miért volt hanygolva itt a cm téma. Igaz az általam használt verzió az eredetihez képest enyhén hülyére van moddolva, de a deodexelés, root, init.d, lmk és jar patcher már alap és a holo blue genociddel a cm-ben használt téma is megvan, meg tegnap kapott egy módosított kernelt is (ami még wip), de remélhetőleg a nyalókás gpe is ilyen könnyen tuningolható és jó lesz. -
ronin79
addikt
válasz
ghiottone #12264 üzenetére
Klafa, ment az 5 csillag és thanks
Esetleg még a végére mehetne, ha a módosítás után még találunk angol szöveget akkor a values/strings-, arrays-, stb.xml-ben megkeresni és átmásolni pl.magyarításnál a values-hu/strings.xml-be az adott sort és lefordítani, de így is nagyon jó lett. -
benjoe1
aktív tag
válasz
ghiottone #11974 üzenetére
Valóban, ez elkerülte a figyelmem. A védelmemre szóljon, munkahelyen munka közben olvasgattam a fórumot, amikor éppen ráértem, de nem tudtam még teljesen végignézni és LTE verzióra koncentráltam.
Én is így gondoltam, hogy oda kell figyelni a verziókra, viszont külön rendes topikot nem találtam a 4G-s verziónak. Vagy csak én nem találom?
A 4G verziót nem részletezi, illetve meg sem említi a téma összefoglaló, így én onnan nem tudok mit kiragadni.Hogy tiszta legyen minden, milyen jelzése van az LTE verziójú rom-oknak? Hogyan tudom megkülönböztetni?
Meg is találtam az általad feltöltött 4G EU 4.4.4 magyarítás csomagot az említett verzióhoz a 11484-es hozzászólásba.De hol találok gyári rom-ot? A korábban linkelt oldalon a 4G verzióhoz (ami ugye az XT1039) nem látok.
Közben látom az xda-n van külön topik: Moto G Android Development, és Moto G 4G Android Development, 4G-hez a stock rom-okat itt találtam. Az említett 21.11.56.peregrine_reteu.reteuall.en.EU verziót nem láttam, csak OTA érhető el?Ha jól olvastam, akkor még nincs olyan módszer, amivel bootloader nyitás nélkül lehetne root-olni. Tehát csak garanciavesztéssel lehet xposed+gravitybox, illetve nyitott bootloader-el custom rom. Ez céges (nem saját) készüléknél sajnos gond.
4G verzióhoz amúgy melyik custom ROM ajánlott?
Esetleg aki már hónapok óta benne van a Moto G témában, nem frissítené a téma összefoglalót 4G erzióval? Vagy már itt az új gen. 2, és nem láttok értelmét ennek?
Lehet hogy lesz kérdésem, előre is köszönöm a segítséget.
-
ronin79
addikt
válasz
ghiottone #11597 üzenetére
Apk tool sztem nem lesz gond, TMA-ba bekerül vagy lehet lesz forráskódból készíteni. Pl. ahogy a Carbonhoz csináltam a magyarítást ott is kellett egy módosított verziót legyártanom, mert recompile nem dobott hibát, de elveszett a sötét ui váltás frameworknél, slimkates apk toollal meg fczett a beállítások.
-
ronin79
addikt
válasz
ghiottone #11590 üzenetére
Jaja, nem is morgok már e miatt és minden szarkazmus nélkül szerintem ezeket a "honnan rendeljem mennyiért" nem is kéne offban tolni, hiszt telóval kapcsolatos és esetleg összefoglalóban is lehetne róla említés alapinfókkal.
Na mind1, más: Android 5.0 Bootloader and KitKat Compatibility ez érdekes, főleg a BL rész. Nyitott bl-en inkább nem lesz ajánlatos első körben frissíteni?
-
kakukkmarci
senior tag
-
t-shirt
veterán
-
t-shirt
veterán
-
embe
nagyúr
válasz
ghiottone #11417 üzenetére
Egyelőre működik. Valami alauncherből kavart be. Igaz találtam az XDA-n egy stock kamera appot is, azt is feltoltam. Lehet a bizt. mentésből állított vissza valamit? Igaz azt is letiltottam.
De köszi! Megtaláltam közte a telóm romját, szedem is le, elfér az ámítógépen. Ha úgy alakul, akkor rápróbálom. -
embe
nagyúr
válasz
ghiottone #11414 üzenetére
Sok karit vettem attól az eladótól. nekem tavaly volt így a SONY-val Megvolt előre véve az L-hez és az SP-hez a tok és a fólia.
Más:
Írtam az éjszaka erről a kamera hibáról, ami egy user error következménye. Azt hittem a factory reset megoldotta.
Most is csinálja, minden újra indítás után. Ekkor ha bemegyek a Go launcherben található alkalmazás leállító pontra, és leállítom a kamerát, akkor ezután a kamera működik. De ha újra indítom a telót, akko rmegint a hibaüzenet jön.
Valami ötlet van a megoldásra?Más:
A Google fiókban hol található a fiókhoz tartozó mentés? Egész pontosan az alkalmazások mentése érdekel. Amit szinkronizál a teló..Slukkica Nekem is a 32 GB-os EVO van.
-
Slukkica
őstag
válasz
ghiottone #11414 üzenetére
Szerencsére valami hihetetlen módon nem kényes a 2nd! Én teljesen tok és fólia nélkül használom és az ég világon semmi nem látszik rajta!
Emiatt nagy piros pont a Moto-nak
Én is vettem egy 32-es kártyát bele. Vizsont én Samsung class10-est és 40 MB/s -eset. Nagy tárhely és gyors. Szuper így használni
Szóval van közel 40 GB tárhelyem plusz az OTG miatt szinte "korlátlan"
Szeretem ezt a telefont
-
embe
nagyúr
válasz
ghiottone #11301 üzenetére
A spanyol Amazonnál rendeltem meg 14.-én, 23:44 órakor. Express 2 napos szállítást kértem, felkínálta a szállítási címem szerint. Ezért természetesen felárat kértek, így összesen 206 euró.
Eltelt 1 nap miután levonták a vételárat.A Google fordító szerint ezt dobja amikor a csomagkövetére megyek:
"A benyújtási folyamat
Szállítási határidő: péntek 17 október 2014 előtt 21:00
Beérkezés sorrendjében - október 14, 2014 23:44
Mi a feldolgozott a benyújtás ebben az időben. Küldünk Önnek egy e-mailt, ha elküldték. Akkor is megszünteti, ha meggondolod magad."Nagyon nem úgy néz ki, hogy ez holnap estére ideérne...
Korábban még azt is írta, hogy ""Elkezdtük előkészítése a beadványt. Bár a folyamat hosszabb időt vehet igénybe, a szállítás időpontját nem érinti. Küldünk Önnek egy e-mailt, ha a rendelés már szállított. " Email még nem jött. Kétlem, hogy holnapra ide érne.Első rendelésem, de nem biztos hogy lesz több. A kérdés az lesz, hogy ha reklamálok majd, akkor hogy állnak hozzá. Mert fogok. ha nem jön meg időben, akkor az express felárat visszakérem.
Vagy ez normális ez a szöveg a csomagkövetés menüpont alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged