-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
g-matte
csendes tag
Szia Garancia kérdésre válaszolva!
Én Februárban vettem két dual-simes 16Gb-osat, nekem és a menyasszonyomnak.
Sajnos szegénykémé felmondta a szolgálatot 1 hét után (folyamatosan újraindult - írtam már róla, ha érdekel keresd vissza).
Partnerogsm-től vettük. rögtön fel is vettem velük a kapcsolatot nagyon készségesek voltak, elég hamar vissza is küldtem (postát oda én fizettem), aztán vártam, mondjuk eltelt 3hét de ezen a héten szerdán végülis sikeresen eljutott egy csere új Moto G 16 Gb-os Dual - Simes, (mint amilyet rendeltünk.)
Szóval alapvetően elégedett vagyok velük rendesek voltak, kicsit lassúan sikerült. Volt benne egy tévesztés is véletlen 8Gb-osat küldtek Hétfőn, visszaküldtem Szerdára már megjött a jó. (ezt most lekopogom, még csak 2 napja használjuk)
Én csak az első felküldést fizettemElőször én is frászba voltam, hogy most mi lesz de elvileg egy évig vállalják a garanciát (ez áll a szerződésben), amit már el is hiszek.
Ajánlom őket.
-
kelly416
veterán
zsirfecske:
Szerintem ez nem nagy költség egy megbízható töltőért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged