- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
- Újabb fotó mutat Pixelre hasonlító iPhone 17 Air hátlapot
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUNgaroczel
tag
válasz vilmos.nagy #16014 üzenetére
Nem vagyok benne teljesen biztos ezért nem merek 100%osra állítani.
A CM13 próba meg eddig tartott Nagyon bugos egyenlőre, vagyis nem a CM, hanem még a GAPPS- folyton bezárja magát. Tehát még egy hetet legalább várok hogy kiforrja magát!
A funkciói, már amennyit láttam belőle az alatt a 20 perc alatt, nagyon tetszetősek -
HUNgaroczel
tag
válasz vilmos.nagy #16012 üzenetére
Az összefoglalóban majdnem minden szerepel
Recovery-t innen:[link] tudsz letölteni, Stock- NOTHEME-t (téma mentes) ajánlom.
Biztonsági mentést a recovery backupjában tudsz csinálni, bár nem tudom hogy gyári rendszerre, főleg hogy főverzió váltást csinálsz, zökkenőmentesen vissza tudnál állni. Meg ugye még érdemes az "sdcard" mappáról is egy teljes mentést csinálni (TWRP/Advenced/File Manager és itt OTG-n átmásolni egy pendrivera).[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
válasz vilmos.nagy #16010 üzenetére
Úgy látom ma adták ki az elsőt De nekem már repül is fel
-
HUNgaroczel
tag
válasz mobilizmo #15903 üzenetére
Április óta ez van a mobilomon, Xposed-al megtámogatva, és lefagyasztva minden ami felesleges, de sajnos eleve benne van a memory leak, és a tweak amit használtam hozzá sem segít most már rajta :/ Tehát, most újra akarom rakni teljesen és adnék egy esélyt a gyári rendszernek, hátha finomabban bánik a memóriával Csak sajnos nem tudom hogy kezdjek neki... 4.4.4re nem mehetek vissza mert akkor hardbrick, onnan fölfelé meg nincs sajnos telepítőm :/ Valaki?
(#15904) Obyboy Úgy értettem hogy XT1032-re szállingóznak be
[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Látom szállingóznak be az 5.1es frissítések OTA-n. Jelenleg GPE 5.1-en vagyok, hogy lehet visszatérni "gyári" nem GPE vonalra? Egy Moto G-t már téglásítottam, nem szeretném megint eljátszani, de már nagyon fagyogat a GPE, adnék egy esélyt a gyárinak!
(már 3x kérdezem, sajnos még nem kaptam rá választ ) -
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Most GPE 5.1 van a telefonomon, hogy tudnám feltenni a legfrissebb gyári verziót? Egy alaplap cserém volt már mert hardbrickeltem, tehát most biztosra akarok menni.
-
HUNgaroczel
tag
Xpirit light mod fix : [link]
-
HUNgaroczel
tag
válasz Skillet #15433 üzenetére
Nekem teljesen működik az xprit mod... a LED nem megy tőle, de várható hozzá a javítás. (igen, hogyha 2 játékot megnyitok és a háttérben közben megy a messenger és kapok még egy SMS-t, akkor újratölt a launcher, de ezzel együtt tudok élni, minden más esetben amiben 4.4.4-en is működött pöccre megy minden)
-
HUNgaroczel
tag
válasz ronin79 #15355 üzenetére
Visszatettem az xposed nélküli teljes xprites mentést, abban működik a led. Aztán arra ráengedtem a xposed-et, abban is működik csak össze akad a rendszerUI benne. Majd próbáltam a light xpirit+xposed re ráengedtem a teljes xprit-et és sajnos attól meg nem javult meg
Szerintem ha írunk neki xda-n akkor megoldja -
HUNgaroczel
tag
Mostanra sikerült feltelepítenem mindent GPE 5.1+ Xpirt memory leak mod+ Xposed+ Gravity box+ Greenify, de sehogy se sikerül a Notif LED-et életre bírnom. Mindent próbáltam de nem tudom mikortól nem megy, lehet hogy teljesen elromlott?
Amúgy nagyon bejövős így a rendszer, minden hasít, minden testre szabott és egyszer nem szakadt még össze :3 -
HUNgaroczel
tag
Egy hete használom a motot xpirt modPack-el és nagyon bejövős!
Csak úgy hasít tőle a telefon, és nagyonjó kis beállításokat adott hozzá, közben meg nem kell félni hogy elrontottak valamit a cyanogenmodos srácok és bughalmaz lesz a kütyüből. Ajánlom mindenkinek! -
HUNgaroczel
tag
Folyamatosan figyelem a fórumot! Azért csináltam így, mert múltkor amikor kijött a GPE frissítés, OTA-n frissítettem, nem sideloadolva és akkor is behalt. Vagyis lefutott, de indításkor beragadt a bootlogónál. S akkor is így csináltam, nem 4.4.4re raktam hanem 4.4.2re downgradeltem és OTA-->4.4.4 és sideload, akkor is már ez a bootloader volt... Azt hittem most is menni fog :/
(#13059) Andrew Pippo
Nekem nem volt nagy pánik, nem függök annyira tőle. Meg azt tervezgetem hogy veszek egy Nexus 5-öt és ezt amikor megjavul anyumnak adom -
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Sikerült téglát csinálnom a telefonból...
GPE 5.0.1 volt rajta, és ugye ma kijött a hivatalos CM12 és én fel akartam tenni rá. Amikor flasheltm fel, hibával kilépett a recovery és utána nem akart bebootolni a GPE sem, meg próbáltam mindent hogy akkor már rátegyem a CM-et de nem sikerült sehogy sem. Eután visszaraktam rá a 4.4.2es GPE-t hogy akkor újra felfrissítem 5.0.1-re, de a sideloadot nem engedte, gondoltam majd OTA-n lefrissíti magát 4.4.4-re és onnan sideload. Frissítés közben viszont megadta magát, és azóta semmire nem reagál.Ugyan itt jó állapotú karcmentes Moto G formájú tégla eladó!
-
HUNgaroczel
tag
válasz workin #12583 üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám volt (#12494), ott le is írtam hogy mivel oldottam meg.
Amúgy amikor sideloadolni akarja az ember, miután belép recoverybe hosszan kell nyomni a hangerő felt és utána kb 5-7 sec után megnyomni a bekapcs gombot, és akkor hozza be azt a lehetőséget hogy sideloadold adbvel. Csak ez alig van leírva valahova, és eddig én se tudtam magamtól hogy így kell.[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
Na, úgy néz ki sikerült megcsinálni. Vissza kellett térnem 4.4.4re ahhoz hogy megszűnjön a logó beakadás és most már megy a frissítés. Ez alapján csináltam
Ezek szerint mégse lehetetlen a downgrade?[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Csak a tisztán látás végett, most éppen Unofficial CM12-es rom-ot használok. Ha most felteszem a gpe 5.0.1 rom-ot, akkor vissza tudom tenni a CM-et? Rootolni lehet már? Downgradelni TWRP-ből se lehet? -
HUNgaroczel
tag
Ma én is csatlakoztam a GPE romot használók táborához!
Mintha újjászületett volna a ketyere! Eddig se volt lomha, de most megtáltosodott. Ennyit számítana hogy nem fut a motorola pár dolga a háttérben?
A telepítés viszont nem ment simán, a bootloader unlock már régen megvolt, de eddig német mm-es rendszer helyett US romal használtam. A letölthető rar-ban, mfastboot.exe fájl van, viszont az eredeti .bat fileban fastboot.exe-re van hivatkozás, tehát először nem akart lefutni a parancs. Aztán amikor kijavítottam ez, 3x is le kellett futtatnom hogy végül bebootol-jon és ne csak fastboot-ba dobjon vissza.
Azt nem tudjátok hogy lehet kikapcsolni, hogy amikor lezárom a képernyőt, ne úgy sötétüljön el mint egy régi képcsöves monitor?(#11632) ronin79
A Gravitybox-ban van olyan opció, amivel ha érzékeli a közelség érzékelő, hogy van valami előtte, nem engedi bekapcsolni a képernyőt. Az Energia beállítások alatt van majdnem legalul.[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
Üdv!
Frissen újratelepített windows 8.1es gépre szerettem volna rácsatlakoztatni a mobilt, elindul a driver telepítés, majd a telefon leválasztódik. Mi lehet a probléma? Így nem tudok fájlokat fel-le másolni rá
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy az Iphone-hoz hasonlóan, miután beírtam a pint, ne kelljen entert nyomni hanem automatikusan feloldjon? Rootolt moto g-vel.
-
HUNgaroczel
tag
válasz architect26 #8328 üzenetére
Melyik verzió (cm11) ?
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Egy hete van meg a telefon és imádom! De érzem a root hiányát, előtte viszont a német romot ki szeretném cserélni angol romra (uk/us), melyiket ajánljátok, melyik verziót abból? Aztán, ha megvan a root akkor utána ha jön egy frissítés, az OTA nem fog működni?
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
Az OTG root nélkül is működik? Holnap jön meg a készülék, de utána utazok el, szóval előre leszedtem pár filmet penre, csak root nélkül is meg tudom nyitni?
-
HUNgaroczel
tag
Be tudod linkelni az USPS Tracking-jét? Mert én kettőt rendeltem (később kiderült hogy még kéne pár és leadtam még egy rendelést...), és az egyik csomag elment Smithfieldből New Yorkba, majd vissza Smithfieldbe. A másik meg utoljára két napja adott életjelet magáról New Yorkban
-
HUNgaroczel
tag
válasz architect26 #5009 üzenetére
Szerintem meg úgy ripityára tört mint annak rendje és módja Már eldöntötted milyen telefonra váltasz?
-
HUNgaroczel
tag
Hello
Amazonról szeretnék rendelni egy 16GB-os telót plusz tokot,és amikor végigviszem a vásárlást, kiírja hogy 183 Font és azt 73k forintra váltja, mért csal 5k Forintot?
Más: ha valami gebasz van a telefonnal, hogy és nagyjából mennyiért tudom visszajuttatni az amazonhoz? -
HUNgaroczel
tag
Ha amazonról rendelem akkor hogy tudok garit érvényesíteni? Vagy pénzért magyarországon leadhatom valahova? Hogy megy ez?
-
HUNgaroczel
tag
Az a baj hogy Magyarországon sehol sincs kirakva hogy: nesze tapizd :/ Múltkor fogtam életembe először Nexus 4-et a kezembe, az is rettentő más volt a képekhez képest. Félek hogy a Moto se olyan mint képzelem :/
Aki SP-ről váltott mér tette? Egy kis szubjektív összehasonlítást írna nekem pár sorban? -
HUNgaroczel
tag
Melyik éri meg jobban? SP vagy Moto G? Az NFC taggek nagyon bejönnek, de a képernyő meg támogatáshiány...
-
HUNgaroczel
tag
Moto G tulajok, mennyire karcolódik a kijelző? Tudom hogy gg3 de volt már gg-s telefonom, és mikro karcok elég hamar megjelentek rajta :/ Ha kell, milyen fóliát ajánlotok hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Windows 10
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Cyberpunk 2077
- AutoCAD
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest