- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
tothmaxy182 #17019 üzenetére
Örülök, hogy sikerült. Egyébként én ugyanúgy érzek, mint te, ez volt az első okostelefonom, ami a szívemhez nőtt. Ezért is van még meg, bár már nem használom, csak "játszom" vele. Most például, ha már elővettem feldobtam rá a használt telefonomon is lévő Havoc OS-t. Nem mondom, hogy sebesség bajnok, de egész használható. Telepítés után maradó szabad hely 5.21 GB, egész jó.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #17019 üzenetére
-
Upo
addikt
válasz
tothmaxy182 #17003 üzenetére
Ez powershell, nem parancssor. Írd be előbb hogy
cmd
és nyomj entert. Akkor bejön a parancssor. Ha nem a kívánt mappában vagy akkor válts oda, és csináld a leírás szerint.
Esetleg powershell alatt jó lehet, ha a fastboot helyett mindig ./fastboot -ot írsz, a powershell nem keres az aktuális könyvtárban míg a cmd igen. Ez csak akkor lehet szívás, ha valami parancsfájlt futtatsz és ott nincs átírva powershell félére. Egyszerűbb az első módszer. -
ghiottone
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #17011 üzenetére
Más, régebbi win7-es gépet nem tudsz valahonnan szerezni? Win10 lesz a gond.
-
mobilizmo
addikt
válasz
tothmaxy182 #17009 üzenetére
A linkelt kép alapján nem.
-
mobilizmo
addikt
válasz
tothmaxy182 #17007 üzenetére
Oké, kicsit kevertem más készülékkel. Van ahol a gyártó honlapján imei alapján adják ki az egyedi nyitó kódot. Ez olyan régen volt, hogy már elfelejtettem, ennél így működött. A mostaninál meg nem is kell, csak a fejlesztői beállításokban az oem unlock-ot kell bekapcsolni. Mindettől függetlenül igaz amit korábban írtam, fastboot módban kell lenni a telefonnak, hogy működjön ez a parancs "fastboot oem get_unlock_data".
-
mobilizmo
addikt
válasz
tothmaxy182 #17005 üzenetére
Oké, írj nyugodtan, napi szinten figyelem ezt a topikot is. Bár én már nem használom, de menekülő készüléknek megtartottam, mert az alap dolgokat még most is nagyon szépen tudja, pedig már lassan 6 éves. Most oreo-s Rom van rajta.
Most jut eszembe, a bootloader nyitáshoz van nyitókódod? A nélkül nem fog menni. -
mobilizmo
addikt
válasz
tothmaxy182 #17003 üzenetére
Úgy tűnik összevissza telepítettél mindent amit értél. A drivereken és a minimal adb-n kívül nem kell semmi más.
How to
Mivel még akár jó lehet így is, egyelőre próbáld ki a check connected devices-tól megcsinálni (fastboot parancs végrehajtásához fastboot módban kell lenned, tehát kell egy adb reboot fastboot parancs). -
fatorzs
tag
válasz
tothmaxy182 #16107 üzenetére
Hivatalos Motorola közlemény:
"Motorola Mobility continues to exist as a Lenovo company and is the engineering and design engine for all of our mobile products. However, for our product branding we will utilize a dual brand strategy across smartphone and wearables going forward using Moto and Vibe globally. “Motorola” hasn’t been used on our products since the launch of the original Moto X in 2013."
Magyarul: sok minden nem változik. Sőt, egyre nagyobb esély van arra, hogy hivatalosan több helyen is elérhetőek lesznek a készülékek, talán Magyarországon is.
Ugyanakkor, ha a pár hete felbukkant prototipus valódi, akkor jó rusnya telefonok érkeznek majd idén.
-
student
őstag
válasz
tothmaxy182 #14302 üzenetére
de mi a túrót jelent a csillag
-
Skillet
addikt
válasz
tothmaxy182 #14302 üzenetére
Stimmel, elharapja a zene elejét. És nálam minimális recsegés is hallható, Pl viber üzenet érkezésénél.
A hangot feljebb már írta valaki, hogy miként működik. Egyelőre én nem merültem bele, de nekem is fura. -
jedi08
újonc
válasz
tothmaxy182 #14168 üzenetére
hát nekem az újraindítás sem segített, felraktam a Nova Launchert és azzal jól működik.
csak akartam, hogy klappoljon minden alapbólJók a tapasztalatok amúgy a telóval?
Kicsit aggódok a ram mérete miatt, de azt írták nem lesz vele gond..
-
válasz
tothmaxy182 #14025 üzenetére
Ajjaj, ezt csúnyán félreolvastam
Bocsi, now, nova, majdnem egyforma
A mondandóm a Novára vonatkozik és egyébként ajánlom én is, mert gyors és testreszabható -
juhiimi
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #14025 üzenetére
A nova-rol beszelnek
-
Adamis
őstag
válasz
tothmaxy182 #14009 üzenetére
Ha hosszan nyomsz a képernyőn, válaszd ki a kezdőlapot és felette van egy házikóikon, amit ha megnyomsz, az lesz a fő. Vagy nincs ilyen?
-
válasz
tothmaxy182 #14009 üzenetére
-
válasz
tothmaxy182 #14002 üzenetére
Azt be lehet állítani, hogy melyik legyen a főképernyő. Ahol a képernyők mennyiségét állíthatod, ott a zöld kis pipát kell megfogni és átrakni.
-
fatorzs
tag
válasz
tothmaxy182 #13986 üzenetére
Az a baj, hogy nálam gpe-n ugyanilyen jók voltak az első benyomások, de most egy pár hónap használat után már nem olyan rózsás a helyzet. Elsősorban a multitask az, ami nagyon esetleges. Ha már van 2-300 óra uptime, akkor max 2 mobil oldalt tud a chrome benn tartani a memóriában, de ha megnyitsz mellette bármi mást, már löki is ki. Mondjuk az újraindítás sokat segít.
De a stock lolli ezzel együtt is jobb, mint a stock kitkat szvsz.Gondolkodtam, hogy felrakom a moto-s lollit, de inkább megvárom az 5.1-gpe-t, hátha
Felkiáltójel azt jelzi, hogy nem tudott szinkronizálni (gyk nincs bekapcsolva mobilnet/wifi, vagy valami gond van a netkapcsolattal).
A "menu" azért a régi, mert maradt az aosp launcher, tedd fel a play-ből a google now launchert (ez van a nexusokon) vagy a novát (ami a legjobb
)
-
vilmos.nagy
tag
válasz
tothmaxy182 #13932 üzenetére
#13932, #13933: köszi szépen, az stimmel!
-
vilmos.nagy
tag
válasz
tothmaxy182 #13925 üzenetére
ezt én is megkaptam, de úgy megörültem neki, hogy nem olvastam el rendesen.
A More Info alatt volt valami érdekes, vagy csak annyi, hogy a Play Store-ban frissítsd fel az aktuálisra.
Valahogy elő lehet ezt csalni újra? -
sNake^
tag
válasz
tothmaxy182 #12900 üzenetére
Viszont
!
-
TaylorPro
addikt
válasz
tothmaxy182 #7264 üzenetére
Engem nem érint mert már van.... Előrendeltem, de lemondtam.
-
Tim82
félisten
válasz
tothmaxy182 #7232 üzenetére
Nem titok:
Ha jól emlékszem, Zsebob fórumtárs több gyári (vagy annak 100%-ban megfelelő OEM) Motorola alkatrészt rendelt tőlük és elégedett volt velük. (A Milestone 2 topikjában találkoztam a feedback-jével.)
-
Tim82
félisten
válasz
tothmaxy182 #7228 üzenetére
Tervben van a dokumentálás.
-
contaxg
veterán
válasz
tothmaxy182 #6892 üzenetére
Igen a külső hangszóró műkődik ezzel programmal
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
tothmaxy182 #6557 üzenetére
+ (#6560) kelly416
5, Motorolások közül bármelyiketTehát ezek mehetnek a levesbe?
device management
motorola assist,
motorola checkin,
motorola migrate,
motorola boot service,
motorola contextual service,
motorola driveactivator,
motorola ID,
motorola One time Init,(#6694) Upo
én contact listáról beszéltem (ikonja: kék-fehér mappák + fehér ember felsőtesttel), te pedig a tárcsázóról (kék telefon), így már egyből tárcsáz nekem is. szerintem a contact listában tudod te is szerkeszteni.névjegyet, az egyszerűbb átláthatóság és egyforma megjelenítés miatt weben keresztül a gmail címlistában szerkesztem.
-
Klaymen
tag
válasz
tothmaxy182 #6567 üzenetére
Az már nincs rajta.
Nem szeretem, ha megmondják nekem, hogy szerintük mi a jó nekem. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
tothmaxy182 #6557 üzenetére
3. akkor ez visszalépés pl 4.1.2-höz képest, mivel ott tudtam alapból
-
rasky
senior tag
válasz
tothmaxy182 #6505 üzenetére
amúgy erre én is gondoltam, hogy ott van ebayen a 700 ft-os flip shell, aminek levágni a tetejét és lenne egy hátlap olcsón.
-
dsr
senior tag
válasz
tothmaxy182 #6505 üzenetére
Elhiszem hogy jó anyaga van , a képeken is látszik , hogy barázdáltabb , tapadósabb a felülete , de a flip shell szerintem egy kicsit drága. Majd nyáron szeretnék venni egy kék színűt
.
-
Viper26
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #6080 üzenetére
Jah, nem semmi olyan nincs fent, csak akkor is menjenek már valahová.
-
válasz
tothmaxy182 #5839 üzenetére
angol menüben:
settings / more... / Mobile networks / Network mode
ezen belül 2 opciód van: 3G vagy 2G mód a preferált (előnyben részesített).Nálam a Power Toggles 2G/3G váltógombja egyből ebbe a menüpontba visz.
@Naka86: hasonlóan a kelly416 által elmondottakhoz: korábban még használtam tokot, csak megutáltam, ennek többek közt az volt az oka, hogy a Nillkin (lehet, hogy kamu Nillkin volt, mert már a kínait is hamisítják) tokon nem volt kivágás a mikrofonnál
végül én vágtam bele lyukat skiccerrel, mert nagyon rosszul hallottak a vonal túlvégén, de kellett egy hónap mire rájöttem az okára.
-
válasz
tothmaxy182 #5836 üzenetére
Zöld: 2G
szürke: 3G, ez eleve jobban meríti.
Szerintem is állítsd "2G preferred" módba, ha nincs szükséged gyors mobilnetre, én igy használom. -
S-eye
senior tag
válasz
tothmaxy182 #5836 üzenetére
Ha rossz a jel, akkor gyorsabban merül, mert mindig keresi az adótornyot. Ha nem szükséges a munkahelyen, akkor kikapcsolhatod a GSM funkciót, vagy állítsd 2G módba.
-
válasz
tothmaxy182 #5474 üzenetére
Úgy értettem az #5471-ből, hogy az iMediaShare működik Nálad is a kábeles netes okos tv-n. Ezen lepődtem meg.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
tothmaxy182 #5458 üzenetére
Youtube-ot a TV-re küldéshez az iMediashare-t használom, elég jól működik.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #5458 üzenetére
Az akkor menne át alapból ha menne a képernyő tartalmának átküldése - lehet valamelyik programmal megy. Én csak a telón lévő videókkal, képekkel, zenékkel próbáltam ki ezt a cuccot, de a tablettommal megy szépen alapból a youtube videó, viszont ott gyárilag benne is van ez a funkció.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
tothmaxy182 #5420 üzenetére
Nekem is voltak fenntartásaim, ezért pl. a szilikon-tokok szóba se jöttek.
Ez viszont sokat ad a biztonságérzethez, egy (kis) kézzel használva is.
Méretre, küllemresemleges, inkább pozitív az összhatás. A színes hátlap pluszban, a méret mínuszban, a gumi keret egyértelműen pozitív irányban változtat. A méret is minimális...
Szerintem. -
slecht
aktív tag
válasz
Na nálam ez pont fordítva van.
Egy fekete grip tulaja vagyok, (ghio jóvoltából) és nekem nagyon bejön. Persze ízlések és pofonok!
Szerintem igazán durva lenne egy olyan grip aminek fekete a hátulja és sárga a gumis része. Egy ilyenért sokat is fizetnék. -
architect26
aktív tag
válasz
nincs, de ne lepődj meg, ha másnap reggel levágott lófejjel ébredsz
-
namyang
tag
válasz
tothmaxy182 #5207 üzenetére
Az ingyenes használat az milyen időintervallumot takar? És mennyire teljeskörű a működése ez idő alatt?
Nekem most kéne pár napra Ausztriába, van EU térkép az ingyenesben?
Megvenni nem venném meg erre a pár napra, mert itthon vígan elvagyok a maps-al.
Köszi. -
bl4ze
veterán
válasz
tothmaxy182 #5207 üzenetére
Értelek,oké,köszi.
Nokia-ról ismerem a Sygic-et : egész jó.
Nekem a Garmin vált be, úgy tudom az viszont Androidon nem igen van. -
dudi6
senior tag
válasz
tothmaxy182 #5173 üzenetére
Fent. Olvastam, régebben, hogy lehet az is gond. Ezért leszedtem (AppInstaller-el), de automatikusan újratelepült. Nem vagyok még nagy android guru, ez az első androidos telefonom. Leszedtem a Advanced Task Killer nevű programot és azzal probáltam kilőni, de mindig megjelent, így ignoráltam. Van olyan topik ahol le van írva, hogy melyik programból melyiket érdemes használni? pl. File kezelő -->ES File Explorer, alkalmazás telepítés/kezés --> AppInstaller, stb.
-
rasky
senior tag
válasz
tothmaxy182 #5173 üzenetére
Nálam tiltva volt, de egyébként lehet hogy kell a telefonnak a heti minimum 1 újraindítás.
-
kelly416
veterán
válasz
tothmaxy182 #5113 üzenetére
De a szép csak addig szép, ameddig semmi meg nem karcolja/horpasztja.
Szilikon tokban meg... akkor már inkább Moto G. De ha fontos a fényképezés, akkor megint billeg a mérleg. Így, napos időben eléggé jó képeket csinál a G is.
-
bl4ze
veterán
válasz
tothmaxy182 #5106 üzenetére
Mármint jó áron, akár használt is
-
zsirfecske
addikt
válasz
tothmaxy182 #5086 üzenetére
zsebben, táskában, néha kisgyerek kezelésében. de akkor se normális szerintem egy ilyen marketing üvegnél.
-
válasz
tothmaxy182 #4889 üzenetére
Próbáltam lefényképezni, ugye csillogó fekete, ráadásul a sarka verődött le, így sikerült:
Elnyalódott a műanyag némileg.
@Architect26, kelly416, _ghiottone: ismerem a tokjaitokat, sőt a hirdetéseket is láttam, köszönöm a javaslatokat. A helyzet, hogy félévente egyszer dobom el a telefonomat, a maradék 179 napban viszont zavarna a bumszli tok: hátsó zsebben, vagy zakó zsebben hordom, még a gripshell is sok lenne nekem. Ráadásul most meg már eső után köpönyeg... A Razr-höz volt szilikon tokom, azt se használtam, látszott is rajta egy-két "fesztivál" nyoma.
szerk: vettem fóliát még az elején; azt lustaságból nem tettem fel egyelőre, de a képernyő megúszta a tegnapi eseményeket.
@(4891) kelly416: a "szivatást" idézőjelesen gondoltam
itt dicsekszem az üzemidővel, Ti meg az orrom alá dörgölitek a 7 és 9 napokat, megérdemlem
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #4639 üzenetére
Állat
-
zsirfecske
addikt
válasz
tothmaxy182 #4639 üzenetére
király cucc, jó érdesnek tűnik. kösz
-
zsirfecske
addikt
válasz
tothmaxy182 #4630 üzenetére
grat fotót esetleg róla?
mennyit vártál rá az én próbálkozásommal együtt, 2 hónapot?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #4633 üzenetére
Akkor meglehet szokni - mondjuk engem zavarna, maradok a grip shellnél - holnap ha minden jól megy indul a szállítmány az angyalok városából
-
válasz
Grat!
A nyikorgás ellen nem vált be a cellux? Nekem is kezdi, ha a bal alsó saroknál nyomom meg, de még nem celluxoztam.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
És videó/fénykép készítésénél nem zavaró az előlap?
-
lord.lakli
őstag
válasz
tothmaxy182 #4477 üzenetére
Samsungon?
-
rasky
senior tag
válasz
tothmaxy182 #4397 üzenetére
Egyre jellemzőbb a ragasztás, de bármiféle hiba esetén max aksit lehet majd cserélni könnyedén, mert a többi alkatrész egybe van forrasztva, ami a nyomógomboknak nem egy jó hír.
-
honeker
őstag
válasz
tothmaxy182 #4113 üzenetére
1 meg kell jegyezni minél lassabban töltöd az akku annál hosszabb élettartamot bír.
-
whYz
őstag
válasz
tothmaxy182 #4100 üzenetére
Egy picit csuszkal rajta, de nem jon le. A magnes se tul eros, de ahhoz kepest jol tartja.
Egyebkent nagyon meglepo mennyivel tisztabb marad a kijelzo mint az elozo teloimon amin nem volt semmi vedelem. Bar gondolom ez egyertelmu. Illetve en meg a foliat is kihagytam, szerintem nincs ra szukseg igy.
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
tothmaxy182 #3595 üzenetére
NA igen... óránként 1% vagy 8%... tényleg nem mind1 ezek szerint neked szinte fél nap alatt lemerül a telefon???..... csinálj egy gyári állapot visszaállítást..... ne telepíts rá semmilyen programot, használd így legalább 1 hétig..... közben ugye többször ki-bekapcs(naponta-kétnaponta)...és ha akkor is esik 8%-ot óránként akkor ott valami más gond lesz, esetleg gyári Romokat próbálj ki még...... hátha... ha ez sem segít akkor gari... már ha emitt garizzák.....
Jobb ötletem nincs......
Én ezt nem figyelem mivel régi szokásom megmaradt hogy a telefon minden éjjel mellettem van töltőn..... szóval csak akkor merül le ha le akarom meríteni......Rom-csere, Bootloader nyitás, Root.... más téma....annak ellenére hogy előző telefonjaimon szinte havonta cseréltem a Romokat, itt ezt még nem tettem meg, mert jó lenne megőrizni a garit valahogy..... De ez már az én gondom......
Powerwade:
Például ha valaki külföldön él, vagy sokat utazik külföldre...... Magyar sim (jobb esetben flottás) és külföldi sim (jobb percdíjak)....... ebben az esetben van értelme......
-
TripleB
senior tag
válasz
tothmaxy182 #3346 üzenetére
Fóliát lehet rá tetetni, biztos megoldható.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #3346 üzenetére
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
tothmaxy182 #3252 üzenetére
+1
-
Gutenberger
tag
válasz
Én meg teszek rád :-)
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
LOL
...marha...
"virágcserepet, kiskutyákat, fluxuskondenzátort" ezen besírtam...
-
szpali
addikt
válasz
tothmaxy182 #2939 üzenetére
félig meddig megoldás
ha úgy nyomod meg, akkor most is tud nyikorogninekünk is flip a terv, de hát beszerzés ugye...
-
youngboy
senior tag
válasz
tothmaxy182 #2431 üzenetére
Telefonról meg tudod csinálni Skifta-val a következőket:
- Telefonból media servert-t (DMS), amit TV-vel betallózhatsz és lejátszod
- Ugyanezt kezelheted telefonról is, mert media controller-ként (DMC) is funkcionál
- Lejátszhatsz telefonon PC-n lévő tartalmat, ha azon fut valamilyen DMS, mert DMR is egyben (digital media renderer), mint a TV is
- De pl. azt is megcsinálhatod, hogy elindítasz egy film lejátszást a TV, ami egy PC-n vam és mindezt a telefonodon kezeledEzeken felül csatornákat is kezel (pl. youtube), de én ezt még nem próbáltam. A csatornákhoz kell regisztráció. A többi megy anélkül is.
Van más módja is a youtube-nak.
- TV-n lévő youtube alkalmazás támogatja a párosítást, akkor párosítás után a telefonon lévő tartalmat át lehet küldeni TV-re
- Vagy simán a TV-n lévő alkalmazássál tallózod a videókatÉn utóbbit használom. Kezeli a feliratkozásaimat és én leginkább csak azokat nézem.
PC-n tudja a Windows is (7 vagy 8)
További lehetőségek:
AllShare
PS3 Media Server
Plex -
kakukkmarci
senior tag
válasz
tothmaxy182 #2397 üzenetére
A tévéhez:
Samsung Allshare
A telefonra:
iMediashare
Nekem az egyik Samsung TV-m wifiről megy, egy másik hálózati kábellel csatlakozik a routerhez, mindkettő megy ezekkel.
A samu szoftvere nagyon nehézkes, nem ajánlom, viszont az iMediashare nagyon jó.
Alternatívák:
skifta
plex
Próbálgasd, valamelyik biztos jó lesz !
Természetesen egy wifi-képes router is kell hozzá, amihez a TV-t kötötted a hálózati kábellel ! -
Lovi24
senior tag
válasz
tothmaxy182 #2442 üzenetére
Nekem Serviio van a pc-n,habár szerintem a youtube nem megy rajta.
-
Lovi24
senior tag
válasz
tothmaxy182 #2437 üzenetére
Most gondolkodom,hogy a mi tv-nk sem wifis.
Kábellel lóg a neten.
Youtube appod van a tv-n? -
Lovi24
senior tag
válasz
tothmaxy182 #2431 üzenetére
Ha wifi-s a tv-d,akkor csak a youtube alkalmazásnál be kell regisztrálni a tv-n látható kódot és muxik
Habár nem tudom a simával is megy-e,nekem a hd youtube van felrakva.robagp
Látom páran már reagáltak,de azért csak leírom én is ,amit akartam.
Hogy kiállnak a gombok-engem nem zavar.
Hogy x@r az ébresztő és a zenelejátszó-nem zavar. Évek óta megvannak a bevált alkalmazások,amiket használok,defy-n is ezeket használtam már. Poweramp&alarmdroid
Hogy az érintőképernyő nem jól érzékel-én nem tapasztaltam ilyet
Hogy a zárképernyőn és a főképernyőn egyforma a kép-nem érdekel,részletkérdés.
Mass storage mód? Windowsnál Tc-ben megoldott. Bocs,nem használok mac-et.
Hát,nagyjából ennyi.
Nekem tényleg semmi bajom a telóval,sajnálom,hogy neked igen.
És nem azért nem írok rosszat,mert homokba dugom a fejem,netán szemellenzőt viselek.
Szeretem ezt a telót és kész,ennyi -
youngboy
senior tag
válasz
tothmaxy182 #2397 üzenetére
Amit én írtam ebben a topikban erről.
Ha van még kérdésed, akkor csak szólj.
PC-n már kipróbáltam pár dolgot.
AllShare
PS3 DMS
Plex (ezt még nem annyira)Jelenleg pedig a window verziót tesztelem. Bár még nem értem teljesen a részleteit.
Telefonon csak 2-3 app-t próbáltam, de a Skifta nekem elég jó. Bár telefonon nem használom sokat ezt a funkciót, mert nekem megy fel az automatikus mentés a Google+-ba, amit meg elérek pl. TV-ről is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #2271 üzenetére
Amúgy megfelelő szögben és világításnál látható, hogy jobb felső részen ott az érzékelő. - de valahol én is olvastam ezt a kamerás baromságot.
-
kelly416
veterán
válasz
tothmaxy182 #2131 üzenetére
Nem tudom, megoldás-e, de KitKat launchert használok és tuti jó. Kicsit többet tud a gyárinál, nincs túlbonyolítva és nálam le a kalappal előtte. Kedvenc launcherem lett. Nem utolsó sorban ingyenes. Olvastam, hogy nem akarsz launchert feltenni, azért egy próbát megérdemelne ez. Majdnem tök úgy néz ki, mint a gyári, nem nagy, nem zabálja a memóriát, csak pár beállítási lehetőséggel dobja meg a telefont. A háttérről meg gondolom nem kell leírnom, hogy nem gyári és nem is fényképeztem.
)
Szerk.: 2560*1600 a kép mérete eredetiben. De a kedvetekért kipróbáltam egy 442*441 (nem elírás, tényleg vannak még ilyen kicsi kpek
) képpel, és ott is átlátszó maradt mind az alsó, mind a felső sáv.
-
contaxg
veterán
válasz
tothmaxy182 #2159 üzenetére
Szerintem 2560x1440 a kulcsszó
-
contaxg
veterán
válasz
tothmaxy182 #2136 üzenetére
Gyanúm, hogy a kép mérete vagy a formátuma fontosabb, mint a képet elhelyező program.
-
S-eye
senior tag
válasz
tothmaxy182 #2136 üzenetére
Pedig kinézetre a legtöbb launcher a gyárira hasonlít. Galaxy Nexuson én Novát használtam, aztán GEL-t. Attól még stock marad a rendszer.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Nálam se volt jó egyik launcherben sem az alsó sáv. Most beállítottam a Google féle Fotók app segítségével a Galéria helyett és jó lett.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
a) rakj fel másik launchert, pl Nova Launcher, én Lightning Launchert használok speciel. Novában telepítés után alapból átlátszó lesz.
b) root, Xposed Framework, GravityBox - ez a megoldás azért jó, mert nem átmenetesen lesz átlátszó a 2 sáv, hanem teljesen. -
amzso
tag
válasz
tothmaxy182 #1677 üzenetére
A tabváltáskor képernyő elfeketedés és villogás a Chrome hibája, és készüléktől független. Remélem hamarosan javítják.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #1452 üzenetére
Egy elképzelt világban igen, itt a Moto G- nél magyar nyelv a gyári rendszerben csak akkor lesz ha lesz hivatalos forgalmazás. Az a baj, hogy a 4.2-es rendszertől a gyári rendszerekbe az utólagos nyelv integrálása, rendszerprogramok más nyelvre történő lokalizációja nem lehetséges - egy korlátozás van belerakva. Ha lesz CM vagy más rom, akkor abba benne lesz a magyar nyelv, de ez még várat magára.
A forráskódot kiadták amúgy a G-hez? Talán volt róla szó, de ugye ez a processzor sincs még más relefonban, hogy arról elkezdjék a portolást. -
dsr
senior tag
válasz
tothmaxy182 #1452 üzenetére
Ez ami rajta van egy alap android. Azt a gyártó dönti el mely nyelveket integrálja a rendszerbe , ha jól tudom
-
Upo
addikt
válasz
tothmaxy182 #1222 üzenetére
Pl. Dash Clock + DashLight, nekem megy gyári romon, a dashclock-hoz rengeteg kiegészítő is van.
Ha az egész lock screen-t változtatni akarod akkor lock screen kifejezésre keress pl. a play-en.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #1222 üzenetére
Az alap lezáróképernyőn azt hiszem, hogy csak az óra widgetet lehet lecserélni, vagy újat hozzáadni.
Más szempontból nem lehet testreszabni, nem létezik olyan app sem, amivel a feloldó körhöz lehetne hozzáadni parancsikonokat. (az más történet, hogy más gyártók testreszabott androidjában, vagy custom ROM-okban előfordul ilyen beállítás)Szóval módosítani nem lehet, de le lehet cserélni teljesen.
Ilyen alkalmazásokból van jópár. Csak keress rá a play store-ban arra, hogy "locker".
Találatok pl. Widgetlocker, Milocker, GoLocker stb...
A Widgetlockerben teljesen testre lehet szabni mindent, kb. mintha a launchernek lenne egy lapja.
A többihez jellemzően inkább témákat lehet letölteni, kevesebb beállítási lehetőséggel. -
Picco
addikt
válasz
tothmaxy182 #1182 üzenetére
probald alulrol a toltocsatitol nyitni egy gyenged de hirtelen mozdulattal, ugy sokkal konyebb lesz
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #1180 üzenetére
Tegnap nálam a Moto G-nél is előjött sz a hiba, ami az Xperia SP-nél; álló helyzetben, wifi/mobiladat kikapcsolva, kijelző nem ment, hívás nem volt és óránként merült 3%.ot - a GsamBattery szerint nem ragadt be semmi. - Hátlap leszedése Sim-kártya (akkor cseréltettem, amikor a megjött a teló) kiszed megtöröl, stb majd visszarak és minden rendben azóta. Most kb. 10 óra alatt merült 7%-ot, amiben volt 19 perc kijelző használat, a többi alvás.
Szóval eddig megszívatott az Assist és a SIM-kártya, most a MediaServer következik -
Lovi24
senior tag
válasz
tothmaxy182 #1178 üzenetére
-
Teasüti
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #1020 üzenetére
Az az, amivel másik telefonról lehet áthúzni az adatokat?
Uninstall. -
evko
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #803 üzenetére
Hogyne lenne...
Nézd meg, mennyit esik egy készülék ára 6 hónap alatt...
Egy 150 fontos készüléké nyilván nem lesz 80 font 6 hónap alatt, de a legtöbb készülék 6 hónap után fele annyit sem ér, mint az induló ára volt.
Ezt lehet szépíteni, ettől még a tények tények...
1 évvel később pedig.... arról már nem is érdemes beszélni...
Különben pedig pont azt mondtam, hogy fél év múlva jó lesz nekem 35-ért és akkorra ez abszolut reális ár lesz.
Lehet, hogy 2 hónapos használt lesz, de nekem az bőven belefér. -
freeZZZbee
tag
válasz
tothmaxy182 #768 üzenetére
A helyedben -ha meg nem tetted meg- nyomnek egy factory resetet.
Nekem nincs ilyen tapasztalatom, mint neked, viszont olyan szerencsem sincs, hogy 2-3 napig kihuzza az aksi. Nekem 12-18 ora max.Most epp 16 oran vagyok tul es maradt 30%, de ez gyorsan elmegy, mert eddig nem nagyon hasznaltam ma a telefont. Ami meg erdekes, hogy 16 oranyi wifit ir, pedig be sincs kapcsolva sose. Ez ugyan miert van?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #734 üzenetére
Ez már a második. Atrix 2-nél szereztem tapasztalatot.
-
dsr
senior tag
válasz
tothmaxy182 #455 üzenetére
Eredetileg úgy volt..
-
youngboy
senior tag
válasz
tothmaxy182 #436 üzenetére
Tudom, hogy volt róla szó, mert folyamatosan olvasom a fórumot, de amint írtam, számomra nem volt teljesen egyértelmű.
Szóval köszönöm a válaszokat. -
zsirfecske
addikt
válasz
tothmaxy182 #340 üzenetére
ma délig rendelve expansys még elvileg vállalja a karácsony előtti szállítást.
-
szpali
addikt
válasz
tothmaxy182 #323 üzenetére
honnan veszitek a Flip hátlapot?
kéne nekem egy türkiz színű karácsonyig
-
freeZZZbee
tag
válasz
tothmaxy182 #315 üzenetére
Szinten flip cover-re varok, de elbizonytalanodtam. Ez ugye egybe van a hatlappal? Teljesen hatra hajthato lesz? Amennyiben igen, mennyire tartos megoldas, eltorik e?
En nagyon sokat hasznalom landscape modban a telefont, es nem tudom mennyire lenne kenyelmes flip cover-rel.
Hmm...minel tobbet agyalok rajta, annal kevesbe akarom. Plane, hogy kozel 20£-ba lesz. -
zsirfecske
addikt
válasz
tothmaxy182 #297 üzenetére
nekem majdnem minden kommentem szerkesztett, pont a telós félreütések miatt
ez csak akarat kérdése.
-
ripla
addikt
válasz
tothmaxy182 #297 üzenetére
ez is lehet persze. de ettől függetlenül elolvasok egy több mondatból álló kommentet, és gyakorlatilag egy értelmetlen valami az egész. rosszul és helytelenül leírt szavak, egymás után összedobált halmaza teljesen értelmetlenül. na mindegy, az ilyeneket továbbra is átugrom. ha keresztrejtvényt akarok fejteni, arra vannak más megoldások is.
-
2o1i
senior tag
válasz
tothmaxy182 #241 üzenetére
Jól összefoglaltad.
Amúgy nem tudod honnan rendelhetném meg 30 ezerért?Még mindig vacilálok, hogy vegyem? Ne vegyem?
Cseréljem-e az Xperia SP-t vagy ne!?
Nagyon nem hagy nyugodni a dolog. Előbb utóbb valamit csak tudok dönteni a dologban!(#250) petrom16
-
dsr
senior tag
válasz
+100 :/
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Eléggé lezüllött a topic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged