- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz pete_21 #16325 üzenetére
Gari vesztéstől már nem kell tartanod, én nyitnám a bl-t. Bár már nem használom aktívan, de most CM13 van rajta, sebességét elfogadhatónak mondanám. Ez egy 1 GB-os, 4 magos Cortex A7-es procis telefontól szerintem jó teljesítmény. De nem elképzelhetetlen, hogy sokkal jobb a sebessége CM12 vagy 11-es rendszerrel. Az önjelölt fejlesztők körében kimondottan népszerű típusról beszélhetünk, az xda-n a saját topikjában annyi főzött ROM van mint Tejútrendszerben a csillag. Onnan érdemes válogatni. Nekem ez van fent, látható, hogy még most is fejlesztik, pedig a készülék több, mint 3 éves. Nem csodálkoznék, ha N is lenne rá majd a későbbiekben.
[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
catroot
veterán
válasz pete_21 #12491 üzenetére
Simán a beállításokból toltam.
Amikor bejött először a launcher (restore alatt) akkor ugye láttam, hogy nem a Google-féle indító fogadott. Így rákerestem, de amikor gépeltem a keresőbe, akkor kirakott a launcher-be. Úgy kellett visszalépnem.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Fricy78
tag
válasz pete_21 #11860 üzenetére
A maps éppen most frissült nálam, a keep és a billentyűzet még nem (gpe 4.4.4).
A frissítési feliratkozás (ha van ilyen) engem is érdekelne, bár nekem az 1. gen-es 1 simes 3g-s van.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
PpenoO
őstag
válasz pete_21 #11322 üzenetére
Addig legyünk boldogok amíg nincs hivatalos magyarországi forgalmazás. Lenne nekünk szutyok Cordon és társai, mint hivatalos szerviz. Ezeket a magyar szervizeket még az ellenségeimnek sem kívánom. Jelen esetben, ha gond van a telefonnal, 2 éven belül az Amazon kérdés nélkül cserél és térit minden költséget. Lehet venni Expansys vagy eMagtól is, nálunk 3-5 hét egy telefon szervizelése, ami külföldön zajlik, normális szervizbe. Aki meg szadomazó, megveszi a készüléket sufniba, baj esetén meg veri Gyúrma Józsi pultját aztán meg a fejét a falba.
[ Szerkesztve ]
-
robagp
tag
válasz pete_21 #10720 üzenetére
Hello!
Igen ki kell nyitni, ha rootolni akarod, és igen ugrik a gari örökre, hiába zárod vissza!
Rakj fel régi skype-ot, ennyi! Kb fél éve én is még csak a 2-es verziót használtam, mert sokkal jobban működött.
Ma már at se tudom mi a skype...gyorsan töröltem az emlékeimből! -
mobilizmo
addikt
válasz pete_21 #10313 üzenetére
Az elég egyértelmű volt az expansys leveléből (ami egy angol formalevél magyar fordítása), hogy csak akkor szállíttatják saját költségre vissza Londonba, ha a kérdéses országban nincs hivatalos szervizpartner. Ha van, de nekem nem tetszik, akkor is dönthetek London mellett (Motorola), de akkor a szállítás az az én költségem.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
MODERÁTOR
-
w333
félisten
válasz pete_21 #8985 üzenetére
Az ébrenlét akkor jön létre ha a Cpu / Gpu eléri a 100% -t
Attól még hogy bekapcsolta a kijelzőt hogy megnézze mennyi az idő, még nem hinném hogy a cpu felugrott volna 100% -ra, ennyit a fogalomzavarról !
Kikapcsol 3 magot és csak 1 működik, amit levesz nagyon minimálisra !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Skillet
addikt
válasz pete_21 #8866 üzenetére
spain, italy, belgium, nl retail. eu verzió.
akkor eltérőek a vélemények. root-nál is ugrik a gari, vagy sem?
és aki nem gyártói garival vette? minden szervizben (bolti gari) fognak ezzel baszakodni, hogy zárva van-e a telefon vagy sem?
akkor várom a 4.4.4-et. van valahol leírás, hogy mik az újítások?w333: photoshop
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
PpenoO
őstag
válasz pete_21 #8550 üzenetére
Én most mondtam le két 16ost a screenshopnál. Lehet nemsokára megint lesz "raktáron"...
Nem is értem, hogy lehet egy webshop több mint 2 hétig szabadságon, ügyfélszolgálat nélkül. Vicc az egész. 30.án rendeltem és semmi visszaigazoló telefon, e-mailemre sem reagáltak... Abszurdisztán feeling.
-
Skillet
addikt
válasz pete_21 #8507 üzenetére
igen, én is kb ezekre jutottam. szóval én már megbarátkoztam ezzel a telefonnal. csak még a vásárlás várat magára. pl a screenshop-ban jelenleg nincsen. és nem tudom, mikor lesz. így az most... passz.
felhívom őket holnap.
hardveraprón jelenleg nem látok ilyen (mediamarktos) hirdetéseket.
pár hetet még várhat amúgy a dolog, nem halok bele.
ha más nem, akkor marad a 24 hó bolti garis kartelteam. de nem nagyon örülnék neki.
amazonról 1 év gari van. meg az amazont amúgy sem értem. egy raklap hirdetés van ott, mindenféle felhasználóktól. mi ez, ebay? azt hittem ez egy sima onlájn áruház. megint tanultam valamit.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
fatorzs
tag
válasz pete_21 #8417 üzenetére
Köszi, köszi, bár a magyar nyelvre vonatkozó kérdésem inkább költői volt, én a 6303-at is angolul használtam, az egyetlen, ami hiányzott, az pont az aosp billentyűzetben a magyar szótár. De üsse kő, megvettem a swype-ot, ennyi.
Más. Azt meg lehet nézni, melyik cég gyártotta a kijelző panelt? Bátyám is vett egy ilyen telefont, az övé Retail.eu-s, és kikapcsolt állapotban kékes árnyalata van. Az enyém retail.gb-s, és kikapcsolva a fekete a kijelző. Használat közben mondjuk nem nagyon vettem észre különbséget.
Korábban felmerült, hogy mennyire jó a telefonálási hangminőség, nos, most kipróbálhattuk két motog között, hálózatot kiküszöbölve, viberen (wifi), és eszméletlen tiszta, szuper, szóval a mikrofon és a hangszóró öt csillagot kap tőlem
-
pyron25
aktív tag
válasz pete_21 #8245 üzenetére
Köszönöm a választ pete_21 és rasky! Már megérte informálódnom és körbejárnom a dolgokat, sokat segítettetek, köszönöm még egyszer
Garancia szép és jó ha van és szeretném az a 12 hónapot kihúzni vele. Egyébként milyenek a tapasztalatok? Sok telefon járta már meg a szervizt vagy csak legendák szólnak róla hogy hajlamos ez vagy az nem megfelelően működni vagy elromlani?
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
pyron25
aktív tag
válasz pete_21 #8243 üzenetére
Lehet hogy a 4G változatra esik majd a választásom, mert igen csak kár lenne kihasználatlanul egy 32gigás cl10-es kártya, plusz a tárhely is jó ha több van. Én a fényképezőt se hatalmas célokra használom, csak mivel nincs mindig nálam digitális kamera így a pillanatokat vagy érdekességeket vagy bármit ami szükséges akár munkából akár hobbiból adódóan sokkal könnyebb fényképpel rögzíteni és ha szükséges visszanézni is mert mindig kéznél van a telefon. A töltőm az gyári samsung töltő ezt adták a W-hez gyárilag. Szerintem ehhez is tökéletesen megfelel, annyin meg úgyse múlik a töltés mert általában éjjel töltöm a telefont és ott nem számít, nap közben meg csak ha nagyon muszáj és ha van rá lehetőségem. Akkor itt úgy látom leszabályozza a dolgokat. Samunál figyelni kellett hogy milyen töltőt használsz ezért is csak gyárit használtam, meg mert mással nem is volt kedvem kísérletezni.
Tiszta sor, root gari vesztés. Unroot létezik vagy ha ez megvan akkor sincs már gari?
Egyébként rooton is csak akkor gondolkodok el ha már a telefon plusz teljesítményét szeretném kicsikarni, de egyenlőre ez nem áll fent, mert úgy is jól muzsikál. A W-nél is 1 év után nyúltam hozzá addig minden gyárin ment.
Hát sok minden hiányozni fog a CM-ből de csak megszokás kérdése és szerintem nem lesz vele gond
Még egy kérdés, hogy a sima és a 4G modell között milyen számottevő különbségek vannak? Frissítés is egyszerre érkezik rá?
-
pyron25
aktív tag
válasz pete_21 #8240 üzenetére
Engem egyedül a háttértár zavar egy kicsit, mert most egy 32 gigás kártyát használok ezen van kb 1300 darab fényképem, zenéim és ugye a backup-ok, de főként a backup foglal sokat mert a képek alig 1-2 giga.
Érdekelne még ezen felül hogy a kamera milyen? Mert a cikkből a mintaképekből szerintem nem rossz kb egy szinten lehet a W kamerával ami egész jónak mondható középkategóriában.
A töltőre figyelni fogok mindenképpen. Egyébként ami töltőm van, amivel a W-t is töltöm jelenleg az egy 700mA-es töltő. Ennek is elegendőnek kell lenni, igaz kicsit lassabban tölti de legalább nem nyírja ki hamar az aksit.
(#8241) rasky: Először is köszönöm a válaszod Akkor a frissítési procedúra se olyan vészes az a kis idő kibírható abszolút. Remélem nem nyúlok nagyon mellé ha ezt a telót választom. Amúgy se nagyon számít hogy mennyire alap a rendszer mert a CM romok miatt már megszoktam hogy saját appokat használok mindenre van valami gyorsabb mint a gyári.
-
pyron25
aktív tag
válasz pete_21 #8238 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Igen én is benne vagyok még ebben a lassulásos dologban, bár aránylag elég gyors és használható teló a W és sok telefonnak még így is elkeni a száját, mert egy lelkes kis fejlesztő olyan szinten tökéletesre reszelte a CM11-et hoz az valami felfoghatatlan. Csak sajnos eljárt felette az idő és szeretnék tovább is lépni és persze samsung betegség hogy eszi az aksit a teló és már kellene bele még egy lassan ami 5k és annyit már nem költenék rá szívesen.
Viszont ahogy egyre jobban belemerülök a G-be egyre jobban tetszik, egyedül ami zavar egy kicsit az a háttértár mérete, de majd a 16 gigás lesz a jelölt. Lehet gazdálkodni rendesen a 16 gigával? Elegendő? Ugye töltőt nem adnak hozzá, ezt mivel lehet orvosolni? Létezik hozzá töltőfej vagy gépről töltöd vagy esetleg más töltővel megy a dolog? Frissítések milyen rendszerességgel jönnek ezt meg tudod mondani vagy lehet tudni vagy esetleg valahol ez nyomon van követve?
Bocsi, ha sok zagyvaságot kérdezek, de szeretném minél jobban átlátni a dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz pete_21 #8185 üzenetére
Igen, én is rájöttem hogy 2x power gombbal visszajön, de akkor is idegesítő..
Az elhúzással meg biztos nem az a baj, hogy rosszul csinálom, hidd el csináltam már mindenhogyan. Sőt, az XC2-n be lehet állítani azt, hogy a Home gomb (direkt azért is vettem mert azon fizikai) megnyomására is felveszi, és ugy sem vette fel, tehát biztosra mondom, hogy nem én simogatom rosszul, hanem ez egy android bug..
És megértem, hogy az iphone más kategória árban is, el is nézem ezeket a hibákat a moto g-nek, de azért elszomorít hogy a mai kütyükön a sok applikáció meg játék meg egyéb dolog mellett a telefonálás már csak egy plusz opció, ami ráadásul már nem is működik feltétlenül olyan megbizhatóan mint azt a multban megszokhattam az első Nokia 6110-esemtől kezdve, az összes "buta" telefonom alatt..
-
kelly416
veterán
válasz pete_21 #8161 üzenetére
Egy jó fél éve, ha nem háromnegyed, beállítottam a közvetlen kollégákat (52) mindenestől, telefonszám, fénykép stb. gmail felületen. Lehet, hogy azóta javítottak, de nekem eléggé pixelesek a képek. Mindegy is, így is felismerhető mindenki, nem szépségversenyre neveznek.
-
namyang
tag
válasz pete_21 #8092 üzenetére
Igazából nekem minden megy éjszaka is. (3g-n van, de wifit használok, gmail szinkronizálás megy, GPS csak olyan szinten van bekapcsolva, hogy nincs kikapcsolva, de nem használja semmi). Videéken se wifi, se semmi, 2G-n használva, ugyanezt produkálja. Igaz mobiladat akkor is van, de nekem nem fér bele a telefonról alkotott képembe, hogy azt kapcsolgassam (ha magától csinálná, az oké Defy-n még 2.2-n (vagy 2.1-en) volt valami gyári alkalmazás, ami kinyomta a mobilnetet éjszakára, az jó volt...)
De most hétvégén ráérek majd kísérletezni, kipróbálom, hogy minden OFF-on akkor mennyit merül. -
-
robagp
tag
válasz pete_21 #8067 üzenetére
Hello!
System version: 210.12.32.falcon_umts.retail.en.us
Tehát igen US, mivel az hozta helyre a telefonunkat.Semmi féle tesztre nem vagyunk feliratkozva, csak állandóan felugrált, és idegesített, ezért hagytam had frissüljön.
kelly416: Nem fura, hogy miután egy vki segített megoldani azokat a problémákat, nem volt vele bajom?
Nem azt írta adjam el, hanem, hogy mit kell tennem. -
Kroni1
veterán
válasz pete_21 #7920 üzenetére
amit nekem irtál azzal egyet értek, és pont ezért nem tudom ajánlani az idősebb műszaki érzékkel nem rendelkező családtagjaimnak az okostelefont, pedig sokan már váltani akartak.
Az árak meg persze, de azt arra irtam, hogy még ha egy 100-ezres árú iphonet veszünk akkor sincs olyan árkülönbség mint egy 4 milliós dacia meg egy 35 millás porsche közt. (ugyanakkor én is utálom a tulárazott almás cuccokat, de nem is véletlenül annyira kötött az a rendszer, az ő vevőkörük nagy része kb ennyit is igényel.)
mindenképp adok egy esélyt neki, szerintem jó lesz. A defyt én a hibái ellenére szerettem, nagyon jó ár érték arányu volt, de eljárt felette kicsit az idő, az xcover2 touchwizzel nagyon leszerepelt előttem, pedig jól összerakott teló lett volna, és rendes CM nem volt rá nem ugy mint a defyre... Ugyh ha arról van szó én szivesen foglalkozom kicsit a telóval h jó legyen és bizom is benne h a moto g már megfelel majd az igényeimnek..
[ Szerkesztve ]
-
cimbi186
aktív tag
válasz pete_21 #7746 üzenetére
Nekem pld. egy program telepítésénél jött elő.(greenefy)
De hiába töröltem le és tettem újra nem változott semmi.
Egy nap volt mire helyrejött. Egész éjjel 1%-on volt ,nem történt semmi.Reggel felraktam töltőre 5mp-ként ugrált felfelé egyesével,néha megállt rövidebb-hosszabb időre.majd kb. 3óra elteltével feltöltődött 100%-ra és kész.
Visszaolvasva én nem találtam közös pontot.De amíg magától helyrejön addig nem zavar. -
pete_21
addikt
válasz pete_21 #7467 üzenetére
Kipróbáltam a KK Launchert: nagyon akad már a görgetésnél, le is töröltem. Nem hinném, hogy ezen a hardveren akadnia kellene. Illetve a memóriában csücsül, nem pedig a gyorsítótárban, vagyis fogyasztja a ramot, ellentétben az Apex-szel. 2 percig volt fent, nem győzött meg...
A parallex funkció tetszett, a telefon mozgatásának megfelelően mozgatja a hátteret is (gondolom a giroszenzor segítségével).(#7468) rozsi71: A wifi nekem tökéletes, otthoni hálózatra rejtett ssid-vel egyből csatlakozik. 2-3 mp alatt. Defynél ez jóval több idő volt. A jelerősséggel sincs bajom.
Az 1%-os merülést szerencsére még nem tapasztaltam meg. Gyanítom, hogy szoftverhiba, a 4.4.3-mal reméljük elmúlik mindenkinél.
Telefonálásnál nekem tökéletes a hangminőség. -
pete_21
addikt
válasz pete_21 #7432 üzenetére
Megnéztem újra, és már ment ugyanazzal a TC-vel. Nem tudom mi volt a baj... És azt sem, hogy korábban miért nem ment másik telóval és másik géppel sem. (Lehet amikor először csatlakoztattam, és felismerte az új eszközt, még nem tudta teljesen használni a TC?)
Más: Ti milyen launchert ajánlotok, amiben van unread count funkció? Most Apex-et használok, de vannak érdekes dolgai, pl. a hátteret is hülyén állítja be, újra kell indítani a launchert, és nem pont azt a részt teszi be, amit én megadok...
Valahol olvastam, hogy az Apex és Nova is a 4.0 kódjára épül, és a KK Launcher pedig a 4.4-re. Ez jól jönne, gondolom a KK launcherrel kevesebb kompatibilitási probléma jönne elő. Ezzel van valakinek tapasztalata, vagy mit ajánlotok? (lehet fizetős is, általában azok támogatják az unread count-ot)
A KK Launchernél néhányan arra panaszkodtak (Play Store-ban), hogy nagyon szívja az akksit.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz pete_21 #7387 üzenetére
A telefonnal csak gyári alkalmazások tudnak írni rá, de olvasni mindent tud. Ha kiveszed a kártyát, más eszközzel megtöltöd zenével, videóval, bármivel, azt olvasni tudod. De törölni sem, így amikor később hely hiánnyal küzdesz, megint ki kell szedni. A leg mókásabb, hogy ugyanazt a kártyát OTG kábelen egy kártyaolvasóval "visszaeteted" a telefonba, akkor írhatod, törölheted. Google féle "használj felhőt bammeg, mert úgyis letiltalak minden másról!"
-
lordyka
aktív tag
válasz pete_21 #7294 üzenetére
én azt vettem észre h a 3g ezen a telefonon nem fogyaszt számottevően többet. tegnap éjjel 3kor vettem le töltőről, kikapcsoltam a vwifit és hagytam h egész éjszaka 3g-n legyen netkapcsolattal. 7 óra alatt 2%ot esett.
persze ez paranoid rom,meg a telefon is alig egy hetes, szal még lehet nem állt be a fogyasztás,
viszont így 21 óra elteltével amiből 11et tölthetett kb wifin még mindig van 71 % töltöttség. és ebben benne van egy óra kijelzőhasználat és vagy 3 óra zene.
egy szó mint száz, én nem vettem észre h többet fogyasztana. -
heidricha
őstag
válasz pete_21 #7294 üzenetére
SMS: mysms. mindent ment folyamatosan: kapcsolatok (ez nem kellene, de nem lehet kikapcsolni), SMS, híváslisták, nem kell a ROM cserénél menteni/visszaállítani. Amúgy a Hangouts-ot próbáltam, de nagyon körülményesnek találtam SMS-re - amiből egy hónapban 1-2 db-ot küldök, hasonló mennyiségben kapok - talán azt egy kicsit azért többet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz pete_21 #7014 üzenetére
Köszönöm, ez nagyon jó hír. A megkülönböztethetőség tényleg nem baj, mert ahogy írtad, én is mindig ránézek. A lényeg, hogy jelezze a nem fogadott hívást.
vegytek: Bekapcs + hangerő le gomb, hosszabban tartva.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kelly416
veterán
válasz pete_21 #7014 üzenetére
Pengével, kulccsal egy 100 éves ház eredeti ablaküvegét is nehezen (vagy egyáltalán) nem tudod megkarcolni. Akkor az is GG3 volt annak idején? Én azért nem teszem a telefonom kulcs, aprópénz és egyéb hasonló mellé, hogy a többi része ne sérüljön. A kijelzőt meg, ahogyan Te is írod, a saját ujjaddal is megkarcolhatod, ha pont oda került alá egy makacs homokszem.
-
ginola
addikt
válasz pete_21 #6936 üzenetére
EXPANSYS többnyire a UK Motorola csatornájából vásárol.
Garancia/Szavatosság: 12/24 hónap
Hol, hogyan érvényesíthető:
Hazai vagy nemzetközi márkaszervizben érvényesíthető. Ha a hazait nem kedveli, kényelmetlen, avagy nem fogadja be az esetét, akkor az EXPANSYS-t is kérheti, hogy intézze, juttassa el minősített márkaszervizbe, ez többnyire UK-ben történik. A kijuttatás akkor fizetős, ha amúgy a hazai márkaszerviz is kezelné az ügyet, de Önnek az nem szimpatikus valamilyen okból. Egyébként a garanciális esetek kezelése díjmentesen kérhető az EXPANSYS-tól. Értelemszerűen ha nincs adott gyártónak hazai márkaszervize, akkor is az EXPANSYS a felelős.
Hogy mi a garancia és a szavatosság között, hát.......
-
kelly416
veterán
válasz pete_21 #6856 üzenetére
Nem lehet, hogy amikor a füledhez teszed, akkor nem érzékel rendesen és a sima "time out" dolgozik, nem pedig a közelség szenzor? Én jártam már így másik telefonnal is, és pont amikor leteszik, akkor biza megkeveredik mind. Gondolom én, hogy ébredne, de közben pont hívás szakad a másik fél által... nem vagyok boztos benne, hogy pont a Moto G csinálta-e, de volt ilyen az Optimus G-n is, a PF2-n is. Lehet, hogy pont erre dob rá egy lapáttal a fólia, de most nekem is Membrane van fent (z1c-n) és egyáltalán nem zavar egy pillanatig sem semmiben.
Amúgy meg a GG3-nak és társainak a legnagyobb ellensége amint írtad is, a por és nem a kulcsok, aprópénzek.
-
Klaymen
tag
válasz pete_21 #6635 üzenetére
A folderből törlés még nem megy, nem jelenik meg kuka, ha elkezdem kihúzni, és hiába húzom a képernyő tetejére.
Én is a widgetek között kerestem, de akkor még nem volt, gondoltam majd újraindítom. Ez nem történt meg, de most már ott van.
Majd egyszer rootoljuk, akkor még jobb lesz.
Köszönöm a tippet!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz pete_21 #6635 üzenetére
nem fb. 4 gmail + 1 céges exchange fiók. 1ik gmail fiók címlistája van a telefonszámoknak dedikálva és így az összes fiókon lévő mail címek is bekerülnek a listába.
illetve azt tapasztaltam, h az exchange és a gmailes címlistában lévő névjegyeket összekapcsolja, de miért? főleg, h csak az adott gmail fiók névjegyeit kellene csak megjelenítenie. -
fatorzs
tag
válasz pete_21 #6629 üzenetére
Nem tudom, segít-e, de ha csinálsz egy lefele swype-ot az értesítésen, akkor megjelenik a kibővített változat, visszahívással, sms-el. De hogy alapból mindig a kibővítettet hozza be, azt nem tudom, hogy lehet megcsinálni.
Esetleg, ha van root, exposedben talán van ilyen modul. -
Fulmi
senior tag
válasz pete_21 #6390 üzenetére
Koszi, most mar belevágok, es rendeltem az ujmobilok.hu-bol egy Dual Sim 16 GB-t (62750 Ft). Majd irok velemenyt, hogy mi a tapasztalat a bolttal.
[ Szerkesztve ]
-
mindthecrap
aktív tag
válasz pete_21 #6295 üzenetére
napközben volt, jöttem fel a lifttel és valami nagyon hülye hangot adott ki a teló a zsebemben. aztán itthon elővettem és ki volt kapcsolva. ami még érdekes, hogy bekapcsolásnál nem a földgolyós animációt adta le hanem valami hosszabb jetiset aztán PIN és 1%-ot írt töltöttségre (egyből töltőre raktam és kellett is tölteni vagy 2,5 órát).
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...