- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz -Faceless- #8387 üzenetére
Igen ... és köszi
(#8401) mrbig25
Külön köszönet
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Wieder12
tag
válasz -Faceless- #8387 üzenetére
Kicsit kinyírtam a telót! csak fastboot mode-ba lép be semmi más, hogy tudok rárántani egy romot egyből!
Fejlesztői mód bekapcsolása – Settings -> About Phone. Egymás után 7xer megnyomod a 'Build Number' –t
2.: USB Debugging bekapcsolása - Settings -> Developer options -> USB Debugging -> pipaEzt a két lépést nem tudom így megcsinálni! Válaszokat előre is köszi!
-
fillesy
csendes tag
válasz -Faceless- #6097 üzenetére
Köszönöm a tippet, de itt is az a kérdésem hogy a partnero gsm oldalán olvasott 2 év garanciát hol tudom érvényesíteni? Keresgéltem az oldalukon de nem találtam erre információt.
-
zsirfecske
addikt
válasz -Faceless- #5916 üzenetére
hogy színesítsem a képet, mikor a razr i-m kellett gariztatni, az expansys a helyi szervizt javasolta ami ugye cordon, de mondták hogy saját költségen küldhetem vissza nekik is, vagy ha valami miatt az itthoni javítás meghiúsul, küldenek ők futárt érte grátisz. de alapból biztos nem ingyenes az rma, ezért is adtam esélyt a cordonnak. el is baszták és egy tök más szarrá használt telót kaptam vissza majd 2 hónappal később, mindenféle papír nélkül...
-
Kront
tag
válasz -Faceless- #5777 üzenetére
lehet, hogy jobban is jársz a házhozszállítással, mint ha bemennél érte a boltba. én is tőlük vettem, előre megrendeltem, felutaztam a megbeszélt időre, de elfelejtették bevinni a boltba és várnom kellett rá helyben két órát, míg behozták a raktárukból. (a környéken csak fizetős parkoló van és azt sem könnyű találni)
a boltban nem tartanak raktárkészletet, többek között azért, mert elmondásuk szerint már kétszer kirabolták őket (azért lenne tippem másik okra is).
ettől a fiaskótól eltekintve, meg voltam velük elégedve. a készülékkel eddig minden rendben. nyilván egy bolt igazi próbája a garanciális ügyintézés, de arról inkább nem szeretnék első kézből tapasztalatot.
-
zsirfecske
addikt
válasz -Faceless- #5777 üzenetére
itt többen is, keress rá partnero szóra, nem rémlik hogy zűr lett volna.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz -Faceless- #5612 üzenetére
köszi, ez érdekes lehet mert a camera zoom fenn van, gyorsan leveszem, hátha az eszi az akkut. Jelenleg 51%töltöttség melkett 45 százalékot evett a kijelző, nulla százalékos fényerő 28 perc kijelző idő mellett. Ez alapján max 2 órát bir ezzel a kijelzővel az akku. Dráma!
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
btk666
csendes tag
válasz -Faceless- #5330 üzenetére
az lehet, hogy másoknak megy, nálam ez van fönn, 2 automatikus frissítés után
(halkan jegyzem meg, szinte suttogva, hogy a megoldást keresem, és nem vádaskodom, ezért is vettem fel a kapcsolatot a kereskedővel is)by: btk
-
Viper26
nagyúr
válasz -Faceless- #5322 üzenetére
Így van UK, és 1 év gari, nekem is onnan érezett pár napja.
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
rasky
senior tag
válasz -Faceless- #4697 üzenetére
Én ilyen töltőt vettem hozzá, tökéletes.
-
veterán
Egyik fórumtárs segítségével többen is vásároltunk ilyent az expansysról:
[link]Ott sajnos most nem találtam. Cikkszám: Motorola SPN5507A
-
KMT
addikt
Ha tudsz vele várni kicsit, akkor olcsóbban, vagy jobbat is kaphatsz. Pl: [link]
-
ferob
őstag
Jónak jó, de azt tartsad szem előtt, hogy általában ezek a hálózati töltők úgy vannak kialakítva, hogy az egyik USB aljzat kevesebbet ad le, ami kihathat a töltés sebességére, de persze vannak olyanok, amelyek nincsenek ilyen módon korlátozva, viszont értelemszerűen egyszerre mind a két USB aljzaton nem fogja leadni a maximumot, így ha mást is töltesz vele egy időben, akkor szintén hatással lehet a feltöltés idejére.
-
rasky
senior tag
válasz -Faceless- #4294 üzenetére
Én nex4-ről jövök, egyelőre még érkezőben van a Moto G-m. Nexus 4 hátránya a nagyon gyenge aksi, melegedés, már egy egyszerű böngészőtől is meleg volt a háta és az üveg hátlap sem jött be. Hívás közben zizegett a hangszóró is, ami nagyon idegesített. Moto G tapasztalataim meg jövőhéten kiderülnek.
-
Zaji
őstag
válasz -Faceless- #4211 üzenetére
Az egyedi hátlapnak én is jobban örülnék!
(#4201) ZiD: De jó neked! Majd csak 28-án jut el hozzám az enyém.
[ Szerkesztve ]
-
krisi047
senior tag
válasz -Faceless- #4171 üzenetére
Engem érdekelne egy fekete Flip Shell, itt elég korrekt az ára: [link]
Sőt, a Shell-ek is jó árban vannak: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz -Faceless- #4171 üzenetére
Egy fehér grip shell kellene. Amúgy az olasz amazonon egy picivel olcsóbb, mint a németeknél. (1,5 EUR)
Perpillanat ezen a tokon gondolkodok - 2 részből áll, szabadon hagyja a Motorola logót (ez tetszik) és "beépített" kijelzővédő fólia is van rajta, csak ne lenne a neve fosmon
architect26: abból nincs G-re???
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
architect26
aktív tag
-
kelly416
veterán
válasz -Faceless- #4142 üzenetére
Kinek mi, az enyémből is majd alkudnak, mindig azt szokták, oda sem írtam pont ezért, hogy fix ár. De a hátpal 4500Ft, a töltő is majd 1000Ft, a tokok is ott vannak... de ha nem viszok, majd megyek én is lejjebb.
Köszönöm, hogy nem a hirdetést rondítottad egy ilyennel, hanem itt mondtad.
-
a000
őstag
válasz -Faceless- #4063 üzenetére
Na megkérdeztem a mm-ot, hogy javítják-e. A válasz az, hogy igen, kell a számla meg a garilevél. Ha cserélni kell a terméket, akkor a vásárlás helyén cserélik csak.
Az összeolvadás(mm-saturn) technikai jellegű volt itthon.[ Szerkesztve ]
-
acura13
aktív tag
válasz -Faceless- #4012 üzenetére
kicsit kiigazitalak..
Adreno 305 21,6 GFLOPS 0,8 GPixel/sec
Adreno 320 86,4 GFLOPS 3,2 GP /sectehát nem 2x hanem 4X gyorsabb
Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
zsirfecske
addikt
válasz -Faceless- #4020 üzenetére
113k mínusz 20£ kuponból, azaz majd 50k-val olcsóbb! innye, rabló egy banda.
-
honeker
őstag
válasz -Faceless- #4020 üzenetére
én ezzel szemezek de a részletekne még nem néztem utána [link]
[ Szerkesztve ]
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Anti425
tag
válasz -Faceless- #4012 üzenetére
Ha már mindenféleképpen a gyorsaság lenne a lényeg,akkor már inkább Nexus 5!!
Az legalább még tuti megkapja a frissitéseket 1,5 évig!
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz -Faceless- #3982 üzenetére
egyetértünk, de attól még a nexus5 egészen év közepéig csúcshardverrel fog bírni, mert csak onnantól jönnek az s805-ös telók. márpedig a soc adja a hardver túlnyomó részét manapság.
-
robagp
tag
válasz -Faceless- #3946 üzenetére
Hello!
Akkor csak neked elmondom, hogy nem is egy androidos telefon van, ami kikapcsolt állapotból bekapcsolja magát az ébresztéshez. A neten van is egy lista mely telefonok tudják ezt a funkciót. A moto g nincs közöttük! Ez nem android függő, hanem telefon fűggő.Más: Írtam, hogy 4.4.2-vel hálózati problémák voltak. Csináltam factory resetet, de semmi, lecseréltem tesco 4.4.2-re, de semmi /szerettem volna screen rec -ot készíteni, de nem sikerült/ Másodpercenként kb3szor ugrált a csík oda vissza, H+ H 3G között váltogatott, pedig egyhelyben volt.
Most vissza dobtam a 4.3-at és a hálózati probléma eltűnt. Most is ugyanott van, de fixen áll H+ -on 3-4 csíkkal.
Nagyon sajnálom, mert tetszett a kitkat újdonságai, de pont a telefon rész használhatatlan vele.
A motorola-nak, és a google-nak külön bejelentő oldala van erre a hibára kitkat alatt, de én anno kiütöttem a bootloader-t, így felesleges írnom nekik, úgyis az fog visszajönni, hogy így jártam.
Remélem 4.3 alatt nem térnek visza a régi hibák.
Valaki tudja hogy kell az ota-t kikapcsolni? A force stop meg van, csak nem lehet letiltani. /programmal én is tudom, anélkül gondoltam a tiltást/ -
ghiottone
nagyúr
Motorola Atrix 2 (TI-OMAP 4430) tudta, hardver és rom függő a kikapcsolva ébreszt lehetőség. Root se kellett hozzá.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
honeker
őstag
ne haragudj ez nem igaz defy , motolux , rarz-i ,p6 root nélkül........
-
Al3xT
tag
Kinai csodak ebresztenek kikapcsolt allapotban is. Gondolom hardver fuggo.
új Motorola Moto E eladó
-
honeker
őstag
válasz -Faceless- #3943 üzenetére
még 1 ok a váltásra..........ki kapcsolt állapotban ébreszt ?
-
honeker
őstag
válasz -Faceless- #3869 üzenetére
ez igaz mert én sem rotolom de a lehetőség ott van
-
honeker
őstag
válasz -Faceless- #3857 üzenetére
az X ben is van értesitési led ott van XDA
-
Shyciii
veterán
válasz -Faceless- #3857 üzenetére
Tudom, hogy van active display, de számomra nem az a jó megoldás, hogy ébresztgeti a kijelzőt. Amúgy meg az nem zavar, hogy az S2 régebbi csúcsmodell, meg az már van egy ideje, csak gondoltam lecserélem, de ha fotó szempontjából a moto g és x is le van maradva, akkor egyenlőre marad az S2. Köszönöm a választ.
-
Gutenberger
tag
válasz -Faceless- #3376 üzenetére
Azt már nem nagyon lehet kapni, viszont a nexus 5 339 € volt, az sem rossz éppen, ha kell valakinek az a teljesítmény kell, nekem tökéletesen elég volt ez is.
"Uram, ha Ön lenne a férjem, megmérgezném! - Ha az Ön férje lennék, bevenném!"
-
Gutenberger
tag
válasz -Faceless- #3373 üzenetére
Hollandiába (MM) a 8 GB 169 €, a 16 Gb 199 € ...
"Uram, ha Ön lenne a férjem, megmérgezném! - Ha az Ön férje lennék, bevenném!"
-
SzGySz
csendes tag
válasz -Faceless- #2819 üzenetére
Egyértelműen a Motorola-hoz kapcsolódik a tartalom, és több mint zavaró..., szerintem felre vezető, de erről tényleg ennyit, már többet beszélünk róla, mint amennyit megérdemel, mindenki levonhatja a saját következtetéseit a dologból !
Mottó: - Elmélet az, ha az ember mindent tud, de semmi nem klappol! - Gyakorlat az, ha minden klappol, de senki nem tudja miért! - Nálunk a kettőt egyesítették, ezért semmi sem klappol, és senki nem tudja miért!
-
Jaffa75
őstag
válasz -Faceless- #2783 üzenetére
Bár nem olvastam, de ez így elsőre nehezen emészthető... a frissítés (ráadásul OTA-n) egy gyári kibocsátású történet. A frissítés közbeni hibák a legtöbb (vagy majd mind ) helyen nem tartoznak a jótállási vagy garanciális problémák közé, bár tegyük hozzá, hogy a legtöbb user error-ból fakad (feltöltetlen készülék....)!
Nem szeretnélek rájukbeszélni, én is az expansystól rendeltem...
-
Jaffa75
őstag
válasz -Faceless- #2780 üzenetére
az xxl szokta adni általában (sok esetben) a tesztekhez a készülékeket! Nálam ez egy + pont! Esetleg meg kellene nézni az ő értékelésüket is a mobilarénán!
-
S-eye
senior tag
válasz -Faceless- #2780 üzenetére
De megtévesztő, sokan lehet, hogy csak azért vennék onnan, mert magyar menüs. Semmibe nem kerülne, ha átírnák. Remélem sikeres lesz azért a vásárlás.
-
vilmos.nagy
tag
válasz -Faceless- #2147 üzenetére
Az „itthon is lehet gariztatni” egy MM „márkaígéret”. Ők bevállalják, hogy bárhol veszel MM-ban cuccot, azt bárhol máshol, MM-ban tudod gariztatni...
-
dudi6
senior tag
válasz -Faceless- #1985 üzenetére
Köszönöm, mindenkinek!!!
Bocsi, a többieknek akart menni válaszban[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz -Faceless- #1533 üzenetére
Nem értem, hogy függ össze a kettő. Minál később áll be valaki a sorba, annál később kerül sorra, nem? Inkább mihamarabb kellene megrendelni. Szerintem.
-
dsr
senior tag
-
veterán
válasz -Faceless- #1421 üzenetére
Parázok is tőle, de egyszer mindent el kell kezdeni - persze nem most fogok egyből nekilátni
-
melodie
tag
válasz -Faceless- #1093 üzenetére
Szia! Tegnap hajnalban rendeltem és ma érkezik várhatóan...( Budapesten van a DHL tracking szerint)
-
ferob
őstag
válasz -Faceless- #1093 üzenetére
Az én esetemben is több napot írt, mire megérkezik a készlet, de megrendeltem és ennek ellenére még aznap feladták, szóval be kell állni a sorba, mert a közbe érkező készletet már előre eladják, ezért ír mindig több napot az érkezésre.
-
Narxis
nagyúr
válasz -Faceless- #999 üzenetére
Brit? Mert láttam itt beszéltetek valami németről is. 160 font + kiszállítás?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
lord.lakli
őstag
válasz -Faceless- #984 üzenetére
Jelenleg nem kapható még.
-
RootRulez
félisten
válasz -Faceless- #600 üzenetére
Nem, ami az alkalmazás, ami támogatja a magyar nyelvet, azt rá lehet venni, hogy magyar legyen, és a billentyűzet si lehet magyar, szóval csak maga az operációsrendszer lesz angol.
Váhá, válaszoltam egy régi hszre, (bár válaszoltam már több évesre is)
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
zsirfecske
addikt
a világon semmiben nem korlátoz. anysoft keyboard magyar kiegészítővel rá és kész, de anélkül is ok.
-
pete_21
addikt
válasz -Faceless- #602 üzenetére
Igaz, hogy nekem (még) nincs Moto G-m, de angol nyelvre állítottam a telefonom, így tudok válaszolni a kérdésedre.
Szerintem semmiben nem korlátoz. Billentyűzetből én a Kii Keyboardot használom, normál érintősen is lehet írni, illetve "swype-osan" , és ennek a billentyűzetnek a legjobb a szótára, pedig már többet kipróbáltam. Ezt a programot tudom ajánlani.
Ha a billentyűzetet lecserélted, és tudsz ékezetes karaktereket írni, onnantól szerintem semmilyen hátrány nem származik az angol nyelvű rendszerből. Simán meg tudja jeleníteni minden program az ékezetes karaktereket, ezekkel nem lesz gond.
Annyit tennék még hozzá zárójelben, hogy nagyon sok programban van magyar nyelv is. Viszont programokban a nyelv automatikusan választódik ki, amilyen a rendszer nyelve, olyan lesz a programoké is. Szóval a programok nyelve is automatikusan angol lesz, hiába tudnának magyarul (pl. Gmail, Play, Naptár, stb.). Lehet, hogy át lehet valahogy állítani, hogy a rendszertől függetlenül magyar legyen, nem ástam bele magam. -
Dudi08
tag
válasz -Faceless- #602 üzenetére
Igen értik, még a gyári billentyűzet is tud magyarul és lehet ékezetesen írni vele.
Szerintem ne aggódj, eddig senki sem írt hasonló "hibáról",hogy ne tudna boldogulni vele a nyelv miatt(gépelés,ékezetes betűk) -
Phoenixy
senior tag
Magyar billentyűzet gondolom van benne. (Motorola RAZR-be van magyar bill., pedig ott sincs magyar nyelvű rendszer)
Motorola 4EVER
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest