- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
architect26 #16340 üzenetére
Elég stabil mind, nyugodtan kipróbálhatod. Majdnem 3 éves az enyém, de egy napot átlagos használat mellett még mindig nagyon simán kibír. 50% felett vagyok nap végén.
-
olaho80
tag
válasz
architect26 #16331 üzenetére
Szia!
Mire van megoldás?
Leírnád egy pár szóban?
Köszönöm. -
Adamis
őstag
válasz
architect26 #16331 üzenetére
Ez vajon G (2014) dualsim-mel is menne?
-
Zoja™
őstag
válasz
architect26 #13913 üzenetére
Nem tudom, de nem hiszem. Annyit tudok, hogy a GPe bootloader és Motorola bootloader között szoftveresen nem nagyon van átjárás, de majd ha ronin79 erre jár, elmagyarázza szerintem.
-
APippo
tag
válasz
architect26 #13868 üzenetére
Üdv a klubban, nekem valamikor január elején sikerült téglát csinálnom belőle azóta
voltam vele kacsázni a tiszán mert másra nem jóa fejem verem bele ha már úgyis tégla lett. ->Követem a fórumot meg minden lehetséges helyet de egyelőre nem túl rózsás a helyzet. Talán ha végre valahára az EU/US régióra is kidobják a frissítést és elkezdenek szivárogni a normálisabb frimwarek (függ a motorolától ha kidobják még
idénmárciusban április végére már lehet eredmény legalábbis én is bízom benne, de addig felejtős. -
sevadevil7
csendes tag
válasz
architect26 #13872 üzenetére
OTA frissítést el lehet valahogy napolni?
Megkérdezi hogy telepítse az 5.0.2-t de nem szeretném. Kb fél óránként újra bedobja hogy frissítsek. -
ronin79
addikt
válasz
architect26 #13870 üzenetére
Jelenleg talán nincs, de nézd meg xda-n a BL flash topikot, én mostanában hanyagoltam úgyh.nem vagyok képben.
A twrp restore-nál meg kell pár plusz lépés mint a felrakásnál is a gpe 5.0.1/cm12 kombóhoz, de működik.
Először fastboot flash gpt.bin az 5.0.1-es frissítésből, utána convert file system f2fs majd ext4 a system/data/cache partra amíg a mount alatt vagy a logban hibát jelez.
Ha már mindenütt succesful van és stimmelnek a méretek is akkor mehet a restore egy flashdriveról vagy akkor már engedi mtp-n is telóra másolni de max.5 perc alatt vissza van a belakott gpe 5.0.1 csak le kell csekkolni a partíciókat mindig egy loggal. -
ronin79
addikt
válasz
architect26 #13868 üzenetére
Ja, sz@r ügy
Én inkább töröltem minden 4.4.4-nél korábbi verziót, nehogy valamikor figyelmetlenségből én is ilyen hibába essek.
Most már késő, de miért nem recoverys mentést tettél vissza cm után? Én azzal váltogattam cm/gpe közt. -
Zoja™
őstag
válasz
architect26 #13855 üzenetére
Ismerős szitu, tegnap előtt tettem vele egy próbát, nem is sok választott el attól, hogy falhoz vágjam a telefont. Mondjuk a CM sem a régi már, CM11-től elkezdve mindegyiknek volt valami nyűgje, amit próbáltam.
Gyanítom, hogy nem is lesz olyan stabil, mint a GPe. -
Zoja™
őstag
válasz
architect26 #13515 üzenetére
Vasárnaptól szabin vagyok, úgyhogy ha nincs agyonbonyolítva, akkor igen.
-
Zoja™
őstag
válasz
architect26 #13509 üzenetére
Rá. Csak egy java jre, egy apktools meg egy notepad++ kell hozzá egy compare pluginnal
-
ronin79
addikt
válasz
architect26 #13412 üzenetére
Lényeg, h. neked is sikerült felrakni
Kell hozzá a motorolás partíciókiosztás. Én a teljes romot kihagytam, mert a motobootra írják a hard bricket.
Csak arra kell ügyelni soha ne rakjál fel 4.4.4-nél régebbi verziót, mert 4.4.2 és arra egy 4.4.4 kiüti a BL-t. -
architect26
aktív tag
válasz
architect26 #13411 üzenetére
"GPE 5.0.1 wants to install CM12, these are the steps that worked for me: (xt1032) 5.0.1 GPE -> 4.4.4GPE -> 4.4.4 RETAIL UK -> TWRP 2.8.4 -> Mount System manually (i got the error before that system could not be mounted while flashing) -> Format DATA (i dont know why this seems to be the solution to plenty errors in wipes and installations) -> Factory reset -> Transfer ROM and GAPPS -> Flash -> Reboot."- xda user
így sikerült!
-
ronin79
addikt
válasz
architect26 #13407 üzenetére
Nem kell kitkat romot feltenni, azzal csak téglásítod. Csak a módosított gpt.bin kell [link]
-
ronin79
addikt
válasz
architect26 #13405 üzenetére
Egy módosított verzió 4.4.4 kitkatből ami átírja a partíciók méretét és utána már nincs status1 vagy 7 és unable to mount system hiba üzi.
2810-en felüli twrp-k nálam mind bugosak voltak, ebből viszont tökéletesen működik a mentés, visszaállítás és updatek telepítése is. Előbb rosszul írtam, 2.8.1.0 nem 0.1. -
ronin79
addikt
válasz
architect26 #13403 üzenetére
Igen, először "fastboot flash partition gpt.bin" utána "fastboot flash recovery twrp2801.img" majd recoveryben advanced wipe-change file system - system ext4, data f2fs és adb sideload cm12.zip majd gapps.
-
APippo
tag
válasz
architect26 #13329 üzenetére
Ahogy ronin kolléga említette tényleg nem érdemes babrálni... én megtettem valamikor január elején. Azóta porosodik a szeretett motorolám. Legalább addig amíg nem lesz kint flashelhető frimware, utána már nehezebb lesz kényszerpihenőre küldeni a telefont.
-
ronin79
addikt
válasz
architect26 #13329 üzenetére
BL = bootloader, 41.18 a gpe 5.0.1. F2FS - a data partíció amit a cm12 használ és próbál csatolni a telepítő script is telepítéskor. Ha az alapfogalmak nincsenek meg, nem érdemes kísérletezni sem, hard brick jelenleg nem orvosolható még.
Amúgy xda olvasmány - Moto G Help and Troubleshooting első topik CM12 Frequently Asked Questions for Motorola Moto G és itt elég ha elolvasod ezt és aztán ezt. Tehát telepítheted a cm12-t, de mókolnod kell a gpt.bin-el 41.18-as blnél ami nekem nem éri meg, mert a jelenlegi cm12 úgyis csak max. egy próba erejéig maradna a telón, viszot ez ne befolyásoljon, lehet neked nem zavaró a hiányos magyarítás, vagy apróbb hibák, de én ezektől mászok a falra(#13330) fape
Előtte mi volt a telódon 4.4.4 vagy 5.0.1 az új bootloaderrel?
-
fape
senior tag
válasz
architect26 #13327 üzenetére
nekem csak úgy volt hajlandó bebootolni a cm12 ha előtte felraktam egy cm11-t. Egy próbát megérhet nálad is.
-
fape
senior tag
válasz
architect26 #13136 üzenetére
Nem néztem még. Kipróbálom neked. Fent van valahol az apk ?
Sajnos úgy nézem, hogy a mai nightly buildben a gyári cm-s kamera app se 100% még. -
Zoja™
őstag
válasz
architect26 #12577 üzenetére
Én ez alapján raktam helyre, annyi kiegészítéssel, hogy a 4.4.4 felrakása után titkosítottként látta a data partíciót. Ennél TWRP-vel vissza konvertáltam a data partíciót f2fs-ről ext4-re.
Utána felállt a rendszer, majd a stock recovery telepítés után csináltam egy fr-t és OTA-n frissítettem Lollira. -
workin
senior tag
válasz
architect26 #12577 üzenetére
Sajnos ebben nem tudok/merek neked segíteni, javaslom olvass vissza 1-2 oldalt, Zoooja ott leírja hogy nála mi volt, ha ugyanaz a jelenség, akkor lehet hogy tud segíteni.
-
workin
senior tag
válasz
architect26 #12570 üzenetére
Zoooja -nak volt hasonló gondja, de azthiszem egy FR nem ártott volna előtte. DE szvsz sokáig tarthat attól is , hogy cache -eli a régi alkalmazásokat, mivel megváltozott a futtató környezet.
-
Upo
addikt
válasz
architect26 #12572 üzenetére
Én is az előbb csináltam meg, most google logo van nekem is egy ideje. Megy a töltőre aztán reggel kiderül.
-
workin
senior tag
válasz
architect26 #12567 üzenetére
Az XDA- n szenvedtek ugyanezzel,
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2610795&page=63
https://github.com/koush/UniversalAdbDriver
Ezzel a drive-errel ment nekik!
A hiba ugyanaz volt mint nálatok. -
ronin79
addikt
válasz
architect26 #12557 üzenetére
és (#12560) kila25
Az adb-vel szoptam én is, még úgy is hogy bekapcsolt telónál látta a win, de mikor recoveryben ment volna a sideload ott már nem, úgyh. teló legyen recoveryben, kiválasztva az "aply update from ADB" és letölteni Google USB Driver-t, kicsomagolni tetszőleges helyre majd
Eszközkezelő - Android device - Motorola ADB interface - Illesztőprogram frissítése - Illesztőprogramok keresés a számítógépen - Választás a számítógépen található illesztő-program listából - Saját lemez - Tallózás és itt kiválasztani a kicsomagolt mappában lévő android_winusb-t.
Ezután "adb devices"-el kipróbálni látja-e már. -
ronin79
addikt
válasz
architect26 #12527 üzenetére
-
ronin79
addikt
válasz
architect26 #12522 üzenetére
Aha, de próbáld meg ezzel. Telepítéskor frissíti a drivereket is és kapsz egy adb mappát a C gyökerében. Ide másold be a 5.0.1 frissítést innen majd nyiss parancsablakot az adb mappában, telót recoverybe és "aply update from ADB" majd próbáld ki az "adb devices"-t. Ha a "List of devices attached" alatt szerepel a teló mehet az "adb sideload <frissítés hosszú neve.zip>.
(#12524) pete_21
Kitkatre volt a Complete Your KitKat look mod amit használtam a 4.4.4-es GPe-n, Lollipora meg vannak sötét témák Material Black Theme for Lollipop vagy MATERIAL DARK LOLLIPOP csak meg kell csinálni motorolára is
(#12519) Zoooja
Ha átküldöd a png-ket amiket módosítani kell, semmi akadálya
-
ronin79
addikt
válasz
architect26 #12509 üzenetére
Olvasd el mégegyszer mit írtam, ha nem látja a telót miközben recoveryben vagy a pc-n eszközkezelőben frissíted a drivert, tehát vezérlőpult/eszközkezelő vagy win 8.1-en egér bal klikk a start menüre és eszközkezelő. Ha xt1032-et látsz arra klik és driver telepítése saját lemezről ott pedig kiválasztod a letöltött mappából a android_winusb-t.
(#12510) Zoooja
Most már működik minden, de root után Adaway nem tudta telepíteni a host fájlokat mert annyira tele volt a rendszer úgyh.törölni kell pár google cuccot. Majd lehet összedobok egy aroma removert később.
Ezt nézd meg. Vagy veszünk egy nexus5-öt vagy ezt össze kéne dobni -
ronin79
addikt
válasz
architect26 #12507 üzenetére
#12477 olvasd el mit írtam a végén, frissítsd a drivereket.
-
ronin79
addikt
válasz
architect26 #12505 üzenetére
Factory reset=wipe data/cache. Data - saját alkalmazások és a rendszer beállításai, cache - ide tölti le a frissítést, amit az fr-el töröltél, úgyh. megint várhatsz ki tudja meddig a lollipop frissítésre.
Vagy felrakod adb sideloaddal ahogy fentebb írtam. -
válasz
architect26 #12378 üzenetére
Nekem kb. 2 hete frissült
A Motorola Update Servicesről beszélünk.
Más:
Szombaton eladtam a G-t, nagyon jó teló, nagyon szerettem - kivéve a kamerát, ill. a 8 GB-t. -
Baloo27
aktív tag
válasz
architect26 #12243 üzenetére
Tökéletesen működik, már 3 hete használom.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
architect26 #12099 üzenetére
Pontosan arra gondoltam én is !
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
architect26 #12086 üzenetére
TWRP-ből próbálod ?
A Zip file verification elől ki kell venni a jelölést, vagy ha nincs ott, akkor bejelölni.
-
válasz
architect26 #12072 üzenetére
Itt van az a változat, amiben engedélyezve vannak az extra beállítások:
[link] -
itamragy
csendes tag
válasz
architect26 #12072 üzenetére
A CM12-hez XDA-n a Google Camera-t linkelték be Playről. Nwmtudom hogy erre gondolsz -e esetleg?
-
heidricha
őstag
válasz
architect26 #12060 üzenetére
Először nekem sem sikerült, aztán elolvastam a leírást.
-
szabeska
addikt
válasz
innen toltsd le az 5.0-hoz valo gapps csomagot.
-
ronin79
addikt
válasz
Full SeLinux is kell. Twrp?
-
heidricha
őstag
válasz
architect26 #8328 üzenetére
Külföldiában még nem voltam a telefonnal, a Tweaky az Factory rendszer, csak root + xposed van rajta. Elvileg... mondjuk innen Szerbia 8 km, majd egyszer áttekerek, mint a Bochkorék.
A CM és az összes főzött nekem nem használható, az elcseszett GPS miatt.
Érdekes amúgy, hogy a gyárin csak 2G/3G van a mobil adatnál, a legtöbb főzöttnél van vagy 8-10 féle választás, talán olyanok is, amit nem is tud a telefon. pl. az Omni esetében meg a kettő közt - ez már értelmesebbnek tűnt. Utóbbit teleptettem egyszer, de nem hagytam fenn addig, hogy a GPS-t kipróbálhattam volna.
-
HUNgaroczel
tag
válasz
Melyik verzió (cm11) ?
-
mrbig25
őstag
válasz
Hülye kérdés no.1: roaming be volt kapcsolva a szolgáltatódnál?
-
S-eye
senior tag
válasz
architect26 #7761 üzenetére
Hány megás az OTA?
-
contaxg
veterán
válasz
architect26 #7761 üzenetére
-
catroot
veterán
válasz
architect26 #7248 üzenetére
Tedd fel pl a SyncMe-t a Play-bol.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
architect26 #6809 üzenetére
en nem tudom ki mit csinal a telefonjaval, de 3 eves defym kijelzoje karcmentes, pedig foliat csak a kicsomagolasig latott, tokot meg soha... nyilvan nem teszek majd g-re sem.
-
Upo
addikt
válasz
architect26 #6743 üzenetére
Nekem meg a slimkat. A letöltéseknél a weekly-ben van falcon név alatt, a legújabb a húsvét hétfői. Dual simet még nem kezel de az a CM-ben már teljes, folyamatban az átemelés.
-
TaylorPro
addikt
válasz
architect26 #6738 üzenetére
Remek. Ennyit nem ért az egész.
-
mrbig25
őstag
válasz
architect26 #6590 üzenetére
Szia!
Az OTA-hoz érintetlen system partíció kell, szóval főzött kernel esetén nem fog menni.
dsr kolléga válaszát annyival kiegészíteném, hogy a dt2w és s2w funkciókhoz nem kötelező az Xposed + GravityBox páros.
Performance Control-ban vagy TricksterMOD-ban is tudod állítani sok más dologgal egyetemben, ha Faux Kernel-t használsz. -
dsr
senior tag
válasz
architect26 #6590 üzenetére
Az OTA nem valószínű , hogy jönni fog! A felsorolt "fícsörök" csak xposed framework-el , azon belül gravity box-al érhetőek el és csak akkor , ha faux kernel van fent !
-
vagyokakimu
újonc
válasz
architect26 #6357 üzenetére
Partnerot nem ajánlom senkinek! Számla nélküli mobilok, megbízhatatlan szerviz, egy kolléga sem mutatkozik be soha, bedőlt bt és kft ezen a néven, aki használ optent vagy ilyeneket, nézzen utána egy kicsit, használja a szóköz, és kötőjeles elnevezéseket. Millió bedőlt cég a tulajok körül. A jelenlegi név csak a keresők miatt él, a kft aki kiszolgál Amerikai tulajdonú.Jelenleg Mobil Exchange Kft. néven futnak.
-
Kront
tag
válasz
architect26 #6027 üzenetére
amióta a párom használja (kb. 2 hónap), még nem igazán volt 4 napnál sűrűbben töltőn. de nem ritka az 5-6 nap sem. semmi trükk, különleges energiatakarékosító app nincs rajta.
sima telefonnak használja. néha sms-ezik, naponta pár percet böngészik és egy gmail-es fiók van rá szinkronizálva. videót nem néz vele és nem is játszik rajta. képernyő 1 perc utáni kapcsol ki, fényerő automatán.
előtte egy hétig én használtam a készüléket, elég intenzíven, de nekem se kellett két napnál sűrűbben tölteni. (játszani én sem játszottam rajta)az assist, a migrate és a három gyári wallpaper van tiltva, minden más engedélyezett. meg persze a google now van kilőve, de az kinél nem?
-
válasz
semmi titok, telefonnak használom. gyári minden, greenify telepítve van, de lusta voltam bekapcsolni. pár gyári alkalmazás letiltva (pl. assist), network mode 2G preferred. alapból laptopot és tabletet használok netezni, levelezni, játékra.
írtam tegnap, hogy elutazunk a hétvégére. más kütyüt nem hoztam magammal, most a telót használom mindenre. meg is látszik... 24%-on vagyok 1 nap 2 óra után. 10 perc hívás, 4 óra 35 perc képernyő. nincsenek csodák
amúgy akár 5 nap, nem 4@kelly416: leld örömöd az új kütyüben, köszönöm a tanácsokat!
-
kelly416
veterán
válasz
Nézd csak ezt. Ebbe bele is van írva, hogyan jött ki a 7 nap, de a titkot már elárulom, nem volt agyonhasználva.
De nem is én vagyok a leg brutálisabb, mert van itt olyan, aki cirka 9 napot hozott ki a telóból úgy, hogy volt benne játék is.
-
Lovi24
senior tag
válasz
architect26 #5867 üzenetére
Nem igazán ....[link]
Azoktól kérdezném,akik Mx playert használnak:
Lejátszás közben nem tudom a fényerőt változtatni.
A csúszka mozog ,mintha változna ,de semmi nem történik. Automata fényerőn van a teló.
Valaki esetleg megnézné? -
mindanee
tag
válasz
architect26 #5867 üzenetére
Ha az Xperia acro S-emből indulok ki, akkor nem tök ugyanaz, ott megy mind a két jelzés, mikor éppen melyik (gondolom jelerősségtől függően).
A kérdés tehát az, hogy a moto g esetében ez hogy van.
Remélhetőleg úgy, ahogy te mondod
-
powerwade
senior tag
válasz
architect26 #5684 üzenetére
Igen, nekem rendszeresen nem erkezik meg az Amazonos Royal mail az irodai cimemre (IX. kerulet). Barmi ami nyomkovetett azt rendben megerkezik. Az irodahaz uzemeltetesenel mar jeleztem, ahol azt kaptam valaszkent hogy sajnos sokan keresik naluk az Amazonos megrendelseket amik be sem erkeznek az irodahaz sajat postarendszerebe, ugyhogy a postan erdeklodjuk.... ott meg nem tudtak segiten mert nincs nyomkovetes. Szoval inkabb az irodahaznak hiszek es a helyi postat okolom. Az otthoni videki cimemre minden poccul megerkezik, ott valszeg nincs enyveskezo postas
Viszont az Amazon eddig mindent szo nelkul ujrakuldott egy masik cimre vagy visszautalta az arat.
-
contaxg
veterán
válasz
architect26 #5684 üzenetére
No para.. ha nagyon sokat késik, akkor az Amazon visszaadja a lovét...(miután reklamáltunk, visszadták a pénzt, erre másnap megjött a telefon. Jeleztük is, hogy a pénzt emeljék le megint, de nem tették meg a mai napig
)
-
zsirfecske
addikt
válasz
architect26 #5681 üzenetére
a legszebb elég szubjektív
-
ghiottone
nagyúr
válasz
architect26 #5681 üzenetére
Osztan no, mi meg találgassunk?
-
zsirfecske
addikt
válasz
architect26 #5621 üzenetére
AWS az 1700/2100MHz frekvencia neve amit usa-ban pl. a T-mobile is használ. tehát gondolom valamelyik spéci szolgáltatói moto g rom.
amúgy tényleg betégláztad?
-
válasz
architect26 #5629 üzenetére
Milyen telefonod van? Az eredeti firmware-t kellene szerintem ráflashelni sbf-fel.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Nehogy a CID-ed elszálljon ebben az össze-vissza romcserélgetésben, mint az Atrixoknál.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Egy buta kérdés. IMEI-d megvan még?
-
Jaffa75
őstag
válasz
architect26 #5197 üzenetére
vagy a stock rom lett brutál jó...
-
Lovi24
senior tag
válasz
architect26 #5197 üzenetére
Liquid-et nem próbáltad? Esetleg stock romon valamelyik újabb kernelt?Vulpix?
-
válasz
architect26 #5009 üzenetére
Házibuli volt?
Ügyes ez a Gripshell! -
tothmaxy182
őstag
válasz
architect26 #5017 üzenetére
Nem is értem, miért nem egy 10 emeletesből dobtad ki elsőre is... Az az erkélyes dolog olyan tré... Szaros 6 méter...
-
Lovi24
senior tag
válasz
architect26 #5014 üzenetére
Marha nagy mákod volt....
-
Maximum1
őstag
válasz
architect26 #5014 üzenetére
Most akkor mi van eladó?
Grip shell vagy Moto G?
Képet akarunk! -
ghiottone
nagyúr
válasz
R.I.P.?
-
kelly416
veterán
válasz
És ilyenkor milyen jól jöhetett volna a nyakba akasztó, ha fel lehetne rá tenni. Azt még esélyes lett volna elkapni.
Szoktam fura helyeken fényképezni, de ha van rá mód és lehetőség, mindig a kezemre tekerem a ketyere zsinórját. Ezt ennél a telefonnál nem lehet kivitelezni (bár a képek minősége miatt is), így inkább kompaktot használok erre a célra.Amúgy kérhetünk egy-két képet a végeredményről?
-
HUNgaroczel
tag
válasz
Szerintem meg úgy ripityára tört mint annak rendje és módja
Már eldöntötted milyen telefonra váltasz?
-
rasky
senior tag
válasz
Meg, mert nem kérdeznéd.
-
Root Banane
tag
válasz
architect26 #4872 üzenetére
Ez milyen lockscreen?
-
caverinha
aktív tag
válasz
architect26 #4887 üzenetére
Ha neki nem kell,èn vennèm-vinnèm!
-
Maximum1
őstag
válasz
architect26 #4872 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
architect26 #4858 üzenetére
+1
Mi is várjuk a szállítmányt
Honnan rendelted?
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
architect26 #4767 üzenetére
Teljes listát nem olvastam el, amit feldob, az a térerő probléma néhány usernél, wallpaper kivágásának javítása, meg OTG, meg a hívás közbeni hamgerő javítása...
-
válasz
architect26 #4693 üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de kicsit még gyúrjál rá
3 nap 18 óra után vagyok most 48%-on. Igaz en csak telefonnak használtam most, összesen 56 perc a képernyőidőm.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
architect26 #4653 üzenetére
Adatvédelmi okokból nem adom ki a nevüket
de az egyikük már jelzett pár posttal feljebb. Elvileg vagy 1 zöld-sárga, vagy 1 fehér marad, de még el kell döntenem.
-
mrbig25
őstag
válasz
architect26 #4468 üzenetére
Pontosan minek akarod a jogait megváltoztatni és mire?
-
mrbig25
őstag
válasz
architect26 #4466 üzenetére
Ha semmiképp se megy az ES File Explorer, akkor...
Pl. Root Browser - ingyenes -
architect26
aktív tag
válasz
architect26 #4453 üzenetére
Tudna valaki segíteni erre a kérdésemre?
Vagy tudtok mondani egy jó fájl kezelőt, amiben meglhet változtatni a root könyvtár jogokat? ES explorer kizárva
Köszönöm! -
Destr4ct
aktív tag
válasz
architect26 #4422 üzenetére
A gravityboxos körös aksi ikonnal tényleg van valami gáz. Nem tapasztaltam, hogy jobban merülne tőle a teló, viszont a töltési animáció lassította a rendszert. A launcherben vettem észre, hogy periodikusan, kb 5 másodpercenként szaggat a scrollozás meg az animációk. Beletelt egy kis időbe mire kiderítettem, hogy ez a kiváltó ok...
Ha körös aksi ikont szeretnél, akkor szerintem érdemesebb az Xutilities modul-belit használni a Gravityboxos helyett. -
rasky
senior tag
válasz
architect26 #4422 üzenetére
esetleg a 100 kép váltogatása meríti 99-98..stb., ahogyan váltogatja egymás után az aksikijelzést.
-
mrbig25
őstag
válasz
architect26 #4420 üzenetére
Elképzelhető, hogy csak valami beállítás miatt...
Én is használtam Xposed + GravityBox párost, több mint egy hétig és semmivel sem merült jobban az aksi, mint előtte. -
ghiottone
nagyúr
válasz
architect26 #4416 üzenetére
Stock Android - kiszedve a Motorola alkalmazások és a Kamera - nem nagy különbség, amúgy is ki lehet lőni a Motorola alkalmazásokat a gyári romban is. Ami jó lehet az a gyári alap nyelvek, de a Nexus 4-ből kiszedett Multilang nyelvi fájlokkal ez is megoldható az US és az UK alap romokon.
KMT: 2xer próbáltam az utóbbi 1 hétben és mindkétszer este raktam fel, majd reggel amikor felébredtem a szokásos 2% helyett 12-13%-ot merült lenémítva, végig bekapcsolt wifivel. Ja és a wakelock detector nem is jelezte. Miután leszedtem mindig visszaállt a normális merülés. Programkompatibilitási hiba lehet ez is a KitKat-al, mert 1-2 program elég szépen zabálja az akut.
-
mrbig25
őstag
válasz
architect26 #4408 üzenetére
Ha már csináltál CWM-el backup-ot, akkor nézd meg, hogy pontosan hova mentette.
Két lehetőség van:
/mnt/shell/emulated/clockworkmod/backup
vagy pedig a belső tárhely /clockworkmod/backupAhol van backup, értelemszerűen onnan tudod kimásolni későbbre.
Ha pedig visszaállítás kell, akkor ugyanoda visszarakod... -
ghiottone
nagyúr
válasz
architect26 #4408 üzenetére
A gyári romok híve vagyok, ha az jól működik miért cseréljem - kinőttem már az ilyenekből
. Arra amire használom a telefont megteszi, jól müködik, nincs vele gond, simán kibír 3-4 napot.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
architect26 #4403 üzenetére
-
architect26
aktív tag
válasz
architect26 #4403 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
architect26 #4400 üzenetére
Wakelock detectorral nem néznéd meg, hogy mi pörgeti a telód ennyire? Nem kellene így merülnie a GPE romnak.
-
mrbig25
őstag
válasz
architect26 #4396 üzenetére
A boot animáció a /system/media/bootanimation.zip fájlban van. Amíg a GPE romon vagy ezt a fájlt kimásolod, majd a feltelepített US romnál ugyanide visszamásolod és felülírod az ott lévőt.
Legegyszerűbb mindezt telón megoldani Root Browser, Root Explorer vagy valami hasonló segítségével.
Arra figyelj, hogy amikor a boot animációt bemásolod a helyére, akkor megfelelő jogokat adj neki: rw-r--r-- -
mrbig25
őstag
válasz
architect26 #4391 üzenetére
A kernel alapverziója még mindig 3.4.0, de sok olyan funkciót tett benne elérhetővé a fejlesztő, ami még csak a 3.8+ verzióban érhető el. Röviden ezért a hibrid elnevezés.
A hozzá tartozó FauxClock programmal elég jól paraméterezhető sok tulajdonsága, így megfelelő beállításokkal biztosan növelhető az aksi élettartama.Személy szerint én még ezt nem próbáltam, így saját véleménnyel nem tudok szolgálni.
szerk:
a FAUX kernel felrakásával kapcsolatban új infó:
letöltöttem és belenéztem a *.zip fájlba és a tartalmából,-és felépítéséből ítélve ezek már egyszerűen telepíthetőek CWM alól is...szóval ha rendelkezik az ember főzött recovery-vel, akkor nem kell a fent leírt lépéseket végigcsinálni. -
Upo
addikt
válasz
architect26 #4361 üzenetére
Magyar nyelv van benne?
Valamelyik xda-s fálhivatalosban volt hivatkozás a moto kamera és moto galéria visszarakására de nem tudom már melyikben.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
architect26 #4361 üzenetére
És melyik verziót raktad fel? Mert az XDA-n van 1 recovery-s, 1 fél-hivatalos, és ez amit belinkeltem. Nem lehet telepíteni a Play-ből a kamerát?
-
KMT
addikt
válasz
architect26 #4279 üzenetére
Nahát, asszem akkor jobb megbarátkoznom a gondolattal hogy ottmarad. Ennyit nem ér meg. Majd talán egy frissítéskor...
Köszi mindenkinek, kipróbálom.
-
krisi047
senior tag
válasz
architect26 #4267 üzenetére
Néha elgondolkodom, egyáltalán megjelenik-e, amit írok.
Tehát, az olasz amazonon a hátlapok színtől függően 10 euróért vannak, flip tokok pedig 20-tól. Kb. 10€ a szállítás, ha többen lennénk szerintem megérné rendelni.
Én pl. egy feketére vevő is lennék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest