- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
J4ff4
csendes tag
válasz
margithid #10543 üzenetére
partnerorol fogom szerintem. vagy ugye expansys. attol fug melyiknek lesz raktaron. nekem eleg a 8gb boven, nem jatszok nagyon. ha igen akkor max 40-50 megas jatekokkal
maga a garancia engem nem erdekel, mert rogton az elso 15 percbe nyitom is a bootloadert es megy fel a gpe. -
catroot
veterán
válasz
margithid #9368 üzenetére
A Moto G két változatban kapható: a gyári Moto G, amin megtalálhatóak a Motorola saját alkalmazásai és ebben ugyebár nem szerepel a magyar nyelv.
Ugyanakkor jelen van még a Google Play változat is, amin már van magyar nyelv - mert maga a Google Play rom egységes. Szóval ugyanazt kapod valahol, mintha egy Nexusod lenne.
-
heidricha
őstag
válasz
margithid #7429 üzenetére
Nexus S-em sosem volt, de a ZTE Blade-től kezdve mindent szinte ugyanúgy kellett csinálni. Ez az 5. Android, amit használok, ha egyet láttál, akkor mindet láttad.
Mondjuk a TWRP nekem sokkal kényelmesebb, mint a CWM, még ha a touch verzióval hasonlítjuk is - de ez nyilván ízlés dolga.
CM, illetve nem kevés egyéb verzió forog, van stabil kiadás is (pl. SlimRom 5). Nekem egy bajom van minddel: A GPS teljesen béna a gyárihoz képest. Hiába tettem alá a gps.conf-ot a gyáriból. Jobb lett, de nem hozza ugyanazt a szintet.
A gyári ROM magyarítása, ha nem akarsz ART-ra térni, tökéletes. Leírás a bevezetőben.
A custom ROM-ok kényelmi beállításai nekem hiányoznak, de a GPS miatt folyton visszatérek a gyári valamilyen verziójához. Ez pl, amit most nyúzok, a gyárira épül, hozza a jó dolgait, de nem teljesen magyar, és nem is nagyon alakítható, telepítéskor lehet megadni a modokat: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2702540
-
fatorzs
tag
válasz
margithid #7427 üzenetére
Rootról az összefoglalóban találsz leírást. Mivel a motorola hivatalosan engedi a bootloader nyitást, és ezen keresztül a rootot, (garivesztéssel), ezért tudtommal nincs és nem is lesz más módszer rootra.
Tudtommal mindegyik cyanogenben van magyar nyelv.DAC - jó kérdés, nem tudom a pontos típust, szerintem egy kis ellenállású fülessel jól szól, én pl. egy Beyer DTX101-et használok, és szívesebben hallgatok rajta zenét, mint a zuneHD-n. EQ-t érdemes kikapcsolni. Kíváncsiságból rádugtam a HD600-ra, na az alatt erőlködött rendesen
Vízállóság: nincs hivatalos IP védelem, de az alkatrészek be vannak vonva egy víztaszító nanoréteggel, ami a jelek szerint elég hatékony. A lényeg az, hogy esőben nyugodtan telefonálhatsz, nem lesz semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest