- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
contaxg #11304 üzenetére
Akkor miért számol fel több ezer forintot a 2 napos kézbesítésre? Miért vállalja be ezt a szállítást? Remélem van rá lehetőség, hogy az "extra gyors" szállítás felárat valahogy visszaigényeljem!
Gondolom ha elindul a csomag, akkor küldenek egy emailt....na ilyen még nem jött.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
contaxg #8818 üzenetére
Probaltam en mar mindent (meg a Pro Capture volt a legjobb), de kutyabol nem lesz szalonna.
A szomoru csak az, hogy a ZTE Grand X Inem is sokkal jobb kepeket lott ennel, pedig az se volt egy matyohimzes. Na mindegy, nekem ugyse letszukseglet, van egy jo kicsi kompaktom, ha fenykepezni akarok.
-
fatorzs
tag
válasz
contaxg #8521 üzenetére
Szerintem a moto nincs olyan helyzetben, hogy ilyesmivel "zsarolja" a népet. Pont most, hogy sikerült egy népszerű telefont összehozniuk, nem fogják hét hónap után sutba dobni a támogatást.
A GPE változat ráadásul tuti megkapja, különben a google bohócot csinál magából meg az egész gpe termékvonalból. Ahhoz képest nem olyan nagy munka a gyártói változatra is kiadni.
Itt az lte változat: megjelenik 4.4.3-al, kap egy 4.4.4-et, és kész? Nem hiszem. No és akkor az lte kap, a sima meg nem?(#8522) Cruzolka
A gyári launcher nem tud ilyet szerintem, csak betűrendet. Szedj le pl egy Apex-et a play storeból.
-
R19
senior tag
válasz
contaxg #8145 üzenetére
Próbáld ki a Wakelock Detector-t.
Az megmutatja, hogy mi ébresztgeti, tartja ébren a telefont. -
Tim82
félisten
válasz
contaxg #7629 üzenetére
Bizonyos szempontból igen, az lett volna az egyszerűbb, de nem volt egyben pénzem épp egy hibátlan Moto G-re, ebben meg láttam a lehetőséget.
(Anyagilag is jobban össze tudtam most hozni a telefont így megvéve és kicsit később, amikor arra meglett a keret, a kellő alkatrészeket külön megrendelve.)
Hozzáteszem, hogy az is benne volt, hogy tanulok belőle, úgyhogy nekem megérte.
Amúgy a vibramotor most épp inkább működik, mint nem, lehet, hogy mégis megoldható szervíz nélkül (szinte biztos már, hogy nem hibás, csak az előző tulajdonosnál történt baleset óta valahogy kimozdult vagy rosszul áll).
-
tothmaxy182
őstag
-
Upo
addikt
válasz
contaxg #5968 üzenetére
A törpe ájfónhoz való tokba persze hogy nem megy bele a rendes telefon, pedig még méretek is vannak megadva ahogy nézem. Mondjuk az hülye módon lehet hogy külső méret?
Az iphone4 az másfél centivel rövidebb és 7mm-el keskenyebb. Inkább Galaxy S2 vagy S3 tok kellene, az S2 5mm-el rövidebb és ugyanolyan széles, az S3 7 mm-el hosszabb és 4-el szélesebb. -
contaxg
veterán
válasz
contaxg #3120 üzenetére
Megjött a bringástok, de fél centivel kilóg a tokból a telefon.
Megérkeztek a Szent Patrikos akcióban vásárolt képernyővédőim is. Eredetileg 1-1 db-ot rendeltem a családi mobilokhoz. Erre küldtek 3db-ot a Moto G-hez és egyet a Huaweihez.
-
válasz
contaxg #5118 üzenetére
Minden személyeskedés és bántó szándék nélkül: vélhetően azt a barátaim kikérnék maguknak, hogy a fotóim alapján ítélnek meg
bizonyára Te sem így gondoltad.
A kérdéses fotó témája egy polírozott alufelni volt, aminek polírozott mivolta a képen abszolút nem jön át - sokadik kísérletre sem. Egy sima fényezett felnit látok én a képen, a valóságban pedig irizál (fénytörés, stb.).
szerk.: a kocsi maga koszos/mocskos, azonban a felni frissen volt mosva, a gumi leápolva, de semmi csillogást nem mutat a kép.
-
Upo
addikt
válasz
contaxg #5118 üzenetére
Tiszta vízfestmény, mintha kis pöttyöcskékből ecsetelték volna össze, és világosban, ezen a PS se segít. Akárhogy erőlködsz, nem tudsz rendes képet csinálni vele. Ennek ellenére nekem is bejön a teló, a kamera a legutolsó szempontom, amire néha kell arra jó, meg csmagbontási videóra. (Autós tartó az asztallapra tapaszt, felvétel indít, kicsomagol, örül)
(#5121) : A gyári settings menün, moto-s programokon, sms, tárcsázón kívül gyakorlatilag minden szoftver. A google cuccok pl. magyarok.
-
zsirfecske
addikt
válasz
contaxg #5044 üzenetére
nézd, ez jó ideje így van androidon ahogy már írtam, innentől kezdve hiába kritizálod. ha olcsó és jó telefon kell, az a moto g, de ha extra igények is vannak akkor azért tenni kell. örüljünk neki hogy van rá mód. szerintem. amúgy meg te kezdtél gúnyolódni miután ketten is rögtön válaszoltunk a kérdésedre (illetve csak velem gúnyolódtál, a screenshot-ot is adó fórumtársnak megköszönted).
-
KMT
addikt
válasz
contaxg #5046 üzenetére
Szerintem tudom a megoldást. Contacts+ a neve. Én azért tettem fel, mert a gyári tárcsázónál nem tudtam elérni, hogy kérdezzen rá, hogy biztos tárcsázzon-e, és így könnyen akaratlanul kezdett hívni. A lényeg, hogy ez úgy mutatja a hívásokat, ahogy neked kell. Ja, és egy ikonnal helyettesíted a személyek és a tárcsázó app-ot. És eddig nem akadt nekem össze semmivel. (A gyári is megmarad, függetlenül futnak, max azt lehet beállítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett.)
-
zsirfecske
addikt
válasz
contaxg #5030 üzenetére
most erre mit mondjak? ez az android tárcsázója (ha jól rémlik már moto razr-ökön is így volt 4.1.2-vel is), így van nexus5-ön is. vagy elfogadod, vagy lecseréled külső appra, de a hisztivel sokra nem mész.
amúgy én olyankor keresek híváselőzményt, ha idegen hívott és nem tudom a számát de vissza kell csörögnöm. ilyenkor én nem arra emlékszem hogy +36305555555 hívott február 27-én 12:35-kor, hanem hogy vmi ismeretlen mobilszám kb. 2 napja. nem 140 az iq-m, de egy ilyen keresésnél nekem pont úgy logikus az előzmény ahogy van. ha meg Anyu hívott és közvetlenül utána érdekel mennyit beszéltünk, azt is gond nélkül megtudom plusz egy tapicskolással.
-
Ear001
addikt
-
freeZZZbee
tag
válasz
contaxg #3495 üzenetére
A miui kurva jo es a huawei p6 ui is is nagyon rendben van.
Egyedul az a baj veluk, hogy a temak 90%-a azsiai vonatkozasu(kpop bandak, celebek, cukisagok, stb.).Nekem nincs bajom a lenovoval -bar laptopot nem vennek toluk, mas markakat kedvelek-, de jobban orultem volna, ha a xiaomi veszi meg a motorolat. Annal a cegenel olyan otletek vannak, hogy az valami hihetetlen. A facen rendszeresen linkelnek olyan uj kutyuket a telefonjaikhoz, amiknek nagy resze otletes es hasznos. A moto lehetett volna az o nyugati markajuk.
-
zsirfecske
addikt
válasz
contaxg #3525 üzenetére
vanilla droid a jövő, legalábbis a google eléggé e felé teper. meglátjuk, jó lenne.
mivel lesz moto és lenovo okostelefon brand továbbra is, nem értem miért kéne összemosni a dolgokat, akár csak effektív tervezés szinten. ha a lenovo pl. észak amerikára hajt, miért kínai módi szerint tervezné az amúgy moto néven futó kütyüt, mikor van egy rakat amerikai dolgozója aki jobban képben van a helyi igényekkel. ezért is lenne öngól lenovo skint tenni a stock motorola androidra, tényleg semmi értelme, főleg a végre életképes és gyors frissítés miatt is szeretett x/g szériák után. csak piackutatnak ők is, na.
-
zsirfecske
addikt
válasz
contaxg #3523 üzenetére
de már kiadott telefont módosítani öngyilkosság. nem beszélve erről:
"A felvásárlás során 3500 fő alkalmazott is átkerül majd a Lenovóhoz, ebből 2800 fő Amerikában. A dolgozók 2/3-a fejlesztő és műszaki kolléga, a többiek elsősorban az értékesítésben vesznek részt."
nekik agy is kellett, akik eddig moto termékeket fejlesztettek. miért váltanának ilyen élesen meglévő terméken belül?! semmi értelme. főleg hogy hónapok kellenek egyáltalán a felvásárlás jóváhagyásához is.
majd jönnek a motorola by lenovo feliratú cuccok bizonyos régiókban, ott már el tudom képzelni hogy megpiszkálják a szoftvert is, de csak finoman.
-
válasz
contaxg #3431 üzenetére
nálam:
- 1 db email,
- viber (használom is naponta pár percet hívásra, ill. 1-2 üzenetre)
- gyári naptár,
- google now időjárás fut folymatosan.
Néha GPS, de az most az 5 napban nem volt. Rádiót, zenét nem hallgatok rajta.Ugyanakkor ennél hosszabb üzemre nem számítok, valamivel többet szoktam telefonálni, most volt benne 2 nap hétvége. Mondjuk autóztam kb. 500 kilométert, az adótorony váltások miatt az valamivel jobban meríti.
Powerbankot még nem tervezek, ellenben valami wireless storage-on gondolkodom (csak 8 gigás az enyém, a tabletem is csak 16), abban is van olyan ami powerbankként is tud funkcionálni.
-
robagp
tag
válasz
contaxg #3301 üzenetére
Hello!
Ezzel kápráztattam el magamenon AH-D320
Bár kell hozzá egy átalakító, hogy a felvevő gomb működjön, de egész jó hangja van, pláne a saját szoftverével! Ott eszeveszett hangokra képes. A basszust tényleg nagyon durván fel lehet ott nyomni, ami amúgy se rossz!
Mivel még most kaptam meg még csak most tesztelem, így a mikrofont se tudtam letesztelni milyen forgalomban, mert ugye a szobában akármi használható!
Ha érdekel még írhatok róla... -
powerwade
senior tag
válasz
contaxg #3092 üzenetére
Nekem így néz ki a rendelésem Amazonról (16GB verzió)
Item(s) Subtotal: £133.29
Postage & Packing: £4.69
-----
Total before VAT: £137.98
VAT: £37.26
-----
Total: £175.24
-----
Total for this Delivery: £175.24Tehát a termék + csomagolás együtt 137.98 font. Aminek a 27%-a a VAT-nál is látható 37.26 font. Véletlen?
[ Módosította: wwhy ]
-
namyang
tag
válasz
contaxg #3072 üzenetére
Én is ilyesmit használok. Az lenne a kérdésem (meg másokhoz is), hogy nektek a pereme nem gyűjti iszonyatosan a port? fél nap után egy vastag porréteg van körbe a tok pereme alatt. Defy-nél is ugyanez volt, de ott kicsit kevésbé aggódtam, hogy ez a végtelen mennyiségű por bedolgozza magát a kijelző alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged