- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
HUNgaroczel #16163 üzenetére
Köszönöm, megy fel akkor.
-
(jan)
őstag
válasz
HUNgaroczel #16110 üzenetére
Nem voltam benne biztos hogy official cm röl ment a diskurálás, xda-n is vannak romok...
-
törölt tag
válasz
HUNgaroczel #16092 üzenetére
Ha már mindenképpen kell neki a GApps, akkor az Open GApps-ot javaslom.
-
(jan)
őstag
válasz
HUNgaroczel #16084 üzenetére
Gyorsabb mint a 12?
-
(jan)
őstag
válasz
HUNgaroczel #16077 üzenetére
Kamera sotetseg mit takar?
-
vilmos.nagy
tag
válasz
HUNgaroczel #16015 üzenetére
Köszönöm szépen!
Majd akkor visszanézek ide ~1 hét múlva. :-D
-
vilmos.nagy
tag
válasz
HUNgaroczel #16013 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ha jól értelek, akkor hiába mentem le a /system-et (vagy a teljes root-ot), utána nem lesz zökkenőmentes ennek a visszatöltése?
Üdv,
-
vilmos.nagy
tag
válasz
HUNgaroczel #16011 üzenetére
Hoppá, tényleg. Ezt nem is néztem.
Egy óra, kettő után egy gyors összefoglalót tudnál nekem írni?
A Moto G-hez még nem nyúltam (de más telefonhoz, régebben igen, annyira nem új.) - De kb. ilyenek is hiányoznak nekem, hogy
* a bootloader nyitás után milyen recovery kéne (azt hogyan cserélem itt?)
* hogyan mentem le a gyári rendszert még minden előtt?Azt hiszem így elsőre ennyi kérdésem lenne. Köszi előre is!
-
wmute2
csendes tag
válasz
HUNgaroczel #15902 üzenetére
Én ezt a leírást használtam GPE 5.1 ---> Stock 5.0.2 (XT1033) művelethez:
Moto G - Restore stock firmware
Asiaretail 5.0.2-t tettem vissza (ASIARETAIL_XT1033_5.0.2_LXB22, file-oknak megfelelően kell átírni a "mfastboot flash system..." sorokat), baromi sokáig tartott az első boot, rettegtem közben
, utána viszont rögtön jött az 5.1. És eddig szuper, hozza a GPE 5.1 szintjét, csak két simmel. Egyedül azt nem találom, hogy a hangoutsban hogyan lehet simet választani.
-
R19
senior tag
válasz
HUNgaroczel #15908 üzenetére
GPE esetén először particionálni kell, itt egy leírás róla.
Én soha nem próbáltam, az Euphoria OS 5.1.1 után felraktam a ResurrectionRemix 5.1.1-et.
Teljesen korrektül fut, eddig semmi probléma nem jelentkezett, remélem így is marad.
A Stagefright bug javítása is benne van.Az OTA frissítéshez kell a gyári recovery, a fórumon találsz infót erről is.
-
mobilizmo
addikt
válasz
HUNgaroczel #15908 üzenetére
Nekem AOSP 5.1.1 van fent, én meg a gyáriról jöttem át erre, nekem azzal fagyogatott.
-
Obyboy
addikt
válasz
Szállingóznak be a frissítések??? Feleségem XT1039-es (Angliai Moto honlapról rendelt) Moto G 4G-je már júniusban megkapta az 5.1-et OTA-n. Nem a 6.0-nak kellene lassan szállingóznia??
-
mobilizmo
addikt
válasz
Bár én még nem használtam, de itt általánosnak mondható az a vélemény, hogy a GPE a legjobb ROM erre a telefonra. A fagyogat-on csodálkozom, nem olvastam még ilyesmit a használóitól. Ezért azt gondolom, hogy egy rosszul megírt app tehet róla. Egyenként fagyaszd le a programjaidat, így kiderülhet melyik tehet róla.
-
cimbi186
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #15447 üzenetére
+1
Pont így vagyok vele én is -
R19
senior tag
válasz
HUNgaroczel #15447 üzenetére
A GPE 5.1-en jól műkszik a rezgés is?
A Moto 5.0.2-vel mint fentebb írtam vannak ilyen gondjaim.
Az Xpirt mod, Xposed+GravityBox nem akad össze, jól fut?
Az OTG támogatást hogyan oldottad meg? A launcher újratöltés megszűnt?Még hezitálok a Moto 4.4.4 és a GPE 5.1 között, kíváncsian várom a válaszodat.
-
cimbi186
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #15443 üzenetére
Nagyon klassz
Led müxikNagyon köszönöm és köszönjük a közbenjárásodat!
-
cimbi186
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #15434 üzenetére
Szia!
Rákérdeznél úgy finoman xpirt-re xda-n,hogy hogy áll a javítás led ügyben.
Mintha feledésbe merült volna a kérésed.(szombaton írta,hogy today)
Vagy legalább mondjon valamit,lesz nem lesz ,mikor lesz?Utálom a bizonytalanságot -
cimbi186
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #15402 üzenetére
Thx!
-
cimbi186
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #15400 üzenetére
Szólsz majd itt? Vagy figyeljem xda-t?
-
R19
senior tag
válasz
HUNgaroczel #15397 üzenetére
Közben megtaláltam. Az Xpirt memory leak mod nélkül ha jól értem nincs gubanc és van led.
-
R19
senior tag
válasz
HUNgaroczel #15395 üzenetére
Ezen a GPE 5.1-en xposed+gravitybox-al minden frankón megy?
Nincs semmi összeakadás, értesítési led probléma, stb...? -
R19
senior tag
válasz
HUNgaroczel #15392 üzenetére
Köszi!
Amennyiben a Motorola 4.4.4-et akarom visszarakni, akkor ez a link jó ugye?Még nem döntöttem el mit teszek, vagy vissza a KitKat-re, vagy előre a GPE 5.1-re, az utóbbiból hiányolom a Motorola Camerát és az FM rádiót.
-
R19
senior tag
válasz
HUNgaroczel #15389 üzenetére
Na ez jó hír!
Néhány fórumtárssal együtt az 5.0.2 nem igazán győzött meg. A 4.4.4-el az időnkénti GPS beragadáson kívül semmi gondom nem volt. Akksiban nálam jobban teljesített mint a Loli és a helyigénye (8 GB.-os Moto G-t használok) is jóval kisebb volt.Erre az 1 klikkesre tudnál adni egy linket és egy kis útmutatót?
-
cimbi186
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #15370 üzenetére
Akkor azért fordította ilyen jól,mert azzal írtad
-
cimbi186
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #15368 üzenetére
Köszi!
Klassz,hogy írtál neki.(én csak fordítval tudok angolul)
Még jó hogy benéztem,éppen le akartam rombolni róla a romot.Kivárjuk
-
cimbi186
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #15363 üzenetére
Értem.(hát akkor várunk
) ronin79,na ő benne bízhatunk nagyon,ha ö nem akkor sztem senki.
Én várok türelemmelSajnos én full amatőr vagyok már ilyen mélységekben.
-
cimbi186
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #15358 üzenetére
Azt még megpróbálnád,hogy xpirit nélkül xposed+GB-al megy-e a LED?
Mert akkor elfelejtem ezt az xpirit dolgot,és teszek megint egy új rendszert nélküle.
Nekem fontos LED.
Vagy valami javítással életre tudja keleteni a fejlesztő?
(végre lenne,valami 5.1-re ami tökéletesen smooth,erre tessék,nem megy a LED) -
cimbi186
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #15352 üzenetére
Ugyan ezt pakoltam fel én is tegnap
És nálam sem megy a LED
(azt hittem elromlott,vagy tönkre ment,de akkor nem)Valaki rájön mi a megoldás írja meg gyorsan
Köszi!
-
ronin79
addikt
válasz
HUNgaroczel #15354 üzenetére
Xpirt modban a services.jar vagy az xposed, de aosp-on is volt xposed meg gravitybox és működött a led. Vissza kell tennem az xpirt nélküli mentést és meg lesz a hiba oka.
Más:
Használja valaki az rro layerses aosp romot? 2G működik? Mert nálam csak látszólag lehetett átváltani, de amikor kiléptem a beállításokból és vissza akkor megint a 3G fogadott de a fejlesztő szerint működik. -
ronin79
addikt
válasz
HUNgaroczel #15352 üzenetére
Majd a köv. üzenetnél fogom látni működik-e, mert mintha nálam sem jelezne. Volt már ilyen korábban mókolás után még 5.0.1-en, akkor a led blinker appal hoztam helyre.
-
ronin79
addikt
válasz
HUNgaroczel #15339 üzenetére
Még a google now se tölt újra. Jó lesz ez a gpe így ezzel a moddal + xposed gravitybox, már csak egy sötét témát kéne összelopni
-
cimbi186
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #15280 üzenetére
Feltettem volna és is,de MD5-file hibát kapok a TWRP-ben.
Olyan mintha lefutna,de a végén error.Ötlet esetleg valakinek?
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Én is akkor tettem fel, amikor múltkor ajánlották. Nálam is szépen működik, sok hasznos fícsörrel, jó memóriakezeléssel. Egyelőre csak az automata billentyűzárat nem tudom megoldani, jelenleg a Gravity Screen appot használom erre, ez hiba nélkül teszi a dolgát.
-
válasz
a napokban tervezem én is feltenni, a hasznos-kényelmes fícsörök miatt..
-
fatorzs
tag
válasz
HUNgaroczel #15219 üzenetére
Szívesen, hátrányról nem tudok, ha valami lenne, letörlöd a progit, reboot. De nem hiszem, hogy szükség lesz rá
(#15218) ronin79
Én ugyan nem látom, de lehet hogy benne vanEgész jó kis pakknak tűnik.
-
fatorzs
tag
válasz
HUNgaroczel #15216 üzenetére
Semmi extra letöltöd (pro verzió kell, kilencszáz forint), a misc fülön van egy low memory control opció, mediumra (vagy amire akarod) állítod, kész
Gyárilag túl sok szabad ramot akar tartani a telefon, és a háttérbe küldött appokat azonnal kinyírja. Ezzel meg lecsökkented a kötelező szabad ram mennyiséget, így egyszerűen jobban ki van használva
Root kell neki persze. GPE 5.1-en használom.
-
APippo
tag
válasz
HUNgaroczel #13060 üzenetére
Nekem sajnos ez a mindennapi telefonom így eléggé kellemetlenül érintett, de hát ezekből tanul az ember. A türelmemmel meg eddig sem voltak problémák úgyhogy várunk. De azért erről leváltani egy x10 minire.....
(De képeket legalább szebbeket csinál
)
-
APippo
tag
válasz
HUNgaroczel #13057 üzenetére
Megnyugtat, hogy nem csak én vagyok ezzel így a fórumon.
(És meglepett, hogy még mennyire sokan, nem is hittem volna.) De átérzem pánikoltam is össze vissza, de végül maradt a
jóöreg x10 mini pro. Várunk, várunk és várunk. -
Upo
addikt
válasz
HUNgaroczel #13057 üzenetére
Hát igen, ha kicsit olvastál volna akkor megtalálod hogy a 4.4.2 téglázza, az 1 klikkes 4.4.4-et kellett volna feltenni, twrp-ből convert és úgy ok. Most meg kell várni amíg a Motoflasher támogatni fogja az 5.0-t és akkor meg lehet csinálni. Ahhoz kell egy tar.gz lollipop firmware hogy kijöjjön, akkor a fejlesztő frissíti a toolt.
-
Upo
addikt
válasz
HUNgaroczel #13042 üzenetére
A belső tárhelyet kell újra formázni és konvertálni recoveryből, az egyik f2fs, a másik ext4. Kicsit vissza kéne olvasni, le van írva, én is így csináltam meg az enyémet.
-
workin
senior tag
válasz
HUNgaroczel #12587 üzenetére
Ahha, tényleg, sajnálom, nem emlékeztem, de akkor Te is tudsz neki segíteni.
Mindenesetre ezeket össze kell szedni egy kupacba, mind - mind nagyon hasznos infó-.
-
Grande Ale
őstag
válasz
HUNgaroczel #12481 üzenetére
Sokáig tart, nyugi.
-
ronin79
addikt
válasz
HUNgaroczel #12483 üzenetére
Gyári recovery? Zoooja kolléga tudna segíteni hogy hozd helyre, hasonló cipőben járt tegnap.
-
ronin79
addikt
válasz
HUNgaroczel #12481 üzenetére
2 percnél biztos nem volt több, de üres rendszerre dobtam fel, az android frissítése ment sokáig csak meg előtte maga a telepítés.
(#12480) TaylorPro
Nekem is ez volt az első sideload telepítés, tegnap keresgéltem én is mit hogyan kell.
-
ronin79
addikt
válasz
HUNgaroczel #12466 üzenetére
Próbáltam én is azokat a verziókat, de gyerekcipőben járnak, csak a nevük cm12.
Mivel módosított gpe rom volt fent, én először ezzel gyalultam mindent. Egy klikkes telepítő, csak vagy szerkeszted a flash.bat-ot vagy telepítés után még klikk a flash stock recovery.bat-ra mert egyből a philz touch recoveryt rakja fel amiből nem fog menni az ota.
Ha mákod van, indítás után letölti az ota 5.0.1-et, ha nem akkor xda-ról leszeded és gyári recoveryben adb sideload-al telepíted.
Roothoz twrp-ből felraktam a 2.37-es SuperSU zippet. Twrp működik csak villódzik(#12467) catroot
Toljad neki, nálam semmi fagyás vagy fc, pedig már meg van buherálva enyhén a rendszer. Pörgős, gyors, nekem tetszik, egyedül az akku fogy rohamosan, de nem csoda hisz nem sokat pihen a teló
(#12468) BtommyX
Teszi a dolgát rendesen.
-
kliszi
senior tag
válasz
HUNgaroczel #12463 üzenetére
Szia ! Hogy kel ferakni a CM12-t ? Gappst honnan lehet letölteni ? Jelenleg nekem CM11 van fent.
-
rothadt
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #11633 üzenetére
mindig meggyorsul minden android, ha le van gyalulva, sajnos ilyen ez a rendszer is, idővel, hétről hétre szépen észrevétlenül lelassul...pláne az üres állapotában tud elképesztőnek tűnni. majd szépen ez is beáll neked idővel
-
ronin79
addikt
válasz
Fentebb linkeltem egy klikkes 4.4.4 GPE-t, de ha már felment mindegy. Gravity - valami ilyesmire gondoltam én is, de a kérdező csak a keretrendszert említette úgyh. lehet nincs neki gravity box sem telepítve, ha meg van akkor már fogja tudni merre keresgéljen
Neked meg valami ilyesmi kell ScreenOffAnimation(#11634) pető bá'
Ha nincs rá menüben lehetőség esetleg ez Lockscreen Policy? Egyébb ötletem nincs, cm verziókban ez alapból adott.
-
válasz
minden animációt kikapcsoltam, nekem így nincs CRT-s képernyő kikapcsolás
engem inkább az zavar, hogy a zárképernyőn jobbra lapozva belép a kamerába. Akkor is, ha le van zárva (minta/pin/akármi). Ha kilépek a kamerából, akkor csak a zárképernyőre dob vissza, tehát nem olyan nagy gáz.. De ezt nem lehet valahol letiltani?
-
kelly7
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #11419 üzenetére
Sokára jött meg nekem is. Volt vagy 20-22 munkanap. Rendeltem még hozzá tokot a hónap elején, az még nekem sem jött meg.
-
fatorzs
tag
válasz
HUNgaroczel #10110 üzenetére
Milyen pin? A simkártyáé? Mert ahhoz nem tudok... de ha a telefonhoz állítottál be kódot (settings/security/screen lock/pin) akkor a gravityboxban van ilyen opció. Lock screen tweaks/quick unlock.
-
architect26
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #8334 üzenetére
nightly!
-
vagyokakimu
újonc
válasz
HUNgaroczel #6293 üzenetére
najajj
-
vétó
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #6293 üzenetére
na pont a honosítás nem igazán érdekel, minden telefonomat angol nyelven használtam eddig is.
-
vétó
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #6289 üzenetére
Mi a különbség a némert és az angol ROM között? A Német MediaMarkt-os Moto G-n gondolom a német ROM van (a korábbi Expansys-os mellé most lett még egy rendelve a német MM-ból, és kíváncsi vagyok, mire számítsak)
-
Upo
addikt
válasz
HUNgaroczel #6092 üzenetére
Valóban nem kell semmi hozzá, de ha frissíted 4.4-re akkor az összes frissítést rakd fel. Ami először lejön, 175.44 abban hibás az otg, de ha fent van akkor jön a 176.44, abban kijavították. Bármelyik programmal látja. Arra viszont figyelni kell hogy az NTFS-t nem látja csak a fat/fat32 partíciókat (meg a linuxos ext2/3/4-et persze). Úgyhogy a 2GB-nál nagyobb filmek bukók, vagy egy ext3-as pendrive+ext2fsd a windowsra.
-
S-eye
senior tag
válasz
HUNgaroczel #6092 üzenetére
nem kell semmi,ha 4.3 vagy 4.4.2 legújabbja van fent.
-
kelly416
veterán
válasz
HUNgaroczel #6089 üzenetére
Keress rá a total commander-re a h.sz-ekben. Már párszor linkelve lett, hogy ha esetleg írni nem enged, akkor a tc-plugin combó a barátod. Ja? A plugin is linkelve lett egyszer-kétszer.
lajo:
A töltőfej mindegy mekkora, mert nagyjából 1A-nál lekorlátoz. Legfeljebb, ha jóval kisebbet használsz, lassabban tölt.
Csak akkor tölt vezeték nélkül, ha megfelelő hátlapod van, azt meg még nem láttam Moto G-hez. Ez nem jeleni azt, hogy nincs is. Alapból nem tudja a QI töltést. -
tekk
tag
válasz
HUNgaroczel #5959 üzenetére
Tiéd is a tracking szerint visszament a feladóhoz?
-
TayRol
nagyúr
válasz
HUNgaroczel #5957 üzenetére
# LN053156645US
# LN053156438USparancsolj.
-
TayRol
nagyúr
válasz
HUNgaroczel #5950 üzenetére
nem volt trackingem. nem is vártam amúgy mostanában.
-
kelly416
veterán
válasz
HUNgaroczel #2733 üzenetére
Én is ezt tudom javasolni, hogy írd meg, merre vagy elérhető, hátha van egy fórumtárs aki rámozdul és segít Neked a közelben megnézni, kipróbálni a G-t, hátha megbillenti a bizonytalanság mérlegét.
Elméletileg HW-ben is és támogatottságban is sokkal jobb. Gyakorlatilag mára átlag felhasználó mit sem lát ebből, hacsak nem a pontszámokat. Na jó, a szoftver azért egy kicsit többet hoz magával, de nem olyan sokkal. Kompromisszumokkal jár mindkét telefon, de ezek könnyen leszűrhetőek már az összefoglalókból is.
-
Jaffa75
őstag
válasz
HUNgaroczel #2733 üzenetére
tedd amit én, kérj meg egy fórumtársat a közeledben... írjad meg hogy merre lehet jó - valaki biztos segít!
-
dsr
senior tag
válasz
HUNgaroczel #2731 üzenetére
Amelyiket választod , ezt mindenki maga döntse el
wiggen123: nem
bocs a dupláért , kiment szokás szerint a szerkesztés gomb a fejemből..
-
Abri
senior tag
válasz
HUNgaroczel #1328 üzenetére
levettem, örüljetek
-
lord.lakli
őstag
válasz
HUNgaroczel #1328 üzenetére
De csak kicsi
-
zoltan6
addikt
válasz
HUNgaroczel #1253 üzenetére
nekem is Phones4u-s beszerzés,t-mobil UK-os,de független volt,és nekem is volt hozzá fehér hátlap.
(#1257) Abri
gyanúsan olcsónak tűnik. -
dsr
senior tag
válasz
HUNgaroczel #911 üzenetére
több mint 2 hete van meg , nem használok rajta fóliát , de abszolút mikrokarcmentes a kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.