- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz
BtommyX #13495 üzenetére
Nehéz olyan romot csinálni hogy mindenkinek megfeleljen
Speciel ami neked gond, nekem nem is hiányzik, sosem használok mobilnetet, ha meg mégis kéne akkor az három tap amivel eléred igazán nem sok, legördít, tap az ikonra és tap a ki/be kapcsraSokkal rosszabb volt az idétlen (buzis) színösszeállítás az egész rendszerben
-
Kroni1
veterán
válasz
BtommyX #13128 üzenetére
Xda-n vegigolvastam a hsz-eket, utana tettem fel. Irták h vannak benne mèg ismert bugok egy-ketto, de legtobben jokat irtak rola. Nekem tetszik, a call menube egyszer nem birtam belèpni, más hibát nem találtam eddig tegnap este ota, pedig wifizek mobilnetezek ès hivtam is rola. Ha a pár apro bug nem zavar tedd fel, remèlhetoleg hamar lesz hozzá javítàs...
-
Kroni1
veterán
válasz
BtommyX #11818 üzenetére
én ezt eddig észre se vettem, nekem tetszik ez a google camera, talán több a beállítási lehetőség is benne! A blur funkciót még nem próbáltam ki, az valami központi téma körül elmosódást csináló effekt lehet?
A camera+ milyen képeket csinál az eredeti progihoz képest?
szerk: megnéztem, és nekem nincs fekete csik, csak az egyik oldalon van ott a három funkciógombnál a hely a három halvány pöttyel, de az ott is kell hogy legyen..
-
Upo
addikt
válasz
BtommyX #7545 üzenetére
Nem, de jó ötlet, eszembe se jutott
Szerk: Gyári megoldás nem ismeri fel. Esetleg nézek valami otg szoftvert. Nem tudom hogy iso, udf file rendszer támogatás van-e valamelyikben.
Amúgy mire gondoltál? Audio CD? DVD film? Blueray? Ezekhez még lejátszó is kéne, bár lehet hogy a vlc elég univerzális. -
heidricha
őstag
válasz
BtommyX #7205 üzenetére
Jelenleg a reboot az egyetlen ismert megoldás. Fentebb idéztem a Motorola users' forumot, ott ez lett az eredemény.
Egyelőre a főzött ROM-okban sem foglalkoztak vele érdemben. A 4.3-mal állítólag nem volt ez a jelenség, vagyis minden bizonnyal szoftveres hiba a 4.4.2-ben.
-
TaylorPro
addikt
válasz
BtommyX #7132 üzenetére
Szerintem megéri, nekem megérte. Feketét vettem itt. Egy hét alatt meg is jött. Kellő védelmet nyújt, és megőrzi a készülék egyéniségét. Nem lesz tőle vastagabb, jó fogása lesz a gumi keret miatt. Olyan mint ha bumper lenne a telón. Ez az első olyan telóm aminél nem érzem azt hogy néha ki kellene vennem a szilikon tokból. Ez így nagyon jól ki van találva. Nyilván néha ezt sem árt le venni és kipucolni.
-
heidricha
őstag
válasz
BtommyX #7087 üzenetére
Én ha lehet, ezt használom. És többnyire lehet, a jelenlegi SlimKAT nem tiltakozik - és hibát sem tapasztaltam.
Gyorsabbnak tűnik a rendszer (:-), a görgetések szerintem látványosan folyamatosabbak.
MotoG fStock ROM magyarítás nem működik ART mellett, ezen kívül én jelenleg nem tudok ellene mondani semmit, de én játékot max 2048, és szókeresőt tartok a telefonon, warezt meg egyáltalán semmit.Valóban ingyenes navik mennek szépen: OSMAnd, Waze, BeeOnRoad, ahogy minden más is nekem.
-
kelly416
veterán
válasz
BtommyX #7087 üzenetére
Többek azt írták, hogy lassabbnak tűnik a rendszer és az egyik közkedvelt offline navigáció nem megy. Egyébről nincs panasz. De valószínüsítem, hogy akinek jól működik, az meg nem fogja beírni minden nap, hogy jó, így nem biztos, hogy az információ amit eddig gyűjtöttem, teljes képet mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest