-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
TurpiUrfi2 #7184 üzenetére
Inkább micro sd (transflash-tf),telefonokban ezt szokták használni.
-
kelly416
veterán
válasz
TurpiUrfi2 #7076 üzenetére
Bocs, hogy belekontárkodok, csak gondoltam segítek kicsit.
Igen, az OTG lehetővé teszi, hogy microUSB-re rádugj sima USB cuccokat. A Moto G nekem a 640G külső vinyót is megjahtotta.
Szerintem átlag felhasználásra tökéletesen sok is a 16G, de persze felhasználási szokások függvénye.
Az akku idő volt, akinek 9napra sikeredett egyszer itt a fórumon. A három nap keményebb használattal, de kevés játékkal játszva sikerülhet. Itt is volt már róla szó, az akkut cserélni lehet, csak nem szerszám nélkül és lehet, hogy a gari is ugrik. Ha az meg lejárt már, akkor nyugodt szívvel csereberélheted.
Külső mikrofont? Úgy érted, headset-et? Nekem legalábbis az eléggé külső mikrofon. Max. keresel igényeidnek megfelelőt.
A boszorkánykonyha nem kezdőknek való. Az meg, hogy honnan és milyen romot szedj le, sok mindentől függ, ebben biztos segítenek. Ez sajna nem az én asztalom.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Nem tudok adni számlát.
-
diegho
nagyúr
válasz
Szerintem vegyél F6-ot!
-
diegho
nagyúr
válasz
TurpiUrfi2 #7006 üzenetére
Mivel az expansys nem magyar cég a számlázásnál arra számolj, hogy közösségi adószám kell (amit a vásárlásnál meg is kell adni), ugyanis EU-n belüli termékbeszerzésnek minősül, ami fordított adózású, tehát már alapból áfa nélkül vásárolsz.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TurpiUrfi2 #7006 üzenetére
- Az expansys euróban számláz, angol nyelvű a kiadott számla.
- kivehető az aksi, de inkább a "felhasználó által nem eltávolítható" lenne a jó kifejezés, ha van hozzá szerszámod, akkor cserélheted.
- én normál használatommal 3 nap - abba wifi végig bekapcsolva, kb. 1-1,5 óra telefonálás és 3-4 óra böngészés chrome-al, vagy facebook, skype (persze greenifyt használtam, hogy a háttérben feleslegesen ne menjenek ezek az alkalmazások)
- nem igazán, hasít az szépen HSDPA-n is,
- OTG - kábellal vagy micro usb kártyaolvasóval pendriveot, illetve micro-sd kártyát csatlakoztathatsz hozzá,
- ezt neked kell tudnod, ha kell a 2 sim, akkor vedd meg bátran,
- nem gyári romot jelent, amit hozzáértők elkészítenek, hogy jobban testre szabhasd, kihasználhasd a telefonodat,
Nincs mit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged