- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nem tudom, nálam mindenféle beállítás nélkül felveszi a teljes beszélgetést. Igaz, a másik fél halkabb jóval, de hallatszik, érthető. Mondjuk a lényeg, hogy sikerült kivarázsolni az apk-t, tehát legalább azt nem rontottam el. Ti viszont nem jártatok jobban, mint eddig, ezt nagyon sajnálom.
-
zsirfecske
addikt
segítségképp: eddig háromszor csináltam már ilyet errefelé (razr i, moto g és n5 fórum), aki bevállalja az számítson rá hogy baromi sok szervezés és idő kell hozzá, nomeg ideig-óráig mindenképp hitelezni kell másoknak. nem árt aprón is jó felhasználó hozzá, hogy előre lehessen utaltatni az összegeket ha nagyon megszalad, vagy nagy az átfutási idő. (pl nexus5-nél a spigen cuccokat végül majd 50k értékben rendeltem be és még úgy is utólag kevésnek bizonyult.)
érdemes google táblázatban nyilvántartani mindent hogy a résztvevők láthassák és előre egyeztetni hogy kinek kell továbbpostázni és hogy mikor/hol lehet személyes átvételt a lehető legnagyobb csoportokban összehozni.
-
caverinha
aktív tag
Szerintem meg egyáltalán nem zavaró,h a weboldal rèszekènt odaìrják,h mindegyik teló magyar nyelvű,èn Defy-met,Maxxomat ès most G-met is tőlük vettem ès mindig tájèkoztattak a vètel előtt,h nincs magyar nyelv benne úgy,hogy nem is kèrdeztem,mivel tisztában voltam vele ès mások is vehetnèk a fáradságot,h utána olvasnak a vásárlásra kiszemelt telóval kapcsolatban...ès nem hőbörögnènek,hogy mi az már,h ezt ìrják ès közbe mèg sem úgy van, ez nem más,mint lustaság,nem is èrtem,h valaki hogyan tud ìgy telót vásárolni 0 informálòdással,h mèg a legalapvetőbb dologgal sincs tisztában az adott kèszülèkkel... Az ilyeneknek csak gratulálni tudok...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest