-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mindthecrap #11399 üzenetére
Lépj kapcsolatba chaten a Motorola supportal. Ha szoftveres és távsegítséggel megoldható, akkor megoldják akár az éjszaka közepén is. Tapasztalatból mondom.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Próbáld meg számítógépre kötni a saját usb kábelével,be fog kapcsolni pár perc után.
Ha véletlenül nem működik, akkor hangerő le+bekapcsoló gomb hosszan:
"Plug it into the charger
Hold the VOL DOWN key
While still holding the VOL DOWN key, press and hold the POWER key
Hold both keys down for over 120 seconds. This is more than two minutes and will seem like a long time. You might want to time yourself to make sure you hold it longer than two minutes.
After holding the keys down for more than two minutes, release them.
The Flash Boot screen will display, and the Normal Reboot option will be highlighted
Press the VOL UP key and the device will start a normal reboot." by moto fórum -
Lovi24
senior tag
válasz
Milyen volt az a szokatlan bootképernyő?
Próbáltad a bekapcs gombot kb 1 percig nyomvatartani? Arra sem reagál?
Hangerő le +power? -
dsr
senior tag
válasz
mindthecrap #6349 üzenetére
Nálam sajna a hátlap elkezdett kicsit megkopni a motorola logó körül, ezért gondolkozok is egy fehér hátlap vételén.
-
caverinha
aktív tag
válasz
mindthecrap #6325 üzenetére
Április 1. alkalmából találta ki a jetis boot animációt a Moto.
-
caverinha
aktív tag
válasz
mindthecrap #6286 üzenetére
Ez a bárányhimlős hasonlat eléggé találó!
Lényeg, hogy túl vagy te is ezen.
-
Lovi24
senior tag
válasz
mindthecrap #6286 üzenetére
Nálam is egyszer fordult elő,de miután kikapcsolt még vígan eldöcögött vagy 8-10 órát ,ráadásul használva is volt közben rendesen.
-
kelly416
veterán
válasz
mindthecrap #6038 üzenetére
Dehogy hergeltem fel magam. Tök nyugodt voltam. Egyszerűen csak nem értem, hogy minek írják sokan (köztük Te is jelen esetben), hogy ne is vegyen okos telefont az, akinek nem abból áll minden perce, hogy nyomkodja.
Egyetlen betűvel sem írtam olyant, hogy TE, hanem direkt általánosítottam, hogy ne vedd személyes sértésnek. De ha már mégis annak vetted, akkor egy szóval sem mondtam, hogy egész nap fikabúkozol, hanem csak egy példát mondta, amiért egész nap a kezedben lehet a telefon. Az meg, hogy mennyi barátod van, megint nem került megállapításra, csak azt mondtam, hogy aki éli is az életét, nem csak a telefonját nyomkodja, kissé egészségesebb talán. De mindegy, nem akarok vitatkozni. Nem idegesítettél fel reggel sem, most sem tudsz. Vitatkozni sem akarok.
Részemről lezártam, és bocsánat, hogy magadra vetted, nem ellen írtam, hanem a hozzám hasonló felhasználok mellett próbáltam kiállni kicsit. De no offense, már sajnálom, hogy leírtam az előzőt. És előre szólok, sértődés ne legyen belőle, a többi hasonló hangvételű irományra sem itt, sem privátban nem fogok reagálni. Peace!
-
kelly416
veterán
válasz
mindthecrap #6033 üzenetére
Nem mindenkinek mindene a telefon. Én is telefonálásra használom. Azért vettem, hogy akkor használjam ki a tudását, amikor szükségem van rá, nem azért, hogy egész nap faszpókon lógjak és a mellettem ülővel is úgy kommunikáljak. Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Attól, hogy nem mindenki meríti le a telefonját egyetlen nap alatt, lehet még normális ember. Sőt, talán egy kicsit több barátja is akad, mint annak, aki csak profilképről ismeri fel a másikat, de az utcán simán elsétál mellette.
Ha kell BP menetrend, Elvira, navigáció, naptár (részletes, mert a dátumot ki is tudom számolni), vagy éppen-éppen unatkozom a vonatol/máshol ücsörögve, egy kis játék, legyen nálam egyetlen eszközben. No meg egy elfogadható kamera.
Szerk.:
OFF -
jeanvaljean
tag
válasz
mindthecrap #6003 üzenetére
Köszi
Hát nézd, szerintem nézőpont kérdése. Referenciaként itt van néhány kép a Lumia 610-essel, számomra ezek teljesen elfogadható képek. Mind beltéren, némelyik buszon és vonaton készült, vaku nélkül. A mozgást és a sötétedést már nehezebben viseli, de szerintem a képek teljesen vállalhatóak egy középkategóriás telefontól. Ennél egy fokkal jobb képminőséggel én már meg lennél elégedve.
-
jeanvaljean
tag
válasz
mindthecrap #6000 üzenetére
Hááát... Evvel nem értek egyet. Feleségem 3 éves Nokia Lumia 610-ese is teljesen elfogadható képeket csinál, akárcsak a kis panasonic fényképezőgépünk.
Nem műtermi fotókat akarok én, csak szép, tiszta, éles képeket.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
mindthecrap #5595 üzenetére
Hasonló következtetésre jutottam én is. A telefont félre tettem, lekapcsoltam az adatforgalmat, 2G re raktam, hogy a cella váltás se fogyasszon, hivásokat átirányítottam egy másik számra. 21 óra után 67 % akku maradt, tehát 33 % fogyott, A képernyő az akku állapot jelző szerint 24 %ot kajált, ez 14 perc volt. Ez alapján 1 perc kijelző használat legalacsonyabb fényerő esetén is 0.6 %ot zabál.
Ez azt jelenti hogy a 160 perc 0%os fenyerejü kijelző használat totál lemeriti az akkut. Ez alapján nem csoda ha napi 2 óra screen on mellett nem bírja ki a telefon a nap végére.
Az lenne a kérdésem hogy ki tudja valaki számolni hogy mekkorát merül jó készenléti idő esetén a telefon csak a kijelzőtől? -
válasz
mindthecrap #5595 üzenetére
Akkor utolsó lehetőségként, mielőtt visszaküldöd, csinálj egy factory resetet, és ne telepíts rá semmilyen alkalmazást egy ideig.
Úgy is nézd meg az értékeket. -
halalosiram
csendes tag
válasz
mindthecrap #5579 üzenetére
Ha több napja nem volt kikapcsolva a telefon, akkor először szerintem nyomj egy sima újraindítást! Nálam pár napos nemkikapcsolás után el szokott kezdeni csúnyán merülni (10% per óra képernyő nélkül).
-
válasz
mindthecrap #5586 üzenetére
Szerintem is valamelyik alkalmazás lehet, van olyan, hogy ezen gyári akkuképernyőn alvónak látszik a telefon, közben meg folyamatosan ébresztgeti valamelyik app.
-
Maximum1
őstag
válasz
Én azzal kezdeném hogy a telepített programokat szedegetném lefele amíg meg nem találom a ludast.
Kezdeném a jobb sarokban lévő ecsetes klínerrel, utána a képernyőmentésre felrakott programoddal /minek ha tudja alapból az android/ hirtelen ennyi jött le a képről
Én ezt a programot használtam kb. 1 évig, a motorola nem bírja 20%-os aksinál veszettül elkezd merülni, leszedtem azóta jó.
Egy másik telefon ha nem nyúltál hozzá 3-4 óráig akkor kifagyott, szintén ettől a progitól.
2G-3G váltogatása is felesleges szerintem, nem hoz annyi pluszt, talán 2.3.x androidon még menő lehet.
Én még Spica-val kezdtem, azon megtanultam hogy csak azt telepítem amit napi szinten használok, máig sem hiszem el hogy a böngészőm 15 nyitott oldallal is megy napokig és nem fagy ki. -
válasz
Egy próbát talán megérne a londoni gariztatás előtt: legyalulni és újratelepíteni. Elszomorítóan szar az üzemidőd.
-
kelly416
veterán
válasz
De itt legalább Motoroláról van szó és leginkább előny, hogy nem a Cordonba kell visszaküldeni. Képekkel alátámasztva egy próbát megér szerintem, mert ez így kritikán aluli üzemidő. Szerintem.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Awake-ben akkor volt csak amikor a kijelző is aktív volt.
Hasonló terheléssel nálam kb. még a teló 75-80% körül lenne.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mindthecrap #5574 üzenetére
Egy wakelock detectort ha felteszel, akkor lehet meglesz az alkalmazás ami meríti feleslegesen a telód.
-
kelly416
veterán
válasz
mindthecrap #5568 üzenetére
Nem tudom fiúk, hogy mi van a telefonjaitokkal. Az enyém röhögve megy 3-5 napot terheléstől függően, de napi min.1, inkább másfél óra beszélgetés van benne. Igaz, képernyő idő az napi fél-egy óra. A minap is nyomkodtam eléggé sokat a napi rutin mellé, glow puzzle (nem hardverigényes, de folyamatos kijelző) is volt benne legalább két óra, meg egyéb játék is kicsit, itthon folyamatos wifi, és így bírta a három napot. 24%-on tettem este töltőre, pontosan 3nap 8óra valamennyi perc után.
És ezek után nem találok rá vevőt. -
zoltan6
addikt
válasz
mindthecrap #5568 üzenetére
nem hogy valami alkalmazástól merül ennyire?nem értem ezeket a szélsőségeket,sokan többnapos üzemidővel büszkélkednek,kirakják az 5-6 napos képernyőmentéseket,más meg arról panaszkodik hogy 1 napig sem bírja.
-
KMT
addikt
válasz
mindthecrap #5557 üzenetére
Vedd le a fényerőt, úgyis túlkompenzál.
-
Al3xT
tag
válasz
mindthecrap #5305 üzenetére
Akkor tud barki felhivni, ha tudja a szamod. Valahol megadtad a szamod, ahol benne volt a kisbetus reszben, hogy a partnereknek kiadhatjak ezt az informaciot.
-
kelly416
veterán
válasz
mindthecrap #5305 üzenetére
Amennyiben előfizus nem fizetős vagy egyéb úton "saras" a telefon, még talán esélyes, de akkor sem marketingesek keresnének, hanem valaki szolgáltató féle. Szerintem.
-
-Faceless-
őstag
válasz
mindthecrap #5276 üzenetére
Hát kamerában elég szomorú, hogy a 2 éves samsungok jobban teljesítenek.
Hol vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest