-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
isoram
csendes tag
válasz
focvis #15162 üzenetére
A csatlakozó vége egyforma mindegyik gyártónál, csak más az oda vezető kivitelezés módja. Cseréltem már párat, de eddig nem volt gond, az más kérdés, hogy minden gyártónak kicsit más a megjelenítője színek szempontjából. Aki pórul járt vele,fórumtársunk, ő rosszul szedte szét a kijelzőt emlékeim szerint
-
-
ronin79
addikt
válasz
focvis #14530 üzenetére
Ugyanúgy pattintod fel mint anno az 5.0.1-et adb sideloaddal.
Működne telóról is ha bemásolod a cache mappába, mert az ota-t is oda tölti le.
Jaj, meg teljesen gyári 5.0.1 kell hozzá, nem lehet cserélt boot logo, custom recovery, root, stb. -
kliszi
senior tag
válasz
focvis #14217 üzenetére
Szia ! Csak hogy rád cáfoljak nekem negyon bevált a cm12 . Nem tudom neked melyik G-van nekem 1039 peregrin/4g . Vannak hibái de sokkal gyorsabb és stabilabb mint a gyári rom bár még ügye nem jött ki a gyári loli . Ha kijön akkor megnézem de szerintem utánna cm12 is még jobb lessz !!
-
ronin79
addikt
válasz
focvis #14117 üzenetére
Fastbootban amikor kiválasztod a recoveryt (hangerő fel gombbal) utána a döglött androidnál tartod a kikapcs gombot majd nyomsz egy hangerő felt és be kéne jönnie a gyári recoverynek.
Itt tudsz factory resetet csinálni, minden máshoz custom recovery (twrp, cwm) kell. Tehát ha futtatni akarod a cleanert vagy telepíteni a moto camerát akkor tedd fel pl. a legújabb twrp-t (fastboot módban "fastboot flash recovery recoveryfilename.img" paranccsal). -
Klaymen
tag
válasz
focvis #13400 üzenetére
Lemostam, sikerült visszatenni, csak a sarka rosszabb, mint volt.
Nem hiányzik neki sok, de valahogy nyom nélkül oldhatóan kellene megoldani, tehát a pillanatragasztó, elefántláb és a kapupántcsavar nem szimpatikus.Marad a két csepp ragacsos üdítő.
Olyan érzésem van, mintha a telefon üvege lenne kicsit domború... -
-
válasz
focvis #12907 üzenetére
Meggugliztam ezt a Nokia CR-123-at, már kapható 4340 Ft-ért is.
Egy baj van vele, hogy nem igazán jövőbiztos, a maximális méret amit befogad: 130x70 mm, ebbe még épp belefér egy első generációs Moto G vagy X, de az új generációs Motók már mind nagyobbak, a G 2nd gen. pl. 141,5 x 70,7 mm. Sajna.
-
válasz
focvis #10563 üzenetére
Hirtelenjében ezt találtam [link]
"amint az értékesítések nettó értéke eléri a vevő tagállamának küszöbértékét, a vevő tagállama szerinti áfás számlát kell kiállítani (természetesen az ottani áfakulccsal)."
@#10565 Upo: én is rendeltem már az Expansysnél és csak 20%-os ÁFA-t fizettem, vagy nem érték el a fenti küszöbértéket, vagy csak simán tesznek rá - szerintem utóbbi.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
focvis #10141 üzenetére
A samu TV Youtube alkalmazása gyenge, de ezzel az app.pal tökéletes kiküldeni a HD videót is.
Megvettem a pro verziót, mert tetszik, azt hiszem, hogy media server funkció az alapban nem volt. Bár nem is tudom, pontosan mit csinál ...
A kijelző tükrözésre nem jó, valóban.
(#10137) Kodiak88 :
Letöltöttem, hogy kipróbáljam, előtte sosem játszottam ilyesmivel. Persze, hogy arra nem jó
, amit kérdeztél.
-
r.endruu
tag
válasz
focvis #10123 üzenetére
A Cast screen menüpont alapból nem csinál semmit, ha rootolva vagy akkor van egy build.prop beállítás amivel engedélyezni lehet de az se garantálja hogy működni fog.
persist.debug.wfd.enable ezt kellene 1-re állítani.
Ha rootolva vagy próbáld ki, hátha, ha nem akkor nincs mit tenni, később frissítésben talán engedélyezik ezt az opciót...
-
Krinyo
senior tag
Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a T-Mobile Pulse-tól kezdve ez a hatodik droidos telefonom (köztük 100 rugós versenyzővel is), de mind közül ez a legjobb (Moto G 4G). Ennek persze feltétele, hogy már tudom, mire van szükségem: csupasz Androidra megbízható gyártótól, megfelelő méretben, teljesítménnyel, optimális, arany középútra... a Moto G pont ez.
Nekem 4.4.3-mal jött a telefon, kb. két hétig használtam azzal, aztán frissült 4.4.4-re. Azzal sem, ezzel sincs semmi probléma, minden szalad ahogy kell, nincs érintőképernyő problémám és a GPS-t is gyakran használom, mégsem tűnik úgy, mint ha jobban merülne. Mondjuk én használom a telefont, a napi töltés kötelező, esélye sincs két napig húzni. -
-
fsiasc
csendes tag
Köszi a válaszokat,
ezek szerint a spell checket, és szófeljanánlást maga a billentyűzet app végzi. Eddig ez nem esett le.Azt viszont észrevettem hogy ha egy "beviteli mező" jelenik meg (szép magyar szó), akkor a kollégám koreai telefonján megjelenik ott a kurzor és auto felugrik a billentyűzet. Ha több kitöltendő mező van, akkor az elsőre ugrik A motorolán, viszont rá kell bökni mindig a sorra ahova akarok irni, és csak utána jön fel a billentyű. Még akkor is ha az egész képenyőn egy adatot vár. Ez is csak egy beállítás kérdése? Vagy használt alkalmazások kérdése? Remélem nem zavaros amit írtam..
-
heidricha
őstag
Online navik elég jól elvannak a lassított Telenor-nettel, így van. A 2G eleve sokkal lassabb, és azzal is menni kell neki, hiszen menet közben nemigen lesz 3G kapcsolat, amennyire emlékszem, azt nem tudja a tornyok közt dobálni (roaming).
Ha már online, ott a Waze is.
Ha offline, és hivatalos, akkor "profi" térképpel a Sygic - navigálásra eléggé korlátozott, nemrég próbáltam. Nincs hang, manőver jelzés, sávsegéd, 3D megjelenítés. A térkép ettől remek, tervez is, de inkább a navigátor kezébe való.
Route66 is ingyenes valami korlátozásokkal. Vagy az volt, elnézést, ha hülyeséget írok.
BeOnRoad OSM (open streetmap) térképpel nem rossz. Nekem ez jobban bejön, mint a többiek, OSM térképpel akad még szép számmal.
-
heidricha
őstag
Nem minden esetben van így, nálam normálisan működik. 4.4.4 GPE
Ha már töltés: van ez a mybatterydrain nevű remek app. A % változásához, mint esemény rögzíti az időpontot, abból csinál kis statisztikát, nem fogyaszt semmit, szerintem hasznos. Azt mutatja pl, amire eddig sosem jöttem rá, hogy a 100% elérése után minden alkalommal van egy 99-re visszaesés, aztán megint 100, és az már marad. Csak érdekesség - ha valaki rajtam kívül is annak találja.
-
Még egy hibát felfedeztem, nem tudom, hogy csak nálam csinálja, vagy mindegyik 4.4.4-en?
Tegnap feltôltöttem frissítés után az akksit 100%-ra. Ha most kikapcsolom, akkor viszont nem a tegnapi teljes feltöltés óta történt fogyasztást mutatja az akku statisztika, hanem a legutolsó bekapcsolást követőt. Egy friss példa:
-
-
Nalszi
csendes tag
Elvileg azt kellene csinálnod, hogy miközben töltőn van lenyomod a "hangerő le" gombot és tartod, aztán hozzányomod a bekapcsoló gombot is és mindkettőt tartod TÖBB MINT KÉT PERCIG! Figyeld az időt mert ha minden igaz csak akkor fog történni valami amikor felengeded a gombokat, konkrétan meg kellene jelennie a "Flash Boot Screen" -nek ahol a "Normal Reboot" ki is van választva. Ekkor a "hangerő fel" gombbal el kellene indulnia a telefonnak.
-
PpenoO
őstag
Expansys felől nem számolok semmilyen kellemetlen meglepetéssel, mivel a telefonokat Amazonon már megrendeltem. Olcsóbban jöttem ki, úgy is hogy expressz kiszállítást választottam, 2 év garanciát kapok 1 helyett és a doboz tartalmaz töltőt + gyári fülest is.
Pozitív viszont, hogy ilyen ügyfélszolgálatuk van. Nekem az üzletszabályzatukból pont az ellenkezője jött le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest