- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tavaszi szél Slimet áraszt
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
Tesco romos, mókolatlan teló ma jelentkezett, hogy frissülni akar. Eddig sima ügy nekem bejön a 4.4.4!
4.4.3. nálam kimaradt, de nem is ajánlotta a frissítést...
a tárcsázó fura, de meg lehet szokni, 4.4.2. é nekem jobban bejött
:-) -
Sh4rk
aktív tag
válasz mhmpista #7384 üzenetére
Ott valami nagyon nem okés...
Az expansys hivatalosan nem küldhet Tesco romos telot.
Ha mégis az van rajta az érdekes, de annak magától frissülni kell.
Nekem Tescos angol van és kb a bejelnetés utáni 36 órán belül jött a frissítés.
Ha piszkálták akkor lehet ilyen. A fólia mindenhol sértetlen volt?Sztem jelezd feléjük és kérjél újat.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz Viper26 #6063 üzenetére
Nem, nem olvastam végig mivel okafogyott a dolog. Olyan fizikai paramétere egy lcd-nek sincsen amivel ez tudna működni. Az lcd működési elvének lényege, hogy nincs saját fényforrása (passzív) ezért meg kell világítani, azaz az egész kijelző világít. Attól, hogy te teliképes fekete háttér elött kapsz infókat, attól az még nem aktív display. Mivel az lcd technológia passzív. Az amoled lényege az, hogy minden egyes képpontnak van egy piros, egy zöld és egy kék fényforrása (led), ami ugye saját fényforrás révén tud aktív lenni. tehát akár egy pixel is tud világítani. Ezért pl az oled és a plazma aktív displayek.
Köszönöm figyelmedet az órának vége. (nem akarlak megbántani csak passzolt ide ez a kis poén)
-
Sh4rk
aktív tag
válasz kakukkmarci #6060 üzenetére
XD fizikai korlátai vannak. Az lcd panelen nincsenek saját fényforrással rendelkező pixelek. A válasz, hogy nincs active display moto g-re. Legalábbis olyan mint az X-ben.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz vilmos.nagy #5064 üzenetére
176..... nekem 02.26. 00:00-perckor jött meg azóta sem kikapcsolva sem újraindítva nem volt, és semmi gondja.
Valami progi lesz inkább...
-
Sh4rk
aktív tag
No a legújabb dolog amit javítottak.....
NEM FOGADOTT HÍVÁSNÁL JELEZ A LED!!!!!
-
Sh4rk
aktív tag
válasz lazlogogola #4788 üzenetére
Hát nézd, nekem mókolatlan a telo, veszett gyors,lekopogom de eddig semmi gondom az akksival 2 nap folyamatos wifi es 3g utan meg elment egy napig, igaz ott nem telefonaltam sokat mert melo. De sztem az akksi rendben van. Leginkabb appok miatt merultek a telok, ha elolvasod. Magyaritani a srácok inkabb a kihívás miatt foglalkoznak vele. Ennyit ami ehhez kell barki megtanulhat angolul. Relative olcson ilyen tudású készüléket nem kapsz.
Üdv JimmiTudeszki.
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz architect26 #4767 üzenetére
Teljes listát nem olvastam el, amit feldob, az a térerő probléma néhány usernél, wallpaper kivágásának javítása, meg OTG, meg a hívás közbeni hamgerő javítása...
-
-
Sh4rk
aktív tag
válasz tothmaxy182 #4639 üzenetére
Állat
-
Sh4rk
aktív tag
Felteszem a kezem, mert nekem pl sokkal többet ér a hivatalos háttér.
Elmondom neked, hogy ez a hozzáállás csak itthon a lúzerekre jellemző, akik aztán hozzánk a hivatalos forgalmazóhoz járnak sírni, meg ríni, hogy 10-20e forintért milyen szopáson mennek keresztül sajnos.mi meg nem tudunk nekik segíteni... és nem is akarunk.
Nem a mi dolgunk.Pár éve már a kereskedelemben dolgozom, szal van rálátásom bőven...
Amit te írsz az pont nem a átlag vásárlóra jellemző, hanem a hetente újat vásárolókra...A paraszt bácsiról mindenki azt gondolja, hogy olcsó cipőben jár mert nem költ ilyesmire... általában a parasztbácsi veszi a legdrágább cipőt, mert neki sokáig ki kell tartson.
És ami a legfontosabb, hogy megint személyeskedsz és "ordítozol" a hsz-eidben. Mondtam attól hogy kiabálsz nincsen igazad.
Ha egy szaktopicnak nevezett helyen javítja magát az ember - és márpedig megtette, hogy ő mire gondol - akkor azt illik elfogadni, és nem kötni az ebet a karóhoz mikor nincs igazad.
-
Sh4rk
aktív tag
Az a baj, hogy sajnos nem vagytok tisztában azzal, hogy mit jelent a forgalmazás, és főleg nem a hivatalos.
Hivatalosan a Motorola nem forgalmazza Angliában a Dual simes MOTO G-t. Ezen nem változtat az sem, hogy lehet kapni. Partneronál is lehet kapni Dual simest mégsem hivatalos, az is bolt. Az, hogy Angliában mennyi eladásnál tart ez a bolt a kutyát nem érdekli. Kicsit túl van ez misztifikálva részetekről, hogy Anglia meg sok eladás... akkor is sufni bolt marad, ha nem hivatalos forgalmazó...ennyi. Én nem azt mondtam, hogy nem lehet megvásárolni, hanem azt hogy hivatalos forgalmazása NINCS.A leveled hangvételére meg azt tudom írni, hogy: Attól, hogy kiabálsz még nincs igazad..."
-
Sh4rk
aktív tag
Nincs igazad. E-bay ugyan úgy angliai sufni boltok árulják a hivatalos forgalmazásban nem lévő Dual simes verziót.
Amíg itt nem látod, hogy DUAL addíg nem hivatalos!
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz Jancsibacsi3 #3841 üzenetére
És még egy USER ERROR!
Contactotkból hívni és sms-t is lehet küldeni...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Akksi nem kivehető...ez most derült neked ki? Akkor ki a h.lye?
- Töltő nincs...ez most derült neked ki? Akkor ki a h.lye?
- Google kémkedik...ez most derült neked ki? Akkor ki a h.lye?
-GG üveg nem törhetetlen hanem karcálló!
Tököm tele van az ilyen idióta userekkel, akik nyavajognak ahelyett, hogy legalább utána nézne mit vásárol...
No Comment húzzátok le magatokat...
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #3651 üzenetére
+10000000000
-
Sh4rk
aktív tag
Ügyes vagy!
Inkább a rinyálást zárd le. Köszi előre is.
Jah és a Te korrektségedet mutatja, hogy a válaszod nem OFF!Az elvakultságod, és negativitásod szánalmas!
Nah most ki nem tud olvasni és értelmezni? Legalább személyeskedni azt tudsz, ha már olvasni nem.a valóságban egyszerű megoldást keresek
Semmilyen megoldás nem felel meg ami ma létezik, vagy ki sem próbálod, mert úgy is szar...Semmi rosszat nem írtam a telóról!
Erős csúsztatás! Csak amióta visszavettél az arcodból, mert csúnyán bebizonyosodott, hogy pár dolog user errorAz, hogy te képtelen vagy egylépésnél tovább előre látni mutatja, hogy még van hová fejlődnöd!
Sértegess csak nyugodtan. Miért kéne előre látnom? Biztos az az út a jobb amin Te jársz, amit Te akarsz megvalósítani? Valószínüleg tovább vagyok fejlődve mint Te, időben és tudásban biztosanMivel a támadó témád off, így itt le is zártam!
Láttuk, de nem OFF-ban ugyebár. Valamint nem támadás volt, hanem mint írtam már "unalmas" amit csinálsz.Keress magadban megoldást, mert még senki nem írta azt, hogy ezeket a "hibákat" amiket te keresel más is úgy akarja megoldani mint TE ! Nekünk looser halandóknak, akiknek van hova fejlődniük csak az jut, hogy a nálunk okosabbak megoldásait használjuk vagy nem. Ha teljesen egyedi igényeket támasztasz, akkor légy példa mutató és készíts megoldást rá, amit majd mi is tudunk használni. Ameddig csak az megy, hogy ez sem jó az sem jó, addig ez csak rinyálás!
Köszi előre is, ha megoldást találsz az égető problémáidra és megosztod velünk.
-
Sh4rk
aktív tag
Elképesztő eset vagy, komolyan mondom. Csak az ajvékolás megy, de az ezerrel, jah és a telefon fikázása. Ha ennyire szar miért nem adod el? MÁR TÖBBEN KÉRDEZTÜK! Semmilyen megoldás nem jó neked, olyan vagy mint egy fal minden labda visszajön rólad... Add el és boldogíts valamilyen "Koreai" topikot. Több elégedett user van itt, nem mondjuk, hogy tökéletes de elfogadjuk olyannak amilyen. És akkor itt vagy TE akinek semmi se jó. Unalmas a siralmad már, adj túl rajta és haladj tovább. Ha ajánlunk valami megoldást, akkor azonnal keresel a neten valami kifogást ami miatt még mindig ezt a "szart" használod, ami tele van hibákkal. Sőt az elején még mi voltunk 2 színűek akik nem mondják meg elfogulatlanul, hogy szar.
GO AWAY!
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #3314 üzenetére
Nem szeretem a BT füleseket...
Öreg hifis vagyok, nekem a hang kábel útján találkozik a vég eszközzel! -
Sh4rk
aktív tag
válasz namyang #3282 üzenetére
Nem tudom mennyire tudsz angolul, de a második blokkot azzal kezdi, hogy technikailag nem része a KitKat-nak, mivel nincs benne a nyílt forráskódú android projectben. A Nexusban debütált, de csak a neve az, hogy "kitkat dialer" vagyis "kitkat tárcsázó".
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #3276 üzenetére
"de azért van élet rajta kívül is."
Főleg világosabb helyen, "a napos oldalon".
Fényerőben elvérzik az amoled, már régen is ez volt a baja. Sajnos.De akkor is akarok egyet...
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #3267 üzenetére
Szerintem sem lesz ezzel gond, ezzel csak az dőlt el, hogy be kell szerezzek egy moto X-et,
amíg még Moto a Moto
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #3264 üzenetére
-
Sh4rk
aktív tag
válasz tothmaxy182 #3252 üzenetére
LOL ...marha...
"virágcserepet, kiskutyákat, fluxuskondenzátort" ezen besírtam...
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
-
Sh4rk
aktív tag
Nah ha valakit érdekel megérkezett a füles. Füles Szép és jól is szól, a csomagban volt egy elég jó anyagból lévő tarto szák is, valamint +3 pár fül pad, nagyon jók a basszusai, nem tulzóak, nem is tolakodóak. Dvbbs - tsunami azért leeszi a fejem de olyat ritkán hallgatok. Magasai meglepően szépek, tere is elég jó. Szállítással is 8 ezer alatt maradt, annyit mindenképpen megér.
A legnagyobb szívfájdalmam a hívás indítás, sajna itt sem működik.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy ezt a funkciót kivették a telefonhoz való rendszerből. Azért gondolom, mert pl BT fülessel megy. :-(De viszont csodálatosan fog kinézni a piros hátlappal.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #3047 üzenetére
Biztos túlélem azért....
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #3041 üzenetére
Nah erre vágyom...
Jól döntöttem, hogy nem sárga...
Istencsászárulnézkiarézfánfütyülőrézangyalátnekije
Sajna én most is látom a fekete keretet...
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
Sziasztok, no megjött a válasz Sol Republic Jax fülessel kapcsolatban.
"
Thank you for contacting Motorola. We do not support non -Motorola products however it looks like they are compatible http://www.motorola.com/us/accessories-headphones-speakers/SOL-REPUBLIC-JAX-In-Ear-Headphones/sol-jax-in-ear-headphones.html#sol-jax-in-ear-headphones-story-flatcables unfortunately we are unable to test the feature you are after http://www.solrepublic.com/compatibilityFor any further assistance or information please do not hesitate to contact us, quoting your Customer Reference number. We are reachable on 0870 901 0555 to discuss the matter further with one of our experienced customer service agents. Please contact us anytime between the hours of 8:30am and 6pm Monday to Friday and Saturday 8am to 2pm.
Kind regards,
Motorola Mobility UK Ltd.
"
Zanzásítva...Gyakorlatilag, leírták, hogy f..gjuk sincs róla, de úgy néz ki kompatibilis és belinkelték a motorola oldalon található kiegészítőt, ami maga a JAX füles. Kipróbálni sajnos nem tudják...
Ezt a jelet akartam vissza küldeni de nem tettem.Valamint ha kérdésem van ne habozzak tegyem fel, és leírták a telefonszámot és a nyitvatartást... komolyan néha a supportokat elküldeném a bús pi..ába...
De ez van szal nem lettem okosabb.
NoiseHush ügyben:
Találtam viszont egy Atrix videot ahol véletlen megnyomja kétszer a gombot és mondja is, hogy a jegyesét hívta a telefon. Talán van remény (4:57)[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #3019 üzenetére
Nah talán valaki kipróbálja végre a csomagbrókert.
Én linkeltem... De én nem mertem bevállalni...
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #3014 üzenetére
Uhhh
Komoly lesz...
Várom... -
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #2951 üzenetére
Akkor nem tudunk összefutni hétfőn?
Jobbulást gyorsan gyorsan.....[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
Kiraly vagy papi! Egy gondal kevesebb. A poweramp megoldott 2 komoly gondomat. Tokeletesen elfogadja az android alapertelmezettnek. A drive is ok vele. Mindemelett a hangja is jo. Elejen nagyon rossz volt, aztan rajottem bekapcsolva van az eq. Amiota kikapcsoltam szuper. A nocs progi is mukodik, kiveve a hivas. De az semmivel sem muxik... Tehat meg 1x koszi uram
-
Sh4rk
aktív tag
válasz contaxg #2911 üzenetére
Nekem elég volt, hogy ki tudtam próbálni. nem csinálja amit akarok... pedig saját aplikációja van, gomb kiosztás programozás, és szalag kábel + remek hang, de nemk akarja az igazat.
Lehet aztán ez sem fogja amit rendeltem, de azért a Jays kedvezménnyel is drágább lenne...
Aztán lehet kiderül simán, hogy a Sol Republic JAX sem tudja, amit a motorola hozzá rendelt...[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz contaxg #2876 üzenetére
Szia,
Sajnos egyik sem... (amiket próbáltam: Denon összes iPhoneos, Jays, Nocs, Monster, gyári apple, HTC, samsung, Jabra)
Ilyen boltban dolgozom. Egyetlen apple dedikált fülessel sem képes irányított szinten kommunikálni.
Középső gomb használhatatlan. Ha hosszan nyomod, akkor a mikrofon kapcsolja be illetve ki. Sajna HTC-hez vagyok szokva, középső gomb az utolsó hivás indítása, hangerő és léptetés is szükséges, de nem mennek.[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #2868 üzenetére
Hát igen, ez lenne a cél. Nem írnak rosszakat róla, 63 vásárlóból 73 százalék 5öst vagy 4est adott rá. Most akciósan nem akkora kiadás, egy próbát megér. Nekem semmilyen fülessel nem hajlandó eddig a gomb működni még programozható nocs/ Jays sem. Nekem fontos, hogy tudjon hívást indítani.
Remélem ez fog.... :-D -
Sh4rk
aktív tag
-
Sh4rk
aktív tag
+1 Kattogás!
Camera indul vele sztem...
-
Sh4rk
aktív tag
Szimplán az a baj, hogy direkt fikázni vagy itt.
Bizonyos időközökben írsz csak! Vagy ha fikázni kell, vagy ha valaki kérdésére tudod fikázni a telót.
Ha visszaolvasod beégtél már mikor rávilágítottak, hogy "user error"!!Srácok bemutatnám: Az igazi TROLL!
Nem tettszik add el és menj el a fórumról, köszi.
Unalmas vagy. Az elvárásaidnak valószínűleg egy HTC ONE vagy egy S4 segítene. De valamiért ezt vetted... Mindenkinek meghagyom az okokat, hogy maga találja ki.
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
Skacok, valaki rendel Sol Republic Jax fülest?
Esetleg ha többen rendelnénk társulnék.Olvastatok már róla valami jót?
-
Sh4rk
aktív tag
válasz vilmos.nagy #2148 üzenetére
+1
Attól memntsen az isten, hogy oda kelljen beadnom a telót.
2 kollégám is ott dolgozott...
Amiket meséltek amiatt nem a német médiásat vettem...De reméljük senkinek nem lesz baja a készüléknek...
-
Sh4rk
aktív tag
-
Sh4rk
aktív tag
Nem értem ezt a EU-s hitvallást.
Srácok! aki kéri a bootloader nyitó kódot, az bukja a garit, tök mindegy mi a jog az EU-ban.
TE saját magad mondasz le a jogodról!
Benne van a contractban amit ugye el kéne olvasni mielött lekéred a bootloader kódot.Ha lekéred ----- lemondasz a jogaidról.
Nagyjából ezt a levelezést a motorola elküldi a EU-bármely bíróságának (sztem egy ilyen ügy se jutna idáig) és úgy elhajtanak mint Pisti a juhokat...Nincs miről beszélni! Your own risk!
-
Sh4rk
aktív tag
A hanggal nem tudom mi a bajotok.
Nekem csak m4a recseg, ott nem szereti a kódolást, talán (m4a-t 0 kbps-nek látja)
Ha az effektet letiltod, és FLAC et teszel rá akkor nagyon is király a hangja recsegés mentes max hangerőn is. A basszus pedig remélem nem komoly egy telefon esetében
Sennheiser asztali fülessel, nagyon jó a hangminősége. Telt dinamikus, kevesebbet vártam tőle e téren.Jah és Flac is lehet csengőhang. Ennél több szerintem nem kell.
Jah és streamelni is tudja a flacet, ami nagyon komoly fegyvertény. AirPlay pl alapból tiltja.
DLNA-n átküldöm a denon dokkolóra és megy. Hibátlan.Én ezeket tapasztalom.
Hívás közbeni hang: nekem megfelel, sajnos a Vodafone ilyen silány, nem tudom ti milyen szolgáltatót használtok, de mióta próbálkoznak ezzel a "4G-vel", azóta a 3G hálózatok botrányosak lettek. Ausztriában mikor átáll az A1-re a minőség kifogástalan, hibátlan!!!
-
Sh4rk
aktív tag
válasz ghiottone #1878 üzenetére
Öreg vagyok én már bohócnak...
Nem próbélkozom ilyenekkel. Nem is értek hozzá és nem szívesen csinálnék belőle Brick-et.
De ha leírod pontosan priviben mit csináljak akkor megnézem.
Nem az angollal van bajom, hanem úgy ánblokk....Szerk.:
Elolvastam, a beszélgetésetek.... ehhez én túlságosan egyszerű vagyok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- AI a játékokban és azon túl
- További aktív témák...