- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz
catroot #14614 üzenetére
Arra még várhatsz egy két évet sajnos, image még 5.0.1-re sincs.
Esetleg ha vissza olvasnál 2-3 h.sz-t.@powewade
Aha jól bizony, de ez már kb. 100x elhangzott a fórumon, ota csak módosítatlan rendszerre megy fel gyári recoveryből.
FR = wipe data, a root meg a system partícióra települ, szvsz cseszheted.
Te se légy lusta és legalább pár h.sz.-t olvass vissza és megoldhatod a problémát. -
ronin79
addikt
válasz
catroot #13545 üzenetére
A supersuban van "teljes unroot" lehetőség a beállításokban és a gyári 3e recovery is vissza rakható (fastboot vagy zip cusom recoveryből), tehát az ota frissítés is megoldható.
Az app telepítés után kell egy "aww, yea!-t nyomni és reboot. Nem 100%-os, de kevesebb az újratöltés, mint nélküle. Amúgy a többi launcher ezt nem csinálja, legalábbis a Nova és Apex. -
madgie
titán
válasz
catroot #13539 üzenetére
Nem néztem még, mennyi a szabad memória, de óriásiakat akad, néha 5 másodpercig csak tölti a főképernyőt, mire lesz ikon, meg meg is nyomhatom, amit akarok.
Teljesen friss Lolli, semmi backup nem ment rá.
Most amúgy ott tartok, hogy egy nyüves TWRP-t sem tudok rárakni, mert mismathced partition size-t ír fastboot-ban.
-
powerwade
senior tag
válasz
catroot #13320 üzenetére
gps alapon megy. lehet nincs tökéletes vétel? illetve a trusted face-t használod-e? mert nekem a trusted place+face együtt nagyon megkönnyíti az életemet, konkrétan kiváltott pár tasker taskot
a face-t meg valami 15 mintából tanítottam neki (sötét-világos szemüveges-anélküli szelfikkel
)
-
pete_21
addikt
válasz
catroot #12489 üzenetére
Honnan toltad a HR-t? Beállításokon belül, vagy recoveryből?
(gyári romon honnan érdemes, Beállításokon belül is mehet?)Fura... Play Store-ban telepítetted az alkalmazásokat, és kilépett, visszadobta a launchert?
Nálam ezt rendszeresen csinálta (KK-n), de még a v4-es Play Store-ral. Érkeztek a Play Storehoz frissítések, de akkor is ezt csinálta. Amióta települt a v5-ös Play Store, azóta nálam ez nem jelentkezik.
Lehet, hogy Lollipop-on megint előjön ez a hiba?Igazából én más böngészővel nem néztem, nekem csak a Chrome van fent. Ezzel jelentkezik a launcher újratöltés, de egyébként elégedett vagyok vele, így nem próbáltam más böngészőt.
-
pete_21
addikt
válasz
catroot #12467 üzenetére
Factory resetet ajánlott OTA telepítés előtt is? Utána mindenképp nyomok neki, kérdés, hogy előtte is kell-e (nincs olyan sok programom).
Egyébként nekem KK-n (most éppen dalvikon) is újratölti a launchert (Apex), miután kilépek Chrome-ból, ezt az esetek 90%-ban eljátsza. Ez szerintem inkább a Chrome nagy memóriaigénye miatt van, mintsem Lollipop bug. -
ronin79
addikt
válasz
catroot #12419 üzenetére
Ha belakott rendszerre csak rányomtad az otat ne csodálkozz a hibákon
@ embe
Aha, a javított verzió jött egyből, gondolom a gyári is 5.0.1-el fog kezdeni.@_ghiottone
Igen, detto mint a nexusnál, apk+lib mappa.@memoril
BL nyitás az alap minden mókoláshoz meg az usb debugging.@fatorzs
F2FS, a titkosítás alatt mit értesz?@kliszi
Bekapcsolt teló+usb debugging. Ha már nyitva a BL akkor 2-es recovery telepítés roottal, vagy megvárod a Lolli frissítést és majd ott rootolsz.@Zoooja
FR alap minden új romnál és TB-vel is tiszta lappal indultam.
Vipert próbáltad már, hogy működik-e? -
pete_21
addikt
válasz
catroot #11863 üzenetére
Köszönöm, közben le is frissült a Maps.
És az új Calendar is megjelent.
Most már hivatalosan is elindult a soak test Indiában. És ahogy sejtettük, a feliratkozottaknak küldik ki a Lollipopot tesztelni, nem csak úgy random bárkinek.
Remélem hamarosan nyilvánossá teszik, és küldik ki mindenkinek.
A Moto G 2nd Gen esetében írtak cikket pár napja, hogy megy ki a soak test, és még aznap írták, hogy már hivatalosan is megy ki mindenkinek.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy lehet, hogy még ma nyilvánossá teszik. De remélem 1-2 héten belül már lezajlik a teszt, és akkor már mehet a nyilvánosság elé is. -
APippo
tag
válasz
catroot #11318 üzenetére
Tud igen, én is angol rendszerrel használom a magyar gyári google billentyűzetet. Tekintve, hogy az app a googletól jön azokban pedig többnyire van magyar nyelv, a rendszer nyelvétől független, - szerintem - hogy magyarul tudj pötyögni.
BTW: settings -> language & input -> keyboard & input methods és ott ki lehet választani a google keyboardnál a beállításokban, hogy magyar nyelven tudjál pötyögni.
-
w333
félisten
válasz
catroot #9875 üzenetére
Köszi ...
szóval akkor ez így jó lesz remélem
fastboot flash partition gpt.bin
fastboot flash motoboot motoboot.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash logo logo.bin
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot erase modemst1
fastboot erase modemst2
fastboot flash fsg fsg_intl.img
fastboot erase cache
fastboot erase userdata
fastboot rebootNem szeretnék hibába ütközni, külön mindent parancssorból jobbnak tűnik !
-
w333
félisten
válasz
catroot #9871 üzenetére
Akkor ott a Notification Peek ami kb. szinte ugyan az !
-
Jaffa75
őstag
válasz
catroot #9858 üzenetére
Mindazok mellett egy jól használható készülékről van szó! Nem is értem hogy a hasonló árazású, de sokkal gyengébb minőségű és tudású telefonok mellett nincs semmilyen hivatalos forrás ahol meg lehetne venni! Ezzel még egy szolgáltató is sikereket érhetett volna el...
Valaki próbált már hivatalosan G-t javíttatni a Cordonnál? Elvállalták?
-
Tim82
félisten
válasz
catroot #9855 üzenetére
Egyébként jól látod, alaplapig kell bontani.
Hát ja, rémlik valami.
Pusztán jelezni akartam, hogy mire számítson.
Amúgy nekem jó pár nap elteltével picit eleresztett a ragasztás, úgy fél mm-rel eláll az üveg, valamikor újra fogom csinálni, kb. tudom, hol nem voltam elég gondos a kétoldalú ragasztóval, csak hónapok óta nem volt kedvem ezzel foglalkozni, ugyanis elég pepecselős meló.
-
Jaffa75
őstag
-
Tim82
félisten
válasz
catroot #9853 üzenetére
Csak épp rá van forrasztva az alaplapra.
De egyébként lehet, hogy csak alaplapig szét kellene szedni a telefont (levenni a hátlapot, majd az alatta csavarokkal rögzített "belső hátlapot" - nem tudok most rá jobb szót - és csak picit megpiszkálni a rezgőmotort, jó pár esetben csak annyi volt a gond, hogy valahogy kimozdult a normális állásából.
-
-
heidricha
őstag
válasz
catroot #7988 üzenetére
Világos, nem is gond ez, csak nem érzem, mi benne a nagy durranás.
Nem vagyok célcsoport, már megint, engem inkább zavar a teljes oldalas kereső, meg a jellegtelen és alig szabható oldalak. Nem ezért "szeressük" az Androidot. Lehet, hogy állati jó a kereső, de ha egyszer nem hiányzik! Jelenleg pl. a "google kereső" app fel sincs telepítve.
Ahogy az Aviate is sokaknak (?) bejön, én meg egyszer egy teljes napig bírtam, de a végére sík ideg lettem, hogy nem találok benne semmit.
Öreg vagyok én már ehhez!
-
evko
aktív tag
-
diegho
nagyúr
válasz
catroot #7758 üzenetére
Eleinte nekem sem ment el ennyit, aztán egy hard reset után már tényleg csak azt tettem fel, amit kellett és láss csodát simán csinálok 4 napos üzemidőt is. Volt fent olyan app, ami szívja az akksit, az egyik szerintem a power toggles volt. Most gyakorlatilag többet használom és kétszer annyi az üzemidőm.
-
Mauzes
addikt
válasz
catroot #7733 üzenetére
Hát, érdekes ez a hardver/szoftver világ, én most úgy érzem, nekem az N4 legalább ilyen jó bírta, a 3 napos üzemidő sem volt ritka. Most a Moto G limitált, 1 nap 11 órás használat után 36%-on áll, 51 perc hívásidő, 38 perc screen. Persze nem olyan gáz ez, csak reméltem a sima 3 napos üzemidőket az én felhasználásommal...
-
ronson
őstag
válasz
catroot #7594 üzenetére
Nekem maga, a felület is jobban tetszik wp-n. Eleve gördülékenyebb az egész, bár le a kalappal a kis Motorola előtt, mert ő is fürgén teszi a dolgát.
Ami viszont nagyon hiányzik ebből a telefonból az a szuperérzékeny touch, ami a 920-ban van.
Ami hiányzik az androidból, az a Here térképszolgáltatások, Nokia Camera, myTube (ennek például abszolút nincs alternatívája, bár tudom a google a sajátját erőlteti a reklámokkal), az IE-t is jobbnak érzem, mint a Chrome-ot, a billentyűzet is zseniális, hogy kicsit keskenyebb, mint a képernyő, sokkal jobban lehet rajta gépelni, a facebokk app is jobb valamivel.
Ami hiányzik a droidból, az a Poweramp és az, hogy az email-ekbe alapból betöltse a képeket.
Mondom ezt annak ellenére, hogy évekig droidoztam, annó felsőkategóriával kezdtem és sok programom meg is van vásárolva rá. Engem a Lumia 800 megfogott, a 920 pedig magához láncolt.
A játék lehetőségek tudom sokkal szélesebbek droidon, de én abszolút nem játszok, így nekem ez nem szempont.
Nagyon nagy előnye a kis Moto G-nek, hogy Snapdragon procit kapott, GLONASS támogatással, így az MTK-s kínai szutykok csak jelenthetnek neki navigáció közben.
Ez mindez saját vélemény, nem szeretnék vele vitát generálni.
Most még 2-3 hétig ezt használom elsődleges telefonnak, aztán megkapja majd az unokaöcsém, neki úgyis a játék és a facebook az első.
Egyébként sok ismerősnek ajánlottam már ezt a telefont, de mind megették a Samsung zseniális marketingjét.
-
updog
őstag
válasz
catroot #7406 üzenetére
Igen, full gyári 176.44.1.falcon_umts.retail.en.gb. Most így 1-2 google keresés után el tudom képzelni hogy amiatt történt, hogy a Font size-ot levettem Small-ra Normal-ról... inkább most visszaállítottam hiába van sasszemem
(#7402) Mucsi14 nyilván úgy értettem, hogy nem futtattam pl. valami bugos 3d játékot ami épp előtte bedöntötte a megjelenítést
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged