- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
student #14021 üzenetére
És mobilizmo....
Felraktam én is. Működik. Nem csináltam én sem visszaállítást.
Van pár érdekesség. Power gombot ha nyomva tartom, akkor csak a kikapcsolást hozza fel, mint opciót. Viszont ha azon rajta tartom az ujjam, akkor van valami reboot safe móddal.
Majd még lesem. A képernyő zár kijelzőre szokott kirakni bejövő maileket, meg sms-t, ilyesmiket. Azokat lehet is onnan azonnal megnézni? Mert nekem még nem sikerült. Amúgy jópofa a cucc.
A mobilnetet nem tudom egy gombosan bekapcsolni. Elvisz a beállításokhoz és ott kell a kis kapcsolót átkapcsolni.
Fura még, de jónak tűnik. Hozzá kell szokni. Van esély az 5.1-re is? -
acura13
aktív tag
válasz
student #3807 üzenetére
semmi extra?
Zsirfecske már kifejtette a föbb tulajdonságait, ugyhogy nem ismétlem a mondanivaloját csak kiegészitem:Csuklomozdulatra bekapcsolo kamera, 10Mp...HDR módban is villámgyors (nem ugy mint egyes "csucstelok" amik 2-3mp-ig fokuszálnak ugyanigy)
kiválo üzemidő (hasonlo kategoriában), villámgyors ... Nexus5-t néha veri teszteken (volt Nexusom és 2 Moto X is)
mivel kisebb a képernyője és kisebb felbontású("csak" HD és nem full, amit csak full HD filmeknél lesz lényeg a számodra)
gyönyörü szinek(nem tulszaturált mint a Samsungok, nem kékesfehér mint a Szifon, nem fako mint a Nexus 5)) betekintési szöge jobb mint az IPS paneloknak....
és mielőtt jönne valaki hogy 4 magos Snapdagon proci.....stb..sima használatkor csak 1 mag müködik, az sem full orajelen....
összeszerelése példás, minöségi anyagok, nem ropog, nem zörög, nem lotyognak a gombok....viz alatt is birja (igaz nem IP57-es)csak "ennyivel" tud többet pl a MotoG-nél, Nexusnál...Tudod lehet venni egy spéci turaautot csövezve csupasz belsővel, meg lehet venni kényelmes fullos luxuskocsit.. Kinek mi a lényeges...Aki csupán a teljesitményt értékeli annak nem ez a megfelelö..
De aki a használhatoságot,kényelmet, az ár-érték arányt annak a Moto G vagy az X a tökéletesebb...ű
ha zenehallgatásra vagy kihegyezve ott a HTC...fotozáshoz Nokia----.
-
zsirfecske
addikt
válasz
student #3807 üzenetére
semmi extra?! a jobb anyaghasználat, a 4,7 col rgb amoled + vékonyabb kialakítás mellett az active notification és a teljes hangvezérlés már önmagában egyedülálló és megérné a felárat szerintem, utóbbi főleg annak aki sokat autózik. persze moto makerrel lenne igazán jó. no meg tudom, ennyiért nexus5 is van gsm boltban, de a moto x egy tök más koncepció. engem nagyon csábít n5 mellett is. hajrá moto!
-
Al3xT
tag
válasz
student #2170 üzenetére
Egyelore meg beta stadiumban van az ART, ha jol tudom. Az a jelentosege, hogy nem kell minden program megnyitasakor leforditania a rendszernek a kodot, hanem a telepiteskor megteszi ezt.
Ennek tobb kovetkezmenye van:
- a telepites valamivel lassabb
- elmeletileg jelentosen gyorsul a program inditas
- tobb helyet foglalnak a telepitett alkalmazasokIgazabol, ha nem tudod mi az ART, akkor nem valoszinu, hogy szukseged van ra.
-
amzso
tag
válasz
student #2059 üzenetére
Hi!
A Sony Ericsson MH1 LiveSound füles nem működik a Moto G-vel! Kipróbáltam, én is akartam venni egyet itt a hardveraprón, de nem jó. A Samsung S2 gyári fülese működik vele, kivéve a hangerőszabályzót, de a play/pause/hívásfelvétel működik. Viszont ha bármilyen effekt engedélyezve van, akkor hallgathatatlanul pocsék lesz a hangzása. Az iPhone 5 fülessel ugyanezt tudom elmondani, mint a Samsung esetében. Én most iPhone 5(s) fülessel használom.
Más:
Én ezt a tokot vettem hozzá: [HYBRID HARD BACK CASE COVER FOR MOTOROLA MOTO G & SCREEN PROTECTOR]
Pro:
- bitang jó metálos színek, olyan, mint a fényképen (kék)
- jól illeszkedik, nem lötyög
- tapadósabb, gumírozott tapintás
- hétfőn rendeltem, pénteken megérkezett
Kontra:
- itt-ott sorjás szélek, kellett egy kicsit csiszolni
- a felső és alsó széleket nem védi a kialakítás miatt
- a fólia nem illeszkedett rendesen – kuka -
kelly416
veterán
válasz
student #2051 üzenetére
Igen, úgy értettem. Jól van na, csak olyan spórolós időszakot élünk, én is lespóroltam egy karaktert.
Bocsánat a megtévesztésért.
Úgy írták, hogy működik, kivéve a hangerőszabályozót. De nem baj, nekem úgyis csak headset kellett, majd legfeljebb megtartom magamnak azt, amit az Asszony kapott tegnap és rendelek egy ilyent Neki, hátha tényleg az lesz a csomagban, amit ígértek. Ha nem, akkor meg megy vissza a pénzemért cserébe. Ennyi.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
student #1385 üzenetére
de drágább is és vannak egyéb kontrák gyengébb akksi teliszarva gagyi progikkal stb
Itt is. Stock 4.3 alatt úgy érzem magam, mint vmi vásári majom, akinek semmi magánélete nincs és tele az indító egy rakás alkalmazással, amit kb soha nem fogok használni.
A fél Gapps csomagot le tudnám irtani a telefonról rögtön kezdésnek. +1, Hangout, Photos, meg egyéb ami csak bosszant.
Motorola appok is mehetnének a levesbe, kivéve talán azt, amelyik a telefon távirányításáért felel, az legalább hasznos tud lenni egy alkalommal.
Ordít a root-ért a telefon. -
tothmaxy182
őstag
Nem arról volt szó, hogy bizonyos laucher fícsöröket csak a Nexus5 kap meg? Pl az átlátszó lenti irányító sávot, vagy az átlátszó notification bart? csak mert ez alapján a videó alapján a Moto G is megkapja ezeket.
Nem mintha eddig a lenti sáv ne lett volna áttetsző, de az valószínűleg a Motorola műve volt.
-
szpali
addikt
a helyes link:
http://www.youtube.com/watch?v=KGNx8_bf-hElátom javítottad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged