- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
válasz zsirfecske #14850 üzenetére
"gyakorlatilag nem használt...nem karcmentes, mondhatni inkább viseltes "
-
veterán
válasz zsirfecske #14850 üzenetére
Reális ár Budapesten 30e., min. 28, max. 33 - a karcok komolyságától függően. Múlt héten 2-t adtam el. Qrva jó telefon még mindig!
(20-ért engem is érdekel. )
-
veterán
válasz zsirfecske #14526 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy ezeknél átugorják az 5.0-t és 4.4 után egyből 5.1 jön. Sima G-re kijött már az 5.0. Gondolom a többivel egyszerre jön erre is az 5.1.
Más: a szabadidőmben egész du. próbáltam felhekkelni a 5.1-et. Tele van szemetelve a PC-m mindennel és nem vagyok egy nagy mágus...
Hogy a fenében tudom tök egyszerűen felrakni az OTA-t? Ez ugye nem egy komplett image, mi kell hozzá? Thx
Leszedni leszedtem a zip-et, van minimal Adb-m, de a PC sem ismeri fel minden alkalommal a telót, amin 501 GPE van, rootot töröltem, este volt FR is. Utána már nem kapcsoltam be a PC-t.
Az nem működik, hogy letöltöm a telóra a zip-et valahova és felismeri magától?
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz zsirfecske #9071 üzenetére
Én is ugyanígy gondolom. A legtöbb valószínűleg hamisítvány. Néha jobb, néha rosszabb minőségű utánzat. Az, hogy made in china, egy dolog. Csak ki a megrendelő, milyen a minőség... az megint más kérdés.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Baloo27
aktív tag
válasz zsirfecske #9071 üzenetére
Holnap lefotózom az expansyses dobozosat ès ezt egy kèpen.Nekem nem tűnik fel semmilyen különbsèg...
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz zsirfecske #8251 üzenetére
erre a focis logora nemreg akadtam ra, nem is tudom, hogy es mikor frissult.. a motorola boot csinalja? remelem a vb utan valtozik, mert az elozo jobbban tetszett.
-
Essien
aktív tag
válasz zsirfecske #8218 üzenetére
Ohol fekszik a robot ott nyomj egyszerre bekapcs+ hangero fel gombot ha kell tobbszor is amig be nem jon a recovery. Ha nincs sok dolgod a telon akkor csinalj egy factoty resetet de ez nullaz mindent.
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #8216 üzenetére
pardon, recovery-nél épp történik, rosszul írtam mert itt bejön a döglött android baba feltárt hassal és "no command" piros keresztes felirattal.
-
contaxg
veterán
válasz zsirfecske #6895 üzenetére
Nem, fülhallgató nélkül is szól. Persze csak a nagy sistergés.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
footy
addikt
válasz zsirfecske #6861 üzenetére
A root garanciavesztessel jar igaz?
-
veterán
válasz zsirfecske #6869 üzenetére
Kétségtelenül így van , de ettől még ez a friss cuccuk. Max teszünk a G-re GPE-t, én megvagyok az FM rádió nélkül, az életben nem használtam.
-
madgie
titán
válasz zsirfecske #6640 üzenetére
Nem rendeltem meg, sőt, eleve usd-bennszámoltatnám, ha paypal-lal fizetném, csak azért raktam be, higy tiszta legyen: nem úszható meg a tax.
-
TaylorPro
addikt
válasz zsirfecske #6551 üzenetére
Vágom. Piszkálja a fantáziám a GPE rom, csak azért a gari sem mindegy.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz zsirfecske #6548 üzenetére
Ott meg is találtam, le is töltöttem. Nekem nem ajánlotta fel frissítésként és maradt a régi, és ez a kamera app. Azt hittem hogy neki OTA jött.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
dsr
senior tag
válasz zsirfecske #6537 üzenetére
Megjött tegnap a GPE romra is , nekem sokkalta jobban tetszik mint az előző app..
-
madgie
titán
Nem, de kösz az ötletet, photo shere progit kerestem így is, ez meg azt is tudja
-
namyang
tag
Felmegy. Tesztelni még nem teszteltem, de elég fapados. Nagyjából semmi beállítási lehetőség.
-
dsr
senior tag
válasz zsirfecske #6446 üzenetére
Tudom , de sajna moto nem szállít idehaza és ezért ott nehezebb lett volna a beszerzés számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
válasz zsirfecske #6343 üzenetére
Ilyen szerintem mindegyik telón van. Én forgattam az enyémet kb negyed óráig mire találtam rajta Aztán raktam rá fóliát... Igaz nem vagyok elszállva az xtreme guard-tól,de annyira nem rossz. Vettem full body-t is,amit szerintem soha nem fogok felrakni a telóra.
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
dsr
senior tag
válasz zsirfecske #6337 üzenetére
Ez érdekes , mivel hoztad össze ?
Nekem a Defy + , Atrix 2 , Moto G is karcmentes , a defy + 2.5 éve van meg , az Atrix 2 egy évig volt , a Moto G meg lassan 5 hónapja meg van és makulátlan , pedig se fólia , se tok. -
Fulmi
senior tag
válasz zsirfecske #6337 üzenetére
huu, ez hogy lett ilyen? nekem valahogy par kis karcon kivul egesz jol birjak a telefonok, de ezek utan lehet, hogy en is rendelek majd ra.
megtalaltam a masik linket is a Moto G karcokrol, eleg gyorsan gyujti a karcokat...
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
-
footy
addikt
válasz zsirfecske #6165 üzenetére
A Gripshelltol mennyivel lesz vastagabb?
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #6165 üzenetére
Az "ultra pech-es esetek"-re van kitalálva a jó minőségű fólia (nemrég találtam kalapács álló fóliát ) és a grip shell. Mint itt olvashattuk is, 6m betonra és nincs baja.
Amúgy egyet értek Veled, a fogása kiváló, nagyon jól gömbölyödik bele az ember tenyerébe. Hiába több mint 1cm vastag, nem érződik. A hátlap kissé csúszos hatású, de nekem egyszer sem akart kimenekülni a kezemből. Egyedül a vízállóságot nem reklámoznám, mert ugyan nem mondja semmi hivatalos forrás, hogy az, de van egy csomó youtube videó, itt is nagyon sokadjára látom leírva, de amikor egy (balga) fórumtárs majd megúsztatja a sajátját és beázik, nem fog szépeket gondolni azokról akik a vízállóságot reklámozzák. Maradjunk annyiban, hogy víztaszító réteggel van bevonva, ami gyakorlatilag fröccsenés álló, és ha többet bír, akkor az szerencse.
-
Upo
addikt
válasz zsirfecske #6104 üzenetére
Pár dolcsiért lehet kapni olyant amit a hátlap alá beteszel, egy lapos fólia végén van microusb dugó ami kijön a hátlap alól a csatlakozónál, ha össze van rakva nem is látszik, csak az usb van "ledugózva". Mindkét állású micrusb dugóval van, úgyhogy a G-hez is jó. Valami ilyesmi de szállított magyarországra is és be lehetett jelölni hogy melyik állású usb legyen rajta.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #6085 üzenetére
én ezt miért ide írtam
kicsit összekeveredtem, nexus5 topic akart lenni bocs. -
lajo
senior tag
válasz zsirfecske #6085 üzenetére
Helló!
Nem használtam még vezetéknélküli töltőt. Amit írtál az mit jelent pontosabban, hogy nem 100%-ig tölti?
Tetszik nagyon az ötlet, meg a Nillkin töltő is, szerinted egy Nillkin hátlapon keresztül is tudja tölteni?A töltőfej témának mi lett a végeredménye, hány amperes fejet érdemes használni?
-
Viper26
nagyúr
válasz zsirfecske #6050 üzenetére
Jó kis beégős amoled, hát nem tudom..
Active display nekem a G-n is van.
(#6051) Cyrin:
A magam részéről maradok a PC-nél ha már játszom, inkább azon szokás.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Cyrin
addikt
válasz zsirfecske #6050 üzenetére
2 gb ram, adreno 320 kétszer erősebb mint a 305.
-
Cyrin
addikt
válasz zsirfecske #6045 üzenetére
elgondolkodtató...
-
madgie
titán
válasz zsirfecske #5917 üzenetére
Én küldtem vissza Moto X-et az Expansys-nek, illetve nem is nekik, mert külső (angol) cég intézte a garit. Fizetni semmit nem kellett rá, a végén meg visszakaptam a zsozsót (mert azt kértem, nem új telefont).
Igaz, több hét volt, mire pénz lett a dologból, csere esetén gondolom hamarabb ment volna.
-
fatorzs
tag
válasz zsirfecske #5885 üzenetére
Köszi, akkor ez kikapcsolva marad.
-
TaylorPro
addikt
válasz zsirfecske #5887 üzenetére
Mert az expansys vásárlást a cordonhoz kell küldeni nem az expansys intézi? Vagy mi ez a cordonos cumizás?
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Lovi24
senior tag
válasz zsirfecske #5740 üzenetére
A grip shell-ről nem hiszem,hogy koppincs,ahhoz elég drága. Mondjuk Kínában gyártják,úgyhogy...Original van odaírva ,ki tudja... Az eredetit ha meg akarod venni EU-ban ,szerintem 6-7 e alatt nem kapod meg. Habár nekünk is van 2 _ghiottone jóvoltából
A flip shell lehet nem eredeti,kíváncsi leszek a minőségére.[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Baloo27
aktív tag
Nem számít, már annyi tokom jön hozzá, hogy lesz minden hétre egy
Mellesleg anyum lumiájára is ettől az eladótól vettem és teljesen jó az a flip tok.[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
Azert azt nem mondanam hogy olcso. 20 dolcsi az eredeti (+egy kis afa ~ legyen mondjuk 5k) ez meg 4k korul mozog. Ha 2k lenne azt mondom oke ;-) Bar mit beszelek en itt, amikor egy eredeti gripshell van a telefonra racuppantva
[ Szerkesztve ]
-
architect26
aktív tag
válasz zsirfecske #5634 üzenetére
szerencsére nem, rábukkantam a rootjunky moto g restore vidijére youtubeon és megmentette az életemet...mostantól óvatosabb leszek. És ez a rom egyből felpakolta a legfrissebb OTA-t. Egy kérdés: lehet azért nem jött OTA-m, mert a stock romot kicseréltem fauxra? Vagy ez nem érinti?
Per aspera ad astra
-
btk666
csendes tag
válasz zsirfecske #5543 üzenetére
így volt +2 útja a futárnak, ezt Ők állták, nyilván ott is elvi kérdés, és vásárlói megelégedésre hajaztak
túl azon, hogy így volt ~1 hét huzavona, alapvetően elégedett vagyok (bár kicsit azért savanyú marad ez a szőlő)
by: btk
-
veterán
válasz zsirfecske #5510 üzenetére
Azért jó lenne, ha te is megnéznéd az LG töltővel, meg mások is a sajátjukkal, ki tudja...
-
S-eye
senior tag
válasz zsirfecske #5348 üzenetére
Nem rossz, csak kérdés, hogy mennyire minőségi.
-
KMT
addikt
Az a névleges fesz. Tudna vagy 500 mAh-t, ha az lenne a max. Mindegy.
De jó hír, hogy valahogy legalább cserélni lehet.
-
Lovi24
senior tag
Jogos amit írsz. Én is azt mondanám,hogy ha már úgyis jön a futár,küldjenek egy új ,használható,DUALSIM-es telót. Kiemelném nekik,hogy dualsimes, legalább 3x ....
Ja,occcó (bb) hátlap,csájnából,nem tudom milyen lehet,de hátha valakit érdekel : Moto g shell
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz zsirfecske #5335 üzenetére
Akkor témaösszefoglalóba vele. Meg esetleg a root nélküli magyarítás a blogomból (képekkel) a linkelt hsz helyett.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
upsyka
aktív tag
válasz zsirfecske #5321 üzenetére
Köszi, ez így nekem tökéletes lenne
Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #5321 üzenetére
valaki aki dual sim tulaj pls erősítse már meg ezt mert én csak egy feltöltött videó és logika alapján reagáltam. köszi
-
Maximum1
őstag
válasz zsirfecske #5302 üzenetére
Nem intéztetek még hivatalos ügyet, elmű, tigáz stb....
-
KMT
addikt
válasz zsirfecske #5280 üzenetére
Az látom, hogy nem érted, csak nem értem, miért nem...
Ki mondta, hogy kelj fel éjjel? Ne éjszaka töltsd (csutkára is tölti, meg úgy marad órákon át). Pont ez a lényeg. Pl én ha látom, hogy kb 40% alatt van este, akkor még lefekvés előtt pár órával feltöltöm. De aki sokat tököl ébredés és indulás közt, az ébredés után is tölthet rá.
Teljesen mindegy a kapacitás, ez érvényes minden li-ion akksira. Ha 0,1 V-tal kisebbre töltöd fel, kb 2-szer annyi ciklust bír. De ott a cikk, ne csak a képet nézd.
-
KMT
addikt
válasz zsirfecske #5267 üzenetére
"We suggest charging each night so you start the day fully charged and ready to go!"
Aha, nagyon jó fejek. Ha lehet hinni a telefon mérésének, akkor a Moto G 4.3 V-ra tölt, nem tudom, más is megfigyelte-e ezt. Az előző telefonom 4.2 V-ig töltött. Így könnyű jó akkuidőt kihozni, de öröm lesz nézni, hogy milyen hamar fognak tönkremenni az akkuk, és mivel nem cserélhetők...
És ehhez még ilyen tanácsot is adnak, elképesztő. Próbáljátok meg 80%-os töltöttség körül lehúzni a töltőről, ha nem 1 évig akarjátok használni a telót... (Persze, ha előre tudni, hogy sokáig nem lesz töltő a közelben, célszerű 100%-ig).
-
contaxg
veterán
válasz zsirfecske #5261 üzenetére
Szerintem töltő elektronika a telcsiben van, így bármely fix 5V-os cuccról lehet tölteni. Vettem egy 5600mA hordozható USB aksit, azzal egy hét aktív használattal is jó vagyok. De nem ritkán egyszerűen a számítógép USB-jéről töltöm fel.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Viper26
nagyúr
válasz zsirfecske #5261 üzenetére
Asus egyébként a tabhoz járt, de akkor jó lesz hozzá, és köszi!
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #5233 üzenetére
Nem voltam egyértelmű. Névjegy mellé írtam be a születésnapot, mint eddig is. Nem működött sehogy sem. Most, hogy írtál, észbe kaptam, képpel együtt beállítottam a születésnapot, szinkronizáltam és semmi. Mármint a naptárban, mert a képet azonnal betette. Settings- apps- all- calendar és calendar storage adatait töröltem, újra szinkronizáltam és láss csodát, máris hozza a tegnapi eseményt, megtekinthető, ott van. Gondolom gugli az oka, nem a G. Mindegy, már rendben vagyunk.
-
veterán
válasz zsirfecske #5215 üzenetére
Feltettem az alkalmazást, éppen töltőn volt a G, így 75%-ról indul a grafikon:
Motorola 850 mA-es töltőt használtam, a csúcs valamivel 800 mA felett volt. Szépen látszik, hogy kb. 89% felett (a logból kiderül) erősen esik vissza a töltőáram, az utolsó százalékokat 100-150 mA-rel töltötte.
Van egy 2A-es tablettöltőm, 4-5 nap múlva amikor lemerül, majd megnézem azzal is a teljes ciklust.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsirfecske #5215 üzenetére
Ez érdekes, pont töltöm a G-t, már 75%-nál jártam, telepítettem a widgetet. A töltő a 850mA-es Motorola, eddig 760mA a csúcs.
-
KMT
addikt
válasz zsirfecske #5162 üzenetére
Innen meg 1e.
(#5194) manokaki
Kétlem, hogy a telefon engedi 2 A-rel tölteni. Annyit vesz fel, amennyire szüksége van, a 2 A a max, nem a min. -
veterán
válasz zsirfecske #5162 üzenetére
Azzal a Samsung töltővel csak óvatosan! A feleségem ilyent kapott az S3-hoz, gariban cserélték már, de az új is nagyon gyengén tölt, januárban neki is rendeltem expansysos Moto töltőt, azzal már boldog.
-
Viper26
nagyúr
válasz zsirfecske #5191 üzenetére
Végül Partnero lesz (61K), holnap ki is hozzák.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz zsirfecske #5178 üzenetére
Gondolom az assist törölhető root után (root explorer).
Köszönöm az infót, akkor azt hiszem megrendelem, de akkor már valamilyen tokot is nézek hozzá szerintem.
(#5177) rasky:
Köszi a tippet, ha nem lesz a dobozban, akkor majd beszerzek egyet.
(#5180) kelly416:
Nagyon úgy néz ki, hogy meg is rendelem, régóta szemeztem vele már, szerintem mióta megjelent.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz zsirfecske #5178 üzenetére
Jé, pedig azt használom, éjszakára be van állítva hogy kussoljon. Igaz hogy 2 napnál sokkal többet nem is bír egy töltéssel.
-
dudi6
senior tag
válasz zsirfecske #5147 üzenetére
Ez segített, köszi. Most végre egyből megnyitja. Éjszaka 33%-ról lemerült 0-ra.
Másik érdekes dolog, hogy amikor újraindítom a telefont első alkalommal ha hívok valakit elsötétül a kép. Olyan mintha lezárnám a telefont, de hiába nyomogatok bármit(power gomb) nem jön elő a képernyő, csak ha vége a hívásnak, de aztán jól működik. Mindig csak telefon reboot után első alkalommal csinálja ezt. Érdekes... -
contaxg
veterán
válasz zsirfecske #5119 üzenetére
Az anyát! Ez nagyon fasza kép lett és döbbenetesen jó a minősége is!
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #5100 üzenetére
Meg úgy általában... otthon az ablaküveget sem tudod megkarcolni késsel, pénzzel, kulccsal. Hacsak nem meglévő karcba akad bele a fém és tovább szánt, semmi baja nem lesz, pedig az ablakügeg nem GG.
Homokkal viszont egyik telefonomat sem sikamikálnám. Nem hiába homokkal takarítják a fémeket is, meg nem hiába mondják, hogy homokszem került a gépezetbe. -
caverinha
aktív tag
válasz zsirfecske #5090 üzenetére
Èn a felhasználásra tippelnèk,nekem 2èvig volt defym ès patika állapotban váltam meg tőle,egyetlen hajszálkarcot sem sikerült összeszednem rá a 2èv alatt,pedig mindenhová elkìsèrt,egyetlen sörözèses alkalom volt,amikor demonstráltam haveroknak a gg-t ès egy húszassal(nem a papìrral)"simogattam",de nem szedtem össze vele egy karcocskát sem. Mondjuk èn nagyon vigyázok a cuccaimra,egy telefonomat sem ejtettem le eddig èletemben,remèlem ezután sem fogom(kopp-kopp-kopp) Bár a mostani G-men van egy fólia,biztos,ami biztos,de elèg silány minősègű,kb az ujjbegyemtól karcolódik...szóval ha majd szerválok egy flip cover-t a fólia kuka
-
whYz
őstag
válasz zsirfecske #5096 üzenetére
En azt varom mar, hogy igy karcolgassak a kijelzoket(mint itt a hatlapot) hosszu honapokig, majd buszken mutogassak, hogy egy karc sincs rajta. Remelem hamar eljon az az ido.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz zsirfecske #5090 üzenetére
Nekem Galaxy S 1-es az előző telóm, ami szintén Gorilla Glass 1.
Ezen csak egy darab kisebb karc keletkezett, ami fény felé fordítva látszik. (A vicces az, hogy azután került rá, hogy vettem hozzá egy kihúzhatós bőrtokot :| )
Szóval minden bizonnyal függ a felhasználástól.What can change the nature of a man?
-
whYz
őstag
válasz zsirfecske #5087 üzenetére
Gondolom egy flip cover megoldja, en nem rakok ra foliat. Persze ez akkor se szep, gg-nek tobbet kellene birnia...
-
tothmaxy182
őstag
válasz zsirfecske #5084 üzenetére
Zsebben hordás, vagy mi karcolgathatta így meg?
Minden szavam magánvélemény!
-
contaxg
veterán
válasz zsirfecske #5041 üzenetére
Nézd, nekem a telefon eszköz a munkában és nem villogó a nagyszünetben vagy éppen hordozható konzol puff-puff játékokhoz szutyokva rootolva. De visszatérve az eredeti kérdéshez.... én pontosan így emlékszem a hívásokra... hétfőn, 5 körül egy hosszabb hívás. Előtte 5 utána 2 hívás kb egy órán belül. 2 nap után annyit látsz belőle, hogy volt egy rakat hívásod 2 nappal ezelőtt. Ez nem hiszti, ez kritika. A kettő között van egy pici különbség. Vannak ilyen igények is és hiszem, hogy ennek van helye ebben a fórumban.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz zsirfecske #5027 üzenetére
Nem tudom ebben mi a logika. Az egész egy túlbonyolított katyvasz. Miért kell nekem minden egyes bejegyzést, egyenként megnéznem, hogy megtudjam melyik az, amit keresek?
De biztos IQ140-es pasik írták IQ 140-es pasiknak. Na most ennél jóval alacsonyabb IQ-val rendelkezem, így bocsásd meg nekem a felháborodásomat!
(#5029) Zaji
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Root Banane
tag
válasz zsirfecske #5005 üzenetére
48k... honnan?
-
ferob
őstag
válasz zsirfecske #4901 üzenetére
Látom, hogy KitKat launchert használsz, szóval érdekelne, hogy ez pontosan melyik, mert én ezt használom és minden jól működik, leszámítva, hogy a tárcsázó ikonja nem változik meg, akármit próbálok.
Esetleg van valaki, aki ezt használja vagy kipróbálná, hogy nála megváltozik-e az ikon?
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsirfecske #4658 üzenetére
Az nem lett volna költséghatékony . Így mindenki jól jár vagyis akik beszálltak.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
tothmaxy182
őstag
válasz zsirfecske #4636 üzenetére
Kívánságod számomra parancs. Egyébként úgy volt, hogy február 5-én megrendeltem, bár még akkor is azt írták rá, hogy majd március 1-én lesz raktáron, de úgy voltam vele, hogy mindegy, megrendelem, kivárom, előbb-utóbb majd megjön. Előtte nem is nagyon foglalkoztam a dologgal. Aztán még aznap este kaptam is az e-mailt, hogy feladva, és le is vonták a kártyámról a pénzt. Nah mindegy, jól jött ki. Sima postával kértem, úgyhogy csak most ért ide.
Itt pedig a képek. Csak megjegyzem, hogy bocs a szobában a rendetlenségért, már nem lakom itt, 1-2 éve elköltöztem itthonról, csak ma szabin vagyok, és ezért hazajöttem anyuékhoz (meg erre a címre kértem a flip covert).
Az egyik képen látszik a telefon kamerája körül, hogy mennyivel vastagabb anyagból van, mint a gyári hátlap. Azt is megpróbáltam lefényképezni (többé kevésbé), hogy így mennyire lógnak ki oldalra az oldalsó gombok.
Amúgy a képek között van egy kettő _ghiottone kollégának is, ahol úgy tartom, mintha fényképeznék.
Minden szavam magánvélemény!
-
caverinha
aktív tag
válasz zsirfecske #4597 üzenetére
Pont tegnap szedtem le,nagyon jó kis app,csak ajánlani tudom.
-
Grande Ale
őstag
válasz zsirfecske #4583 üzenetére
De miért nem támogatja? Lehet erről tudni valamit?
-
Rick4
félisten
válasz zsirfecske #4545 üzenetére
A baj az, hogy a kéredező számára is kiderült, hogy a tesco-ban kapható nem dual sim-es.. .Erre jött a válasz, hogy Angliában nem kapható a dual sim-es. Kérlek értelmezd, mire mit válaszolnak. Én megtettem, és reagáltam, ennyi történt. Tehát a kérdező angliai ismerőse felmegy az angol ebay-re, és vesz egy dual sim-es készüléket, ennyi a megoldás, nem kel letetni, hogy Angliában nem kapható a dual sim-es moto g.
Részemről a vitát befejeztem, miután nyilvánvaló, hogy a kérdező problémájára 1 perc érdemi megoldást találni félrevezető hozzászólások helyett. Aztán majd ő eldönti, hogy Magyarországon élve az angol tesco-s vagy az angol ebay-es eladói garancia közül melyik szimaptikus, és melyik nem.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz zsirfecske #4542 üzenetére
Tévedsz, kis barátom, én pont ugyanezt mondom. Nem kellene elfelejteni, hol vagy.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
whYz
őstag
válasz zsirfecske #4464 üzenetére
"nyelvtanilag 1-es"
Szerintem arra gondolt, hogy nyelvtanbol egyesre all a suliban. Ne bantsd mar szegenyt.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #4299 üzenetére
Köszönöm.
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #4265 üzenetére
A fenét. Attól parázok, hogy elver egy nagy eső, vagy egy hosszabb úton egy gyengébb, de kitartó, mondjuk olyan, amilyenben a bőrkabátom belső zsebében a bőr tárcám beázott, és emelhetem a kalapomat a telefonnak. Vízalatti fényképezésre, ha tényleg azt akarok, van XP30. Nem DSLR, de azért klasszisokkal jobb eddig bármelyik telefonomnál.
-
violentSt
tag
válasz zsirfecske #4247 üzenetére
korai volt az örömöm
a 50 languages nevű app nem működik megfelelően sajnos...
ez egy óriási mínusz részemről a kit kat-nek (megtörte a varázst ) 4.3on futott tökéletesen... -
őstag
válasz zsirfecske #4229 üzenetére
Tudom, van X-re is ilyen.
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #4247 üzenetére
Hát no. Azon meg csak-csak túlteszem magam valahogy, ha a "nyakamon marad". Főleg, ha napsütésben jól produkálna... na majd ha jön a jó idő, meglátom.
Meg nem akarok én medence fenekén fotózni vele, arra van B2100, azt nem sajnálom, de tavaly is nyár közepén, pont a találkozó első napján elkapott egy jégeső. Ki a fene gondolja, hogy július 10-én az alföld közepén gatyarohasztó melegből 3perc alatt jégeső lesz? Gondolhatod, feküdtem a motoron hosszában, nehogy baja legyen, aztán adtak a szomszédék egy felfújható matracot, azt tettem rá. Mondjuk apró szemű volt a jég, valószínűleg ha kint hagyon a szabad ég alatt sem lesz baja a vasnak, de egy-egy ilyennél még a telefonra is odafigyelni... így is majdnem felrugtam a sörömet.
Szerk.:
ZiD:
Te szegény, Te is kifogtad a két leg közelebb lakó fórumtársat. Remélem mihamarabb megoldódik a gondod.[ Szerkesztve ]
-
acura13
aktív tag
válasz zsirfecske #4229 üzenetére
Szia
kaptam anno az Xemhez egy tokot..G-re ugyanugy rámegy..rugalmas..1-2mm nem számit neki
Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #4162 üzenetére
Igen, elmeletileg az, de mi van, ha pont az enyem beazik akar egy esotol, hogy ne a szandekos aztatas legyen az elsodleges megkozelites? Kukazhatom. Mi van, ha a Z1C azik? Jo eselyel javitjak, cserelik. Nekem ez a nem mindegy, mert ami balul uthet ki, az altalaban nalam ut ki balul.
Szamit a meret, de hamarabb szeretnek kisebbet, mint nagyobbat. Azokbol eleg volt nekem. Meg ugyis varok meg par honapot, es akkor mar "csak" a duplaja lesz az ara. Meg azt megvehetem elofizetesre reszletre, meg ha ez nem megy el, akkor megmarad, meg ha... Majd alakul valahogy.
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #4151 üzenetére
Nem az ujdonság varázsával van baj... vagy lehet, hogy egy kicsit azzal is. A fő gondom a vízállóság. Sejtettem én, hogy "téli" telefon lesz ez is, de azért reménykedtem. Már biztos, hogy amint lesz rá vevő normális áron, eladom.
Egyrészt itt van végre a Z1 Compact, amit nyugodtan vihetek magammal strandra, nyaralni, fesztiválra, bárhová, és nem kell féltsem a víztől, másrészt nem tudok megbarátkozni a G képeivel. Az a tény, hogy egy RAZR I oda-vissza veri, eléggé siralmas. Sajnos. Nagy elvárásaim nincsenek, de kis kézügyességgel temperával vagy olajjal is le lehet utánozni a G képeit sokszor.
Muffman01:
Nem mondtam egy szóval sem, hogy rontottad, mitöbb, megköszöntem, hogy nem tetted. És nem volt benne semmilyen háttérgondolat. Tényleg megköszönöm itt a fórumon írtál. Itt úgy és annyit beszélhetünk róla, amennyit szeretnétek. -
htctopaz
tag
válasz zsirfecske #4121 üzenetére
Picikét értek hozzá... A töltő, legyen akár 20 Amperes is, csak egy 5 Voltos stabilizált tápegység, nincs semmi töltő funkciója, max a névleges kapacitásánál korlátozza (jó esetben) a kimenő áramot, vagy leesik a feszültség 5V alá és nem tud nagyobb áram folyni. A töltést a telóban lévő elektronika szabályozza, kb 80%-ig nagyobb áramot enged, utána szépen lecsökkenti, majd mikor eléri a teljes töltést, átmegy csepptőltés üzemmódba. Én 800 mA körüli töltőáramot mértem max.
-
senior tag
válasz zsirfecske #4121 üzenetére
Azzal a % kijelzéssel csak az a baj, hogy sokáig nem látszik (fehér számok fehér ikonon). A Battery Overlay Percentage app nekem jobban bevált.
-
violentSt
tag
válasz zsirfecske #4112 üzenetére
ez más készülékeknél is így van???
#Upo: akkor ez az oka ha nagyobb amperral töltöm sokkal tovább bírja az akksi?
[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
válasz zsirfecske #4083 üzenetére
Kár,hogy a pirosnak bordó a széle.
Nekem a sárga jönne be,de annak meg olivazöld a széle,feketével az is jobb lenne.Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
whYz
őstag
válasz zsirfecske #4087 üzenetére
Amazon. Eredetileg sargat akartam, de az pont nem volt, erre is sokat kellett varni.
Az anyaga tenyleg sokkal jobb mint az eredeti hatlape. Kellemesebb erzes megfogni szamomra.
[ Szerkesztve ]
-
Root Banane
tag
-
acura13
aktív tag
válasz zsirfecske #4022 üzenetére
amugy Dev Ed-t ...nyitott bootloaderrel adják ki??
-
Anti425
tag
válasz zsirfecske #4022 üzenetére
Ez teljesen igaz,hogy mind 3 nagyon jó gép!
Csak nem egy árfekvés,és egy dupla árban levő telefont(X) ne a fele annyiba kerülőhöz hasonlitsunk(G),hanem akkor ahhoz hasonlitsuk ami árban azért elég közel áll hozzá! (N5)
Mert ugye a 10 milliós BMW-t se az 5 milliós egyéb márkájú autóhoz hasonlitunk,hanem a saját árkategóriában levőkhöz!
-
acura13
aktív tag
válasz zsirfecske #4005 üzenetére
haho..nekem is ott az LTE felirat..néha amikor olyan helyen vagyok...
-
Al3xT
tag
válasz zsirfecske #4005 üzenetére
Innen le lehet szedni a System UI patch-et, ami javitja a 4G/H "anomaliat". (CWM-bol telepul)
új Motorola Moto E eladó
-
robagp
tag
válasz zsirfecske #3993 üzenetére
Találomra az első cikk csak neked:
Network Instability rész alatt olvasdMás:
A tar.gz kiterjesztésű gyári rom-ok miért nem akarnak felmenni?
Mind ezzel a hibaüzenettel száll el: version downgraded for primary_gpt
A bat fileból kitöröltem a 2 sort.
4.3 retail -ról 4.3 tescos -t tenném fel.
OS X alól csinálnám. -
acura13
aktív tag
válasz zsirfecske #3993 üzenetére
Szeva
töltöttem le egy speedtestet, amikor 4G felirat aktiv volt...7Mb/sec ---T_M-nál azt mondtálk az előfizum nem alkalmas LTE kapcsolatra csak egyel nagyobb.....
-
robagp
tag
válasz zsirfecske #3981 üzenetére
Előre jelezném, hogy ismét csak válaszolok, eszembe nem jutott hibákról írni!
Ha vissza néznéd, már osztottam le linket, ahol ott van, hogy a kitkat hibája.
Halálra dícsérheted a telefonjaidat, a tény, akkor is tény!
Nem azt írtam, hogy mindenkinél rossz, hanem, hogy sok felhasználó jelezte ugyanazt a hibát!4.3 -ra vissza térve megszűnt ez a gond, és visszajöttek a régi hibák.
4.4.2 alatt megszűntek a 4.3 hibái, és fordítva.
4.3 alatt most ismét nincs hangja az egyik játéknak, a másik képhibákkal küzd.
A fagyások és az érintőképernyő hibák, még nem jelentkeztek, remélem így is marad....
/bár az a múltkor is pár hét után jött elő/Akinek semmi gond nincs a 4.3-as rendszerrel, és azt használja, az leírná nekem, hogy melyik rom van fent?
Előre is köszönöm! -
robagp
tag
válasz zsirfecske #3971 üzenetére
Hello!
Mint írtam régebben, ez a probléma 4.4.1 óta megvan, és a google-nak erről tudomása is van, de valamiért még nem javították. Azért nincs értelem írni, mert lecsekkolják a motorola oldalt, ahol látják, hogy nyitottam a bootloader-t és innentől nem foglalkoznak velem, mivel lehet a telóm buherált. Az őket nem érdekli, hogy én azt mondom nem az. mivel elég sokan írkálnak nekik a hiba miatt, remélhetőleg majd javítják.
Ez nem teló hiba, ez a kitkat bug-ja, minden kitkat telón jelentkezik./nexus-ok, motorola-k/Tényleg, vki nem tudja hová tűnt ez?
[ Szerkesztve ]
-
acura13
aktív tag
válasz zsirfecske #3956 üzenetére
Zsirfecse..szeva
dehogy nincs értelme hasonlitgatni..Mindenki ott veszi meg ahol neki olcsobb .nem?
Én is böngésztem a netet(nem csak expansyst) mielőtt megvettem pl a nexust, sőt a G-t is kerestem napokig.
Most ott tartok hogy már látok (hasznmáltat, 2-3 hetest) 299Euért N5-t, sőt van 32GB-is!!! nézegetek G2-is mert az asszonynak az tetszik:-(
N5 vs. G2. mindkettő ua. a gyártó..mindenféle belenyulás nélkül kellene tudni hozni ugyanazt..buherálni bármit lehet....elég szomoru ha egy "referenciamobilt" tuningolni kellene.....
Amugy a Nexus már nem a full referenciat jelenti hanem szvsz. "csak" az Android ujdonságait..hardveresen már ez nem mondhato el....pl..nincs 2< GB RAM, nincs 64 bit, kamera átlagos, beső tárhely átlag
(ismét csak X..Dev.Edition 32Gb !!) full HD képernyö már régota piacon......Sanpdragon 805 jön......Hol a csucstechnologia?
én ugy képzelek el egy 2013-14-es csúcsmobilt hogy pl. Snapdragon 64 bit, 4Gb RaM, 4K kijelző, 2-3 nap üzemidő, full hangvezérlés, min 32GB tárhely...egy középszerü fotomasina szintjét megütö kamerával...
Legyen ára, de nyujtson is érte....................Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel topik
- Mindent a StreamSharkról!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...