- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
acura13
aktív tag
válasz
hungacsokesz #5364 üzenetére
szia
az asszonynak Xperia L-van (igaz nem SP) de már 5X !!! van garis javitáson...
én a sokadik Motom koptatom ( V3, V8, Pebl, Milestone, Razr, Moto x, MotoG) és még nem csalodtam....
Nem tucattermék, minöségi, megbizható....
csak ajánlani tudom!!! -
ghiottone
nagyúr
válasz
Ha képek készítésére akarod használni akkor az SP jobb, azonban minden másban napi használatban jobb a G. 3 hete frissítettem 2 SP-t 4.1.2-ről, 4.3-ra sajna szoftveresen kuka a telefon, pedig hardverben jó lenne - néha olyan belassulások vannak, hogy csak pislogok. Mondjuk mikor novemberben elhoztuk már akkor mondták, hogy sok gond lesz vele szoftveresen. Aksiidőben mindkettő ugyanott van, nyers teljesítményben az SP erősebb, de ezt nem igazán lehet észrevenni. Ami még zavar az SP-ben az a nagyon könnyen zsírosodó kijelző.
-
kelly416
veterán
válasz
Mivel ezt egy Moto G fórumban kérdezted, így csak Moto G javaslatokra számíts.
Amúgy pedig ha fontos a kamera, akkor is mérlegeld a választásodat eléggé, de ha nem érdekes annyira, akkor tényleg csak a Moto G-t merem ajánlani. Frisebb, gyorsabb, energiatakarékosabb, a rendszert Te is írtad, az anyaga pedig ténylegesen a Te ízlésed. Nekem tökéletesen megfelel ez így, ahogy van.
Tavaly Veletech-en nézegettem meg az SP-t (akár zsebre is dughattam volna és haza is hozhattam volna, annyira nem figyeltek rá, és ezt egyrészt eléggé szomorúnak tartom, másrészt pedig jól is esett, hogy ennyire bíznak a fiúk a nagyközönségben), tetszett-tetszett, de azért a HW inkább a Moto G felé billenti a mérleget, főleg úgy, hogy hosszú távra tervezel.
Képeket pedig láthatsz itt meg itt, van benne jó-rossz, nem válogattam, mert így teljes a kép. Amúgy pedig a napsütéssel a képek is javulnak.Szerk.:
Hopp, kicsit sokáig írtam. Ha gondolod, nemsokára kimegyek és lövök pár napos képet, azt válogatás nélkül feldobom megint a Moto G public-ba. -
powerwade
senior tag
válasz
Moto G hatarozottan. SP-rol jottem, igaz meg a 4.1.2 korszakban... hatalmas csalodas az a keszulek szoftveresen (szolgalatatotol vettem, igy zart volt a bootloader... fozott rom es kernel csere igy nem jatszott) es a kameraja megszarabb mint a Moto G-nek.
-
-
válasz
hungacsokesz #4735 üzenetére
Itt van egy pár kép: [link]
Tény, hogy nem a legjobb mobilos kamera van a Moto G-ben, de azért nem annyira szörnyű. Érdemes több képet lőni adott témáról, és azok közül kiválasztani a legjobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest