- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Rég jártam erre, 1 év várakozás után sikerült újra életet lehelni a téglásított Moto G-be, és az lenne a kérdésem, hogy tudtok e ajánlani olyan 6.0 Romot, ami stabil és akkuidőben is kiemelkedő? Eddig csak Cyanogen Nightlyról tudok, de hát abból is melyik a "stabil" nightly... Előre is köszöntem a segítségeteket! Újra él a G-erő!
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Emberek van megoldás!
UNBRICKPer aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Egyébként a cordonon kívül van más szerviz, ami vállalná az 1 éves amazon uk-ról rendelt moto g javítását?
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Ez azt jelenti, hogy hamarosan megkapjuk az új motoflashert, amivel helyrehozhatjuk a halott bootloaderes moto g-t.
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
-
architect26
aktív tag
Ugye tegnap feltettem kíváncsiságból a CM12-t. Ma visszaállítottam fastbootban a gpe4.4.2-re(mert hirtelen az volt letöltve), és újra kitkatem van. Igenám, csak hogy figyelmetlenül rutinból rányomtam az automata 4.4.4 frissítésre, és amikor a zöld robot logo alatt telepítette a 4.4.4-et kikapcsolt a mobil, SE KÉP SE HANG, ergo tégla..... ilyenkor verem a fejem a falba, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen.
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
kivancsisagbol feltettem a cm12 nightlyt hogy mi a helyzet vele... hat elkepesztoen bugos, random rebootok, rossz memoriakezeles, maps pl nagyon laggol... maradok a gpenel
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Rá lehet valahogy erőszakolni bármelyik CM12 témát GPE-re?
[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz architect26 #13411 üzenetére
"GPE 5.0.1 wants to install CM12, these are the steps that worked for me: (xt1032) 5.0.1 GPE -> 4.4.4GPE -> 4.4.4 RETAIL UK -> TWRP 2.8.4 -> Mount System manually (i got the error before that system could not be mounted while flashing) -> Format DATA (i dont know why this seems to be the solution to plenty errors in wipes and installations) -> Factory reset -> Transfer ROM and GAPPS -> Flash -> Reboot."- xda user
így sikerült!
Per aspera ad astra
-
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! GPE lollipop ról át akartam menni CM12-re, de amikor telepíteni akarnám kiírja, hogy E: error can't mount system(úgy sem megy ha előtte manuálisan pipálom be a mount systemet). TWRP 2.8.4.0-ről vagyok, de CWM-ről is ugyan az a szitu Szerintetek mit kell csinálnom?
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
jaj gyerekek nem megy ez nekem winusb-t frissíteném, erre kiírja, hogy x64-en nem indul...na hagyom. egyébként milyen idő közönként ajánlja fel az android a frissítést??
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Felraktam a gyári GPE 4.4.4-t tegnap este, és felis ajánlotta a lollipopot, el is kezdtem letölteni, csak út közben az a gondolatom támadt, hogy előtte nyomok egy factory resetet( vagy full wipe nem tudom... mert közben ugye automatikusan tölti az alkalmazásokat) és akkor újraindításnál csupasz rendszeren úgy szedem le ota-n a lollipopot... Nos az a probléma, hogy azóta is ha rányomok a check for update-re, akkor nem talál semmit, és már sokszor nyomogatom a gombot és semmi, nem ajánlja föl a 5.0.1-et. Megtudjátok mondani miért van ez? Köszi a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
-
architect26
aktív tag
válasz kakukkmarci #12087 üzenetére
Én a moto camera+ apk-ra értettem, hogy nem telepíti...
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
oké twrp-vel megy, viszont.... tud valaki linkelni moto camerához zip fájlt? Mert google-en és xda-n amit linkelnek azok mind 404-esek. Ja és titanium backupban az appok visszatöltése rossz.
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Láttam ma valakit 2-es metrón du. 15:40 körül kezében egy moto G-vel és valami translationos cuccot nyomott miközben zenét hallgatott. fekete flip tokban volt a moto G-je. Aki felismeri magát annak pacsi
csak ennyit akartam
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
-
architect26
aktív tag
válasz heidricha #8291 üzenetére
1 hónapja voltam Rómában és pont akkor csücsült a tweaky one rom a moto g-n, és meglepett mikor Rómába érve nem talál szolgáltatót... egész végig csak emergency call only-t jelzett ki a mobilom. :/ maga a rom nagyon jó stabil gyors, de ez a dolog meglepett. Most cm11 van rajta.
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
na kijött a 4.4.3 moto G-re is
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Hogy tudom az ismerőseim facebook képeit összepárosítani a Contacts-al?
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Greenifyval nincs olyan opció, hogy beállítom a fél óránkénti automatikus fagyasztást??? vagy csak ez a widget gomb van, amit ha megnyomok, akkor hibernálja a háttér dolgokat Ja és donation packos.
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Ugye stock romom van rajta és custom kernelt akarok cserélni és az a kérdésem, hogy ha más kernel van rajta, mint pl.: faux123, akkor ugyan úgy kapom az OTA frissítést??
Másik kérdésem az, hogy van valami mod vagy app, amivel rátudom bírni a moto G-t a doubletap2wake-ra vagy swipe2wake-ra?köszi szépenPer aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
na nekem is megjött a st.pattys fóliám. Vizes felrakás után nem is szabad használnom a készüléket, hanem hagynom kell megszáradni? hátlap fóliával kell valamivel rögzíteni a befordulásokat???és ott is békén kell hagyni 12 óráig??
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
engem meg ez érdekel
RAVpower14000Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
köszönöm szépen a válaszokat lehetett egyébként nyomkövethető futárral szállíttatni, csak az ára majdnem annyiba kerül, mint a termék
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz ghiottone #5682 üzenetére
jaj, nem is írtam oda, hogy mi micsoda naa hello sms app + fleksy keyboard csak hogy ti sem maradjatok ki a jóból
volt már nektek eltűnt amazontól rendelt, sima royal airmailel kézbesített csomagotok? mert nekem 2 napja késik és nem tudom, hogy MPL-nél levették, vagy szimplán ennyit késik
zsirfecske
egyik legszebb[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Tud valaki motorola camerahoz hasonló appot ajánlani, mert őszintén szólva eddig azért maradtam a stock romnál, hogy ez az alkalmazás legyen meg, a google sima kamera szoftvere nem valami jó...
Bepróbálom ezt a paranoid android romot[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
ha valaki azt szeretné, hogy a moto G-je megkapja az OTA frissítéseket, akkor semmilyen más kernelt, vagy kiegészítőjét ne rakja fel(faux, pink, stb.)
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz zsirfecske #5634 üzenetére
szerencsére nem, rábukkantam a rootjunky moto g restore vidijére youtubeon és megmentette az életemet...mostantól óvatosabb leszek. És ez a rom egyből felpakolta a legfrissebb OTA-t. Egy kérdés: lehet azért nem jött OTA-m, mert a stock romot kicseréltem fauxra? Vagy ez nem érinti?
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
akkor ez már tégla? próbáltam otg-n keresztül telepíteni, de twrp nem támogatja azt.
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
patthelyzet....:bootloaderben .battal flasheltem 4.3-as us romra, újraindítás után beragadt a logónál. cwm recoveryben semmi adat,backup, bootloaderben meg nem ismeri fel a gép a moto G-t. Úgy néz ki nincs duplán szerencsém. Gratulálok magamnak
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
mi a különbség e kettő között?
Blur_Version.172.44.4.falcon_umts.AWSRetail.en.US
Blur_Version.172.44.4.falcon_umts.Retail.en.US
ja és manuálisan felpakoltam a legutóbbi ota frissítést (a stock us romom nem talált frissítést ), na és az történt, hogy se wifit nem lehet bekapcsolni, se nincs mobil hálózat.
Na jól van twrp-vel vissza rakom a backupot, minden oké, kivéve az, hogy nincs mobilhálózat megpróbáltam felhívni valakit(hátha mégis menne), de ott kiírja, h először kapcsoljam ki az airplane mode-ot, pedig nincs bekapcsolva. Mit ronthattam el?U.i.: melyik us romot rakjam fel, hogy működjön az automatic update? Mert ez a Blur_Version.172.44.4.falcon_umts.Retail.en.US faux008 kernellel, nem akar működni? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz tothmaxy182 #5420 üzenetére
nincs, de ne lepődj meg, ha másnap reggel levágott lófejjel ébredsz
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
-
architect26
aktív tag
szerintem ez a CM11 gyengébb, mint a stock rom
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
de gonoszak vagytok azt nem mondanám, hogy karc nélkül megúszta a grip shell, a gumis oldalrész kapott karcot vágást, de a Gnek semmi baja! Jó még a fólia is karcos lett, de hát ez a dolga, nem?
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
moto G kiesett az erkélyből, 6 métert zuhant betonra, először élre esett majd arcra landolt... tippeljetek megvédte a gripshell...?
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
-
architect26
aktív tag
mit tud az új frissítés?
Per aspera ad astra
-
-
architect26
aktív tag
válasz mrbig25 #4467 üzenetére
jaj ez sem jó, mert tegnap beketyózott tőle a mot G mikor megváltoztattam a system file jogait, utána sötét képernyő és hibaüzenet, hogy blabla comandroid.systeui has stopped blabla és azon kívül nem volt semmi, még kikapcsolni sem lehetett fizikai kikapcs gombbal....Na én azt hittem, hogy haza vágtam, tégla lett belőle. De nem.
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
válasz architect26 #4453 üzenetére
Tudna valaki segíteni erre a kérdésemre?
Vagy tudtok mondani egy jó fájl kezelőt, amiben meglhet változtatni a root könyvtár jogokat? ES explorer kizárva
Köszönöm!Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Akartam ES explorerben root mappaba masolni. Elotte a felhasznaloi jogokat akartam modositani rwx rx rx--- rw r r-re de valahogy nem engedelyezi a jogokat atirni...pedig a toolsban a root explorer is bepipaltam meg superuser is leokezta
Per aspera ad astra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest