- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rup1u5 #16895 üzenetére
Itt beszélgettek erről a hibáról, lehet csak rosszul másoltad be a kódot, vagy az accountról le kell választani a telefont.
"When you select mark option of that 5 lines in cmd adb prompt and Press Enter
When you Paste that string there it has spaces in it
so better check the string one by one word and remove spaces and then
Click " Can my Device be Unlocked " then scroll Down
Agree the T&Cs And Click Get the code " -
Upo
addikt
válasz
rup1u5 #16854 üzenetére
Illetve az extras alól az addonsu-14.1-arm-signed is, ha akarsz root elérést kapcsolni a fejlesztői beállításokban.
-
Upo
addikt
válasz
rup1u5 #15738 üzenetére
Akkor szerencséd volt, én jártam már úgy, hogy olyan gyorsan jött ok-zás után a következő hiba hogy nem lehetett semmire kattintani, még a kikapcsoló menüt is kilökte. Ott amit lehetett kimentettem adb-n keresztül, aztán reset.
Csak aztán ha már ilyen elkerülős vagy, akkor ne kezdj el majd sivalkodni, hogy egyre lassabb a telefon, kellene újat venni... -
ghiottone
nagyúr
Wakelock Detector + ne töltögesd össze-vissza, ha normál töltővel töltötted, akkor azzal töltsd, ha usb-ről akkor pedig azzal - a battery calibrations-t megzavarja a váltogatás egy lemerülési cikluson belül. Most merítsd le teljesen amíg magától ki nem kapcsol majd rakd rá a töltőre 3-4 órára, de csak azután kapcsold be, hogy levetted a töltőről.
-
Maximum1
őstag
Nekem sem ment kábellal, ezt vettem, de már itthon is van választék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest